Merkel: Geen plan B voor vluchtelingencrisis

Screenshot_5

De Duitse bondskanselier Angela Merkel

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zegt dat ze geen ‘plan B’ heeft voor de vluchtelingencrisis. Er is niets waardoor ze van koers zal wijzigen, ondanks groeiende onrust in Duitsland over de komst van ruim een miljoen vluchtelingen en haar politiek van ‘Wir schaffen das’.

Ze begreep het wel, zegt Merkel in een talkshow van de zender ARD, dat uit een opiniepeiling bleek dat 81% van de Duitsers gelooft dat haar regering de controle kwijt is over de migrantencrisis. Maar nog steeds wil ze niet horen van een limiet op het aantal mensen dat Duitsland op zal nemen. Het heeft geen zin, zei ze, om een belofte te maken, waar je je vervolgens niet aan houdt. ‘Ik heb geen plan B. Het is onzin om aan twee plannen tegelijk te werken.’

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Merkel: Geen plan B voor vluchtelingencrisis

 1. edwin vissers zegt:

  als enige land ter wereld bevat de Duitse grondwet een verzetsparagraaf ,waarin alle Duitsers tot verzet worden opgeroepen tegen diegenen ,die de liberale democratische basisorde willen afschaffen.
  deze toestand bestaat al lang ,daarmee is deze wet in wering getreden-ook al wil nog nauwelijks iemand dit inzien, hij luidt .
  artikel 20 alinea 4 grondwet
  tegen Eén ieder die het onderneemt deze orde uit de weg te rijmen ,hebben alle Duitsers het recht tot verzet wanneer andere hulp niet mogelijk is .

  Like

 2. Vederso zegt:

  Ich, ich und ich.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Bloede Kuh Merkel mit Klatschvieh.
  Volkomen gestoord dat wijf. Heeft totaal niets bereikt met het indammen van de asielstroom naar Europa, maar wil niets van een bovengrens weten.

  Die Fuehrerin in haar laatste dagen, daar doet dit bedremmelde mens me aan denken. Reken maar dat ze ‘m zit te knijpen ook al speelt ze mooi weer.

  Like

 4. elisah zegt:

  Plan B wordt dus aan anderen overgelaten.

  Like

 5. ildiko zegt:

  Ze heeft GEEN VISIE EN PLAN ! GEEN A GEEN GEEN B ! TOTAAL NIKS ! en onze Rutte en Dijkhoff ook niet !

  Like

 6. Motorman zegt:

  Doet me wat denken aan Hitler. Die was ook nog tot een paar dagen voor de val van Berlijn in de waan dat hij zou overwinnen.

  Like

 7. Alle Europeanen worden door Merkel in het pak genaaid, er is gewoonweg geen oppositie genoeg om de bundeskanzlerin voor het blok te zetten. Geen verzet genoeg uit de Duitse samenleving en ook niet uit het Duitse parlement zelf, ze zijn niet tevreden met de huidige toestand maar ze doen er ook niet genoeg aan om deze waanzin te stoppen. Het is toch van de gekke dat een land als Duitsland de hele geschiedenis van alle natie volkeren van Europa kan veranderen.

  De Europese heilstaat EU, Duitsland, Frankrijk en Italië kan men als echte staten bezien de heilstaat Europa is dat niet. Europa is een beschaving, geen staat. De voorstanders van de euro, hebben 15 jaar lang er over gedaan om het economische continent kapot te maken, en als er weer een economische recessie begint in 2016, zullen de Europese volkeren het stuurwiel van degenen die ze niet gekozen hebben ontnemen.

  De voorzitter van de Europese Raad Donald Tusk en de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker. De euro leidde er toe dat er té veel huizen in Spanje gebouwd werden, té veel ambtenaren in Frankrijk en té veel fabrieken in Duitsland en Europa is onder de invloedsfeer van Duitsland geraakt, Duitsland is de enige van de 3 landen met een positief saldo.

  Uiteindelijk ligt de ‘kracht’ van Europa in een concurrerende economie, en niet in een opgeblazen dikdoenerige organisatie welke niemand wil. Zij die de vruchten van het werk der grondleggers van Europa vernietigd hebben Schumann, Adenauer en Pius XII die één Europa wensten te vestigen op basis van diversiteit. De kwaadwilligen die de euro geschapen hebben om in plaats daarvan een Europese natie te creëren zijn verantwoordelijk voor de komende catastrofe en donkere wolken aan de Europese einder…

  Like

 8. Pegidafan zegt:

  Hier zit een plan achter , dit heeft meer te betekenen . Ze zet haar plannen gewoon door ondanks alle tegenstand die ze ervaart . En ondanks alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd . Luister deze dame is niet gek (ja voor ons wel ) maar die is niet gek . Ze weet precies waar ze mee bezig is , hier zitten plannen achter waar we het hier op EJ Bron al heel vaak over hebben gehad . Wij moeten kosten wat kost ingewisseld worden . Daar gaan we toch niet op zitten wachten ,hier moet een eind aankomen en wel zo snel mogelijk . Dat gestoorde wijf moet gestopt worden . Onze kinderen en kleinkinderen zullen geen leven hebben in haar toekomstige wereld .
  Hoe kan een vrouw zo haar eigen volk verraden en afschaffen , dit is met geen pen te beschrijven en niet te bevatten . Zou in de geschiedenis niet iets op kunnen noemen wat hier op lijkt. Kan me haast ook niet voorstellen dat zelfs de elite van Europa hier voor is . Een heel continent naar de kloten helpen , dat mens is gek echt gek . Het lijkt wel of ik in een nachtmerrie leef , dit kan toch niet echt zijn . Jaaaaaa het is echt , maar je kan het toch niet geloven en bevatten , dat ze dat allemaal met droge ogen zit te vertellen . Ons mooie , prachtige continent EUROPA , het mooiste werelddeel van de wereld met al zijn prachtige cultuur , normen en waarde en gewoonte , wegvagen , weggeven .

  Nou mede PATRIOTTEN bereid je maar voor dit gaat een hele , hele , hele , hete zomer worden dat kan ik jullie wel vertellen . Dit komt niet zonder slag of stoot goed . Hier komt narigheid van en misschien is dat nou juist bij die vuillakken wel de bedoeling.

  Want we worden opgefokt en opgefokt . Zij weten verdomd goed waar ze mee bezig zijn .
  Ze zijn het vuurtje gewoon aan het opstoken . Deze lijders zijn nog erger dan erg .

  Like

  • Dicksy zegt:

   Tuurlijk weten ze wat ze doen. De zaak zodanig op de spits drijven dat het zaakje ontploft. Alles met de grond gelijk maken en terug starten en opbouwen vanaf nul maar dan ook volledig vanaf nul, net alsof de mens pas gisteren op aarde is toegekomen. Wie geluk heeft het te overleven zal niks meer hebben, geen verworven rechten …..e.d. niks nada. En dan de mens volledig knechten zonder toegevingen want zij die dit in de gang gestoken hebben zullen het zeker overleven.

   Like

 9. Taljaard zegt:

  Zij vertoont de zelfde dictatoriale trekjes en sterallures als Thatcher in haar nadagen.
  Met dat verschil dat Thatcher een vrouw was met visie en charisma, maar dat Merkel een omhooggevallen burocraat en grijze muis is; de vleesgeworden middelmatigheid.
  Met haar dollemansrit wilde en wil zij een stempel op de geschiedenis drukken en zichzelf belangrijk en betekenisvol maken, hoewel zij nog niet in de schaduw kan staan van werkelijk grote Duitse kanseliers als Adenauer, Brandt en Kohl.
  Voorzie eenzelfde electorale afstraffing van Merkels grote coalitie door de Duitsers als de PvdA/VVD deze zal krijgen van de Nederlanders.
  Helaas is een groot deel van het kwaad dan al geschied.

  Like

 10. Dicksy zegt:

  Plan A: Duitsland en de rest van Europa ten gronde richten.
  Plan B: Is er nog niet want plan A is nog niet uitgevoerd.
  Pan C: Als plan A is uitgevoerd treedt plan C automatisch in werking en dat is maken dat we weg komen.
  Dus is er natuurlijk geen plan B.

  Like

 11. Bas zegt:

  Wat Merkel met haar regering binnenhaalt is kennelijk bedoeld om een al oude belofte in te lossen, van een eerder bewind, om uiteindelijk toch de joden te verjagen uit Duitsland. De verhouding Moslims – Joden en omgekeerd is alles behalve goed te noemen. Dat 81% van de Duitsers gelooft dat haar regering de controle kwijt is, is haast wel zeker. Dat niet alleen, ze is ook de weg kwijt!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  De stasimadam Merkel, heeft geen plan B, omdat zij de agenda uitvoert, van duivelse organisaties als: EUSSR,BILDERBERG en de NWO! Dit smerige verraad, aan de Duitse en Europese landen, is bewust gepland, en al 10 tallen jaren geleden! Denk aan het Coudenhoven-Kalergi plan, en aan de Resolutie van Straatsburg!

  Like

 13. Cathja zegt:

  Merkel heeft geen Plan B., zegt ze. Ik kan me echter niet indenken dat ze geen maatregelen neemt als zou blijken dat er 3.000.000 mensen in Afrika klaar staan om richting Duitsland te vertrekken, en zich daar ook daadwerkelijk melden. Ik heb zo’n idee dat de Duitsers tegen die tijd zelf in opstand gaan komen, als Merkel blijft volharden in haar standpunten m.b.t. de ‘vluchtelingenstroom’.
  Waarom heeft Merkel trouwens alle touwtjes in handen? Ze mag dan Bondskanselier zijn, maar dat betekent toch niet dat zij alléén belangrijke beslissingen mag nemen?
  Bedenk wel dat haar toelatingsbeleid niet alleen de Duitsers zal treffen, maar meer landen in Europa, die hun grenzen niet hermetisch hebben afgesloten.
  Zij weigert de rem op de instroom te zetten, maar verplicht buurlanden intussen wel een deel van haar ‘moslim-gasten’ op te vangen!

  Dan ben je toch volledig de weg kwijt? Zo’n gevaarlijk mens dient uit haar functie gezet te worden.

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Merkel heeft zichzelf opgeworpen als de leidster van Europa. Wie heeft haar ooit daarvoor uitgekozen? Over GROOTHEIDSWAANZIN gesproken! Het gezegde ‘wie hoogt klimt, zal laag vallen’ zou voor mijn part waar mogen worden. Dit is absolute waanzin wat deze persoon over de wereld, maar vooral over Europa uitstrooit. Dit wordt burgeroorlog, en ik denk dat ze heel voorzichtig moet zijn, want mensen worden bang voor haar. En men weet wat een kat in het nauw doet: hij haalt uit. Help ons God…

  Like

 15. frans janssens zegt:

  overal waar vrouwen regeren bullschit !!

  Like

 16. Anita zegt:

  Ik heb niet de indruk dat er zelfs maar een plan A is. Of het plan moet inhouden z.s.m. de vrije wereld naar de knoppen te helpen. Dat lukt prima zo!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s