Steeds meer sharia-rechtbanken in Europa

Screenshot_17

(Door: Victor Laszlo – Vertaling: EuropeNews)

Er zijn veel actuele voorbeelden hoe de sharia-wetgeving in de westerse landen wordt ingevoerd. Veel mensen in het Westen denken dat de sharia ongeveer gelijk zou zijn aan de wetten in de westerse landen, zoals Canada, Australië, Nigeria, die hun rechtssysteem hebben ontwikkeld uit het Britse systeem.

EuropeNews

Enkele lezers zullen zich het geval herinneren, toen enkele jaren geleden een zogenaamde “sharia-politie” in Groot-Brittannië tegen vrouwen zei hoe zij zich zouden moeten kleden, die homoseksuelen bedreigde en zelfs sloeg, toen ze zich in een islamitische stadswijk in de buurt van bepaalde moskeeën bevonden.

Dit verhaal is weliswaar op de achtergrond geraakt, maar de feiten blijven bestaan en zijn zelfs nog talrijker geworden. Hier twee actuele voorbeelden uit Europese media:

Het is belangrijk om te begrijpen dat de invoering van de sharia door iedere moslim kan plaatsvinden die zich daartoe verplicht voelt. Het is geen systeem waarover we kunnen stemmen of waarover we recht van inspraak hebben. Plotseling zullen we bepaalde dingen niet meer mogen doen of zeggen, zoals het afdrukken van Mohammed-cartoons of kritiek hebben op de islam. De consequenties, als we deze voorschriften schenden, hebben met ons oorspronkelijke rechtssysteem niets te maken.

Het zal zo zijn dat iedere moslim die ons hoort of ziet de sharia-wet in eigen handen kan nemen (precies daarvoor werd deze geschapen) en hij zal deze tegen ons toepassen, onafhankelijk van het feit of dit door een jurist naar ons begrip wordt goedgekeurd of niet.

Daarbij komt het islamitische concept van de hidjra. Dit is een van de centrale dogma´s van de islam waaraan men zich moet houden. Het betekent twee dingen: de migratie van moslims in niet-islamitische landen om van deze islamitische landen te maken. Een van de twee manieren waarop de islam zijn gelovigen de weg naar het paradijs garandeert en ten tweede om in een gebied de islamitische verbondenheid te versterken.

Beide aspecten zijn bindend voor de vrome moslims. Hieronder een interview met Sam Solomon, een voormalige vooraanstaande islamitische geleerde van de soennitische islam, die tot het christendom bekeerde. Hij spreekt over moskeeën, geeft inzicht in de betekenis van de organisatorische en doctrinaire basis van de sharia en diens toepassing door de gelovigen, daar waar de islamitische bevolking talrijk genoeg is.

 

Bron:
http://de.europenews.dk
Vertaling: EuropeNews

Bron oorspronkelijk artikel:
www.therebel.media
Auteur: Victor Laszlo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Steeds meer sharia-rechtbanken in Europa

 1. Jean zegt:

  ALLES maar dan ook voor 100% ALLES wat met islam gerelateerd is moet verboden en bestreden worden tot het voor 100% verdreven is van ons grondgebied, nergens willen wij geconfronteerd worden met moslims/islamieten want wij vertrouwen die perverse gewelddadige barbaren voor geen haar, hoe meer haar hoe minder vertrouwen alhoewel dat vertrouwen al op -100% staat.

  Like

 2. S Breget zegt:

  Dat laat de zwakte zien van de EU(lijders).

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Gooi alle moslims eruit. Het zal worden ZIJ tegen ONS. En de politieke schoften kijken weer weg! Behalve Wilders en de PVV!

  Like

 4. Pogo zegt:

  In het Zweedse Kalmar pakken ze het iets anders aan.

  ‘Bewaaksters in bikini wijzen op fatsoensregels zwembad’

  http://www.ad.nl/ad/nl/37942/Seksueel-geweld-in-Keulen/article/detail/4254178/2016/02/29/Bewaaksters-in-bikini-wijzen-op-fatsoensregels-zwembad.dhtml

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Stop de sharia, stop de islam !!

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Zou het islamtuig, dat deze akelige sharia-rechtbanken in Europa wil invoeren en zich daar gelukkig enorm gehaat mee maken, misschien soms een voorbeeld hebben genomen aan het Revolutionary Tribunal uit de Franse Revolutie, het Volksgerichtshof uit WO II of de Moskouse showprocessen uit de jaren ’30? Toen werden namelijk duizenden Fransen, Duitsers, Russen, Polen e.v.a. ter dood veroordeeld zodra ze ook maar tegen de dictatuur waren of zelfs voor de simpelste kritische opmerking. De meeste moslimextremisten hadden dan vast en zeker de drie desbetreffende bloedrechters van deze moordlustige “rechtbanken”; Antoine-Quentin Fouquier-Tinville, Roland Freisler en Andrej Vysjinski, als voorbeeld gehad daar zij zo gruwelijk tekeer gingen tegen hun slachtoffers als waren het “ongelovigen en overspeligen”! Maximilien Robespierre, Adolf Hitler en Jozef Stalin waren hun meesters maar oftewel voor of tegen de islam al zouden zij natuurlijk extreme imans eveneens ter dood hebben veroordeeld als zij Jakobijnen, SS’ers, nazi’s en communisten als ongeldige honden en varkens beschouwden!
  Niettemin hadden Freisler, Fouquier-Tinville en Vysjinski, als ze alledrie in deze tijd hadden geleefd, gevaarlijke criminelen, moordenaars, verkrachters, moslimextremisten en radicale linkse politici zeker ter dood mogen veroordelen opdat al deze groeperingen eens beseffen hoe onrechtvaardig veel bloedrechters al eeuwenlang zijn, gelijk aan de vele rechters (?) die eeuwenlang vele duizenden “heksen en tovenaars” lieten martelen, levend verbranden, verdronken enz. of anders in de 18de eeuw in Limburg met de Bokkerijders. Maar na hun dood zullen de vele onrechtvaardige rechters zich of bij God of Allah moeten verantwoorden en naar ik hoop zijn deze laatsten wel ECHT rechtvaardig!

  Like

 7. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (35) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s