“Geheime zaak asieltransport” – een vervroegde aprilgrap?

Screenshot_36

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Als “asielzoekers” getransporteerd worden, moet dat in het vervolg in het geheim plaatsvinden. Net zoals bijvoorbeeld geld- of goudtransporten van de Deutsche Bundesbank. Nee, dat is geen grap.

Kopp-Online

“Politie wil geheime transporten voor vluchtelingen” luidt op dit moment in veel Duitse toonaangevende media een kop, waarbij men zich verbaasd in zijn ogen wrijft. Niet alleen de steden- en gemeentebond, maar iedere gemeente, iedere verantwoordelijke autoriteit, iedere chef van een asielzoekerscentrum zou dan iedere van tevoren geplande reis van een of meerdere “asielzoekers” als dienstgeheim moeten kwalificeren. In Duitsland komen in principe de volgende niveaus van geheimhouding voor:

 • Streng geheim: de kennisname door onbevoegden kan het bestaan of belangen van levensbelang van de Bondsrepubliek Duitsland bedreigen.
 • Geheim: de kennisname door onbevoegden kan zware schade toevoegen aan de veiligheid van de Bondsrepubliek Duitsland of een van zijn deelstaten.
 • Geheim stuk vertrouwelijk: de kennisname door onbevoegden kan schadelijk zijn voor de belangen van de Bondsrepubliek Duitsland of een van zijn deelstaten.
 • Geheim stuk – alleen voor dienstgebruik: de kennisname door onbevoegden kan nadelig zijn voor de Bondsrepubliek Duitsland of een van zijn deelstaten.

Volgens de actuele discussie moeten reizen van “asielzoekers” in Duitsland, waarbij mogelijke protesten te verwachten zijn, in het vervolg als “geheim” of zelfs “streng geheim” gekwalificeerd worden.

Dat zou bijvoorbeeld overeenkomen met de transporten van contant geld door de Deutsche Bundesbank of die van de centrale banken van de deelstaten, de goudtransporten of de transporten waarbij de zwaarste criminelen en terroristen getransporteerd worden.

Duidelijk is: al jarenlang worden de locaties van geplande onderkomens voor “asielzoekers” zo lang mogelijk in ieder geval als “geheime stukken” gekwalificeerd, opdat de in de omgeving wonende burgers geen democratisch inspraakrecht hebben.

Zo handhaaft dat men bijvoorbeeld in Duisburg, in Berlijn (hier bestaan desondanks de geheime nieuwe locaties) en in Feucht. Ook in Zweden zijn de locaties van asielzoekeronderkomens inmiddels geheim.

Dit alles is daarom zo verbazingwekkend, omdat de regeringspartij SPD nog maar enkele maanden geleden via haar sociaaldemocratische tijdschrift “Demo” heeft uitgelegd waarom geheimhouding in verband met “asielzoekers” ondemocratisch is (ontbrekende burgerdeelname) en dat zo´n geheimhouding de burgers rechtstreeks in de armen van zogenaamde “rechts-populisten” drijft (Artikel “Geheime zaak asielonderkomen”).

Dat is men blijkbaar allang weer vergeten. Want intussen houdt de politie officieel geheime statistieken over de delicten van “asielzoekers” bij, waarover het publiek niets meer te weten mag komen. Gemeenteraden praten steeds vaker alleen nog maar in geheime vergaderingen over migranten. En de locaties van asielonderkomens worden steeds vaker tot geheime zaak verklaard. En daar komen nu dus ook nog de transporten van oorlogsvluchtelingen en economische migranten bij, die in het vervolg “geheime transporten” moeten worden.

Dat alles maakt de asielindustrie blij. En ondertussen moeten steeds meer burgers erkennen dat democratie en burgerdeelname alleen nog maar gesimuleerd worden in Duitsland. Als de SPD met haar waarschuwing juist ligt dat deze geheimhouding en de ontbrekende burgerdeelname bij het thema asiel steeds meer burgers in de armen van andere partijen drijft, dan hoeft ze niet lang te zoeken waarom de kiezers in scharen bij haar weglopen.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Geheime zaak asieltransport” – een vervroegde aprilgrap?

 1. Cathja zegt:

  Dit beleid zou je vroeger heel normaal vinden in een communistisch land. Nu onze oosterburen zich ook hullen in geheimzinnigheid wat de asielzoekers-transporten betreft, geeft de overheid alleen maar voer voor argwaan bij de burgers, en is het aan hun eigen beleid te danken dat een partij als het AfD alsmaar groeit.
  De onvrede over allerhande zaken neemt hand over hand toe. De Duitsers beginnen te beseffen dat ze niet meer in een democratisch land leven, maar onder een dictatuur.

  Merkel kant ‘trots’ zijn op wat zij heeft bereikt: haar land én Europa heeft zij in een diepe crisis gestort!
  Dat ze in haar arrogantie blijft volharden in haar plannen, zegt alles over deze bikkelharde vrouw, die doodgewoon over lijken gaat!

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +++

  “I can tell you we will never – under a quota system – bring one single Muslim to Slovakia,” Mr Fico says, his voice rising.

  http://www.bbc.com/news/world-europe-35718831

  “And we will never – not even voluntarily – create a self-contained Muslim community, because it would represent a serious security risk.”

  +++

  Like

 3. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Slovenië heeft het ook begrepen, amen! Nu nog de verkiezingen daar winnen door mr. Fico.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Foutje, E.J. Bron

  Like

 6. Pingback: DOORGEEFLUIK (38) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s