De aliens nemen het over

Screenshot_34

(Door: Martha N.)

ALIENS zijn niet alleen een term voor vliegende schotels en Maan- of Marsmannetjes, ze zijn tevens de betekenis van: vreemden, buitenlanders, kortom iets dat wij als vreemd beschouwen. Aliens hebben door de jaren heen ons aardmensen altijd al beziggehouden. En ja, nu zijn ze geland, zij zijn onder ons. Zij dringen zich in ons leven en zuigen ons uit, tot wij bloedeloos onze laatste adem uitblazen om hen in leven te houden. Veel mensen zien en ondergaan wat er aan het gebeuren is, zij zijn tegen, maar hun stemmen verwaaien als het zand in de woestijn. Ook velen zijn al zombies en bemerken het grote gevaar niet, willen het niet zien, zijn als verdoofd door het grote gebeuren. Deze groep is van al zijn zinnen beroofd en leeggezogen van het beetje verstand dat hij nog had. Juist, dat doen aliens!

Ik mag het niet zeggen, maar een typisch voorbeeld van door aliens weggezogen verstand is dat van Rutte, maar tevens van al die andere politici die tegen de blanke mensheid vechten, terwijl zij zelf blank zijn. Oh, mag niet meer gezegd hè, blank en zo? Oh ja BLANK wel, maar ZWART is een scheldwoord, ja, ja.

Aliens worden aanbeden door aardse en voornamelijk “linkse politici”. Zij buigen diep voor een vreemd ras, waarvan zij denken dat dit zich aan zal passen aan onze Nederlandse cultuur (of die van Duitsland, waar de zaak zeer ernstig wordt). Merkel staat pal, maar dat is Merkel. Zij denkt alleen te leven en heeft haar hoofd in een luchtbel, net als we met kauwgum vroeger luchtbellen lieten klappen, zo zal er van haar luchtbel ook niets overblijven, maar wij blijven wel met de “plak” zitten.

Angela, Rutte en links, helaas leven jullie niet alleen! Jullie denken toch niet de baas te zijn over miljoenen/miljarden mensen (je eigen volk) en de bevolking van Europa. Het gaat verkeerd Angela, je zultvallen, net zoals onze lachende regering onder leiding van Rutte, die werkelijk lak aan ons, de burgers heeft, zal vallen!

Kennen we allemaal niet een gevallen persoon die ooit hetzelfde dacht?

Een oorlog, niet nog een keer! Maar als het moet, verzetten wij ons tegen de overheersing door de vijand. Wij Nederlanders hebben onze vrijheid verdiend en willen deze behouden. Leve Nederland en de Nederlanders, leve de PVV!

PVV normale grootte

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Patriottisme, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op De aliens nemen het over

 1. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Zoals helaas zovelen ontgaan is, is de demonenpoort, de poort naar de antimateriele wereld, genaamd CERN in Frankrijk geopend.

  Like

 2. Joshua zegt:

  Helemaal gelijk Martha,
  Het zijn zieken van geest en verstand geworden, alles is weg bij hen.
  Het enige wat zij nog uit kunnen kramen zijn leugens over democratie en economie en vluchtelingen en iemand die wel voor de nlders is in een kwaad daglicht stellen en voor de rest bla bla bla.

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  waarom zouden wij nog steeds blijven zwijgen ? Uit ANGST misschien ?
  .

  Jasterke
  .

  Like

 4. carthago zegt:

  Aliens zijn het equivalent van kokosnoten en kalifaatratten en andersom. De van daele is niet expliciet maar omschrijft wel de kenmerken. De van dale kon dus wel eens de redding voor nederigland worden, omdat bij de inburgeringscursussen de AAP dus vanzelf uit de mouw gaat komen.

  Like

 5. Koos zegt:

  Sommige parasieten schijnen het gedrag van hun gastheer te kunnen beinvloeden.
  Gelukkig zijn er nog een aantal mensen immuun voor. Die stemmen op de PVV.

  Like

 6. truusje zegt:

  de kinderen ff weg pakken en dan een bom er op . die willen nog geen paleis en wij als Nederlanders gaan er zelf onder door

  Like

 7. Doornroosje zegt:

  Nederland gooit bommen op Syrië en dat is prima. Rusland gooit bommen op Syrië en dat is slecht. Zouter heb ik het nog niet gegeten. Ik wil helemaal niet dat er bommen gegooid worden.
  Ik wil dat al die jonge kerels uit Afrikaanse landen terug naar hun eigen land gaan en laat ze zelf voor hun vrijheid vechten. Nee , die vinden dat een ander het moet doen. Zij naar de vrije landen als zogenaamde “vluchteling” En onze jongens en meiden daar heen. Wie is er nu uitgekookt.
  Wat een cultuur verrijking krijgen we hiermee. Oh ja??? hoe dan. Omdat over een aantal jaren ook bommen om onze oren vliegen omdat die cultuur verrijking ons een Islamitisch land hebben opgeleverd. Want de islam zorgt alleen maar voor verrijking van de wapen industrie omdat ze willen heersen en er mensen zijn die dat niet pikken. Dus het zelfde liedje als in hun land van herkomst. En onze leiders maar denken dat de islam zich wel zal aanpassen.
  Nou leiders, ik kan het je op een briefje geven, dat doen ze niet.
  Ik stem PVV omdat het de enige partij is die voor ons opkomt en de gevaren ziet.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Volgens mij bestaat de meerderheid van de politici uit Aliens, zowel in Den Haag als in Brussel !

  Like

 9. Joshua zegt:

  De westerse regeringen doen precies wat moh. was, zie link: alleen voor moh, de personen die de zgn. volksvertegenwoordigers zijn.

  http://westerse-beschaving.org/de-krankzinnige-psychologie-van-mohammed/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s