Een aanzwellende tsunami

Screenshot_5

Slechts de voorhoede van een baanbrekende bestorming? Poging om de Grieks-Macedonische grens te doorbreken.

(Door: Hans Heckel – Vertaling: E.J. Bron)

De taferelen in Griekenland zijn slechts een voorproefje van hetgeen er op ons afkomt. De mensen roepen: “Merkel, waar ben je?”Merkel, help ons!” Aan de Grieks-Macedonische grens pakt zich een catastrofe samen. De Duitse bondskanselier blijft erin volharden niet medeschuldig te zijn aan het drama, want ze zou niemand hebben “uitgenodigd”. Maar blijkbaar werden haar woorden in september vorig jaar wel zo begrepen. Daarom richten de mensen al hun hoop op Duitsland en diens regeringscheffin.

Preussische Allgemeine Zeitung

Merkel heeft het gemakkelijk op dit moment. Ze kan de Duitse grenzen open blijven houden en zo haar humaniteit tentoon spreiden, omdat ze het aan anderen overlaat de asielstromen ver voor Duitsland te stoppen. Daarmee heeft de bondskanselier nog meer schade toegebracht aan de eenheid van de EU. Beschuldigingen en een politiek van “redden wie zich redden kan” komen in de plaats van samenwerking.

Daarbij zal de eensgezindheid in de immigratiekwestie weldra van levensbelang blijken te zijn. Want achter hetgeen zich deze dagen in Griekenland afspeelt, wordt een volksverhuizing opgebouwd, die Europa in de chaos zou kunnen storten.

In Libanon is de situatie uitermate explosief. Daar bevinden zich twee miljoen vluchtelingen onder precaire omstandigheden. Als het land weer ten prooi valt aan burgeroorlog zullen deze twee miljoen mensen vermoedelijk op weg gaan naar Europa. Aan de andere kant van de Middellandse Zee staat Algerije met zijn 40 miljoen inwoners, waarvan drie vierde deel onder de 30 jaar, op punt van instorten.

Twee derde deel van de staatsinkomsten waren tot nu toe afkomstig uit olie- en gasexport. De daling van de olieprijs is ten koste gegaan van de opbrengsten. Als gevolg daarvan staan dure sociale programma´s op de helling, die het volk tot nu toe rustig hielden. Een voortschrijdende islamisering in het volk en een verbitterde machtsstrijd tussen de presidentenclan en het leger zijn de andere ingrediënten die een burgeroorlog steeds aannemelijker maken.

Egypte met zijn 90 miljoen inwoners is absoluut niet stabiel, en ten zuiden van de Sahara zwelt een demografische tsunami aan. Alleen al in Nigeria is in een periode van twintig jaar sprake van een verdubbeling van de bevolking naar 180 miljoen. Dit is het belangrijkste probleem: de veel bezworen “bestrijding van de vluchtoorzaken” moet bijna wel noodgedwongen mislukken aan aan zo´n bevolkingsexplosie. De bittere waarheid luidt veelmeer: Afrika dreigt te stikken in zijn bevolkingsgroei, zonder dat daar van buitenaf veel aan veranderd zou kunnen worden.

In plaats daarvan moet Europa zich voorbereiden op bestormingen van ongekende omvang, want de bevolkingsexplosie zal zorgen voor een nog nooit eerder vertoonde emigratiedruk. Om al deze miljoenen binnen te laten, zou betekenen Europa aan het lot van Afrika uit te leveren. Een politiek die dat toestaat, is niet humanitair, maar zelfvernietigend.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Europa, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Een aanzwellende tsunami

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Rutte c.s. beseffen niet waar ze mee bezig zijn.
  De ‘Kamer’ is niet bij machte om de regering af te stoppen en sukkelt naar het einde van dit kabinet, resp. de volgende verkiezing. In die tussentijd zullen vermoedelijk nog een paar HONDERDDUIZEND moslims, dat wil zeggen geindoctrineerde lustmoordenaars, ons land binnen dringen. Tel uit je winst.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. GT zegt:

  Merkel en vele andere politieke kopstukken, hier komen jullie niet mee weg ik vrees het ergste!

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Wij zijn de nieuwe slaven!En worden geacht en verplicht om de rest van de wereld te huisvesten en te onderhouden!Dus:uit de EU!NU!De regering vervangen door realisten!En redden wat er te redden valt!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jungleelephant: 17.24. uur, op 03/03. Inderdaad, wij zijn de nieuwe slaven! WIJ worden opgezadeld met een tsunami van vreemdelingen, waar WIJ verder voor dienen te zorgen! Deze mensen vernielen onze sociale zekerheid. Armoede, opstand, en burgeroorlog door heel Europa! Daar zal het toe leiden.

   Like

   • Janneman zegt:

    Een Zweedse generaal heeft gezegd dat er binnenbeen paar jaar een derde wereldoorlog uit zou breken rond 2020. De IS heeft begin vorig jaar gezegt dat in 2020 Europa islam kalifaat werd. Volgens mij krijgen ze gelijk. De kerels, die zogenaamde vluchtelingen, zijn hier al heen gekomen om dood en verderf te zaaien en dit jaar komen er nog 100.000 bij

    Like

 4. Edjan zegt:

  Terwijl dus vele tientallen miljoenen over niet al te lange tijd aan onze poorten komen, blijft overheid en links-confessioneel-liberaal onverdroten over sinterklaascadeautjes aan die “arme mensen” “debatteren”.

  Blijft onze lachende geit elke eerste van de maand naar Berlijn reizen om zijn orders te ontvangen en Hare Majesteit de Bundeskaiserin Haar Verheven Reet te likken.

  Komt goed?

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De vernietigende Afrikaanse bevolkingsexplosies gaan hier gewoon verder!

  Like

 6. Pingback: Een aanzwellende tsunami | Kattukse Vrienden voor Israël

 7. Jan zegt:

  “Schweinefleisch macht schwul”

  Die muslimische Ahmadiyya-Gemeinde hat umstrittene Äußerungen einer Studentin über den Zusammenhang von Schweinefleisch-Verzehr und Homosexualität verteidigt. “Die Ahmadiyya Muslim Jamaat (AMJ) stimmt den Ausführungen der Verfasserin des Artikels im Allgemeinen zu”, teilte die Organisation auf ihrer Website mit. Experten hätten wiederholt auf die negativen Auswirkungen des Verzehrs von Schweinefleisch auf die menschliche Gesundheit hingewiesen, “so wie sie in dem Artikel angedeutet werden”.

  Die Gemeindeführung in Frankfurt am Main bezieht sich dabei auf die auch von der Autorin zur Rechtfertigung ihrer Äußerungen zitierten Aussagen eines früheren Gemeinde-Oberhaupts, Hazrat Mirza Tahir Ahmad. Dieser habe in Sitzungen auf Fragen ähnliche Antworten gegeben, “wonach die gegenwärtige Steigerung zum Hang zur Homosexualität mit dem Verzehr von Schweinefleisch in Verbindung stehen könnte”.

  http://m.welt.de/politik/article811416/Schweinefleisch-macht-schwul.html

  Like

 8. Elena zegt:

  Als de overheid niets doet, zal de bevolking van Europa het recht in eigen hand moeten nemen.
  De Grieken zullen daar weldra mee beginnen.
  Wij kunnen onmogelijk heel de Arabische wereld opnemen.
  Het betreft niet alleen de Arabische wereld..maar ook de Afrikaanse wereld.

  Allemaal naar Griekenland om de bezetters naar de eeuwige jachtvelden te helpen.
  We zijn toch niet achterlijk om onze moordenaars binnen te laten?
  Als we het geweld zien van de asieleisers aan de grens van Macedonië, is het toch duidelijk dat die lui geen vluchtelingen zijn.

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  Ik vrees dat wij op weg zijn naar een enorme sociale en culturele ramp of erger, een burgeroorlog.
  Tienduizenden islamitische barbaren staan te springen om Europa/Nederland te overspoelen.
  De land en volksverraders in Den Haag staan erbij en kijken er naar en steken geen poot uit, er wordt alleen maar om de hete brij heen gedraaid en zodra de hel losbreekt zijn zij degene die als eerste in het vliegtuig naar veiliger oorden zitten en laten zoals wij van hen gewend zijn de bevolking aan hun lot over.
  De laatste druppel hangt boven de al overvolle emmer en heeft maar een zuchtje nodig om de vallen.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  We moeten een referendum aanvragen om Nederland uit de EU te krijgen.

  Like

 11. Pieter zegt:

  Ik hoop dat de Macedoniers hier wel tegenop kunnen; er zal geschoten moeten worden en er zullen doden vallen want je kunt niet toestaan dat deze geldeisende horden je grens vernielen.

  Like

 12. Anna zegt:

  Een groot probleem in Nederland, en in vrijwel geheel west europa is dat er geen mensen meer zijn met een lange termijn visie, mensen die de gevaren en de risico’s van deze enorme massa verplaatsingen van mensen zien….. En het op hun merites kunnen beoordelen…..De politiek lijkt tegenwoordig een leuk baantje in plaats van dat men dit ziet als een verantwoordelijke baan….. Kamer leden lopen af en aan soms lijkt het wel een duiventil langer dan 4 jaar houden ze het vaak niet vol en tussentijds treden er diversen leden uit een fractie.. En beginnen voor zichzelf….. Er is geen stabiliteit bij kamer leden die zich sterk willen maken voor een visie op het volksverhuizings probleem… Europa is een leuk speeltje wat in ” rustige ” tijden door velen getolereerd wordt maar nu het er op aan komt men elkaar de zwarte piet toespeelt. Bravo voor de v.m.oostblok landen die zien duidelijk dat hun inwoners niet gediend zijn met een islamitische invasie…..

  Religie is afgedaan in Europa maar nu worden we overspoeld door een bijzonder intolerante wrede en moordlustige religie……op de langere termijn zal deze religie onze vrijheid opeisen en zullen we geen andere keus hebben dan moslim te worden of berecht te worden…… Nu is de politiek bang om daar paal er perk aan te stellen en strenge en strikte lijnen voor uit te zetten … B.v aparte entra’ s voor homo’s hoe kun je het bedenken……. De agressieve daders zijn in Nederland en zouden eruit gegooid moeten worden als je jezelf intolerant tegen homo’s en christenen gedraagt…..maar nee wij bedenken weer iets vriendelijks wij blijven ” polderen” maar polderen met de islam, dat zal onze ondergang worden….. Onze tolerantie zeker ten opzichte van iets wat volkomen intolerant is wordt ons Waterloo.ook ik zie de toekomst niet rooskleurig……ik was vorige week in Zwitserland in een bergdorpje…… Daar gaan wonen????? Voorlopig is het daar nog rustig…..

  Like

  • Marga zegt:

   Mogen wij mee?.

   Like

  • Pieter zegt:

   Nee er is geen beleid, ze gaan als het even kan gewoon door met asielophalers binnen laten en de islam faciliteren.
   Alleen Wilders heeft de moed het probleem onder ogen te zien wat wij hebben met de islam, de rest maakt zichzelf wijs dat het allemaal wel meevalt als…(vul zelf maar in).

   Like

 13. Joke zegt:

  Zolang dit zelf vernietigende kabinet nog gesteund word Door idiooten die met een bordje in dehand welkom staat te zingen zal dit kabinet Nederland om zeep helpen.
  Uit de eu en grenzen dicht.
  Meer geld naar defensie en militairen aan de grens.
  En zo snel als mogelijk weg met dit volks verloochende kabinet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joke: 07.27. uur. Helaas Joke. Nederland zit vol met deze “idioten”, die voedselpakketten klaarmaken, en liedjes als “Welkom vluchteling”, blijven zingen. En deze domme massa, blijft stemmen op de partijen, die de oorzaak zijn van deze instroom van moslimmannen, en profiteurs.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s