Wenen: Islamitische zedenwachters slaan familievader in elkaar

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

WENEN – Vier radicale Tsjetsjeense islamieten hebben in de nacht naar zaterdag een vrouw, haar dochter, evenals twee van haar vriendinnen lastig gevallen en bedreigd. Toen de familievader en zijn zoon hier een eind aan wilden maken, werden ze door de Tsjetsjenen in elkaar geslagen.

Junge Freiheit

“Toen mijn zoon in de ambulance lag, stroomde er plotseling bloed uit zijn jas”, zei de vader van de ingrijpende voorbijgangers. De man van de lastig gevallen vrouw zei tegenover de “Kurier”: “Ik heb een snijwond van twee en een halve centimeter boven mijn oog.” Beide mannen raakten zwaar gewond bij de aanval. De politie stuurde na de alarmoproep zeven patrouillewagens naar de plaats delict.

De Tsjetsjenen konden ontkomen, maar zijn volgens de politie in het verleden al meerdere keren als zelfbenoemde “zedenwachters” opgevallen. Op grond van uitspraken van getuigen kon de bende geïdentificeerd worden. Volgens hen stoorden de Tsjetsjenen zich eraan dat de moeder met de jonge vrouwen zonder mannelijke begeleiding onderweg was.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Tsjetsjenië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wenen: Islamitische zedenwachters slaan familievader in elkaar

 1. Frans de Wit zegt:

  Ja en dan moet je van de politie of andere wetsdienaars niet verwachten, nee, dan is het anders als ze van de diverse moskees een nep brief tonen dat ze bedreigd worden, dan springt van Aartsen gelijk in het gelid hoor dan wordt er van alles belooft. Het eigen volk kan gewoon stikken.

  Like

 2. Ron zegt:

  Binnenkort ook hier te verwachten.
  De zedenwachters stromen overal in west-europa in grote aantallen naar binnen.
  Ongewapend over straat gaan zit er in de nabije toekomst niet meer in.
  Als die vader en zoon ook een mes bij zich hadden dan had het bloed van die tsjetsjenen ook gestroomd, en niet alleen dat van die vader en zoon.

  Like

 3. Duchesne zegt:

  Zedenwachters……gewoon anderen jou wil opleggen met geweld. Volgens mij defineer je daarmee afpersing! Al dan niet met een financieel dan wel ander oogmerk.
  Oplossing: tegen de muur en dan met varkenspoep ze helemaal egaal me de muur pleisteren. En dan uitzetten.
  Ik zie het probleem niet, hup in busje, naar de grens, met een goed stuk hout even hetvolkslied repeteren n dan die grens over laten kruipen. Werkte al jaren goed tegen lastige zwervers in sommige Franse arondisimenten, de steun vanuit de bevolking is er.
  En al het andere dat men doet is een bevstiging van de macht van de Islam terreur.
  Er is geen zachte oplossing.

  Like

 4. elisah zegt:

  Ongelooflijk wat die debiele figuren zich menen te kunnen permitteren, laat ze hun eigen familie of geloofsgenoten controleren, niet mensen waar ze niks mee te maken hebben. Het opleggen van hun islamitische wil en hun criminele agressie, moeten reden genoeg zijn om ze na hun celstraf uit te zetten als ongewenste vreemdeling.
  Die gedrochten heb je zo te pakken, als je een paar bewapende politie agentes ’s nachts in burger laat surveilleren.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ook in Londen zijn er van die zedenwachters actief in bepaalde wijken, die men dan ‘sharia-wijken’ heeft genoemd. Jongens en meisjes mogen daar niet hand in hand over straat, in het openbaar een sigaretje roken of alcohol drinken is verboden. En als je kleding niet deugt krijg je daarover ook op- en aanmerkingen. En dat terwijl Londen voor iedereen vrij toegankelijk behoort te zijn.

  Wat dit verhaal betreft: Tsjetsjenen oppakken, en uitzetten als ongewenste vreemdelingen. Als Oostenrijk hier niets tegen doet, krijg je steeds meer van dat rotvolk over de vloer, en is er over een tijdje geen normaal leven meer mogelijk.

  Hopelijk zien steeds meer mensen in hoe moslims zijn en hoe de islam probeert de hele wereld te domineren. Sluit men de ogen hiervoor of men kijkt weg, dan hoeven we van die wegkijkers geen hulp te verwachten in conflictsituaties.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Tsjetsjenen oppakken, en uitzetten als ongewenste vreemdelingen.

   U is enigszins naïef !

   Ik sta een wat harder beleid voor , wat niet van de overheid is te verwachten .

   Like

   • Cathja zegt:

    Wat vindt u naïef als ik voorstel om ze op te pakken en het land uit te zetten? Je kunt ze toch moeilijk een kogel door de kop schieten…..?
    Wij hier eisen toch ook dat de vreemdelingen die in ons land zijn worden uitgezet?
    Dus…..?

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    uitzetten , ge moet het wel gleuve zulle

    Zie u nu echt niet in dat dat voorstel het echt niet gaat halen !

    MM, kogel door de kop schieten , daar had ik nu echt niet aan gedacht .

    Like

 6. Taljaard zegt:

  Toen de mensen in Belfast begin jaren `90 genoeg hadden van de IRA-maffia gingen ze op pad met gesloten bestelbusjes. Bekende figuren uit dit terroristische/criminele circuit werden opgepakt en in een busje naar een stil plekje gebracht, alwaar ze een kogel van achteren in hun knie kregen.
  Het zgn. ”kneecapping”.
  Daarna werden ze terug gereden en op straat gedumpt.
  Binnen minder dan 1 jaar was de overlast afgelopen en na enkele jaren was de hele Noord Ierse IRA-kliek gepacificeerd.
  Lijkt me een goed voorbeeld van hoe om te gaan met islamitisch tuig en hun terroristische/criminele circuit.

  Like

 7. Ja, en dan nog even van de andere kant bekeken: Kan iemand zich ook maar voorstellen, dat die “Zedenwachters” ooit door zogeheten “gematigde” moslims worden aangesproken in de trant van: “Hoor eens, blijf van de ongelovigen af: Het is hun land en zij vallen niet onder onze wetten, dus hebben wij over hen niets te vertellen?”
  Vergeet het! De levenstaak van iedere moslim is nu eenmaal, de islamitische normen over de hele wereld te verspreiden, dús……Als je dat al niet actief kunt doen, dan zwijg je toch minstens en kijk je weg, nietwaar?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Pieter zegt:

  Tjetseense moslims wat een gruwelvolk is dat. Bostonbombers, IS, gekke dansjes (zie viedeo onlangs hier).

  Like

 9. Pingback: Steeds meer sharia-rechtbanken in Europa | E.J. Bron

 10. Jean zegt:

  Het kan verkeren, in het Nederlandse parlement zit al een moslima op de voorzittersstoel!!!!!
  Hoe diep kan men nog verder vallen? Europa wordt een heel groot zwart gat op deze aardbol en dat hebben we allemaal te danken aan die EU misdaadorganisatie en aan die Duitse bitch.
  Blijkbaar kijken veel Nederlanders, Belgen, Duitsers enz liever naar voetbal dan op te komen voor hun eigen land resp. beschaving.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 17.05. uur. Hoe waar zijn uw woorden Jean. De smeerlappen van de EUSSR, zijn inderdaad de hoofddaders van deze mosliminvasie! Maar ook geheel de LINKSE CRIMINELE BENDE, en huichelaars en landverraders van liberalen en christen-democratische origine!

   Like

 11. Pingback: “Ze zijn niet allemaal zo…” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s