Oostenrijk start grote anti-asielcampagne

Screenshot_16

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Johanna Mikl-Leitner ÖVP).

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Oostenrijk wil niet de wachtkamer worden van Angela Merkel´s “gasten”. Het kleine buurland van Duitsland verzorgt op dit moment ongeveer 80.000 veroveraars op een inwoneraantal van 8,5 miljoen. Dat is genoeg, zeggen veel mensen, speciaal met het oog op nieuwe beangstigende berichten van de Oostenrijkse militaire geheime dienst. Daarom start het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken nu een anti-asielcampagne in de landen van herkomst.

Op internet, de sociale netwerken, in de media, op bussen en openbare plekken dient o.a. de boodschap “Oostenrijks asielrecht nu nog strenger” verbreid te worden en dat niet alleen in het Duits. Opdat dit nieuws ook aankomt bij de ongeveer 25.000 Afghanen, die vorig jaar in Oostenrijk asiel aangevraagd hebben, zal de campagne ook in het Dari verschijnen. De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Johanna Mikl-Leitner (ÖVP), wil daarmee ook de mensensmokkelaars het gras voor de voeten wegmaaien, die de veroveraars van alles en nog wat beloven. Dat formuleert ze natuurlijk anders. Oostenrijk zou inmiddels het strengste asielrecht van Europa hebben. Het zou “een gebod van eerlijkheid” zijn om de Afghanen dit te laten weten, aldus de minister.

Omdat veel Afghanen echter niet kunnen lezen, worden er ook spotjes opgenomen, waarin teleurgestelde asieleisers, die weer terugkeren naar huis, vertellen over hun slechte ervaringen en niet vervulde wensen in Luilekkerland Europa.

Screenshot_18

Die Presse” bericht:

Er wordt ook gebruikgemaakt van sociale mediakanalen in de moedertalen. De Afghaanse BMI-Facebook-site heeft nu al meer dan 32.000 “likes”. Daarbij komen advertenties in diverse kranten, oneline-advertenties evenals grote affiches in de vijf meest dichtbevolkte steden van Afghanistan. Alleen in de hoofdstad Kaboel zullen bussen met verschillende slogans door de straten rijden.

Dat moet diegenen die nog willen komen ertoe bewegen dit niet te doen. Ze worden er ook op gewezen dat ze in feite alleen maar kunnen dromen van gezinshereniging. In grote letters zal niet alleen te lezen zijn: “Geen asiel in Oostenrijk”, maar ook “Zonder inkomen geen gezinshereniging”.

De kosten voor de anti-asielcampagne zullen in Afghanistan beperkt blijven. De geplande € 10.000,- zal Oostenrijk graag betalen. En Afghanistan is pas het begin, de Maghreb-landen moeten volgen.

Angela Merkel, gulle gastvrouw voor de ellende in de wereld, had Oostenrijk voor zijn nieuwe wijze van optreden zondag in het tv-programma “Anne Will” al heftig bekritiseerd: “Dat is nu precies waar ik bang voor ben: wanneer de een zijn grenzen definieert, moet de ander lijden. Dat is niet mijn Europa, dit maakt alles alleen nog maar erger”, schoof ze Oostenrijk de Zwarte Piet toe. Net alsof de niet alleen legitieme, maar juridisch ook enige concrete manier om de eigen grenzen te beschermen de oorzaak van de invasie zou zijn. Dat noem je dan vermoedelijk het omdraaien van oorzaak en gevolg. Heel Europa heeft te lijden onder haar grenzeloze zelfoverschatting en arrogantie. Maar voor zelfreflectie heeft Merkel weinig tijd, ze is er dwangmatig mee bezig door de uitwisseling van de Duitse bevolking de eeuwige oorlogsschuld van Duitsland af te nemen en hoopt waarschijnlijk daarmee ooit voor zichzelf een standbeeld op te richten.

Of Johanna Mikl-Leitner succes zal hebben met deze campagne moet nog blijken. In ieder geval is het een beter signaal in de zin van de burgers en van de soevereiniteit van de staat dan de welkomst-selfies en het “Wir schaffen das”-dictaat van de Duitse bondskanselier.

Screenshot_17

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

18 reacties op Oostenrijk start grote anti-asielcampagne

 1. jungleelephant zegt:

  Dat wil ik hier ook!Rutteeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Theodoor zegt:

  De Tweede (slaap)Kamer laat zich nog steeds met een kluitje het riet insturen.
  In plaats van hier al die moslims op te vangen moeten ze ervoor zorgen dat ze in een islamitisch landen opgevangen worden bijvoorbeeld op het Arabisch schiereiland. Plaats genoeg.
  Maar ze kunnen het niet, geen lef genoeg, maar wel stoer doen, bah.

  Like

 3. Edjan zegt:

  Misschien, heel misschien, worden er een paar overheden wakker? Of misschien is het beter te zeggen dat ze zich aan de verstikkende wurggreep van de EU = Duitsland = Merkel ontworstelen?

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Euro koningin Merkel komt al aardig alleen te staan met haar volkomen achterlijke asiel politiek,
  de Europeanen hebben genoeg van de hordes achterlijke islamitische barbaren die hen overspoelen en door de strot geduwd worden, zij komen volkomen terecht in verzet tegen de gedwongen islamisering van hun land, tegen de vernietiging van hun normen, waarden en cultuur, tegen de verloedering, verarming en criminaliteit, zij weigeren terug gezet te worden naar een maatschappij welke in de vroege middeleeuwen normaal was, zij weigeren een barbarenland te worden omdat de hedendaagse voorbeelden hiervan voor zich spreken.
  Ik wacht rustig het moment af waarop het zogenaamd verenigd Europa volledig instort,
  dan kan voor mij de vlag in top.

  Like

 5. carthago zegt:

  De “asiel tsunami” is de start van de in het geheim georganiseerde uitroeiing van de westerse samenleving, te vergelijken met de wannsee conferentie tijdens nazi Duitsland, en hoe is het weer mogelijk :het is alweer begonnen in neu nazi deutschland op alweer het advies van een kokosnoot in de usa . Een doorgedraaide ex ossie start de endlosung van het westen, de geschiedenis herhaalt zich verdomme altijd.

  Like

 6. VN: “Europa staat op rand van humanitaire crisis die ze zelf mee heeft veroorzaakt”

  Dit jaar zijn al 131.724 vluchtelingen de Middellandse Zee overgestoken. Dat is meer dan in heel de eerste helft van 2015. De situatie in Griekenland dreigt te escaleren, waarschuwt de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. Lees verder >>> http://www.demorgen.be/buitenland/vn-europa-staat-op-rand-van-humanitaire-crisis-die-ze-zelf-mee-heeft-veroorzaakt-bfb83dd1/

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  We moeten vervangen worden. Deze vuile smerige plannen, gebaseerd op het Coudenhoven-Kalergi plan, en de Resolutie van Straatsburg, is het ultieme verraad aan de oorspronkelijke Europese/Nederlandse bevolking!

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Merkel is totaal waanzinnig! Alleen al de uitspraak: ‘Dat is niet MIJN Europa, dat maakt alles nog erger’, als haar reactie op wat Oostenrijk nu doet is helemaal geestesziek.
  Mevrouw Merkel: EUROPA IS NIET VAN U!
  Het wordt tijd dat u naar het gekkenhuis wordt gebracht en er nooit meer uitkomt. Hoe haalt u het in uw hoofd om zich de regent van Europa te wanen? Oostenrijk heeft volkomen gelijk en de andere landen die hun acties ondernemen OOK! Fantastisch dat ze dit doen. Ze zijn normaler dan u ooit zult zijn. Vertrek en wel NU, vandaag, U BENT GETIKT!

  Like

 9. geentvkijker zegt:

  En steeds vaker, zal men eindelijk gaan inzien, dat die merkel wel eens heeel juist, een dochter van A.H. zou kunnen zijn. en dat het geen flauwekul is…
  Pas over een aantal jaaaaren zegt men dan : we geloofden het niet, maar nu achterom kijkende, waren de ` genetische afwijkingen ` toch wel duidelijk aanwezig ` ……
  ( soms, heel soms, WEET je gewoon dat het WAAR is, wat je leest….je VOELT het gewoon ! )

  Like

 10. geentvkijker zegt:

  Mijn opa ( gestorven in 1982…..ZONDER INTERNET dus….en ik ben net zo eigenwijs als hij hahahaha ) ….hij zei het altijd al…..niemand geloofde hem destijds natuurlijk, en je weet wat ze dan zeggen : `laat die ouwe maar lullen ` …maar hij kreeg altijd gelijk ! Mag barsten als het niet waar is. En zo zijn er wel meer van die GROOTOUDERS, je snapt niet HOE ze bepaalde dingen konden weten ??????? Blijkbaar werkte het COLLECTIEVE BEWUSTZIJN toen beter, als NU het internet….Ons collectief bewustzijn is NU slechts ingeruild voor een vierkant scherm met
  4 8 snoeren, die NOOIT goed liggen en waar je altijd met de stofzuiger achter blijft hangen !!!
  Mijn opa, wist allang dat H. nog leefde, via via via via via via via ???????
  ( neee BertG je bent NIET oud dus hahaha )
  Bedankt Republikein deze had ik nog niet, wel andere

  Like

 11. Floris zegt:

  Österreich schafft die deutsche Sprache ab:

  Like

 12. Jan zegt:

  Österreich: Panzer und Spezialtruppen zur Grenzsicherung bereit

  Die Spannungen zwischen Österreich und Griechenland werden immer größer. Österreich wirft Griechenland vor, die Flüchtlinge schnell los werden zu wollen. Griechenland hingegen bezeichnet die Grenzschließungen als “feindselige und aggressive Aktion”.

  Österreich bereitet sich auf eine intensive Sicherung seiner Südgrenze vor, während das Klima zwischen Wien und Athen im Streit um die Handhabung der Migrantenströme merklich kühler wird. Österreich wirft Griechenland vor, die Migranten so schnell wie möglich nach Norden loswerden zu wollen und Griechenland beklagt sich, uneingeladen, über die Beschlüsse der Westbalkan-Konferenz. Zum Protest rief Athen seine Botschafterin aus Wien zurück.

  Wien schickte dazu 450 kampferprobte Polizisten und Soldaten an seine Grenze zu Slowenien und dem nachfolgenden Balkan.

  http://www.epochtimes.de/politik/europa/oesterreich-panzer-und-spezialtruppen-zur-grenzsicherung-bereit-a1310563.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s