Saoedi-Arabië toont onthoofde Jemenieten in het openbaar…

Screenshot_3

(Door: “Brabosh”)

In 2015 vechten de sjiitische Houthi’s in Jemen een oorlog uit tegen het soennitische ISIS (Daesh), Al Qaeda en… Saoedi-Arabië. Op 21 april 2015 begon Operation Restoring Hope, een door de Verenigde Staten gesteunde militaire interventie van Saoedi-Arabië in Jemen gericht tegen de Houthi´s. Die operatie loopt nog verder tot op vandaag.

Op het plaatje hierboven: Ter afschrikking executeren de Saoedi’s Jemenieten in het openbaar, wel na ze eerst onthoofd te hebben. U realiseert zich toch wel dat de Raad voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties [UNHRC] wordt geleid door Saoedi-Arabië, ja toch?

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Jemen, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Saoedi-Arabië, sjiieten, soennieten, Verenigde Naties, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Saoedi-Arabië toont onthoofde Jemenieten in het openbaar…

 1. Edjan zegt:

  In hetzelfde artikel: Saoedische moslimvrouwen moeten hun ogen bedekken!

  http://brabosh.com/2011/11/19/pqpct-eou/

  Like

  • Edjan zegt:

   Pardon, helemaal off-topic, ik was afgeleid door die sexy ogen! Waarom bedekt ze die dan ook niet? Het is háár schuld dat ik nu off-topic ben.

   Dit was sarcasme, hoor.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Weet je waar ze in dat ON-land van overstuur raken ?
    Zoals bekend/onbekend is; in dat land is het uitdrukkelijk verboden dat mannen en vrouwen elkaar in openbaar ontmoeten/zien.
    ALLES is gescheiden, tot de liften in gebouwen aan toe.
    Dus in restaurants ook.
    Nu was er bij “Starbucks” een provisorisch wandje opgetrokken om hen “apart”
    te houden.
    Maar dat “wandje” begaf het plotseling en moslim en moslima konden elkander zien.
    Wat een ramp….
    Wat gebeurde er ?……………………de vrouwen werden vliegensvlug naar buiten GEDREVEN in hun alles verhullende niqaab.

    Geliked door 1 persoon

 2. carthago zegt:

  De Verenigde nazi’s, tja: Soeniten, sjiieten, banditen, genociditen, samsoniten, pechtoliten ,ruttehypocriten, merkeltieten, en ga zo maar door,één groot terroristen kalifaat in oprichting, het wordt steeds donkerder in het avondland.

  Like

 3. peterdm zegt:

  Net zoals de FIFA is de VN een grote corrupte maffiabende, vandaar dat Saoedi-Arabië de voorzitter is van de mensenrechten maffiaclan van de VN. En u weet, volgens Saoedi-Arabië hebben vrouwen(en dat zijn toch ook MENSEN) geen enkele recht. De Islammannen rechten van de verenigde naties is de juiste naam. Vergeet UNHRC de werkelijke naam is UNIRC

  Like

  • Edjan zegt:

   Volgt u de link die ik hierboven al gaf, dan staat daar:

   “… Zoals bekend is in Saoedi-Arabië de sharia van kracht. De Saoedische vrouwen worden gedwongen om een losse zwarte kleding te dragen, hun haren te bedekken en in sommige gebieden hun gezicht volledig te bedekken. Als ze sexy ogen hebben, moeten die ook bedekt worden. Overtredingen worden in het openbaar gestraft. Met inbegrip van in het openbaar geselen want dat zou een ‘zuiverend’ effect hebben op de vrouwen…”

   Verder mogen ze in Saoedie-Arabië nog steeds niet autorijden. Ik betwijfel of ze stemrecht hebben.

   Ondanks alle smerige mohammedanen-rot-smoesjes die deze klerezooi een zweem van verklaring zouden moeten geven, is het duidelijk: vrouwen worden in Saoedi-Arabië NIET als mensen behandeld en dat geldt inmiddels voor bijna alle mohammedaanse staten.

   Like

 4. Gasso zegt:

  Je moet toegeven dat ze goed met mobiele kranen kunnen omgaan… kijk eens hoe mooi horizontaal die balk hangt…. *chapeau*

  Like

  • Petecoole zegt:

   Waarschijnlijk bediend door ingevlogen kraanmachinsten uit Westerse landen…
   Een Arabier mag niet werken namelijk..alleen koppen afhakken…

   Like

   • Republikein zegt:

    De firma Mammoet zag er wel brood in.
    Deze fa is in handen van SHV, speeltje van fam. Fentener van Vlissingen.
    Doen o.a. in fossiele brandstoffen, vandaar!
    Benno werd gelinkt aan deze familie.
    Filantropen in de ruimste zin van het woord, ook als ons dat niet welgevallig is.
    Ik stop want straks kan ik m’n kop oprapen.
    [waarschijnlijk is dit welbekend, nou ja, ten overvloede dan maar]
    De Saudi Hollandi Bank, onderdeel van ABNAMRO zorgt voor de benodigde financiën.

    Like

 5. janchik zegt:

  Er rest mij 1 woord: Moslimbeesten.

  Like

 6. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  ‘Slachtoffers’ willen schadevergoeding Wilders
  DEN HAAG –

  Een aantal mensen dat zich benadeeld voelt door de omstreden Marokkanen-uitspraken van PVV-voorman Geert Wilders in maart 2014, wil daar een schadevergoeding voor. Dat meldt advocaat en hoogleraar Göran Sluiter donderdag aan het ANP.

  Hij vertegenwoordigt twee organisaties en een aantal individuen in de zaak tegen Wilders. Hij stuurt donderdag een brief naar de rechtbank met het verzoek op te treden als advocaat voor slachtoffers en benadeelde partijen.

  Op 18 maart staat een regiezitting gepland in de strafzaak tegen Geert Wilders. Naar verwachting wordt de zaak in oktober inhoudelijk behandeld. Sluiter dient in de strafzaak een verzoek tot schadevergoeding in namens zijn cliënten. In geval van veroordeling, kan Wilders ook veroordeeld worden tot het betalen van een schadevergoeding.

  Volgens het Openbaar Ministerie heeft Wilders zich schuldig gemaakt aan het aanzetten tot discriminatie en haat en het beledigen van een groep mensen.
  Minder, minder

  Tijdens een campagnebezoek aan het Haagse stadsdeel Loosduinen op 12 maart 2014 zei Wilders dat Den Haag ,,een stad met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen” zou moeten worden. Op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen een week later vroeg Wilders de zaal met PVV-kiezers of ze meer of minder Marokkanen wilden. Het publiek scandeerde ,,minder, minder, minder”.

  Na de uitspraken kreeg het OM ruim 6400 aangiften binnen.

  Namens hoeveel cliënten Sluiter een schadevergoeding gaat vragen, wil hij niet kwijt. Ook wil hij niks zeggen over de hoogte van het gevorderde bedrag.

  De rol van slachtoffers in strafzaken is beperkt. Ze mogen een vordering benadeelde partij indienen, dat is een verzoek tot schadevergoeding. In principe mogen ze in dit soort zaken niets zeggen in de rechtszaal, tenzij de rechter specifieke vragen aan ze heeft.

  Like

 7. Moet-eh….Aboutaleb daar niet nodig weer eens een keertje heen vanwege bepaalde…..handelsbetrekkingen? Kan-ie meteen inspiratie opdoen voor als Nederland een islamitische premier heeft! (Zijn natte droom, immers; of hij het nou is, of een andere moslim-intrigant.)
  Of misschien moeten de van Amsbergs er weer eens gezellig op de koffie, terwijl buiten de veroordeelden worden onthoofd en tentoongesteld….Goed idee, toch?
  Burgeroorlog, wij smeken U: Verlos ons van het Kwaad…..!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Zo als op de foto in het ‘heilige’ land zo dienen wij dus ook om te gaan met moslimterroristen, moslimvrienden. Dan denk ik meteen aan de moordenaars van Pim Fortuyn en Theo van Gogh! En aan andere laffe figuren!!!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat zou inderdaad wel moeten, maar daar zijn ze in het Westen te beschaafd voor…………………….totdat het te laat is.

   Like

 9. Leo zegt:

  Als we er nu MASSAAL niet SNEL iets tegen gaan ondernemen, kan je zulke foto s straks ook op het Malieveld of op de Dam of het Vrijthof gaan maken.

  Like

 10. Anna zegt:

  Die mensen rechten raad met z’on voorzitter moet de wereldgemeenschap meteen opheffen en de voorzitter eruit gooien….. Schande dat mensenr echten zo gedevalueerd worden en er niemand in het westen ook maar iets van zegt……. Koenders waar ben je waar blijf je……. Zie je deze beelden niet????? Obama waar ben je???? Wel Israël in het diskrediet brengen en je zogenaamde vrindjes in SA niet veroordelenWAT EEN SMERIGE HYPOCRASIE
  O ja dat is waar ook Michelle Obama heeft voor $ 1.000.000 sieraden gekregen van de ” humane vriendjes koning ” van SA….. Tja dan wordt het moeilijk om te veroordelen……
  Ik word hier onpasselijk van….

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Saoedi-Arabië, een land dat de mensenrechten bij het leven doet schenden! En de VN, voeren de bevelen van deze islamfascisten uit Saoedi-Arabië, zonder met de ogen te knipperen uit!

  Like

 12. delamontagne zegt:

  “Ter afschrikking “.???????

  Dit is de gebruikelijke manier van doen in dit onbeschaafde land dat op enkele km,s na grenst aan het ENIGE wel beschaafde land in het M.O. namelijk ISRAEL.
  Dit keer onthooft en opgehangen omdat het SHIËTEN zijn.
  Een ander maal omdat de koran in twijfel wordt getrokken !
  MAAR
  Gelukkig kan ook NL veel handel drijven met dit land.

  handel/geld/Euros/handel/handel……………….geldzucht……………………moraal komt nog wel

  ISIS SAOUDIE ARABIA

  ( p.s. In het openbaar……………! heel normaal ginder. Zoals in de Middeleeuwen in Europa.)

  Like

 13. Joshua zegt:

  Wij eisen ons geld en ons land terug mosselbeesten,en jullie funzige advocaten, jullie zijn het doodschieten nog niet waard, jullie blijven eisen, rot lekker naar eigen tering land en neem die landverraders gilde met jullie mee,en houd voor de rest jullie gestoorde inteelt rotkoppen

  Like

 14. Elena zegt:

  Die wit gejurkte smerige baarden met keurig gestreken theedoek op hun koppen hebben allen een verschrikkelijke hekel aan vrouwen.
  Liever hebben zij een klein jongetje in bed. Helaas zorgen die kinderen nooit voor het zo felbegeerde nageslacht,

  Van pure ellende moeten zij wel het afschuwelijk wezen ” vrouw” trouwen.
  Door hun haat jegens vrouwen moeten deze schepselen zich volledig bedekken, daar zij in geen enkel opzicht met het wezen vrouw in contact willen komen.

  De bebaarde jurken weten donders goed dat de prachtige vrouwenogen hen laat weten dat zij hun perverse homofiiele en pedofiele verlangens en handelswijze verafschuwt.

  Niet één vrouw zal het bed delen met een wilsonbekwaam kind/persoon….laat staan dat de vrouw sexuele handelingen met een kind zal begaan.
  Het wezen “vrouw” is gedegradeerd tot een brood nodige broedmachine .

  Indien de vrouw per abuis alsnog “brutaal” wordt naar de zin van haar echtgenoot, laat hij haar zonder pardon bungelen aan de hoogste kraan.

  Like

 15. C.A.Barstow zegt:

  Het is prettig om te zien dat honderdduizenden met zo’n hoogstaande islamitische ideologie en cultuur ons Europa komen verrijken, niet waar?

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Het zijn gewoon barbaren die zichzelf niet kunnen beheersen en vooral op seksueel gebied, omdat het totale wilden zijn. Daarom moeten hun vrouwen zich ook zo kleden, zodat ze niet in de verleiding worden gebracht, om deze vrouwen constant te verkrachten (wat ze toch al doen). Dat zie je dus ook aan de zogenaamde vluchtelingen, als ze westerse vrouwen in normale kleding zien, dat vinden ze opwindend. Want dan begint het testosteron (wat verantwoordelijk is voor agressiviteit en seksualiteit) op te spelen en veranderen ze in beesten. Kinderen zijn daar ook van de klos, omdat deze hulploos en makkelijk te overwinnen zijn. Later als ze hun lusten en kwaadheid bot hebben gevierd, dan worden de vrouwen bestraft voor hun zwakheid. In feite komt het erop neer dat moslimmannen een machtsprobleem hebben, dat ze maskeren door te overheersen en te moorden van welk levend wezen ook. Bovendien hebben ze een IQ/EQ van 0,0 en daarom zijn ze totaal niet voor rede of gevoel vatbaar. Duivels dus.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  En Koning Onbenul, en zijn Tangotrut, zijn bevriend met deze barbaren uit Saoedie-Arabië.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s