Grote toename van tuberculose in Zweden – asielimmigratie voornaamste oorzaak

Screenshot_9

(Door: Axel Andersson – Vertaling: “rommel”)

Het aantal gevallen van tuberculose in Zweden blijft sterk stijgen. De ziekte, die in feite in Zweden verdwenen was, keert op een breed front terug. De schuld ligt bij de asielgerelateerde immigratie in combinatie met een onverantwoordelijk asielbeleid van de Zweedse overheid waar een medisch onderzoek van vluchtelingen wordt beschouwd als inbreuk op de privacy.

Verleden jaar zijn er 835 nieuwe gevallen van tuberculose in Zweden gemeld. Dit is een stijging van 22% ten opzichte van het jaar daarvoor. De curve heeft de afgelopen jaren een sterke stijging en correleert evenredig met de omvang van de asiel immigratie.

Dokter Jerker Jonsson, specialist in besmettelijke ziektes en epidemioloog van de Zweedse gezondheidszorg, verklaart de ontwikkeling in een toelichting aan de media:

Lees verder>>>
(h/t “geentvkijker”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

24 reacties op Grote toename van tuberculose in Zweden – asielimmigratie voornaamste oorzaak

 1. Edjan zegt:

  “Fijn.”
  Er wordt al lang niet meer tegen tbc ingeënt, dus bijna niemand is meer beschermd.
  De tbc die nu “aankomt” is vaak (deels) resistent tegen antibiotica.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Fijn, wat brengen die kakkerlakken nog meer mee ??

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Laat me raden……..en wie gaan al die extra Zorgkosten betalen ???

  U raad het al……..U en ik.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Zo gaat een land aan eigen domheid ten onder.

  Like

 5. Nu is het wachten op de goedmenschen onder de Zweden, die de diagnose ‘tuberculose-besmetting’ begroeten met een zekere, verzaligde trots, aangezien zij nu ‘delen’ in het martelaarschap van de arme, verdrukte asielzoekers.
  Dat lijkt misschien een misplaatst geintje, maar het is minder onrealistisch, dan het lijkt:
  De Impressionistische kunstenaars in de 19de Eeuw presenteerden al, naast hun werken, hun systematische zelfvernietiging als een zich-afzetten tegen de maatschappij als een must en beschouwden het als een falen, wanneer zij tenslotte NIET aan hun eind kwamen ten gevolge van opium snuiven, alcoholisme, syfilis of tuberculose!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Het gaat nog niet eens om ‘wie gaan de zorgkosten hiervoor betalen’, maar gewoon om het feit dat we weer op zitten gescheept met een ziekte, die bijna tot de verledentijd behoorde. Hoe krijg je het in je hoofd om die mensen niet op ziektes te controleren als ze een land binnenkomen? We gaan honderden jaren terug in de tijd zo, Straks breekt de pest ook nog eens uit.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Moeten we nou voortaan boodschappen gaan doen met latex handschoenen aan en een mondkapje om niet iets op te lopen wat hier al zo goed als niet meer bestond?
  Als dat geen verrijking is dan weet ik het meer.

  Like

  • Edjan zegt:

   BertG. Wij zijn vroeger ingeënt tegen tb maar ik weet niet of dat nog bescherming biedt???

   Like

   • annette zegt:

    neen dus …

    Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Ik kan me herinneren dat we vroeger op de kleuterschool allemaal een ‘krasje’ op de onderarm kregen om te controleren op tbc.

    Like

   • Edjan zegt:

    Dat krasje was volgens mij voor de pokken. Tegen tbc zijn we meermaals ingeënt, 2 of 3x. Maar ik kan het fout hebben …

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Edjan om 14:04

    Dat krasje was, zoals Elisah ook schreef, om te zien of je TBC had.
    In mijn lagere schooltijd (eind jaren ’50/begin jaren ’60) kwamen de pokken voor zover ik weet al niet meer voor. Mijn vader, die van 1922 was, moest in zijn lagere schoolperiode verplicht tegen de pokken worden ingeënt, en dan kregen ze als bewijs een z.g.n. ‘pokkenbriefje’. Zonder dat briefje mocht je niet naar school.

    Like

 8. Cathja zegt:

  Als de gezondheid van asielzoekers niet meer wordt gecheckt, lopen wij allemaal het risico om besmet te worden met ziektes die wij hier te boven zijn gekomen. In mijn ogen is dat een misdaad tegen de menselijkheid. Men wéét dat veel asielzoekers ergens mee besmet zijn, maar uit ‘privacy-overwegingen’ laat men ze lopen zonder ze te testen.

  Waar blijft de WHO nu met een waarschuwing aan de EU-lidstaten? Of moeten er eerst epidemieën uitbreken eer men van zich laat horen?

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  En nu maar gewoon wachten op de herintroductie van nóg meer smerige ziektes die hier eindelijk uitgebannen waren.
  Leuk vooruitzicht als we bedenken dat er straks voor ons geen ‘zorg’ meer is (te duur) en dat de negert voorgaat in het ziekenhuis.
  Hebben we eigenlijk nog wel genoeg artsen met al die ‘migranten’ die ons compleet komen verdringen?

  Je zou toch onderhand wel mogen verwachten dat al het ‘ontwikkelingshulp’geld, dat we al vele tientallen jaren onder dwang aan die negerts hebben betaald, ervoor had gezorgd dat ze daar ook geleerd hadden om ziektes te bestrijden. Dat ze zich óók een klein beetje ‘ontwikkeld’ hadden.
  Maar nee hoor, ze hangen liever aan de tiet van de blanke, die ze zo vreselijk haten!
  En na al die jaren ‘ontwikkelingshulp’ komen ze alsnog hierheen om nog meer in te pikken!

  Het is kennelijk niet voldoende dat we worden kaalgeplukt tot op het bot; het beenmerg moet er ook nog uitgeschraapt worden.

  Like

 10. geentvkijker zegt:

  weeer een weetje : Wisten jullie dat het Pestvirus, verwant is aan het AIDS-virus ( gemaakt in een laboratorium ) …en dat mensen met bloedgroep O – negatief, deze BEIDE ziektes
  NIET kunnen krijgen ??
  Dit is trouwens complot nr 133 ( goed nieuws dus voor O – negatief ! )

  ( voor de mensen die denken : WAT LEES IK NOU WEER…….rustig blijven, gewoon doorgaan met ademen )

  Like

  • BertG. zegt:

   Nou kijk eens aan, dat scheelt toch maar weer mooi.
   Ik had al zo’n vermoeden dat ik heel oud zou worden, iedereen in mijn familie wordt vrij oud, zonder wazige ziektes zo als AIDS en het pestvirus.

   Nog 1 om toe te voegen aan je complotten lijst. nr. 134 wordt dat dan.
   Ik heb ook nog nooit griep gehad, eigenlijk ben ik helemaal nooit ziek.
   En ik heb nog nooit 1 dag ergens voor in het ziekenhuis gelegen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. om 9:11

    Nou Bert, dan ben je vast een heel tevreden mens! Nooit ziek….? Wie wil dit niet?
    Ik zou er voor tekenen. Ik ben momenteel herstellende van een (lichte) longontsteking.
    Tja, ‘het zwakkere geslacht’, zegt men wel eens van de vrouw….! 😦

    Maar ik heb in de bijna 44 jaar dat ik mijn rijbewijs heb, nog maar 2 kleine bekeuringen gehad!
    Kun jij dat ook zeggen? 😀

    Een mooie dag Bert!

    Like

   • BertG. zegt:

    In mijn hele leven heb ik pas 1 bekeuring gehad wegens rijden zonder helm op mijn hoofd, meer niet.
    In 40 jaar tijd dat ik op een brommer/scooter rijd.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. om 10:52

    Proficiat Bert!

    Die 4 jaar die ik langer rijd maken natuurlijk wel verschil, evenals de hogere snelheden waarmee ik over Neêrlands wegen ‘scheur’.
    Maar het mag gezegd worden: jouw ene bekeuring laat zien dat je een hele brave weggebruiker bent!
    Houen zo.

    Groetjes, Cathja. 🙂

    Like

  • elisah zegt:

   Goh, weer iets geleerd. Helaas heb ik geen o-negatief bloed.

   Like

 11. geentvkijker zegt:

  toegevoegd : Er zijn ook vreemde ziektes die mensen in de koningshuizen WEL kunnen krijgen, door hun veeeele inteelt met bloedgroep O – negatief. Onder andere HEMOFILIE ( anti-bloedstollingsziekte ) deze ziekte stamt van de koningshuizen af ( In Engelse koningshuis zitten van dit soort ziektes veel…..plus doofpot vaak ) . Pas in de laatste eeuw heeft men ontdekt, dat men in een koningshuis ook een keer tussendoor een O- positief moet gooien in de voortplanting. Vandaar dat in ONS GEWOON VOLK deze ziektes ( meestal ) geen rol spelen, daar de meeste gewone mensen die O-negatief hebben, vaak ouders hebben waarvan maar 1 O-negatief heeft, en de andere ouder, een andere bloedgroep. Dat houdt het evenwicht in de gezondheid ! Namelijk wanneer 2 mensen ALLEBEI O-negatief hebben, is de kans dat er een baby komt met defecten, heeel hoog, NIET aan te raden dus ! Miskramen, hartproblemen en stollingsproblemen. Men heeft het altijd over de gezondheidszorg die zo duur is, maar ondertussen licht men de mensen niet voor op dit gebied. Dat heeft mij altijd hogelijk verbaasd. Ik had het er laatst over met iemand, en die zei : Goh, ik ga aan de huisarts eens vragen WELKE bloedgroep ik heb…..Ik zeg, ja doe dat, goed idee !…..Vervolgens was ik stom verbaasd, te horen, dat die persoon GEEN ANTWOORD kreeg, van zijn huisarts ! ……krijgnouwa ! Ik heb het toen expres, een paar andere mensen OOK gevraagd, die hun bloedgroep niet wisten, en ook die kregen geen antwoord ! Want, werd hun verteld, WAAR HEBT U DAT VOOR NODIG ?
  ……pfffffff……NEEE staat niet in Uw dossier, sorry, …ik ken nu 4 mensen die geen antwoord gekregen hebben. heeel bizar ! Vroeger werd daar in ieder geval niet moeilijk over gedaan, en de meesten weten het wel. maar blijkbaar geeft het wat problemen, indien je het NU vraagt
  heel raar…..WAT ZIT DAAR NU WEER ACHTER ? waar slaat dit op, het is UW bloed !
  Vrouwen die een negatieve bloedgroep hebben ( alle 4, O , A, B, AB negatief ) die in verwachting raken van een man met een positieve bloedgroep, worden door de vroedvrouw of gynaecoloog, streng in de gaten gehouden, want bij de 3e zwangerschap ( incl miskramen meegeteld ) kan het mis gaan, en moeten die baby`s een speciale behandeling ondergaan
  t.a.v. de afvalstoffen-huishouding, leverproblemen enz. Ons wordt nooit iets verteld, in de medische wereld sta je er tegenwoordig alleen voor, vaak. Vrouwen met een positieve bloedgroep hebben meestal geen enkel probleem met andere bloedgroepen.
  Ik zou zeggen : vraag eens voor de grap, aan de huisarts WELKE BLOEDGROEP HEB IK ?
  En ik zou benieuwd zijn, naar het antwoord……
  Overigens is er ook een boek : het BLOEDGROEPEN-DIEET….simpel afvallen door middel van
  bepaalde voedingsmiddelen te laten staan, die U feitelijk doodgewoon niet moet eten t.a.v. uw bloedgroep, ook DAT wordt NEVER verteld……het boek is te googelen, en een EYE-OPENER !
  KLACHTEN verdwijnen, als sneeuw voor de zon ! ( bol.com heeft m ook, niet duur )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s