Grieken: 90% van “asielzoekers” nu economische migrant

Screenshot_35

Een groepje “migranten” rust uit op het Griekse eiland Lesbos.

(Door: Emile Kossen)

De toestroom van migranten naar Griekenland is de laatste twee weken sterk veranderd. Kwamen er amper nog oorlogsvluchtelingen naar het land, een steeds groter deel van de asielzoekers maakte de oversteek om economische redenen.

Dat zei de Griekse staatssecretaris van Defensie Dimitris Vitsas vrijdag tegen de Griekse televisiezender ANT1. Als Afghanen worden meegeteld als migranten – zij zijn niet zeker van een vluchtelingenstatus – is volgens de staatssecretaris negentig procent van de asielzoekers die onlangs naar Griekenland kwamen ‘economische migrant’. Tussen de asielzoekers zouden dus amper meer Syriërs zitten.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Europa, Graaien, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Grieken: 90% van “asielzoekers” nu economische migrant

 1. Jean zegt:

  Toch raar dat bij politiekers laat het licht gaat branden???
  Wij zeggen dat al vanaf de start van die import dat het economische terroristen zijn.

  Like

 2. Koos zegt:

  Ze komen in de eerste plaats om Jihadistische redenen. Het is toch fantastisch om je steentje bij te kunnen dragen aan de islamisering van Europa? En je wordt er door de kaffers ook nog voor betaald! Ik zou het ook doen als ik een mohammedaan uit het MO was.
  De EU-leiders hebben geen inlevingsvermogen dat ze dat niet begrijpen.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Dat zijn ze ook. Logisch na de uitgebreide uitnodiging van Merkel. Wie komt niet, als je alles gratis krijgt en levenslang niet hoeft te werken. Bravo Balkanlanden, jullie zijn de hervormers van de huidige situatie, jullie hebben de grenzen gesloten. Fantastisch en laat ze gesloten blijven, doe ze niet meer open. Hou vol.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Nou als dat dan zo is kun je ze direct met dezelfde bootjes terugsturen/-brengen naar Turkije.En dus zeer zeker NIET verder transporteren naar het noorden…

  Like

 5. Petecoole zegt:

  “Grieken: 90% van “asielzoekers” nu economische migrant”

  Alleen nu ? toen… ook al !!!

  Like

 6. elisah zegt:

  Geen wonder dat er zoveel ruzie is in de opvanglocaties, de echte vluchtelingen zitten daar tussen de honderden gelukszoekers, die het voor iedereen verpesten.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De ellende is dat als ze eenmaal voet op Europese bodem hebben gezet ze gedurende vele jaren niet uitgezet kunnen worden, aan de ene kant omdat ze rechtszaak op rechtszaak stapelen maar ook omdat de landen waar ze vandaan komen niet meewerken aan terugkeer. In die tussenliggende tijd worden ze onderhouden door de overheid met (heel veel)geld van belastingplichtigen. Des te absurder is het dat met name socialistische partijen een genereuze toelating bepleiten terwijl dit binnen afzienbare tijd dermate veel druk op onze sociale wet en regelgeving zet dat het onvermijdelijk wordt daar straks het mes in te moeten zetten. De oplossing had zo simpel kunnen zijn; opvang in de regio en die vanuit Europa ondersteunen met hulp in de vorm van tenten en eten (vooral geen geld!). Dat zou tevens maken dat na afloop van de oorlog mensen weer teruggaan, iets wat nu ondenkbaar is. Wat nu binnenkomt gaat nooit meer weg, niet vrijwillig en ook niet onder dwang.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  plus 9% criminelen blijf er 1% vluchtelingen over .

  Like

 9. daar zijn geen woorden voor,!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s