Johnson kraakt Franse “Brexit”-dreigementen: ‘Bangmakerij’

Screenshot_18

Onder meer de Franse president Hollande waarschuwde voor de gevolgen van een “Brexit”.

(Door: Emile Kossen)

De Franse regering waarschuwde dat het migranten in Calais niet langer zal tegenhouden als Groot-Brittannië uit de Europese Unie stapt. Burgemeester van Londen Boris Johnson doet de waarschuwing af als onzin.

Johnson, die vorige week openlijk naar buiten kwam als een voorstander van een Brexit, zei donderdagavond in gebroken Frans ‘donner me a break’ – doe eens normaal. ‘Ik geloof niet dat de Frans-Britse relatie door een Brexit zou veranderen.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frankrijk, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

9 reacties op Johnson kraakt Franse “Brexit”-dreigementen: ‘Bangmakerij’

 1. carthago zegt:

  De eurofiel boekesteijn heeft ook eens wat te melden.
  Leve boris.Leve het avondland.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Ik moet de laatste tijd vaak denken aan een oude mythologie. De Griekse god Hades was boos omdat hij het minste baantje had gekregen: baas zijn van de onderwereld waar alle zielen van de overledenen in terecht kwamen. Zijn broers Zeus en Poseidon hadden de mooie baantjes ingepikt. Af en toe, als Hades zijn zin niet kreeg, dreigde hij met iets verschrikkelijks: hij zou al die zielen de onderwereld uit laten lopen (wat ze maar al te graag wilden, want het was er erg ongezellig) en dan zouden ze in de bovenwereld de nog levende mensen gaan lastig vallen. En dan gaven de andere goden Hades maar weer zijn zin.

  Actueel:
  Erdogan dreigt de migranten los te laten op Griekenland, tenzij ….
  Griekenland dreigt de migranten los te laten op Europa, tenzij …
  Frankrijk dreigt de migranten los te laten op Engeland, tenzij …

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Edjan. Dat heb je goed gezien. Compliment.

   () Begrijp jij wat al die linkse foute EU-regeringsberoepspolitiekers bedoelen als ze waarschuwen voor een catastrofe voor Engeland als dat land uit de EU zou stappen? Engeland bestaat nu meer dan 2000 jaar als welvarend land en is pas 50 jaar min of meer gedeeltelijk bij de EU? En is in die tijd alleen maar armer en voller geworden…
   Ik begrijp er niets van.

   Like

   • Edjan zegt:

    Paulzwueste. Hier hoef je gelukkig niet erg lang over te denken. Er zal inderdaad een ramp gebeuren: voor voornoemde linkse foute EU-regeringsberoepspolitiekers. Temeer omdat dit waarschijnlijk de opmaat is voor het omvallen van de hele godverdomde zwijnenstal (EU).
    Voor het volk zal het wel meevallen. Paar moeilijke jaren en dan gaat het weer, misschien zelfs beter.
    Elk gevecht begint met bluf. Dan kun je winnen zonder te hoeven vechten. Dreigen met rampen is bluf.

    Maar stel je toch eens voor! Paulzwueste!! Rutte loopt zijn mooie baantje mis! Heeft hij daarvoor elke eerste van de maand de reet van merkel gelikt? Althans, zo gaat het gerucht … Is dat geen catastrofe?

    Like

 3. wim zegt:

  Is E4 het zat, al die anti EU, anti ‘vluchteling’ en anti islamisering reacties? Het lijkt wel zo. Jammer, want het is in mijn ogen een soort censuur light en Elsevier onwaardig. Gevolg is dat versluierd wordt wat er leeft ‘onder de mensen’ en maakt dat anderen niet langer gesterkt worden in hun anti gevoelens. Zou dat soms juist de bedoeling zijn? Ben er niet uit…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wim: 14.03. uur. Inderdaad wat U zegt, Wim. Je kunt momenteel vrijwel geen reacties meer plaatsen bij Elsevier. CENSUUR! Laten we blij zijn met dit blog, van Heer Bron.

   Like

 4. jungleelephant zegt:

  De een na de ander uit dreigementen om hun hachje te redden:allemaal loze dreigementen!We kunnen heel goed zonder de tirannie van de Brusselse maffia!En dat zullen we bewijzen ook!

  Like

 5. Jan zegt:

  Nog een land dat zegt GB de oorlog te zullen verklaren: Spanje

  Spain has warned that it will invade the British territory of Gibraltar if the UK leaves the European Union. According to the Daily Express newspaper Foreign Minister, Jose Manual Garcia-Margallo, said Spain would take control of the territory “the very next day”.

  http://townhall.com/tipsheet/andrewalker/2016/03/08/spain-well-invade-if-britain-leaves-european-union-n2130380

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s