Merkel geeft haar desastreuze politiek ten beste (+ video)

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) beantwoordde op tv de vragen van presentatrice Anne Will. Het verklaarde doel van de bondskanselier: ze wil haar politiek aan de Duitse bevolking uitleggen. Daarom zijn de verwachtingen hoog gespannen. De vraag, die velen zichzelf van tevoren stelden, was: blijft ze bij “Wir schaffen das” of verkondigt ze wellicht zelfs een koerswijziging? Het antwoord is helder en duidelijk: “Wir schaffen das!”

ongecensureerd.at

De grenzen worden niet gesloten

“Er zal een oplossing voor het probleem komen, die duurzaam is en waarvoor we ons over enkele jaren niet hoeven schamen”, aldus de bondskanselier in de discussie. Op de vraag op ze zou bijsturen, antwoordde ze duidelijk met “nee”. Voor al diegenen die ´s avonds op een koerswijziging gehoopt hadden, zijn deze uitlatingen meer dan verpletterend. Merkel maakt ook opnieuw duidelijk  dat er met haar geen bovengrens voor “vluchtelingen” zal komen. “We werken eraan dat de vluchtoorzaken bestreden worden.” Het openen van de grens in september 2015 wordt door haar nog steeds heftig verdedigd. Daarbij gaat ze echter niet in op de signaalwerking van “kom allemaal gerust naar ons toe”. Daarentegen zoekt ze de schuld bij de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, die het zogenaamd pas zover had laten komen.

Merkel bindt niet in

Nu wordt het spannend. Merkel ontwikkelt in het gesprek een bepaald probleemgevoel dat maatgevend aansluit aan het gedrag van Oostenrijk. Ze zegt bijvoorbeeld: “Wanneer Oostenrijk niet eenzijdig en nogal ongelukkig” besloten zou hebben een bovengrens in te voeren, dan zou Europa meer tijd gehad hebben een oplossing te vinden. Dit zou nu niet meer gaan. Terwijl het openen van de grenzen voor de zich in Hongarije bevindende “immigranten” toch exact dezelfde soloactie was, die op dit moment door meerdere EU-landen heftig bekritiseerd wordt. Conclusie: anderen mogen niet hetgeen doe wat Angela Merkel al lang doet.

Teneur: Het lukt me als jullie in me blijven geloven

Aan het einde van het gesprek wordt nog een ommetje naar de AfD ondernomen. De bondskanselier kijkt met grote zorgen naar het sterker worden van deze partij. Maar het succes van de AfD zou haar ook blijven aansporen om nog “intensiever en sneller een duurzame oplossing te vinden”, die zij echter, wat ze openlijk toegeeft, nog helemaal niet heeft. Daarbij kan ze het niet laten de AfD onder de gordel te beschuldigen van een gebrek aan staatkundigheid en democratiebegrip. Met het oog op de Turkije-top van aanstaande maandag benadrukt Merkel: “Ik zit niet in de rol van smekeling.”

Veel bewering en veel these die veel beloven. Maar in werkelijkheid geeft de bondskanselier een diep inzicht in haar hardnekkige “Wir schaffen das”-mantra en in haar desastreuze begrip van politiek. En gedurende het hele gesprek trekt ze één lijn met Joachim Gauck (de Duitse president – CDU)en Hannelore Kraft (de president van de deelstaat Nordrhein-Westfalen – SPD) – die met handen en voeten proberen om iedere kritiek op de uitgestippelde koers in de kiem te smoren.

De video van het gesprek:

 

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Merkel geeft haar desastreuze politiek ten beste (+ video)

 1. Japio zegt:

  Dat gedrocht Merkel heeft het op een akkoordje gegooit met Erdogan en de rest van de islamitische wereld. Het kan niet anders zijn dan dat. Welk voordeel, in hemelsnaam zit er aan het importeren van die ratten. Ik kan die kop van dat wijf niet meer aanschouwen. Krijg er accuut de schijt van en m’n maaginhoud wil er ook van boven uit. Ze schoffeert de veiligheid en leefbaarheid, niet alleen van haar eigen land maar van heel Europa. Wat een draak van een wijf is dat zeg. En wat doet de rest van de EU dan? Gaan ze braaf als een schoothondje achter die grobbetrol aan? Het zal me niet verbazen want Rutte mist ook een ruggengraat en een paar hersencellen.

  Like

 2. Jean zegt:

  Het moet toch lukken die Duitse bitch met handen en voeten vast te nemen en ze over die omheining te smijten richting Griekenland? 2 flinke jongens moeten daarin toch slagen en liefst nog vandaag want die bitch is heel Europa naar de vernieling aan ’t helpen.
  Wat die EU met die turk ook mogen beslissen “het zal ons worst wezen” wij eisen gesloten grenzen en die gewelddadige barbaarse troep massaal uit Europa ermee incl. die EU lafaards.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Nun, wir schaffen das ganzzz nicht gigantische domme tering merkel trut.
  Jij zal op een of andere manier gestopt moeten worden tezamen met allebei die smerige verrotte CDU & SPD clubs!!! Deze doffe ellende kan zo niet doorgaan!! Waar blijven de echte duitsers met hun uzi’s en ander geschut of zijn het allemaal zombies geworden??
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Van deze verraadster Merkel, mag de ISLAMISERING NIETS in de weg gelegd worden. Dit wijf krijgt haar bevelen van de duivelse EUSSR,BILDERBERG en de NWO! WIJ moeten kapot als oorspronkelijke Europese bevolking!

  Like

 5. Ron zegt:

  Precies dezelfde houding die Hitler ook had. Die zou ook alles schaffen, niemand hoefde te twijfelen. Allen maar slaafs de führer volgen naar de Untergang. Ze vindt zichzelf nog steeds geweldig en haar ideeën zijn volgens haar volmaakt. Verder ieder ander de schuld geven van dingen die niet goed gaan.

  Volgens mij is er een psychiatrische typering van iemand die zo denkt en handelt.
  In de DSM-IV zal het vast zo beschreven staan:
  Een Narcist van de ergste soort.
  Zie de linken:
  http://antipsychopaat.simpsite.nl/Narcisme_DSM_IV
  en
  http://www.narcistischepersoonlijkheidsstoornis.nl/dsm-iv/

  Volgens mij klopt de beschrijving van de psychiatrische stoornis exact met hoe merkel zich gedraagt en toont.

  Like

 6. Bennie zegt:

  Hoe liep het ook al weer met Ceausescu af?.

  Like

 7. sjuad zegt:

  Die leert nog wel hardlopen met haar dikke reet.

  Like

 8. cefas zegt:

  Merkel denkt: Ik ben Duitsland en Duitsland ben ik. Napoleon dacht dat ook vlak voor zijn val.

  Like

 9. joga zegt:

  Waarom wordt er nog naar zo’n volslagen krankzinnige geluisterd en wordt ze niet in een dwangbuis voor de rest van haar leven in een Psychiatrische Anstalt opgenomen met dwangverpleging? Kost een paar centen, maar dan slechts 0,000000000000000000000000000000001% van haar huidige beleid ter volledige afbraak van Europa.

  Like

 10. hans zegt:

  Smerige NWO dramhoer!! Hier gaat ze echt spijt van krijgen, zowaar!!
  Het zal haar en al die andere betonplaten die schijnbaar griezelig zeker zijn van hun positie opbreken en ik hoop, maar ik denk ook en hoop vurig dat het haar zal vergaan als de Ceaușescu`s. om daarna deze hele criminele teringbende te ruimen.

  Like

 11. Duchesne zegt:

  Er is vaker gezegd dat men Adolf Hitler had moeten ombrengen aan het begin van zijn machtsopmars. Niemand deed het echter en de massaal liep men mee in de pas, wachtend op orders van hogerhand, het zelfstandig wegstoppen van het eigen geweten, omdat niets doen en volgen zoveel makkelijker is….
  De manier waarop lieden zoals Merkel binnen een democratie terreur uitoefenen op ieder ander die niet hun visie als de enige juist accepteerd is niets anders dan wat het regime van Adolf
  Hitler deed. Het is precies dezelfde manier van oppositei monddood maken.
  Het gebeurd in Duitsland, in Zweden en Noorwegen, ik denk in veel Europeese landen, maar nergens geraffineerder dan in Nederland.
  Het bestempelen van lieden door ze extreem te noemen en al dan niet directe linken naar wo2 te leggen heeft als resultaat gehad dat democratie niet meer kan werken, er is immers massaal gehersenspoeld en gedemoniseerd. Verboden zelf te denken, verboden dingen te zggen die niet deugen omdat het kwetsend kan zijn.
  Liever laat iemand als Merkel massaal vrouwen aanranden, neemt ze een miljoen vluchtelingen op terwijl de eigen bejaarden voor een deel in armoede leven, en ze laat politie en pers misdrijven door immigranten verzwijgen.
  Wat ik zie in een nieuwe Adolf Hitler, maar dan een graad erger. Want willens en wetens eerst bombardementen steunen in landen waar geen oorlog mee is, deze tot chaos laten vervallen en vervolgens de deuren openen om ook eigen land in chaos en rechteloosheid te storten.
  De haat van Merkel is in elk geval tegen Joden, want ze propt massaal moslims het land in, maar haar haat is ook tegen haar eigen volk, tegen de bejaarden die weerloos zijn en massal worden overvallen( persverbod) , tegen vrouwen en kinderen waarvan mn wist dat deze sexueel zouden worden misbruikt door de ” vluchtlingen” . Alsof ze het Duitse volk nog even wilde herrinneren aan de Russische verkrachtings politiek van 1945……

  Het is opzet van mevr Merkel, opzet om de Duitser kapot te maken. Volgens mij is dat aardig gelukt. Als de Duitsers iets van de geschiedenis hebben geleerd dan zouden ze Merkel nu moeten stoppen, het is in eerste aanleg hun verantwoordelijkheid.

  Een collectief schuld gevoel is in de Arabische wereld ondenkbaar, het principe schuld is al een relatief begrip, het ligt eraan waar het woord van de profeet staat in de beoordeling.

  En zo herhaald de geschiedenis zich, alleen heten de soldaten nu niet Heinz of Karl maar Achmed of Ali.
  Merkel heeft een ding goed gedaan: niemand kan meer wegkijken van het probleem dat al een paar decennia speelt.
  En de moslims: zonder hun Noord Afrikaanse ” ambassadeurs” met hun uitleg van de Islam hadden ze misschien nog wel een kans gehad in Europa, nu is Islam een synoniem voor terreur en verkrachting, voor agressie en beestachtigheid.
  De Katholieke kerk heeft er een concurent bij die hun methoden van verspreiden van geloof van 500 jaar geleden heeft over genomen.

  De beste kans voor Europa is 10 miljoen meer “vluchtelingen” in de aankomende zes maanden, dan is er geen discussie meer maar zal er gwoon moeten worden gevochten om te overleven, iets wat door de politiek nu als een lange lijdensweg van terreur, verkrachting en intimidatie word uitgesmeerd over tientallen jaren.
  En de grootste zegen voor Europa is een kernbom op Ankara en Riaad, want daar zitten de lieden die zowel rijk worden van de ellende als het Regissseren van terreurgroepen zoals IS, samen met hun broeders uit Wall street.
  Ze zijn niet anders dan de bankiers die onze oorlogen financieren, ze zijn compagnons.

  Wij zijn de poppetjes die bloeden op hun schaakbord. Wij zijn niets.

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Waarom de Duitsers Merkel niet stante pede met haar klikken klakken buiten gooien? Omdat Duitsers nu eenmaal Duitsers zijn, hondstrouw tot in het absurde toe. ‘Zum Befehl, Mein Führer’, zelfs al zien ze dat diens weg recht naar ‘der Untergang’ leidt.
  Maar er zijn wel pogingen geweest destijds om Adolf het verder werken aan ‘der Untergang’ te beletten, en het was nog bijna gelukt ook. En als het waar is dat de geschiedenis…

  Like

 13. ildiko zegt:

  wat een megalomane! Zij denkt dat zij de baas van Europa is , maar ik heb haar nooit gekozen en miljoenen Europeanen ook niet. OH GOD HELP ONS!

  Like

 14. jungleelephant zegt:

  Een zeer kwaadaardig mens!Dat zij het woord democratie nog in de mond durft te nemen vind ik ongehoord!En zij en haar verwrongen denkbeelden worden nog bejubeld ook,o.a. door Rutte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s