Identitaire Beweging deelt pepperspray uit in Linz

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

Al in Wenen deelde de Identitaire Beweging bij de geweld hotspot “Praterstern” pepperspray aan voorbijgangsters uit. Tegelijkertijd was er voor de voetgangers ook een flyer, waarop tegen buitenlander-geweld, speciaal tegen seksuele overvallen, werd gewaarschuwd. Nu deelde de afdeling Opper-Oostenrijk van de jonge, patriottische Identitaire Beweging pepperspray uit in Linz. Ook Linz heeft al door vechtpartijen door “asielzoekers” en “migranten”problemen, vooral op het hoofdstation, voor krantenkoppen gezorgd.

Gratis cursus zelfverdedigingvoor iedereen

In een uitzending op de Facebook-pagina van de Identitaire Beweging Opper-Oostenrijk wordt gezegd:

Niet alleen in grote steden zoals Keulen en Wenen, maar ook bij ons in Linz komt het steeds meer tot seksuele overvallen door zogenaamde “vluchtelingen”. Maar wie voor oorlog vlucht, weet de bescherming die Midden-Europese elanden bieden, te waarderen. Wie in zijn thuisland vervolgd wordt, doet in den vreemde zijn beulen niet na. Wie vrouw en kinderen in de hoop op een beter leven achterlaat, vergrijpt zich in een ver land niet aan jonge meisjes. Deze daders zijn geen vluchtelingen. Wie de privésfeer van onze dochters, zusters en vrouwen misacht, hen seksueel lastig valt, zich aan hen vergrijpt, heeft iedere aanspraak op asiel in ons land verloren. Vrouwen, laat jullie dit niet langer welgevallen!

Bovendien maakten de Opper-Oostenrijkse Identitairen reclame voor een gratis cursus zelfverdediging. Mannen en vrouwen van alle leeftijden mogen hier aan deelnemen.

Verzet van de bevolking neemt toe

Zaterdag vonden er bovendien twee demonstraties van de Identitairen plaats. Eentje in Feldbach in Stiermarken met ongeveer 200 deelnemers. De ander in Freilassing aan de Duits-Oostenrijkse grens. Gisteren al vond er in Salzburg een onafhankelijke demonstratie plaats en donderdag eentje van de FPÖ in Wiener Neustadt. Het verzet van de bevolking tegen de asielpolitiek van de Oostenrijkse regering wordt van week tot week sterker. Onlangs was er even een kleine stap merkbaar, weg van de “welkomstcultuur”, maar wel een heel kleine stap.

Screenshot_31

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Identitaire Beweging, Oostenrijk, Verzet. Bookmark de permalink .

12 reacties op Identitaire Beweging deelt pepperspray uit in Linz

 1. jungleelephant zegt:

  Deden ze dat hier ook maar:gratis cursus zelfverdediging;een heel goed initiatief!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ jungleelephant op 29/2 om 23:42

   Ja, het is een goed initiatief, maar het staat me zó tegen als ik ik mijn eigen land een cursus zelfverdediging zou moeten doen om mijzelf te beschermen!
   Wij, die opgegroeid zijn in vrijheid en democratie, moeten wij ons nu tegen barbaren leren te verdedigen, die hier niet horen te zijn, maar UITGEZET dienen te worden? Ze horen met hun smerige fikken van ons af te blijven. Ze horen niet van ons geld en onze zorg te profiteren. Ze hebben hier niks te vertellen; ze moeten hun grote smoelen dicht houden.

   Echt, ik walg van die hele vluchtelingen-zooi! Ze komen me de neus en oren uit. Nog even en het kan me zelfs niets meer schelen of mensen nou échte vluchtelingen zijn of niet.
   Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen….!

   Like

   • DonnaDolce zegt:

    Cathja, ik denk dat steeds meer mensen dit gevoel hebben gekregen. Zelf ben ik ook een beetje “asiel-moe” geworden. Het wordt je van alle kanten de strot ingeduwd….krant, tv, radio, gemeentes, etc, etc.

    Like

   • witte raaf zegt:

    Ben er ook helemaal klaar mee,kan geen empathie meer opbrengen!!dus je bent echt niet de enige hoor!

    Like

   • Walg nog meer van de slijmers die de ”vluchtelingen” verwelkommen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja:09.23. uur. Beste Cathja, het zijn geen vluchtelingen! Het is een ISLAM bezettingsleger. En de politieke schoften, met voorop LINKS, vervloek ik, omdat ZIJ deze bende hun gang laten gaan!

    Like

 2. Ron zegt:

  De oostenrijkse bevolking is zo op de goede weg. Jammer dat het nodig is, maar de machthebbers hebben het er zelf naar gemaakt.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Verschrikkelijk werktuig, die spray.
  Nog meer weerzinwekkende foltervoorbeelden, welke is het verschrikkelijkst?
  Kies er maar ééntje!

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Zolang Rutte geen toestemming heeft van de losgeslagen Merkel zal Nederland, lees het kabinet, niets doen, sterker nog het zal zoveel mogelijk de actievoerders dwars zitten met een overvloed aan politie in te zetten.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Een hele goede en naar waarheid geschreven reactie op de facebook-pagina van Identitaire Beweging Opper-Oostenrijk!
  Zo is het! Het is een mooi gebaar dat deze verzetsbeweging pepperspray heeft uitgedeeld aan vrouwen. Laat het maar duidelijk worden dat burgers onderling tenminste nog opkomen voor elkaar. Als de overheid zijn burgers niet meer wil beschermen, wat ze grondwettelijk verplicht zijn te doen (!), dan heeft niemand het recht om burgers te beletten om zichzelf te ‘bewapenen’. Het zou een mooie bak zijn zeg, dat wanneer ze bijna niets doen om illegalen tegen te houden en ze uit te zetten, ze de bevolking verbieden zichzelf te beschermen!

  Het verraad van overheden naar hun burgers toe wordt steeds groter en zichtbaarder. Ik denk dat het GROTE VERZET straks uit de hoek van de Vaderland-getrouwe burgers komt. Alle EU-burgers die zich verzetten tegen het asielbeleid van Merkel en het slappe optreden van hun eigen overheid, kunnen met elkaar voor veel onrust in de lidstaten gaan zorgen. Ik wil dan nog wel eens zien of de overheid het leger (de aanfluiting daarvan) tegen hun eigen volk in durft te zetten.

  Like

 6. elisah zegt:

  Misschien een goed idee om tijdens de gymlessen op de scholen, ook lessen zelfverdediging te geven.
  Onze kinderen zullen moeten leren om voor zichzelf op te komen en zich te verdedigen tegen geweld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s