Voorlichting voor de Europese kinderen

Screenshot_3

(Door: “Ratio”)

Je hebt leugens, grote leugens, propaganda en EU-voorlichtingsfolders. Vandaag deel ik de voorlichtingsfolder “Ontdek Europa!“. De EU stelt: Eeuwenlang was Europa het toneel van oorlogen en verdeeldheid. Maar de afgelopen zestig jaar zijn de landen van dit oude werelddeel samengekomen in vrede, vriendschap en eenheid, om aan een beter Europa en een betere wereld te werken. In dit boek voor kinderen van ongeveer 9 tot 12 jaar wordt het verhaal simpel en duidelijk verteld.

Screenshot_4Ik kan schrijven wat ik wil, maar het is denk ik het beste verder te citeren uit deze folder. Dan weet ook u dat voor de EU Europa steeds in oorlog was. En dat dankzij de EU er eindelijk vrede is. Dat er door het landbouwbeleid van de EU genoeg voedsel is. En dat de EU nog veel meer heeft bereikt. AANHALING VAN DE FOLDER: 

Helaas draait de geschiedenis van Europa niet alleen om grote verdiensten waar we trots op kunnen zijn. Er zijn ook veel dingen waar we ons voor moeten schamen. Door de eeuwen heen hebben Europese landen vreselijke oorlogen tegen elkaar gevoerd. Die gingen meestal over macht en bezit of over godsdienst. De Europese kolonisten hebben miljoenen mensen op andere werelddelen de dood ingejaagd. — Door gevechten of mishandeling of door onbedoeld Europese ziekten te verspreiden. De Europeanen hebben ook miljoenen Afrikanen weggevoerd als slaven.

Lees verder>>>
De Vrijspreker

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, dictatuur, Europeanisering, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Voorlichting voor de Europese kinderen

 1. Theodoor zegt:

  Wat een ontzettend gekleurde folder ten gunste van de EU.
  Het is niet alleen binnen Europa dat er oorlog gevoerd werd, ook buiten Europa is er lustig op los gemoord. Zomaar een paar veroorzakers van bloedige tijden;
  Mao, Idi Amin, Paul Pot, Stalin, Afrika waar de ene stam de andere probeerde uit te moorden, Turkse genocide op Christenen van het naburig land.
  En het grootste bloedblad over de landsgrenzen heen heeft de Islam op haar geweten, grotendeels in Afrika en het Oosten.

  Het zijn allemaal mensen die elkaar doodmaken, en dat moet toch tot denken zetten.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hersenspoeling, door de RODEN, van onze kinderen! Dat moet er staan!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Misleiding van jonge kinderen zou strafbaar moeten zijn! Sjonge, ik werd een beetje onpasselijk bij het lezen van dit artikel! Verdraaiingen en halve waarheden zijn bij mij leugens! Triest dat jonge kinderen dit lesmateriaal voorgeschoteld krijgen!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Op een oude fiets leer je het best.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s