Hillary Clinton landt in Texas en gaat onmiddellijk naar islamitische fondsenwerver om $ 500.000,- te incasseren

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens een recente trip naar Texas liet Hillary Clinton zien dat ze rechtstreeks in de zak zit van Pakistaanse moslims! Bronnen in de onmiddellijke omgeving van de fondsenwerving die voor Hillary Clinton werd gehouden in Beaumont in Texas vertelden “12News” dat deze honderdduizenden dollars had opgeleverd. Sommigen schatten het totale bedrag op ongeveer een half miljoen dollar, wat van deze fondsenwerving een van de top-5 private fondsenwervingen van Clinton in het land maakt.

De Pakistaanse zakenman Tahir Javed organiseerde de receptie voor Clinton in zijn huis in West Beaumont. Het voormalige lid van het Amerikaanse congres, Nick Lampson, die op de receptie aanwezig was, zei dat er 250 mensen aanwezig waren. Lampson zegt dat Clinton sprak over onderwijs, gezondheidszorg en individuele vrijheden voor mensen van alle achtergronden en religies. Veel Pakistani op de receptie waren blij met Clinton´s verbale steun aan de islamitische religie.

Aisha Zaid zei: “Ze spreekt over moslims en haar voorkeur voor moslims, dus ik waardeer al haar inspanningen die ze onderneemt tegen islamofobie en ik denk echt dat zij de volgende president van Amerika moet worden.”

Ook Sheila Jackson-Lee en Al Green, congresleden uit Houston, waren aanwezig.

Maar niet iedereen was fan. Een handvol demonstranten protesteerde vlakbij de bijeenkomst tegen Clinton´s beantwoording van de aanval in Benghazi en haar E-mail dispuut.

Met al het terrorisme dat tegen de VS en de Amerikanen wordt ondernomen – van 9/11 tot aan de 14 mensen die werden neer gemaaid in San Bernardino in Californië – waarom zou Hillary dit doen? Omdat Hillary in de zak zit van de moslims.

Denkt u dat we een beetje overdrijven? Dan willen we u hier nog graag even aan herinneren:

Screenshot_13

Bron:
www.superstation95.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", corruptie, Dhimmitude, gezond realisme, Graaien, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

24 reacties op Hillary Clinton landt in Texas en gaat onmiddellijk naar islamitische fondsenwerver om $ 500.000,- te incasseren

 1. Anneke zegt:

  Haha, Hillary (histery) de moderne islamitische barbiepop,ontworpen door Mattel….???/!!!

  Like

 2. Anneke zegt:

  Amerika is allang verraden, door het GEHAAIDE – / GEHATE politieke oorlogsbeleid !!! Ook in ‘ de nieuwe wereld’, staan de burgers machteloos aan ‘de zijlijn van het politieke speelveld’. Met onderhand ‘ de handen in de haren ‘. “Hun haardossen zijn totaal verwilderd, geen geld meer voor de kapper”.

  Like

 3. carthago zegt:

  De merrie van troje gaat over lijken om de eerste vrouwelijke president te worden, de ijdelheid is genocidaal aan het worden.

  Like

  • Genocidaal? Misschien. Maarre…..What about suïcidaal….?
   Je kunt met alles te ver gaan. En zeker in deze tijden gáát zij hiermee te ver!
   Weet Trump hiervan? Laat hij het als de donder tegen haar gebruiken, zodra hij officieel de Republikeinse kandidaat geworden is! We zullen zien in hoeverre die Amerikanen nog een béétje hun hersens bij elkaar hebben!
   en om andere redenen hoeven ze het stemmen op hem niet te laten. Niet op hèm: Qua sociale invoelendheid is zijn programma even sterk als dan van welke Democratische kandidaat dan ook!
   Go, Trump!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 12.09. uur. Zo denk ik er ook over, Theresa. Trump moet dat verraad van deze rode democrate, aan de kaak stellen!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa. Als wij dit lezen heeft Trump het al lang gelezen.
    Bovendien, zij zal geen kans maken tegenover Trump.
    Als Trump zal blijven leven wordt hij de nieuwe president van de VS.
    Daar zijn een aantal doorslaggevende redenen voor aanwezig.
    Maak je niet bezorgd zo zal het gebeuren.

    Like

 4. Edjan zegt:

  Ik begin bang te worden dat het al beslist is: het gaat deze moslimhoer worden. Propaganda, zwartmakerij, bangmakerij en een flinke dosis verkiezingsfraude zullen hun werk doen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Edjan.

   Niet bang worden beste jongen. We hebben het over Trump!
   En zoals we vandaag weer hebben kunnen zien en horen heeft hij de grootste handen. Dat zal de doorslag geven!… Je weet dat dit hèèl gevoelig ligt bij de Amerikaanse vrouwen. En die vrouwen maken toch 50% van de kiezers uit…
   Die heeft hij na vandaag dus al in zijn zak. Nou, dan blijven er nog 50% mannen over waarvan de helft Republikeinen zijn.
   Een simpele rekensom leert ons dan dat Trump hiermee al 75 % van het totaal van de Amerikaanse kiezers in zijn grote handen heeft.
   Dán zijn er altijd nog de zogenaamde 10% “proteststemmers”. Proteststemmers zijn die stemmers die overal tegen in gaan.
   En die proteststemmers zullen allemaal op Trump stemmen… omdat zoals zij zeggen “Wij zelf wel zullen uitmaken op wie we zullen stemmen. En dat zullen die verdomde Republikeinen die zo tegen Trump zijn hun niet afleren! Wat denken die nou wel!”
   Hup weer 10% voor Trump er bij. Dus Trump heeft nu al 85% van alle stemmen…
   En dan moet je weten dat Trump nog niet eens begonnen is!

   Geliked door 1 persoon

 5. Pieter zegt:

  Dit wijf mag niet aan de macht komen

  Like

 6. terex zegt:

  De zoveelste kneus die ten koste van alles aan de macht wil komen.

  Like

 7. Japio zegt:

  En de Amerikaase kiezer is aan zet, word ze gekozen dan is dat definitief het einde van de wereldvrede. Deze geloofszuster van Obama zal het oorlogsvuurtje nog wat verder opstoken. Onbegrijpelijk dat dit soort mensen op zulke belangrijke posten terecht kunnen komen. En dat de Amerikaanse burger gaat kiezen voor deze oorlogshoer is nog onbegrijpelijker. Wat voor goeds kan deze truthola betekenen voor de VS? Ze kan nog geen eens haar man pleasen, dat moest ene Monica doen.

  Like

 8. annette zegt:

  wellicht is de joodse schoonzoon van Hillary er toch niet zo blij mee …..

  Like

 9. Jan zegt:

  Thousands Demand Bill Clinton Be Arrested And Prosecuted For MA Election Violations

  video/1

  Like

 10. 4sjun zegt:

  Intussen wordt er steeds meer bekend over Hillary Clinton dat ons om een of andere reden door de Nederlandse MSM onthouden wordt:

  Ezra Levant Show: Clinton family secrets revealed by ex-Trump advisor

  Like

 11. Jan zegt:

  Volledig van de pot gerukt:

  Hillary Clinton & John Podesta Say She Will Release Ufo & Alien Files If Elected President

  Like

 12. Jan zegt:

  Focus group calls Hillary Clinton ‘worst liar I think I’ve ever seen,’ says she ‘lied about lying’

  Like

 13. Jan zegt:

  Tsunami van voorstellen van linkse fascisten aan Clinton hoe Israël te verwoesten

  No holds barred: Torrent of anti-Israel advice found in Hillary’s emails

  It’s already been established that one of Hillary Clinton’s most trusted advisers, Sid Blumenthal, sent her anti-Israel articles, ideas and advice during her time as secretary of state. But the stream of anti-Israel advice received by Clinton was much more comprehensive.

  http://www.jpost.com/Opinion/No-holds-barred-Torrent-of-anti-Israel-advice-found-in-Hillarys-emails-443523

  Like

 14. Jan zegt:

  Gezondheidsproblemen door veelvuldig drugsgebruik?

  Hillary Clinton’s Pathological Lying and Erratic Behavior, Is it Due to Drug and Alcohol Addiction?

  It is no secret that both Hillary and Bill Clinton have major health issues, with Bill looking like an animated corpse lately, and Hillary seemingly suffering from a multitude of health catastrophes from coughing fits, fainting spells, to falls over the last several years.

  Hillary Clinton’s heavy use of alcohol at various functions, meetings, and almost virtually everywhere she goes, along with being under the influence of prescription meds, has actually transformed her into a blithering idiot who hasn’t the slightest idea of what she is doing most of the time.

  Hillary’s long tenure of lying is no secret, from having to recant her lie about being under fire in Bosnia to her claim that the United States lost no lives in Benghazi and many others, she has proven herself to be a pathological liar.

  http://www.dcclothesline.com/2016/05/20/hillary-clintons-pathological-lying-and-erratic-behavior-is-it-due-to-drug-and-alcohol-addiction/#more-60248

  Like

 15. Jan zegt:

  MSNBC maakt in 10 minuten gehakt van pantssuits (filmpje): “She could not get confirmed as Attorney General right now”
  https://amp.twimg.com/v/9b7924d2-a1c1-41de-a3fe-7391efb13eec

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s