“Vluchtelingen” bestormen grenshek Macedonië

Screenshot_17

Honderden “vluchtelingen” aan de Grieks-Macedonische grens hebben maandag het hekwerk langs de grens bestormd. Ze gebruikten een zelfgemaakte stormram en allerlei los gereedschap om een doorgang te forceren. 

De Macedonische politie zette traangas in. Uiteindelijk ruimden de “vluchtelingen” het veld vanwege het traangas. Nergens waren ze erin geslaagd een doorgang in het door Macedonië opgetrokken hek te forceren. De Griekse politie houdt zich afzijdig volgens de media in dat land.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Europa, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Macedonië, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Vluchtelingen” bestormen grenshek Macedonië

 1. joopklepzeiker zegt:

  Geen woorden , maar het moge wel duidelijk zijn, de invasie van Europa !

  Vluchtelingen , mijn reet !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo zie je hoe je het moet aanpakken!
   Ik ben benieuwd hoe wij het aan gaan pakken als ze Hoek van Holland bestormen…
   Met zije handschoentjes, luxe comfort en ’n toespraak van ’n schaterende Rutte!!!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   joopklepzeiker 29 februari 2016 om 15:30

   [sarcasme] Ach, die arme stakkers zijn helemaal uitgeput door de honger en wat zijn ze toch bescheiden en dankbaar. [/sarcasme]

   Deze angstaanjagende, agressieve, griezelige bestorming doet me denken aan een aanval van bacteriën/virussen op een verzwakt immuunsysteem.

   Like

 2. rs zegt:

  Jammer dat er geen 360 V op staat/stond…………………….

  Like

 3. Pegidafan zegt:

  ja net even gekeken naar de beelden . De anarchie is begonnen . De testosteronbommen zijn onderweg . Wij zitten tussen de linkse ratten en de testosteronbommen ingesloten . Hebben wij al een plan , zodat we niet net als rutte dijkhoff en merkel voor verassingen komen te staan . Kijk zelf maar dit is totale chaos , onze landen gaan eraan , het zijn er zoveel , die horde is niet meer te stoppen . Duizenden en duizenden immigranten , ja de pers noemt ze nou immigranten , eerst waren het allemaal zielige vluchtelingen , maar nu zijn het ineens immigranten . Nou ik noem het veroveraars , die komen gewoon onze landen veroveren . Het is echt beangstigend om te zien hoe ze die hekken in Macedonie in rammen . Ja de politie schiet wel met traangas maar daar hou je ze niet mee tegen . Straks worden het er steeds meer want die migranten golven blijven maar komen en dan zijn ze niet meer te stoppen . Ja wat wil je die willen allemaal een uitkering en gratis tandarts , gratis dokter , gratis scholing etc etc . Dat wil iedereen toch en zeker als je uitgenodigd wordt door mevr merkel . Ik vind het niet gek dat ze komen , wat zou jij doen als je zo’n aanbod zou krijgen . Maar alle gekheid op een stokje , als je die beelden ziet snap je toch wel wat hiervan gaat komen he . Dat wisten wij trouwens al voor dat het gebeurde . Al die lui stropen op bij de Macedonische grens wat wil je dan . Als ze , ze niet stoppen in turkije wordt het een veldslag in Griekenland .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pegidafan: 15.52. uur. Inderdaad een INVASIE van MOSLIMORCS! En de smerigheid der RODEN van de EUSSR, maken dit mogelijk! En ook nog behulp van partijen als: VVD (liberalen) en CDA (christen-democraten). Vuile landverraders allemaal!

   Like

 4. Japio zegt:

  In Eindhoven worden 800 huizen gebouwd voor asielzoekers om Nederlandse woningzoekenden niet nog langer hoeven te wachten. Ook worden leegstaande kantoorpanden omgebouwd tot appartementen. En het gaat maar door en maar door en maar door. Dat rariteitenkabinet blijft ons belastinggeld maar misbruiken voor de import van die satanische cult.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Japio !
   Eindhoven in Beeld laat die goeie ouwe tijd zien, waar de moslim
   nog rol speelde ! Moet je nu eens op de woenselse markt gaan !
   Je denkt je bent in istanboel ! FUCK THE MOSLIM!

   Like

   • geentvkijker zegt:

    ooohh de woenselsemarkt ??? Eet je oook wel eens KIP van FONSKE ???
    Lekker he ???

    Like

 5. Koos zegt:

  Een stormram gebruik je in de oorlog. Het is dus een oorlog. Nog even, en de migranten nemen vuurwapens mee om de grensbewaking te doorzeven.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Zigeuners, Albanezen, Kosovaren, Ukrainers, Aghanistanen, Bangladeshi, Rohingya moslims uit Birma, Pakistani, Algerijnen, Tunesiers, Irakezen.
  De meesten hebben geen recht op asiel maar gedragen zich als tuig van de richel : Wij willen ook geld, wij willen ook gratis geld !

  Dit heeft Merkelschwein allemaal op haar geweten, dus zij blijven komen want Merkel biedt hoop voor deze paupers; er wordt immers geen bovengrens gesteld.

  Like

 7. Johan zegt:

  F&*ck de vluchtelingen. Ze moeten met hun gore poten van die grenshekken afblijven.
  En dat hele zootje wat nu al in Nederland is, moet uitgezet worden.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En ik vind, dat er .50, machinegeweren ingezet zouden moeten worden. Helaas denk ik nu zo, terwijl ik geen mens iets aan zou doen. Maar deze MOSLIMINVASIE is NIET zonder geweld meer te stoppen. Dat MERKELFERKEL heeft ONS dit tuig op de hals gestuurd!

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Iedere keer weer:vanuit Turkije!!!!En Erdogan maar aaien en geld geven!Wat een klote regering hebben wij!Wordt tijd dat er met scherp geschoten gaat worden,want een “nee”wordt door dat tuig nergens geaccepteerd!

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Het is op’Merkel’ijk dat zij, mw. Merkel, gisteren toch nog vasthield aan haar oude visie dat ze ‘door zal gaan met haar wens dat ze alles toch nog in goede banen kan leiden’….AARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Ik hoop dat het leger van Macedonië met zware automatische wapens klaarstaat om die horde barbaren weg te vegen, die barbaren vragen er tenslotte zelf om, wij willen islamitische barbaren niet binnen de Europese grenzen hebben, dus vrijwillig omkeren of we helpen ze een handje.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Barstow, laat dat nou toch even garen…
   We hebben nog tijd nodig. Laten we wachten tot na de zomer.
   Wellicht komen we dan echt om in de tsunami. En laten we niet zelf beginnen. Laten die vluchtelingen maar met schieten beginnen. Niet eenmaal en dan niks meer, maar meerdere keren op meerdere dagen en nachten.
   Als je eenmaal zo ver bent dat je heavy beschoten wordt kun je ze zodanig afstraffen dat
   het ook de moeite waard is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s