Grenshek: Asiellobby deelt grote kniptangen uit!

Screenshot_31

(Door: Richard Schmitt – Vertaling: E.J. Bron)

Groteske ontwikkeling aan de Grieks-Macedonische grens: in een vertrouwelijk regeringsdossier, dat in het bezit is van de “Kronen Zeitung”, wordt bericht over een “dienstverlening” van diverse hulporganisaties – de vluchtelingenhelpers delen gratis kniptangen uit aan “asielzoekers” om het hek mee te kunnen vernielen. In de nacht naar maandag werden 104 mensen opgepakt.

“Dan kunnen we ons dus in Oostenrijk alvast op het nodige voorbereiden”, becommentarieert een deelnemer aan de regelmatige situatiebesprekingen van de crisisstaf in Wenen de nieuwe ontwikkeling aan de Grieks-Macedonische grens. Daar heeft de Macedonische politie afgelopen weekend 104 “asielzoekers” in het directe achterland van het grenshek opgepakt die kniptangen bij zich hadden.

Tijdens hun verhoor door de politie zeiden de “vluchtelingen” dat groepen activisten of hulporganisaties deze kniptangen aan hen hadden gegeven. Daarmee zouden ze dan gaten in het hek geknipt hebben.

Griekse anarchisten achter kniptang-actie?

De 104 opgepakte “asielzoekers” werden door de Macedonische politie weer naar Griekenland teruggebracht. Wie achter de kniptangactie vermoedt wordt, staat ook in het situatierapport: “Aan de Griekse kant van het grenshek zijn al langere tijd Griekse anarchisten actief, die migranten adviseren het grenshek met kniptangen stuk te knippen.” Bovendien zouden de activisten contacten onderhouden met de initiatiefnemers van de #SafePassage-campagne op diverse sociale netwerken.

Volgens de informatie in dit dossier heeft Macedonië zijn grens geenszins compleet afgesloten: op 27 februari konden 300 “vluchtelingen” verder reizen, op 28 februari 800, op 29 februari 310 personen. Bovendien stelt men vast dat Macedonië, Servië, Kroatië en Slovenië al concrete dagquota vastgelegd zouden hebben en het eens zouden zijn geworden over een “doorstroomhoeveelheid van onder de 400 migranten per dag”. Dit aantal kan de Oostenrijkse politie nu dus dagelijks in Spielfeld verwachten – in ieder geval in de komende weken.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Niek

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Europa, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Macedonië, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Grenshek: Asiellobby deelt grote kniptangen uit!

  1. Edjan zegt:

    Godverdomme, knip die zogenaamde anarchisten hun lul er toch af met hun kniptangen!

    Like

  2. ik ben benieuwd wanneer de wapens worden uitgedeeld aan deze lui

    Like

  3. jungleelephant zegt:

    Op dat soort “hulp”moesten jaren lange gevangenisstraf staan wegens sabotage,landverraad of in welk sausje ze het ook maar kunnen gieten!

    Like

    • oud-marinier zegt:

      Helemaal mee eens , jungleelephant. En ik weet nog wel een paar “leuke dingetjes” wat men met deze klootzakken zou moeten en mogen doen. Maar , het belangrijkste is , om eens te kijken WIE er ‘BELANG” bij heeft dat deze tangen worden uitgedeeld en de “vluchtelingen” alsnog naar Europa geraken ? Et voila , daar heb je de daders, of althans de mensen die voor hen werken.

      Like

  4. Sjaak zegt:

    Deze smerige ratten zijn dan medeplichtig aan het insluizen van vluchtelingen !

    Like

  5. Bas zegt:

    Dit zijn geen vluchtelingenhelpers maar terroristen !
    Europol schatte dat tot 5000 burgers van EU-lidstaten potentiële terroristen zijn. Daar komen deze dan nog bij !

    Like

  6. C.A.Barstow zegt:

    De meest efficiënte wijze om een horde islamitische barbaren te stoppen is schieten met scherpe munitie, dan bedoel ik niet in de lucht als waarschuwing.
    De volksverraders die betonscharen aan die barbaren uitdelen moeten levenslange eenzame opsluiting krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  7. Cathja zegt:

    Zware straffen opleggen! Zijn ze nou helemaal besodemieterd?! Is de asiel-ellende al niet erg genoeg? Nu de boel nog saboteren ook!
    Het wordt tijd dat de duimschroeven flink worden aangedraaid. Het moet afgelopen zijn met hulp aan ‘vluchtelingen’. Straks krijgen we hordes Afghanen, en worden deze illegalen ook geholpen om Europa in te nemen!

    Echt, het lijkt wel alsof iedereen krankzinnig aan het worden is!

    Like

  8. Deborah Menorah zegt:

    Efficiënte oplossing is wellicht de hekken onder hoogspanning zetten!

    Like

  9. Elena zegt:

    Fijne lui die deze betonschaar geleverd hebben.
    Wellicht behulpzame Grieken die graag van die horde aso’s af willen.
    Voor wie FB heeft…Berlijn gaat een mega accomodatie maken in het stadscentrum voor 7000 asieleisers.

    https://www.facebook.com/Stoppt-den-Asylwahnsinn-in-Deutschland-und-Europa-157130584629338/
    Scrollen naar 29 januari.

    Like

  10. Ron zegt:

    Dankzij deze linkse helpers komt het ijzeren gordijn vanzelf weer terug, met geschutstorens en mijnenvelden.
    Alleen nu niet om de mensen binnen te houden maar omgekeerd.

    Like

    • Cathja zegt:

      Okee. Als het dan maar helpt. Dit kan zo niet doorgaan. Straks 80.000 Afghanen per week naar Europa? Complete waanzin!
      Graag wachttorens en hoge hekken!

      Like

  11. exmarineman zegt:

    Je zou natuurlijk undercover-agenten in kunnen zetten en waarschijnlijk is het ook wel mogelijk om de “leveranciers” te achterhalen middels dna en vingerafdrukken…….en als je ook de winkels weet te achterhalen kun je wellicht via creditkaarten oid de kopers achterhalen. Maar het zullen wel weer een aantal linksche gutmenschen zijn, leden van afa-clubs en/of subsidieslurpers en zgn mensenrechtenorganisaties. Maar er zullen heus wel meer mogelijkheden zijn om de “gulle gevers” te achterhalen, op te pakken en voor jaren achter de tralies te zetten en/of terug te sturen naar eigen land….

    Like

  12. Pieter zegt:

    En die kniptangen worden later gebruikt door die asielophalers om de sloten van onze fietsen door te knippen.

    Like

  13. Tom Hendrix zegt:

    Daar zitten natuurlijk LINKSEN en ANARCHISTEN achter!

    Like

  14. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (36) | voorzieners

Plaats een reactie