In het voetspoor van de islamitische “verrijking”: Kakkerlakken, luizen en vlooien

Screenshot_2

(Door: Roger Sahlström – Vertaling: “rommel”)

Ongediertebestrijding in Zweden met meer dan 500% gestegen.

In een brief geschreven in Arabisch en Somalisch met de koptitel “NU IS HET GENOEG” heeft het woningverhuurbedrijf Lindesbergsbostäder zijn huurders in Hagaberg aangemaand om ongedierte te rapporteren zoals wandluizen en kakkerlakken.

De reden van de brief is de stijgende kosten van ongediertebestrijding. De brief eindigt met een dreiging van uitzetting als huurders het ongedierte niet melden. De kosten van het saneren van woningen stijgt elk jaar volgens de beheerster, Maria Fossen Lundborg, ondanks alle inspanningen van het verhuurbedrijf om de huurders aan te sporen om op tijd de aanwezigheid van schadelijke organismen te melden.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op In het voetspoor van de islamitische “verrijking”: Kakkerlakken, luizen en vlooien

 1. Joshua zegt:

  De grootste KAKKERLAKKEN, zitten bij het kwaadaardige tuig dat dat ongedierte binnen gehaald heeft.
  Dat moet ten eerste bestreden worden want dat is de oorsprong van alle miljarden verslindende ellende.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Uiteraard hebben de vluchtelingen hier totaal niets mee te maken! Net zo min als met de uitbraken van allerlei beroerde ziektes, die we in Europa al lang hadden uitgebannen!
  Nee, het zijn gewoon de autochtone Zweden weer die de problemen veroorzaken! Moeten ze maar niet zo vaak op reis gaan en dingen via internet bestellen (in het buitenland). Einde sarcasme.

  Ongelofelijk, ze hebben ook overal een antwoord op, zolang je het maar niet hebt over de meest waarschijnlijke en voor de hand liggende oorzaak: vreemdelingen uit culturen die altijd onder de vliegen en het ongedierte zitten…!

  Triest als je ziende blind bent.

  Like

 3. Het Haags gerechtshof is een onderzoek gestart naar een parttime-rechter van de Belastingkamer, in het dagelijks leven partner bij KPMG Meijburg. Hij zou betrokken zijn bij beïnvloeding van het politieonderzoek naar een weggepeste Marokkaanse fiscalist, bericht De Telegraaf vandaag.
  “Wij ontvingen een klacht over schending van de eer en waardigheid van een raadsheer-plaatsvervanger en zullen deze onderzoeken”, zei een woordvoerster van het hof, waar rechters raadsheren worden genoemd.

  Aanleiding voor de klacht tegen de betreffende raadsheer, Valentijn van Noorle Jansen, vormt zijn betrokkenheid bij een uit de hand gelopen ruzie in de top van het belastingadviesbureau KPMG Meijburg, aldus De Telegraaf. Hierbij kwam bestuurder Cnossen schreeuwend en met gebalde vuist de afdeling opstormen. Twistpunt betrof het functioneren van de fiscalist.

  Bron
  http://www.powned.tv/

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Die achterlijke smerige cultuur, gewoontes, ziektes, enz, enz. krijgen we er gratis bij als je hordes barbaren binnen je grenzen laat.
  De volks en landverraders in politiek Den Haag zorgen er wel voor dat zijzelf er mijlenver vandaan blijven

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Soort zoekt soort. Alle kakkerlakken ons land uit.

  Like

 6. Japio zegt:

  Ik wil ook ff schadelijke organismen melden, ze zitten overal. Ze zijn te herkennen aan hun bruine ogen, lichtgetinte/donkere huid. Ze zitten vaak op hun knieën met hun reet omhoog. Ze bivakkeren vaak in gebouwen lijkend op termietenheuvels. Ze zijn aardslui, gevaarlijk en brabbelen heel veel onzin uit. Welke verdelger weet raad met dit ongedierte?

  Like

  • geentvkijker zegt:

   RoundUp onkruidverdelger ! Zwaar kankerverwekkend, en mag eigenlijk NIET meer verkocht worden in tuincentrums…..maar ze verkopen het toch nog, wegens illuminati achtergronden en uiteraard voor de geld-molen . Alleen Intratuin is er mee gestopt
   de rest verkoopt het nog wel…..hahaha ideetje ?

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  [quote] Nogal duidelijk dat dit heeft te maken met immigratie uit kakkerlakland.

  Maar niet voor Anticimex. Anticimex beweert dat het nieuwe reis-en bestedingspatroon van de autochtone Zweden de reden is voor de stijging van het ongedierte. [/quote]

  Tuurlijk joh, het is allemaal de schuld van de autochtone bevolking! Die herintroduceert ook de uitgebannen ziektes! Ach, ach, ach, stop toch eens met dat softe ‘vluchtelingen’ geknuffel, stel debiele ezels, verdedig die smeerpijpen niet altijd en trap dat onreine tuig terug naar waar ze thuishoren: in de zandbak en in de jungle van Oeloeboeloeland.
  Ongedierte trekt ongedierte aan!

  Gatverdamme, dat vieze volk verwoest en vervuilt alles!
  Je moet er toch niet aan denken dat die lui de bedwants weer gaan verspreiden?
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bedwants

  Straks worden we niet alleen financieel uitgezogen door die ‘asielparasieten’, maar wordt ook ons bloed opgezogen door ongedierte dat door het toedoen van de asielparasiet welig tiert!

  Like

 8. Thom zegt:

  Ik geloof dat direct. Kakkerlakken krijg je als je je huis niet goed schoonmaakt en etensresten laat liggen. Verder door overal schuilplaatsen te creëren door aparte ruimtes te maken voor vrouwen en daar een houten wand tussen te zetten. Dan moet de temperatuur ook nog flink hoog zijn en een vochtige omgeving, d.w.z. onvoldoende luchten. Ik heb 40 jaar geleden ooit een woningruil gedaan met een Turk. Het huis zat vol kakkerlakken. dan praat je niet over tientallen maar duizenden kwamen er uit zo’n houten afscheidingswand toen we hem sloopten.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Nou begrijp ik ook in eens waarom de regering ons aan het “meer-meer” eten van insecten wilde
  hebben! (Nieuw complot?)

  Like

 10. Avidia zegt:

  flink spuiten is de enige remedie!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s