Geweld door immigranten – dagelijkse gang van zaken in Deense steden

Screenshot_25

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

Dagelijks lezen we in de Duitse media over het toenemende geweld van “asielzoekers” tegenover autochtonen, maar ook over elkaar bestrijdende groepen. Je kunt er van uitgaan dat het daarbij slechts om het topje van de ijsberg gaat. In Denemarken, waar sprake is van een wezenlijk kleiner aantal “asielzoekers”, had men van de conservatieve Venstre-regering gedacht dat deze de asiel-bestorming zou indammen door de grenzen te sluiten en “asielzoekers” af te wijzen. De realiteit ziet er anders uit.

journalistenwatch

Het kleine land tussen de Noordzee en de Oostzee wordt door een lawine van geweld overspoeld, net zoals dit in Duitsland het geval is. Ook op het platteland worden vrouwen seksueel geïntimideerd, worden etnische Denen met voorwerpen bekogeld, schiet de criminaliteit de hoogte in. Angela Merkel´s autoritaire “Wir schaffen das”-politiek is van invloed op heel Europa, de stemming in de landen rondom Duitsland is kritisch tot vijandig tegen de onverantwoordelijke uitnodigingspolitiek van de Duitse bondskanselier gericht.

Ze gaan op hun slachtoffers los met honkbalknuppels en pistolen. Zo ook in Haderslev, een tot nu toe rustige provinciestad in het zuiden van Denemarken. “Immigranten” en “asielzoekers” bepalen met hun asociale en gewelddadige gedrag het stadsbeeld. Veel burgers vrezen dat ze zullen blijven.

Vrijdagavond kwam het midden in de stad opnieuw tot massale vechtpartijen. Twee immigrantenbendes sloegen met honkbalknuppels op elkaar in, zogenaamd werd er in de lucht geschoten, aldus de chef van de politie Zuid-Jutland. Bij de vechtpartij zouden ongeveer 20 mannen betrokken zijn geweest. Toen de politie ter plaatse arriveerde, verdwenen de mannen. De situatie zou erger zijn geworden, nadat een vooraanstaand bendelid vanuit Kopenhagen naar de kleine stad zou zijn gekomen.

Maar ook daarvoor zouden er al problemen zijn geweest met “immigranten”. Zo zouden “asielzoekers” meerdere keren het verkeer in een stadsdeel tot stilstand hebben gebracht. Ze gingen op straat liggen, omdat zij ontevreden waren met de onderbrenging in tenten en het eten te saai vonden. Bovendien waren ze kwaad, omdat ze uit de stad Helsingør, in de buurt van Kopenhagen, naar de provinciestad in Zuid-Jutland werden overgeplaatst, ver weg van de hoofdstad.

Nu betalen de inwoners van Haderslev de rekening, doordat het verkeer constant tot stilstand wordt gebracht. Bovendien zijn  de “asielzoekers” ermee begonnen de bevolking met verschillende voorwerpen te bekogelen die op straat liggen. Zo ziet de dank voor onderbrenging en verzorging eruit.

Veel burgers van de stad Haderslev zijn woedend en wanhopig en hebben zich met E-mails en telefoontjes tot de conservatieve internetkrant “Den Korte Avis” gericht. Ze zijn gefrustreerd over de situatie in de stad, de bewoners voelen zich steeds minder veilig en hun voorheen rustige dagelijks leven is voorgoed verstoord. Daardoor moet er ook meer politie ingezet worden, die nu geen tijd meer heeft voor de alledaagse criminaliteitsbestrijding, aldus een lezer in een mail aan “Den Korte Avis”. Er zou sprake zijn van duidelijke problemen met ontevreden “migranten” en “asielzoekers” in Haderslev, de politie zou aan het einde van haar Latijn zijn.

Vooral de nieuw aangekomen “asielzoekers” en “migranten”, die in een preventief centrum zouden worden ondergebracht, zouden voor overlast zorgen en lawaai maken, zodat de politie de omgeving de hele dag zou moeten controleren. De wegen rondom het centrum zouden zijn afgesloten om buitenlanders ervan af te houden voorbijrijdende automobilisten of voorbijgangers aan te vallen.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Sarah Lund

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Denemarken, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Geweld door immigranten – dagelijkse gang van zaken in Deense steden

 1. Cathja zegt:

  Ik kan dit ‘gedogen’ door de Deense overheid met de beste wil van de wereld niet begrijpen! Waarom laten zij hun land compleet de vernieling in helpen, en waarom stellen zij hun bevolking bloot aan deze smerige barbaren/vechtersbazen?
  Het is toch waanzin wat ook hier gebeurt?

  Ik vind dat ze een deportatie moeten uitvoeren die zó omvangrijk is, dat het hele land in één week vrij is van dit verschrikkelijke tuig! De Denen hebben rechten opgebouwd in hun land. Het is overduidelijk dat zij géén moslimtuig in hun land wensen, en daarom zal de overheid tot krachtig optreden moeten overgaan.

  Na de deportatie: GRENZEN POTDICHT!!!

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Bewijst maar weer eens dat wat naar Europa komt,het afval van de maatschappij is:uitschot!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ja het goeddoen heeft een keerzijde: moslims.
  Geen “jamaar” meer maar sluiten van de grenzen en uitzetten van alles wat hier de fout in gaat. Als het Vierde Rijk geen buitengrenzen heeft, moet ieder land toch echt zijn binnengrenzen weer herstellen.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Wat typisch, bij de NOS hoor je nooit zulk nieuws uit de maatschappij, is verboden klaarblijkelijk, of vindt D66/GroenLinks dat we zulk nieuws niet goed kunnen begrijpen, dat we de verkeerde dingen er uit halen en daar dan weer zo’n punt van gemaakt wordt.

  Tijdens het immigrantendebat ben ik enorm geschrokken wat ene Klaver van GroenLinks. Hij wilde de vluchtelingenkampen in Jordanie en Libanon ook over laten brengen naar Europa. Ik kan er nog steeds niet goed van slapen. Wat een enorme klootzak is dat zeg. Het zijn allemaal doorgedraaide islamieten. Gaan die straks ook met kinderhoofdjes in de hand alla hakkenbar roepen.

  Like

  • Bas zegt:

   Het is zeker om van te schrikken. Groenlinks ziet dit land gewoon als een dumpplaats voor iedereen die hier maar naar toe wil hollen. Terwijl oorspronkelijk Hollanders hun land zien als hun thuis ! Wat dit betreft moet die integratie Nederlander die aan het hoofd staat van GroenLinks nog veel leren !

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Bas, die Jesse Klaver heeft geen zuiver Hollands bloed in zijn aderen. Daarom zegt hij van die voor ons zo stuitende dingen!
    Gelukkig is hij niet degenen die het voor het zeggen heeft.

    Like

   • elisah zegt:

    Jesse Klaver heeft een Marokkaanse vader die ervandoor ging. Jesse is opgevoed door een alleenstaande moeder in een wijk met sociale huurwoningen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Klaver is slechts tijdelijk (zoals alles slechts tijdelijk is). Let maar op mijn woorden, die gaat niet zo heel lang mee. Nog een keer naar de kapper en weg weze.
   Nou is dat natuurlijk niet helemaal zo, maar het voorbeeld valt wel in de lijn der verwachtingen.

   Like

 5. Bas zegt:

  Zoals hij Nederland ziet als dump maar raak locatie, is opvallend. Kennelijk een kwestie van twee paspoorten. .

  Like

 6. elisah zegt:

  Waarom pakken de mannen zich niet samen, om de buurten schoon te vegen? Geef ze van het zelfde laken een pak.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dit is nu die geweldige verrijking, die we te danken hebben aan verraders van de volgende partijen: socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten. Marionetten zijn het, aangestuurd door de EUSSR, Bilderberg en de NWO!

  Like

 8. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (34) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s