Geen geld voor mevrouw Mendelbaum, want Rutte geeft alle geld aan de invasiemohammedanen

Screenshot_39

Na Neurenberg 2.0 . . .

(Door: “Fubar”)

De moeder van Nathalie Mendelbaum kan door een zware hersenbloeding niet veel meer zelf. „Tot vorige week ging ze vijf dagen naar de dagopvang, maar dit is door bezuinigingen stopgezet. Voor een verpleeghuis is ze nog niet ’slecht’ genoeg.”

De mail van Nathalie Mendelbaum:

Mijn moeder, die 40 jaar als docent heeft gewerkt, is vorig jaar door een ernstige hersenbloeding heel veel lichaamsfuncties verloren. Hoewel ze alles nog meekrijgt, kan ze niet veel meer zelf. Tot vorige week ging ze vijf dagen naar de dagopvang, maar dit is nu door bezuinigingen stopgezet. Mijn 77-jarige vader moet nu hele dagen voor haar zorgen en kan geen kant meer op. Ze is nog niet ‘slecht’ genoeg voor een verpleeghuis. Altijd premies en belastingen betaald en bijgedragen aan de Staat. En nu heeft ze hulp nodig, is het te duur!

En ondertussen gaan er miljoenen naar kansarme migranten die nog nooit een cent hebben bijgedragen. Het voelt heel oneerlijk, maar met dat gevoel kan ik niks. Behalve het uit te spreken….

Bronnen:
www.telegraaf.nl

http://fenixx.org
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, PvdA, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

18 reacties op Geen geld voor mevrouw Mendelbaum, want Rutte geeft alle geld aan de invasiemohammedanen

 1. Driek zegt:

  Dat zoiets nog bestaat in Nederland. Ik vind het een grof schandaal. Ik wens Nathalie Mendelbaum heel veel sterkte.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Driek,
   ik durf het bijna niet te zeggen, maar zou er ook geselecteerd worden op wie wel en wie geen hulp krijgt? Mendelbaum is een typisch Joodse naam. Zou de ambtenaar die het besluit moet nemen mogelijk een hoofddoek dragen?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • delamontagne zegt:

    Vergezocht ! Het zou nog mogelijk zijn ook.

    Like

   • Of géén hoofddoek, waarmee ik bedoel, dat het: óftewel een zogeheten ‘geïntegreerde’ moslima kan zijn, óftewel een tamelijk onopvallende moslim, op z’n Aboutalebs. Maar op het moment, dat ze op hun werk zulk soort afwegingen moeten maken, komen dat soort venijnigheden naar boven, officieel vanwege “Gaza” en dergelijke. Als het mocht lukken, de naam van die ambtenaar te achterhalen, weet je in de meeste gevallen aan de klank daarvan, hoe laat het is. Een hoofddoek bevestigt dat vermoeden, maar is niet eens noodzakelijk.
    Er zitten doodgewoon te veel moslims op sleutelposten; dat is riskant.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 2. delamontagne zegt:

  Dat gevoel begrijp ik heel goed en ik denk de heer Cohen, voormalig burgemeester van Amsterdam ook`! .
  Die zal er ook wel hééél erg veel begrip voor kunnen hebben, maar ……er helaas niets aan kunnen [willen] doen.
  Ik hoorde hem n.l. enige maanden geleden bij toeval op een “radio-interview”.
  Het ging om de verhoging van de AoW-leeftijd naar uiteindelijk 67 ( of 68 ! )
  Hij zei toen zoveel begrip op te kunnen brengen voor de stoffeerder van tegen de 65, die dan nog maanden door moest werken met zijn kapotte rug.
  En dan was die man nog wel bezig om “vaste-vloer-bedekking” voor een asielgezin te leggen !
  GRATIS ?
  Ik vond dit net zo geveinsd als het geval van de hr Zwamson die dagen/nachten lang niet kon slapen vanwege de “nachtmerries” over het verdronken asiel-kind Ayan in Turkije.
  Dat geloofde ik ook al niet.
  Maar de “twee-deling” van de maatschappij zal wel gestaag doorgaan met zoveel onrechtvaardigheid.
  De voor-en tegenstanders van de invaders. De weerstand wordt met de dag groter.
  Hier een “gespeeld” Frans filmpje, acteur die voor een zieligerd uit Syrië speelt en om HULP smeekt.
  Het merendeel van de mensen loopt door maar er gaan er ook in discussie.
  Hetgeen over en weer gezegd wordt zou het zelfde kunnen zijn als in Amsterdam/Duitsland of waar ook in EU.
  Hetzelfde soort argumenten………..
  …………………
  ZIELIG IN PARIJS !

  Like

 3. Magyarka zegt:

  Misschien zou de mens eens een beetje verder moeten kijken en zijn verstand gebruiken en ogen echt te openen om te zien wat de enige en echte oorzaak is van alle problemen in de wereld. Geheime genootschappen, symbolen, numerologie enz ? Ze horen er allemaal bij.
  Like

 4. ildiko zegt:

  de criminelen worden hier beter behandeld dan het eigen volk, want dat is pas humaner! dit is het resultaat van een doorgedraaide linkse gutmensch mentaliteit, alle criminelen lekker welkom zijn eigen volk mag oprotten. ( keer op keer met een toeter wordt bekend gemaakt) maar ja het volk alles accepteert dus er is niks aan de hand………weer een moord, al weer een afrekening, weer een beroving met afgrijselijke mishandeling……. door wie…….. ja………dat weet toch iedereen een NEDERLANDER?????

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het is te schandalig voor woorden! Alsof het deze mevrouw aan te rekenen is dat ze een zware hersenbloeding heeft gehad!
  We leven in een vreemde, wrede wereld. De rechthebbenden worden rechteloos, de rechtelozen krijgen rechten. De wereld op zijn kop! Geld voor sociale huurwoningen was er zogenaamd nooit, dus: lange wachttijden op een betaalbaar huis, maar nu ‘de nood hoog is’ kunnen er opeens tal van woningen worden gebouwd, want ja, de overheid (lees: Brussel) dwingt ons om ‘vluchtelingen’ te huisvesten. Er was dus wel degelijk geld, maar niet voor het eigen volk.
  Ik begin een grondige hekel te krijgen aan mijn eigen land. Ik bedoel uiteraard aan degenen die ons land besturen. Onze eigen burgers worden op tal van manieren gediscrimineerd, al wordt dit bij hoog en bij laag ontkent. Maar we zijn niet blind. We zien de kloof steeds breder worden tussen links en rechts, en tussen autochtonen en allochtonen. Het is deze twee groepen nooit gelukt om een brug te bouwen. We worden nooit één Nederlands volk. Het is en blijft WIJ tegenover ZIJ.

  Ik wens de familie Mendelbaum sterkte toe, en zeker meneer Mendelbaum, die met zijn 77 jaar toch ook niet meer tot de jongsten behoort, en zeer waarschijnlijk zelf de zorg voor zijn echtgenote op zich moet nemen.

  Like

 6. elisah zegt:

  Dit is tegenwoordig heel normaal, mensen worden ijskoud aan hun lot overgelaten.
  Laatst hoorde ik nog dat een huis voor begeleid wonen, voor kinderen met een autistische stoornis, ging sluiten omdat er geen geld meer voor was, de kinderen stonden ijskoud op straat. Nu wordt dit gebouw gebruikt voor asielzoekers, waar ineens wel alle geld voor is. Het is zeer frustrerend en wekt steeds meer weerstand op bij de bevolking. Ze smijten ineens wel met geld als het om wildvreemde indringers gaat.

  Like

 7. zomaar zegt:

  hier in een dorp vlakbij , (Boxtel), is een bejaardentehuis voor moslims , waar geen anders gelovigen in mag , ik heb mij laten vertellen door dorpsinwoners , dat er wel geteld 10 oudere moslims hierin verblijven , (begrijpelijk daar binnen de islam cultuur , men zelf de ouders opvangt en verzorgt , dus gaan deze naar broer of zus in hun voormalige landen van herkomst).

  afin op deze 10 inwoners , staat (fictief gesproken) , een heel bataljon hulpverleners klaar , betaal door ons , (onze regering ), gemeenschapsgelden .

  tjs dat kan dan weer wel !, als het maar islamieten betreft .

  Like

 8. Astrid zegt:

  Terwijl de mohammedaanse ‘vluchtelingen’ de Albert Heins, iCenters, Lexusdealers, halalrestaurants en terrassen steeds meer bevolken, zitten wij in ons dagelijkse sleurwerk vast en strijden onze soldaten ver weg ivm geloofswaanzinnigenoorlogen. En al ons geld gaat ook op aan die ‘gasten’. Wat klopt hier niet aan?

  Mijn ouders [85 en 87] zorgen ook nog thuis voor elkaar [samen met de kinderen], maar zij hebben gelukkig de middelen voor thuiszorg, itt deze mevrouw. Echt schandalig, ze heeft haar belastingen afgedragen en aan haar plichten naar de maatschappij toe voldaan.
  Dit is werkelijk te zot voor woorden, des te meer omdat het van bovenaf opzettelijk zo gedirigeerd wordt. De moslim moet en zal de baas hier worden, als het aan de moslim ligt, want zomaar overgeven doen we natuurlijk niet. Het loopt dus allemaal volgens het duistere Plan van de anonieme touwtrekkers: de Westerse mens moet afsterven en de moslim krijgt zijn wereldhegemonie. Maar niet zonder voorafgaande burgeroorlogen of andere chronische onrust.
  Dat onze regenten zonder enige gewetensvroeging en schaamte hier achter kunnen blijven staan, laat zien met welk laag regententuig we te maken hebben. Maar dat was me na de opgedrongen EUssr en de moord op onze Fortuyn natuurlijk al duidelijk. Corruptie en zelfverrijking boven de stabiliteit van een natie, dan moet je wel een heel egoïstische mens zijn.

  Ik hoop voor mevrouw dat er snel een oplossing komt. Het onrecht vindt echter overal op grote schaal plaats en ik denk dat het tijd wordt voor één grote, duidelijk zichtbare opstand [Malieveld]. Die oude mensen zijn nog van een bescheiden generatie, maar worden evenwel weggeschoven alsof het oud vuil is dat wel vanzelf wegrot. Onze ingehouden woede gaat er een keer [hopelijk massaal] uit komen, kwestie van tijd en hoeveel vernederingen we nog accepteren.
  Sterkte ook voor al die andere, oude en zieke mensen die hier ernstig onder te lijden hebben.

  Ooit was ik trots op Holland, tegenwoordig schaam ik me dood. Dat de drang van het volk naar meer referenda maar een signaal moge zijn voor onze heren en dames in hun ivoren torens. We gaan namelijk ook nog een keertje napraten met ze en we zullen ze vinden ook, in hun veilige resorts en villa’s met hoge hekken in de Zuid Amerikaanse landen. We hebben immers ervaring [Wiesental] en tegenwoordig wifi-internet en digitale camera’s e.d. tot onze beschikking. We vergeten niets hoor, Adje Melkert en consorten. Dat men het maar weet.

  Like

 9. ildiko zegt:

  Lidl viert in plaats van Paas feest LENTEFEEST ! Hema in plaats van paaseieren VERSTOP EIEREN maar zo te zien het volk niet eens iets opmerkt, protesteert NIET, dus alles er wordt hier door het NL VOLK GEACCEPTEERD! dus ????? wie is hier dom??? nog heel wat moet hier plaatsvinden tot een mega opstand.

  Like

 10. Cathja zegt:

  @ ildiko om 13:11

  Beste Ildiko, ik heb een recente folder van Lidl in huis, en op de Paas-pagina staat toch echt:

  Paashaasje met strik, Praliné-Paashaasjes, nog twee andere soorten Paashaasjes, Paaseitjes in diverse smaken en varianten, Paasfiguurtjes.
  Dus de Lidl houdt de Paasdagen echt nog wel in ere! Gelukkig maar. Ik kom er graag en regelmatig.
  Dat ze van Paasfeest Lentefeest hebben gemaakt, vind ik dan ook niet erg. Als ze de Paashazen en -eieren maar in ere houden!

  Like

  • BertG. zegt:

   Misschien woont Ildiko in een multiculti wijk.
   Daar lopen ze vast op de verovering vooruit.
   Morgen krijg ik dat foldertje van de lidl, ik zal er eens op letten.

   Like

 11. ildiko zegt:

  Overal is al multiculti, Lentefeest van de Lidl zie je ook op de TV reclame. Straks is de Kerst een soort Winterfeest met naaldbomen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   ildiko 5 maart 2016 om 17:28

   En zo voelen we ons steeds meer vreemden in ‘eigen’ land; degenen die niet welkom zijn en ‘geruimd’ moeten worden…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s