Wegkijkers bij migratiecrisis lopen vast in hun eigen hypocrisie

Screenshot_13

Ook in opvanglocatie Heumensoord werden asielzoekers lastiggevallen vanwege hun geaardheid.

(Door: Afshin Ellian)

D66 wil aparte AZC’s voor bedreigde homoseksuele asielzoekers. Wat is de volgende stap? Speciale wijken voor homo’s en afvallige moslims?

Homoseksuele en christelijke asielzoekers in AZC’s worden geregeld bedreigd, vernederd en gepest. Dat is niets nieuws. In naam van de humaniteit was er kennelijk geen behoefte om daar aandacht aan te besteden.

Het aantal migranten dat zich aanmeldt als asielzoeker, is gigantisch toegenomen, en daarmee ook het geweld en de pesterijen tegen homoseksuele en christelijke asielzoekers. Niemand kan nog om deze feiten heen. We kunnen afvalligen en ex-moslims gerust toevoegen aan deze lijst, al willen deze groepen zich niet bekendmaken. Voor hen is de dreiging existentieel.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Eurabië, homofobie, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wegkijkers bij migratiecrisis lopen vast in hun eigen hypocrisie

 1. Zo wil het hoofd van de VVD misdaadgang, Rutte binnen acht weken de migratiestroom terugdringen, nou Don Rutte heeft nog steeds niets van zich laten horen buiten een paar uitspraken waarvan honderdduizenden wenkbrauwen gelijk omhoog schoten.

  Net zoals Balkenende het schoothondje van Bush jr. was is de onderafdelingschef van de misdaadgroep Rutte het schoothondje van Merkel en doet hij precies wat ze zegt. De Europese Unie staat op de brink van een grote ommekeer, want het lukt maar niet om de lange buitengrens van de EU hermetisch af te sluiten, waardoor de Visegrad landen en ook Oostenrijk zich gedwongen voelen om zelf maar het heft in handen te nemen.

  Als men moet wachten op een leugenachtige consensus van de EU is het veel te laat om tot een doelmatige oplossing van dit ‘migranten’ vraagstuk te komen. Rutte je tijd van 2 maanden respijt zit er bijna op, doe eens wat en stop eerst het gelul van deze achterlijk instanties welke meer en meer van dit moslimtuig willen importeren en hun van alle gemakken willen voorzien en uitzonderingen die worden al gemaakt op de woningmarkt voor de zogenaamde status houders.

  Ongelofelijk hoe stom een minister president kan zijn, of is het gewoon de parlementaire arrogantie van de macht? O ja Rutte wat gaat de misdaadgroep doen aan al die 100.000den illegalen die roven, stelen en zwart werk doen om hier in het corporatistische Nederland BV. hun kop boven water trachten te houden buiten hun bad, bed en brood regeling?

  Like

 2. Japio zegt:

  Dan kan kereltje Pechtold z’n nieuwe partijgenoten direct ronselen in de roze azc. Ik zie het al voor me, Pechtold bij de ingang met z’n broek op de hielen. En diegene die het beste zuigt wordt aangenomen. Want zuigen is manneke Pechtold niet vreemd. Het is een vies miezerig bloed onder je nagels vandaan halende zuignap.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ellian heeft gelijk. We moeten de agressievelingen straffen en/of uitzetten. Door homo’s apart te zetten, faciliteer je de moslims. Zij wensen niet onder één dak te verblijven met homo’s en door deze groep apart te zetten, worden moslims dus op hun wenken bediend.
  Maar is dit niet overal zo mee? Ze schreeuwen, en men vliegt voor ze. Ze krijgen steeds meer macht. De dagelijkse vechtpartijen zullen alleen maar toenemen.
  Onze samenleving zal op termijn gebukt gaan onder islam-gerelateerd geweld. Onze vrijheden worden ons ontnomen en zijn ons al voor een deel ontnomen.

  Ik wil heel graag een moslim-vrij land. Een land wat goed is voor onze bevolking en voor de geslachten na ons. Nederland moet een beschaafd land blijven. Met zoveel vreemdelingen-geweld komen we in de knel met onze waarden en normen.
  Kunnen we vandaag het roer omgooien?

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  En dat loopt straks gewoon in onze straten;gaan ze verder met wat ze thuis gewend waren:andersdenkenden het leven onmogelijk maken of zelfs ontnemen!

  Like

 5. Rutte(armoede bestaat niet) Cijfers, armoede, stijgende werkloosheid

  Cijfers, armoede, stijgende werkloosheid, meer behoefte aan thuiszorg en andere falende systemen. Wordt wakker!
  Vanmiddag op de site nujij.nl trof ik de volgende tekst aan die refereert aan de Volkskrant Lees verder >>> https://jdreport.com/ruttearmoede-bestaat-niet-cijfers-armoede-stijgende-werkloosheid/

  Like

 6. Edjan zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/laffe_twat_tofik_de_homo_van_flat_afgooiert.html

  Tofik Dibi vindt geweld tegen homo’s in AZC’s helemaal niet zo erg. “Ach, die blauwe plekken gaan wel over”.

  Weet u wat Tofik veel erger vindt? “Mensen die molotovcocktails gooien, met varkenskoppen rondlopen of demonstreren zijn veel erger.”

  De democratie volgens Tofik: demonstreren is erger dan in elkaar rammen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dus eigenlijk zegt ie:volgende keer niet vreedzaam demonstreren,maar beuken!

   Like

  • elisah zegt:

   Waarschijnlijk vindt het Tofik mannetje zelf een pak rammel wel lekker…

   Like

  • Mirjam zegt:

   Gisteren bij Pauw was hij ook aan het woord en hij richtte zich daarbij tegen de PVV door te zeggen dit te zeggen. Hij is er nooit voor uitgekomen dat hij homo was, na eigen zeggen van hem, omdat hij dit tegenover de buitenwereld wilde bekennen, maar zijn familie vindt het oke. Raar om dit zo te zeggen, want waarom zou hij dit dan nooit hebben willen vertellen en doet hij dit in Nederland nu wel? DOODEENVOUDIG: omdat zijn religie DE ISLAM DIT NIET TOESTAAT! Maar Nederland is tegen racisme van welke vorm dan ook en daarom durft hij het wel. Maar toch de PVV een trap nageven. Schaam je Tofik Dibi voor je achterbaks en oneerlijke gedrag. Het zit in de genen van deze mensen,

   Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Ik zag gisterenavond bij Pauw Tofik Dibi deelnemen. In dit programma werd een deel van een interview getoond, waarin Dibi een gesprek had met een andere Marokkaan. De conclusie over islamitische homo’s was, dat zij deze “zonde”voor zich moeten houden want homofilie is niet de norm van de islam.

  De christelijke mannenbroeders en de zogenaamde humane politici in de Tweede Kamer heb ik zich nagenoeg nooit druk zien maken over de positie van homo’s, christenen en afvalligen in de islamitische landen. Terwijl er in het nieuws toch duidelijk sprake van van op z’n minst onderdrukking. Waar deze politici zich wel druk over maakte was de toon van de PVV, die zich wel bekommerde om de onderdrukten in islamitische landen.

  De Nederlandse overheid is kennelijk niet in staat de homo’s in de kleine leefgemeenschappen te beschermen en om daar aan tegemoet te komen doen een aantal linksachtige politici of zij zich nu wel iets aantrekken van de positie van homo’s in de islamitische enclaves in Nederland. Hun motie is een paniekreactie op wat zij zelf veroorzaakt hebben. Zij zijn niet in staat de brullende islamitische asieleisers de Nederlandse normen een waarden, die Van der Staaij (SGP) op z’n duimpje kent, op te leggen.

  Kortom de islamitische cultuur laat zich niet verenigen met de Nederlandse cultuur. Wat die zogenaamde christelijke mannen broeders en humane politici in de Tweede Kamer (lees Rutte II en de 138) gedaan hebben, is een groep mensen (hoe triest de situatie van een enkeling van hen (40%) op de Nederlandse samenleving loslaten, terwijl zij niet in staat zijn de Nederlandse samenleving daar tegen te beschermen. Ik hoop dat de kiezers hen daarvoor bij de eerstkomende Tweede Kamerverkiezingen ter verantwoording zullen roepen.

  Ik blijf PVV stemmen.

  Like

 8. Kan er verder ook niets aan veranderen: D66 herbergt nu eenmaal de wegkijkers in optima forma!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Illegale immigrant verborgen in een bumper

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Op de site van Elsevier zijn de reacties op deze bijdrage van Afshin Ellian gesloten!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 17.14. uur. De CENSUUR laat zich hier kennen, Guus. Elsevier hinkt op twee benen, ze tolereren enige tientallen kritische reacties t.a.v. de islam en massa-immigratie, maar zijn zo laf, als de “linkse bazen”, in Den Haag hen daarover hekelen, gauw politiek correct de discussie sluiten! Laf, in en in laf!

   Like

   • wim zegt:

    U heeft gelijk. Kennelijk kan men bij elsevier het niet uitstaan dat bij onderwerpen die ons allen aangaan zoals islamisering, vluchtelingen, oekraine, Trump etc. In no time tig paginas met reacties gevuld worden die alle haaks staan op de politiek correcte onzin die we in de msm krijgen opgedist. Ja, heel laf!

    Like

 11. koddebeier zegt:

  Zo als gewoonlijk neemt deze regering van achterbakse mossel knuffelaars de verkeerde maatregelen, in plaats van de daders op te pakken en uit te wijzen gaan ze homoseksuele moslims en christelijke asielzoeker herplaatsen !!
  Wat een laf schijt zooitje is deze regering toch !!!

  Like

  • Edjan zegt:

   Exact, koddebeier, ze zouden de daders uit moeten wijzen, niet de slachtoffers verplaatsen. Straks moeten ze wel 10 groepen apart gaan plaatsen om ze uit de klauwen van onze “vrienden” te houden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s