Prestigieus nieuw onderzoek: “Vluchtelingen” leveren geen economische bijdrage.

Screenshot_1

(Door: Joost Niemöller)

Ook in de Duitse media begint nu heel voorzichtig het besef te dagen dat het niet waar is wat Merkel zegt omdat ze het gelooft.  De zogenaamde vluchtelingen die in onvoorstelbare massa’s afgelopen jaar Duitsland zijn binnen gedrongen en die niet aflatend blijven binnen dringen, zijn niet goed voor de vergrijzing, zijn niet goed voor de arbeidsmarkt, zijn helemaal nergens goed voor, behalve voor het dempen van het oneindige, zieke, schuldgevoel waaronder de Duitsers lijden; ze moeten iets goed maken aan dat verschrikkelijke verleden. Je zou dan zeggen: Help de Joden. Maar, ze helpen massaal de grootste vijand van de Joden, de moslims. En draaien zichzelf een rad voor ogen. Bijvoorbeeld door te zeggen dat het goed is voor de economie.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Prestigieus nieuw onderzoek: “Vluchtelingen” leveren geen economische bijdrage.

 1. Prestigieus nieuw onderzoek: “Vluchtelingen” leveren geen economische bijdrage. Nou ze doen alsof ze het wiel opnieuw hebben uitgevonden, iedereen met een klein beetje boerenverstand weet inmiddels dat minder dan 10% van deze lui betaald werk vinden en dat zijn dus wel de hoogopgeleiden. De rest van hun belanden in de bijstand die door ONS wordt betaald althans door de belastingbetaler. Voor de rest heb je geen reet aan deze lui ze hebben in ieder geval geen goede arbeidsethos zoals het grootste gedeelte van het autochtone arbeidspotentiaal, welke dag in en dag uit vroeg uit de veren gaat om zijn werk te verrichten. Dat ‘k dit met stelligheid kan beweren komt om dat ‘k het zelf heb meegemaakt…

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dit had iedereen met “gezond verstand”, al kunnen weten. Deze “vluchtelingen”, kosten ONS alleen maar geld en ergernis, en plunderen de hele sociale zekerheid van Duitsland, en ook van Nederland.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Goed stuk van Joost Niemöller.
  Het is positief dat nu eindelijk de ogen open gaan, en men inziet hoe onwaar alle berichten over de ‘vakmensen’ waren die als vluchtelingen naar Europa zijn gekomen, maar daarmee hebben we het enorme probleem nog niet opgelost.
  Als blijkt dat 60% (Frans Timmermans) van de vluchtelingen economische immigranten zijn, en hun landen van herkomst nemen hun onderdanen niet meer terug, dan zit Duitsland met een gigantisch probleem. Je raakt ze niet meer kwijt.
  Ik verwacht niet dat de nu binnengekomen asielzoekers binnenkort een plek op de arbeidsmarkt zullen vinden. Ik denk dat een grote meerderheid blijvend aan het overheidsinfuus zal liggen.

  De ‘mooie droom’ van Angela Merkel is al lang uit elkaar gespat. Ze kan het alleen nog steeds niet over haar hart verkrijgen om dit openlijk toe te geven.

  Like

 4. Joshua zegt:

  Die hufters in de regeingen denken alleen aan hun economie, niet wat die economie teweeg brengt over onze eigen economie/huishouden,pensioen,werk gelegenheid, ziekenzorg,hulp aan de ouderen,veiligheid enz.
  Het zijn een stelletje incompetente, geldzieke,harlekijnen die doen wat het meeste opleverd voor hun(carriére)en het volk kan de pl…..ris krijgen en zijn alleen goed om spysichsche waanzin te bekostigen.

  Like

 5. elisah zegt:

  Dat begrijpt zelfs een kind nog. Het is om hopeloos van te worden, het is overduidelijk maar toch wordt het in de wind geslagen.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Waarom honderdduizenden asielophalers importeren als al bekend is middels talloze onderzoeken dat deze mensen geen verrijking zijn, geen arbeidstoekomst hebben, niet integreren ook omdat zij geen werk vinden en levenslang in de bijstand komen, het islamitische geloof aanhangen dat omverwerping van onze maatschappij nastreeft, de grootste vertegenwoordiging in criminaliteitscijfers hebben, vaak analfabeet en geen opleiding hebben, een zeer grote druk uitoefenen op de bevolkingstoename.

  Waarom zijn wij in hemelsnaam zo gek om onze eigen ondergang tot stand te brengen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Angela Merkel volgt de bevelen op m.b.t. de NWO. Uiteindelijk is dat waarnaar gestreefd wordt. Enorme chaos of niet, de plannen moeten worden uitgevoerd.

   Like

 7. Ron zegt:

  Voor het geval iets als dit al eens op ejbron ergens gepubliceerd is, mijn excuses, anders is dit mogelijk zinvolle informatie over wat Merkel allemaal doet en waarom het zo snel gaat.

  Visions for 2050″: Angela Merkel praises book predicting physical extinction of the German people

  Germany Are Finally Realizing That Angela Merkel Is Anti-German

  http://m.welt.de/debatte/kolumnen/Maxeiner-und-Miersch/article13578319/Bis-2050-wird-der-Normalbuerger-abgeschafft.html

  Het onderliggende doel beschreven in de filosofie van:
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi

  http://liebeisstleben.com/2016/01/16/zukunft-vision-2050-merkel-lobt-buch-das-die-ausloeschung-des-deutschen-volkes-voraussagt/

  Het boekwerk wat Merkel zo ontzettend prijst en wat ze voor de nieuwe verkiezingen nog wilt realiseren, hier ter download

  Klik om toegang te krijgen tot Dialoge%20Zukunft%20Vision%202050.pdf

  Als duitse tekst:
  https://archive.org/stream/DialogeZukunftVision2050/Dialoge%20Zukunft%20Vision%202050_djvu.txt

  Vertalingen gemaakt met behulp van Google Chrome (translate plugin), dus helaas geen volmaaktVoor het geval iets als dit al eens op ejbron ergens gepubliceerd is, sorry, anders is dit mogelijk zinvolle informatie over wat Merkel allemaal doet en waarom het zo snel gaat.

  Visions for 2050″: Angela Merkel praises book predicting physical extinction of the German people

  Germany Are Finally Realizing That Angela Merkel Is Anti-German

  http://m.welt.de/debatte/kolumnen/Maxeiner-und-Miersch/article13578319/Bis-2050-wird-der-Normalbuerger-abgeschafft.html

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi

  http://liebeisstleben.com/2016/01/16/zukunft-vision-2050-merkel-lobt-buch-das-die-ausloeschung-des-deutschen-volkes-voraussagt/

  Het boek wat Merkel zo ontzettend prijst en wat ze voor de nieuwe verkiezingen nog wilt realiseren:

  Klik om toegang te krijgen tot Dialoge%20Zukunft%20Vision%202050.pdf

  Als duitse tekst:
  https://archive.org/stream/DialogeZukunftVision2050/Dialoge%20Zukunft%20Vision%202050_djvu.txt

  Vertalingen gemaakt met behulp van Google Chrome (translate plugin), dus helaas geen volmaakte vertalingen:

  Nederlands: http://bit.ly/1WUF8Wl
  Engels: http://bit.ly/1L5qlYl
  Frans: http://bit.ly/1LwNfaW

  Like

 8. Sarah Coskun zegt:

  Ik heb altijd gezegd Merkel en de Clintons,Obamas zijn verraders.
  Als ze menselijk zijn,…

  Like

 9. Republikein zegt:

  Het zijn zieke geesten.
  Als we ons concentreren op de werklozen in Nederland, dat is reëel den ik toch, worden de cijfers mooier weergegeven dan ze zijn.
  Het CBS vertelt nooit de waarheid, hoe zou dat komen?
  De Werkloosheid stijgt met 700 personen per dag!
  http://www.werkloosheidsmeter.nl/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s