Nederland veilige haven voor Syrische oorlogsmisdadigers en @Dijkhoff doet niks

Screenshot_6

(Door: “Van Rossem”)

Vroeger, na WOII, werden Duitse oorlogsmisdadigers tot alle uithoeken van de wereld achtervolgd voor berechting. Vandaag, anno 2016, kunnen oorlogsmisdadigers uit Eritrea, Nigeria, Soedan, Georgië en Syrië zich onder de beschutting van internationale verdragen veilig verstoppen in Nederland. En Klaassecretaris Dijkhoff doet er helemaal niks aan. In een brief naar de Kamer schrijft hij vandaag dat er vorig jaar dertig asielzoekers in de migratiestroom zijn aangetroffen die verdacht worden van oorlogsmisdaden in hun eigen land. Per kerende rubberboot terug naar Syrië, Afrika of waarever de hel dat tuig vandaan komt? Nee natuurlijk niet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, ISIS, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nederland veilige haven voor Syrische oorlogsmisdadigers en @Dijkhoff doet niks

 1. elisah zegt:

  Dat zal zeker het topje van de ijsberg zijn…

  Like

 2. Jean zegt:

  Mensen EIS dat die klootzak oprot, jaag hem desnoods zelf weg uit Nederland.
  Bye the way, “niet alleen deze klootzak”.

  Like

 3. BertG. zegt:

  De ene oorlogsmisdaad is duidelijk niet hetzelfde als een andere oorlogsmisdaad.

  SS’er Zafke voor de rechter
  De Duitser Hubert Zafke (95), SS’er die als dokter werkte in kamp Auschwitz toen Anne Frank daar werd binnengebracht, staat maandag voor de rechter.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25285751/__SS_er_Zafke_voor_rechter__.html

  Like

 4. Edjan zegt:

  Nee, natuurlijk worden oorlogsmisdadigers niet terug gestuurd. Die komen ons regime veel te goed van pas.

  Like

 5. Peter selie zegt:

  In Nederland is dat heel gewoon hoor. Slachtoffers kwamen hier hun beulen uit het ontvluchte land tegen. En ze mochten gewoon blijven om door ons riant verzorgd te worden, want ze werden hier beloond volgens rangen die ze daar in het martelland hadden.
  Maak je geen illusie ook nu zal het niet anders gaan!
  Peter Selie

  Like

 6. Nederland veilige haven voor Syrische oorlogsmisdadigers en @Dijkhoff doet niks, tja ‘k wil geen veren in de reet van staatssecretaris Dijkhoff stoppen maar deze labbekakker van een VVD staatssecretaris kan deze lui gewoonweg niet uitwijzen dat via internationale verdragen in beton gegoten is en dat staat zo vast als Haarlem. Volgende keer maar beter opletten waar uw stem naar toe gaat is wel wat kort door de bocht, maar al deze ellende is te danken aan het electoraat wat decennia lang, deels voor egoïstische redenen op de traditionele partijen hebben gestemd.

  Like

 7. Pegidafan zegt:

  Jaaaa dit land is helemaal van het padje af ,totaal kapot . Oorlogsmisdadigers weer gewoon vrij los laten lopen. Het wordt steeds debieler hier ,een varkensmutsje mag niet maar als je mensen hebt afgeslacht , onthoofd etc etc is dat gewoon toegestaan .Welk achterlijk internationaal recht zou zoiets nou goed keuren . Terug naar die hel waar ze vandaan komen , gelijk . Paar weken terug werd er nog een ex nazi van 96 berecht in Duitsland maar hedendaagse oorlogsmisdadigers kunnen niet aangepakt worden . Hoe ga je dat in godsnaam uitleggen , oooo ik snap het al ,het zijn allemaal hoog opgeleide mensen en deze lui zijn natuurlijk cumlaude geslaagd , om in het slachthuis te werken . Nou oke dan , dat is dan een grote aanwinst voor ons land , echte ervaren slachters voor in het abattoir . Heel vriendelijk bedankt hoor heer dijkhoff .
  Die hadden we precies nodig .
  Mensen het kan iedere keer nog gekker . Ik weet niet uit welke gesloten inrichting onze parlementariers komen , maar de medicijnen schijnen niet zo goed te werken , ze zijn een beetje in de war . (snap je hem , WAR) .

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Nee maar we kunnen wel Pegida in de nieren zitten.
  We hebben een regering van collaborateurs, lafaards en achterbakse lieden.
  Ik word misselijk van jullie !!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 12.25. uur. Inderdaad koddebeier! Ik ga over mijn nek, door de verraders van: VVD,PvdA,CDA ,D66 en aanverwante policor-politici. Alleen Wilders en de PVV kunnen we nog vertrouwen.

   Like

 9. topsporter zegt:

  Dijkhoff is niets meer of minder vertegenwoordiger van het nihilisme.

  Like

 10. Japio zegt:

  En als die zelfde Syrische oorlogsmisdadigers hier (onschuldige) mensen gaat vermoorden? Kunnen we Dijkhoff daarvoor aansprakelijk stellen? Het zal wel niet, maar het feit blijft dat hij dan bloed aan zijn handen heeft. Het wordt zo langzamerhand een gevaarlijke situatie. Maar dit wordt niet onderkend door de politiek want dan moeten ze naar gelang de wet die dat voorschrijft actie gaan ondernemen. En dat zou waarschijnlijk inhouden de grenzen te sluiten enz enz. Het gevaar waar de burger aan bloot gesteld wordt nemen ze op de koop toe.

  Like

 11. elisah zegt:

  Hoogste tijd om die zgn verdragen maar eens aan te pakken. Het mag niet zo zijn dat moordenaars en beulen hier vrij kunnen rondlopen. Zo iemand moet vogelvrij verklaard worden, wordt dus niet meer beschermd door de wet.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Allemaal door die ‘rot’ Europese verdragen! Dit gebeurt in ONS land en hier gelden ONZE wetten en niet wat Europa daar van vindt. Als hier ooit iets ergs gebeurt en dat zal ongetwijfeld het geval zijn, moeten we dan ook op Brussel wachten om onszelf te verdedigen? Eer we daar een ja van krijgen, liggen we al lang en breed afgeslacht onder de groene zoden.

  Like

 13. Harry zegt:

  En dan zijn er nog die roepen dat Wilders geen ministers kan leveren !

  Bij de VVD hoef je alleen een mavo diploma keihard liegen te produceren .
  Sollicitanten die in dat vak cum laude geslaagd zijn , verdienen de voorkeur .
  Niks in de weg , voor Wilders .
  Slechter lijkt me onmogelijk !
  Er was een tijd dat een bewindsman voor EEN leugen weggejaagd werd .
  Hoeveel onwaarheden moet je vertellen voordat je het nu te bont maakt ?
  En het gaat maar door .
  Eindeloos .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s