Grote vechtpartij in noodopvang Alphen

Screenshot_4

(Door: Josh Walet)

In de noodopvang voor vluchtelingen aan de Eikenlaan in Alphen zijn dinsdagavond twee groepen van ongeveer 20 man met elkaar op de vuist gegaan. De politie moest er aan te pas komen om de vechtersbazen te scheiden. Er zijn voor zover bekend geen aanhoudingen verricht. Niemand raakte gewond.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Grote vechtpartij in noodopvang Alphen

 1. Grote vechtpartij in noodopvang Alphen, goed zo hoe meer van deze islam gerelateerde ‘incidenten’ voorkomen des te beter, elke Nederlander moet mijns inziens de gevolgen inzien wat voor een beestachtige en barbaarse gewoontes deze lieden er geheel vrijwillig op na houden. Net zo lang tot dat de kruik te water gaat, en het electoraat, wat eigenlijk de schuld draagt van de gekozen ‘democratische’ regering die deze smerige EU spelletjes speelt en daar de burgers de dupe van zijn. Tja weet ook wel dat veel burgers dit niet hebben zien aan komen, anders waren ze niet door de spindocters van de reguliere politiek op het verkeerde been gezet…

  Like

 2. Nog zo’n leuk bericht hoe er wordt omgegaan met de privacy van de Nederlanders.

  ‘Gevangenen bewerkten dossiers patiënten’

  Zeker zeven en mogelijk veertien Nederlandse ziekenhuizen hebben dossiers van hun patiënten laten bewerken door gevangenen in België. Die moesten de nietjes, paperclips, tabbladen en foto’s weghalen, zodat de gegevens konden worden ingescand. Het programma Meldpunt van Omroep Max meldt dat dinsdagavond.
  Eerder berichtte het programma dat drie ziekenhuizen dit hadden laten doen.
  Het bewerken vond plaats tot eind 2014, in een gevangenis in Leuven. Gedetineerden zeggen in de uitzending dat ze foto’s van verkrachte kinderen en van vrouwenborsten onder ogen kregen. Als het bewerken te veel moeite kostte, werden de medische gegevens gewoon uit de zaal gesmokkeld en weggegooid, aldus de oud-gevangene.
  Het bewerken gebeurde door het bedrijf iGuana. Dat zegt in een reactie dat de gevangenen ,,onder strikt toezicht” werkten en dat ze dossiers niet konden bekijken, ,,nog los van het feit dat daar wegens het vereiste werktempo geen gelegenheid toe was”.

  Het bedrijf iGuana was in januari ook in opspraak. Door een menselijke fout kwamen de gegevens van duizenden patiënten van twee Nederlandse ziekenhuizen en een Belgisch ziekenhuis op straat te liggen. Zo was te zien wie waar werd behandeld, maar niet wat er was geconstateerd of wat daaraan was gedaan.
  http://www.npo.nl/meldpunt/01-03-2016/POW_03047766

  Like

 3. elisah zegt:

  Al meer dan 50 keer in 4 maanden heeft de politie moeten ingrijpen op een enkele locatie.
  Straks worden die figuren op ons losgelaten, dat beloofd nog wat…

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Heel goed dat dit soort berichten uitgebreid in de media belicht worden of gaan worden.
  We kunnen niet vaak genoeg laten zien wat voor een barbaren er binnen onze grenzen komen en onderhouden worden met ons belastinggeld.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het ziekteverzuim bij de politie is te hoog. De korpsleiding vraagt zich af wat daar de reden van is. Zou dit één van de redenen kunnen zijn? Ook het frustrerende gevoel bij agenten dat opgepakte asielzoekers de andere dag weer doodleuk op straat rondlopen?
  Ze zullen zich wel eens afvragen waar ze zich voor inzetten.

  Like

 6. Het klinkt cynisch, ik weet het, maar om het te laten inwerken op de goegemeente vrees ik toch, dat er eerste nog enige zwaargewonden en minstens één dode aan te pas moeten komen.
  Zo niet, dan blijft men strategisch wegkijken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 14.26. uur. Inderdaad Theresa. Het liefste zou ik zien, dat zo’n haatbaard de Tweede Kamer zou inkomen, met een paar handgranaten, en daar z’n ding zou doen. Met deze restrictie dat de PVV fractie niet aanwezig is dan, maar wel de hele NSB politieke kliek, van “links tot rechts”. En laat het dan maar echt raak zijn!

   Like

 7. Heer M zegt:

  Geen aanhoudingen, als je een varkensmuts op heb, wordt je wel aangehouden.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Alsof het niks kost!En nooit,of praktisch nooit worden die heethoofdige asielparasieten gearresteerd!Wel erg vreemd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s