Migranten zijn niet op zoek naar bescherming

Screenshot_25

De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz.

(Door: “indexexpurgatoriusVertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, heeft scherpe kritiek geuit op de actuele “vluchtelingen”chaos aan de Grieks-Macedonische grens: “We moeten eerlijk uitspreken dat de migranten hier niet op zoek zijn naar bescherming, maar naar een betere economische toekomst”, aldus Kurz.

Volgens hem zou het niet zo kunnen zijn “dat diegenen die het is gelukt naar Griekenland te komen automatisch verder mogen reizen.” Des te sneller men een einde zou maken aan het verder wenken richting het noorden, hoe eerder de “vluchtelingen”stroom tot stilstand zou komen.

Volgens Kurz gaan de “vluchtelingen” die naar Europa stromen niet op weg “om in een kamp op Lesbos te leven, maar om hun woning in Berlijn te betrekken.”

“Wij Oostenrijkers hebben zonder internationale hulp 100.000 mensen ondergebracht. In heel Griekenland bevinden zich op dit moment 25.000 ´vluchtelingen´, hoewel de beelden iets anders suggereren”, zei Kurz.

Wat betreft de asielaanvragen blijft Oostenrijk ook na de invoering van het grensmanagement met zijn dag-contingenten behoren tot de EU-top. Met 497 asielaanvragen tussen 24 februari en 1 maart stond Oostenrijk op de tweede plaats achter Duitsland (12.543 asielaanvragen)

Daaronder staan – in dezelfde periode – Zweden (442 asielaanvragen), Griekenland (348), Bulgarije (314), Hongarije (189), Slovenië (74), Finland (61), Kroatië (31), Noorwegen (27), Macedonië (4) en Bosnië-Herzegovina (1).

Bron:
https://indexexpurgatorius.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Macedonië, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Migranten zijn niet op zoek naar bescherming

 1. Fred zegt:

  Snotverdorie! Geen goede papieren en geen échte vluchteling dan de boot op en terug naar Turkiye. Het kan niet zo zijn dat economische zwervers onze sociale kassen en pensioenen kunnen leegroven zonder enige prestatie(s)

  Like

 2. Edjan zegt:

  Oostenrijk heeft groot gelijk. Het zal een enorme puinhoop worden aan de Macedonische grens, maar, als Macedonië volhoudt, gaat het een keer stoppen. Als mutti dat niet kan verdragen, moet ze ze maar gaan ophalen in Griekenland. Ik zie haar ervoor aan …

  Like

 3. carthago zegt:

  Maarrr…..hoe krijg je die kokosnoten en kalifaatratten weer het land uit?Geen politicus die z’n porem opentrekt.Eerst oorlog dan pas doen is het motto blijkbaar.

  Like

 4. joga zegt:

  Hé ik zie geen duizenden asielaanvragen in Nederland, terwijl zij hier met tienduizenden per maand binnenkomen (voorzichtige prognose was toch 93.000)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @joga: 16.30. uur. Vreemd hé? Maar daar zit gewoon de politieke clan achter, met name PvdA,VVD,CDA,D66,CU,GL,SP. Stel je voor dat de Nederlandse bevolking de ware aantallen uitvreters te horen krijgen.

   Like

  • Edjan zegt:

   Kan uit een Duitse krant komen. In Duitsland wordt zelden of nooit over Nederland bericht (inzake migranten)

   Like

 5. exmarineman zegt:

  Men weet dus exact wat voor soort “vluchtelingen” het zijn. Dus waarom dan zo moeilijk doen als je weet wie je voor je hebt staan……status weigeren en terug op de boot/vliegtuig naar Turkije e/o ander land. Maar als je nou weer hoort dat Marokko zijn onderdanen niet WILT terugnemen vraag ik mij af waar blijven de sancties voor die landen en er landen toch op onze vliegvelden vliegtuigen uit die bewuste landen…..nou volstoppen met landgenoten en olie voor de terugvlucht en weg er mee. Hetzelfde kan gedaan worden per boot……..volladen en terugslepen naar de territoriale wateren en de trossen kappen.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s