Kabinet moet ‘apart’ zetten van bedreigde asielzoekers weigeren

Screenshot_53

Ook meisjes en vrouwen blijken niet altijd veilig in AZC´s.

(Door: Syp Wynia)

Wat is er progressief aan segregatie op grond van discriminatie? Het kabinet moet niet meebuigen met intimiderende lieden in AZC’s, maar handhaven.

Een kleine meerderheid van de Tweede Kamer roept het kabinet op om homo’s, christenen en anderen die in asielcentra worden gediscrimineerd, gepest of bedreigd ‘apart en veilig’ op te vangen als ‘hun veiligheid niet gegarandeerd kan worden’.

Een motie van D66 werd gesteund door de linkse partijen, maar ook door ChristenUnie en SGP. De steun van de kleine christelijke partijen werd pas binnengehaald nadat de D66-motie was aangevuld met bedreigde christenen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kabinet moet ‘apart’ zetten van bedreigde asielzoekers weigeren

 1. Ik denk dat dit inderdaad een zeer slecht idee is. Afgezien het feit dat een multiculturele samenleving überhaupt al geen meerwaarde heeft voor de eigen bevolking, veroorzaak je hiermee een nòg verdere versplintering van de Nederlandse samenleving met een extra van: multi-sexueel en multi-religieus. Inderdaad een idioot idee van extreem links wat alleen maar nog meer ellende veroorzaakt dan het nu al is. ‘Vluchtelingen’ die andere ‘vluchtelingen’ ,om wat voor reden dan ook lopen te teisteren, moet je dan ook met extra voorrang een enkeltje thuisland geven.

  Like

 2. Pieter G zegt:

  Goed en duidelijk commentaar van Syp Wynia.
  daders belonen en slachtoffers straffen.
  In dit geval islamitisch geweldcultuur belonen wat totaal indruist tegen elk rechtsgevoel.
  DE daders horen opgepakt en uitgezet te worden precies wat alle politici in koor beweerden voordat de vijandige horde met toestemming van onze leiders ons land binnenviel.
  Dit land snakt naar Wilders en de PVV om het eindelijk op orde te brengen.
  Wat een gigantische puinhoop maken ze er van. En elke dag komt er weer een probleem bij die kostte wat het kost: Miljarden en ons leven,… om het NIET op te lossen.

  Like

 3. Elena zegt:

  Alle “moslim” bedreigers per direct terug naar hun opblaas bootje….en peddelen maar.
  Opblaas- bootje mag letterlijk en figuurlijk gezien worden….lol.
  Probleem opgelost.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Waar laat je alle asielzoekers die zich misdragen hebben, en die niet meer welkom zijn in hun thuislanden? We hebben het dan wel over misschien 75% van alle binnengelopen mannen. Je kunt ze niet in de Sahara parkeren, want dan schendt je de rechten van de mens. Je mag ze niet ergens droppen, want dat kan moord met voorbedachte rade zijn.

  We kunnen niet…..
  We mogen niet…..
  We willen niet…..

  Zucht……! Het enige wat wij ‘moeten’ is het hele zooitje binnen laten, voorzien van BBB, en afwachten tot ze ons te grazen nemen….!

  Dat kan (blijkbaar) wel…..
  Dat mag (blijkbaar) wel…..
  Dat is het enige wat ze (blijkbaar) willen!

  Like

 5. S Breget zegt:

  Krijgen de autochtonen bevolking dan ook weer hun eigen leefgebied en opzouten die zo -genaamde Islamitische vluchtelingen .laten ze in hun land maar oorlog gaan voeren zijn ze al 1400 jaar mee bezig

  Like

 6. Pingback: ‘k Wilde vluchten, maar kon nergens heen… | E.J. Bron

 7. Tom Hendrix zegt:

  Maar vooral blijven stemmen op: PvdA,VVD,CDA,D66,CU,SGP,GL,SGP,PvdD, dan weet je zeker, dat de islamisering, en de vernieling van Nederland doorgaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s