In Duitsland heersen toestanden zoals op het Tahrir-plein

Screenshot_25

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Wat er met Oudjaar in Keulen is gebeurd, deed denken aan de toestanden op het Tahrir-plein tijdens de “Arabische Lente.” Dat is geen toeval, want het zijn altijd mènsen, die zulke toestanden veroorzaken. In dit geval moslimmannen, die een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder volgen als profeet. Een man, die “ongelovige” vrouwen tot oorlogsbuit heeft gemaakt. Tegelijkertijd gelden voor de moslims de islamitische wetten als Goddelijk en dergelijke wetten heersen dáár. Daarom is het verder niet verwonderlijk dat het zowel op het Tahrir-plein als in Keulen tot seksuele vergrijpen jegens vrouwen gekomen is, aangezien moslimmannen van jongs af aan hebben geleerd dat vrouwen in geval van een verkrachting totaal geen rechten hebben en zij aldus niet daarvoor veroordeeld worden, terwijl zij het tegelijkertijd, vanwege hun “grote voorbeeld,” ook nog als hun recht zien om “ongelovige” vrouwen tot oorlogsbuit te maken.

Precies om deze reden kwam het in Egypte tot de seksuele vergrijpen tegen vrouwen en precies om deze reden kwam het tot de seksuele vergrijpen met Oudjaar in Keulen. Het is de hartgrondig vrouw verachtende vorming van moslimmannen die zulk geweld jegens vrouwen pas goed mogelijk maakt. Het is de islam, die de mannen zulk geweld jegens vrouwen toestaat, jegens moslimvrouwen net zo goed als jegens “ongelovigen.” Laat men dus moslimmannen het land binnen, dan groeit daardoor de vrouwen-verachting in het land. Juist om deze reden moet de islam in Duitsland worden verboden.

Deze mannen zijn een gestaag groeiend gevaar voor iedere Duitse vrouw en iedere buitenlandse in Duitsland die niet tot de islam behoort. Moslim-vrouwen hebben binnen de gemeenschap zonder meer niets te vertellen of worden gehersenspoeld, anders zou een vrouw nooit een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder als profeet volgen, tenminste als ze bij haar volle verstand is. Deze mannen zullen zich met betrekking tot hun gedrag tegenover vrouwen niet aanpassen aan de Duitse wetten, maar zullen er eenvoudig op wachten tot zij de meerderheid in het land vormen.

Geen moslim ontdoet zich van deze vrouw verachtende geweldpleger als profeet als hij voet op Duitse grond zet, maar blijft hem verheerlijken. Dat heeft tot gevolg dat elke moslim aldus laat zien,dat hij de wetten van zijn profeet voor goddelijker houdt dan de democratische Duitse mensenrechten. Als hij ze níet voor goddelijker zou houden, zou hij geen vrouwen-onderdrukker, kinder-ontmaagder, afslachter van ongelovigen en onthoofder van Joden als profeet volgen, omdat al deze handelingen botsen met Duitse democratische mensenrechten.

Zou een moslim zich aldus iets aan de Duitse democratische mensenrechten gelegen laten liggen, dan zou hij zo ’n geweldpleger als profeet, die tegen de mensenrechten ingegaan is, in het geheel niet meer als profeet volgen. Het toont aan dat alle moslimmannen er slechts op loeren tot ze in de meerderheid zijn om dan hun hartgrondig mensen- en vrouwen verachtende wetten zonder enige remming in Duitsland te laten gelden. Zijn de “ongelovigen” in de minderheid, dan worden zij door middel van geweld tot de islam gedwongen, velen van hen gedood en de rest het land uit gesmeten. Dat is de toekomst voor iedere “ongelovige” Duitser in Duitsland.

Deze mannen worden geen Duitsers, die zich als Duitsers gedragen. Ze blijven islamitisch en zullen zich verder islamitisch gedragen, net zoals alle moslims overal ter wereld. Daarom zal Duitsland ook niet op deze moslimmannen afstralen als zij voet op Duitse bodem zetten, maar zullen zij precies zo blijven als de mannen in hun landen van herkomst.

Aldus zullen in Duitsland de mensenrechten ten onder gaan. Deze mannen zullen de mensenrechten in Duitsland nooit naleven, aangezien zij deze niet voor goddelijk houden. Noch zullen zij zich richten naar hoe de Duitse mannen hun vrouwen behandelen, noch zullen zij zich door uitleg of cursus ervan laten overtuigen hoe men een vrouw goed behandelt. Ze wéten hoe men vrouwen behandelt, namelijk net zoals hun grootste voorbeeld vrouwen behandeld heeft. Zoals hun “goddelijke” wetgeving hen precies toont hoe men vrouwen behandelen kan. Slechts daarop richten deze mannen zich. De Duitse wetten zijn voor hen slechts ongelovig, onbelangrijk geklets, waaraan men geen waarde moet hechten.

Vanuit dat standpunt draagt elke moslim die voet op Duitse bodem zet er aan bij dat Duitsland vernietigd wordt, omdat hij mensen en vrouwen verachtende wetten voor goddelijker houdt dan de Duitse mensenrechten. Als dat niet zo zou zijn, zou hij zich allang van zijn profeet ontdaan hebben.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Allah, Barbarisme, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op In Duitsland heersen toestanden zoals op het Tahrir-plein

 1. jungleelephant zegt:

  Ook in dit theater,maar dat wordt onder de pet gehouden!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het SOCIALISME en de ISLAM vernietigen ONS. Tenzij we in verzet komen!

  Like

 3. Duchesne zegt:

  Niet mee eens! Iedere moslim die voet zet op Europeese bodem is gewoon toekomstige Meststof. Niks meer en niks minder. En dat hele Islam gedoe, dat is een lul excuus om het varken uit te hangen, ieder geloof heeft ergens zoiets als een uitlaatklep voor de gefrustreerrden.
  De enige goede moslim die ik tot nu toe heb gezien is Rumi, filosoof en dichter uit de twaalfde eeuw. Toen was wijsheid nog iets waar je respect voor kon hebben, nu is er niets meer. Enkel schreeuwende laaggeletterden die proberen te zien hoe ver ze kunnen gaan en hoever ze de grens van het toelaatbare kunnen oprekken.
  Ik schat dat ze daar pijnlijk achter gaan komen in de aankomende weken.

  Ik zoe lange rijen met volgeladen auto’s richting het zuiden rijden, ik zie zwembaden met varkensbloed waar massaal moslims worden ondergdompeld en bekeerd naar de originele godsdienst van deze contreien. En dat ze weten dat een varken een heilig dier is, een boodschapper van de goden naar de Mensen.

  Eind april, begin mei….

  Like

  • Dan is het me niet helemaal duidelijk, waar U het precies niet mee eens bent…..
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Duchesne zegt:

    Ik ben het niet eens met het idee dat moslims ongestraft wegkomen met hun smeerlapperij. Wat er gebeurd is dat wij een te lange gewetensweg volgen voordat we terugslaan. En dat onze gastvrijheid cq passiviteit word gezien als zwakte. De woede die onder de bevolking leeft is goed voelbaar, ik denk dat een tweede keer Keulen de zuurstof zal zijn die een vonk tot een vlam maakt, en dan een vuur. De bevolking van europa is zowel de eigen regeringen beu als de moslims, welke vonk er lucht krijgt van deze twee maakt niet eens meer uit, de woede van de aardige mensen is de heftigste die er is. Had de moslim bevolking dat begrepen had men zich niet zo Gedragen in de afgelopen decennia. IS is niet wreed maar gewoon primitief, wij zijn pas wreed als we onze boze kant boven halen. En daarom heeft het zo lang geduurd. Omdat we onszelf kennen en waartoe we in staat zijn. Maar nu zijn de blanke mensen boos, heb medelijden met de bruine zandkleurig schepsels, want hun wacht een hel die ze zelf nooit zouden kunnen bedenken. In 1940/45 was er een enorme wreedheid onder de europeese mensen, door onze hele geschiedenis kan ik voorbeelden geven van wreedheid waar de arabieren met hun verstand niet bij kunnen. Dit is de reden dat we nu zo terughoudend zijn in onze reactie, omdat we weten tot wat we in staat zijn. Alleen is nu de vijand niet iemand van dezelfde soort maar een ideologie van waanzin. Daar kunnen we onszelf goed genoeg tegen verweren, wacht maar tot de volkeren van europa zichzelf loslaten. Brand een kaarsje voor de goede onder de Moslims, zij zullen ook mee worden veroordeeld op de misdrijven van hun geloofsgenoten.
    “Het gramschapder zacht menschen”. ( Johan de brune de oude)

    Like

   • Edjan zegt:

    Duchesne, je observatie over de lang ingehouden maar grote wreedheid van de Europese volkeren is juist. Het duurt erg lang voor het komt, maar als het komt dan is het genadeloos.

    Like

  • Edjan zegt:

   Rumi is waarschijnlijk een van de laatste stemmen van het Byzantijnse Rijk geweest …

   Like

 4. Ron zegt:

  Zie hier wat Merkels plannen met Duitsland zijn (en de EU doet mee):

  Klik om toegang te krijgen tot Dialoge%20Zukunft%20Vision%202050.pdf

  En hier een Google vertaling in tekstformaat:
  Nederlands: http://bit.ly/1WUF8Wl
  Engels: http://bit.ly/1L5qlYl

  Uiteindelijk zullen we volgens het boekwerk dat merkel zo prijst allemaal eender worden (moslim dus) en zal er binnen 2 generaties geen verschil meer te zien zijn tussen wie van buitenaf komt en wie in Duitsland al woonde. Dit betekent kort gezegd dat van wie niet voortijdig west-europa is uitgevlucht iedere Duitse vrouw door buitenlandse moslims verkracht en zwanger gemaakt gaat worden, en dat de mannen grotendeels gedood worden en een deel zich zal bekeren (maar geen vrouw meer zal hebben, die zitten dan al in harems). Dat is de enige mogelijkheid om dit zo snel voor elkaar te krijgen.
  Merkel voert dit in zo’n hoog tempo door omdat zij volgend jaar in de verkiezingen de macht zal verliezen. Ze wil de situatie creëren dat er geen weg meer terug is.

  Gaan we dit met zijn allen toelaten in de west-europese landen of gaan we deze heks van een merkel voortijdig verdrijven en alsnog grote schoonmaak houden?

  Like

 5. Jean zegt:

  Weten jullie waarom die baardapen die pedofiel zo hard achterna lopen?
  Poepsimpel, zo kunnen ze ‘legaal’ kinderen en vrouwen verkrachten, het dramatische aan deze perverse praktijken is dat er eikels hier in Europa rondlopen die deze praktijken goedkeuren door halsstarrig te blijven weigeren die barbaarse praktijken te verbieden en te verbannen in Europa.
  Conclusie: ze zijn medeschuldig aan die barbaarse praktijken.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  In werkelijkheid kan geen enkele moslim en burger zijn van een Westers land en de islam aanhangen.
  Het een en ander beschreven in dit artikel kan men gerechtvaardigd zien in de koran.
  De koran die stikt van de vrouw-onvriendelijke teksten. en dan is dit nog “zachtjes” uitgedrukt.
  En dan nog de oorlogszuchtige, tot moordoproepende teksten. ! Mag allemaal verkondigd worden blijkbaar…………
  Alleen op grond daarvan zou die achterlijheid verboden moeten worden.
  Hoelang blijft men nog “politiek”-Correct…………..


  “De Islamitische verkrachting van Europa”.
  De politiek incorrecte cover van een Pools tijdschrift.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s