Multicultuur vernietigt de grote verscheidenheid . . .

Screenshot_21

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

. . . namelijk wanneer men niet zorgvuldig checkt wie men zijn land binnenlaat. Zolang men slechts díe mensen zijn land binnenlaat die in eigen land al hebben laten zien dat ze vreedzaam zijn, de mensenrechten accepteren, geen geweldpleger als profeet volgen en daarnaast nog met hun inzet bijdragen aan het welzijn van het volk, dan kan multiculturaliteit voor een land een verrijking zijn. Doet men dat echter niet, zoals in het geval van Duitsland, dat alle mensen binnenlaat, dan vernietigt men een land.

Grenzen zijn er altijd voor bedoeld geweest om negatieve elementen op een afstand te kunnen houden. Dat geldt evengoed voor de persoonlijke grenzen die men tussen mensen trekt als voor de huisdeuren, het tuinhek of de landsgrenzen. Hier wil men zijn eigen energie beschermen tegen het binnendringen van ongewenste elementen. Dat is het grootste mensenrecht. Wanneer men deze mensenrechten niet accepteert, komt het tot gedwongen huwelijken, inbraak, of, zoals nu in Duitsland, tot een ongecontroleerde overstroming van het land met de meest negatieve elementen van over de hele wereld.

De meest criminele elementen, die momenteel overal ter wereld te vinden zijn, overstromen Duitsland met de wens te profiteren van zijn verworvenheden door de oorspronkelijke bevolking. Doorbreekt men de grenzen, waar dan ook, hetzij de persoonlijke, menselijke grenzen, hetzij bij het verwijderen van een huisdeur of zelfs bij het openen van de landsgrenzen, dan wordt men verkracht, beroofd en uitgeplunderd. Negatieve elementen buiten deze gebrekkige bescherming voor zichzelf uit teneinde een vette buit te bemachtigen.

Daarom heeft men onder andere de huisdeuren of de landsgrenzen uitgevonden. Dat is geen willekeurig gedrag van de mensen, maar een door ervaring ontwikkelde toestand die sinds mensenheugenis in stand gehouden wordt. Aldus hebben ook alle landen in de wereld nog grenzen en een gecontroleerde instroom, behalve Duitsland. Dat weten de criminele, gewelddadige elementen overal ter wereld, doordat zich dat onmiddellijk als een lopend vuurtje onder deze groeperingen verspreidt en binnen de kortste keren gaan ze allemaal op weg om van Duitsland zoveel af te troggelen als maar mogelijk is. Op zo’n kans hebben zulke elementen alleen maar gewacht. Zodoende zijn de actuele vluchtelingen, die in zo grote getale Duitsland binnenstromen, voor het merendeel niets anders dan criminele elementen die de zwakte van Duitsland uitbuiten ten bate van zichzelf.

Bedrijft men multiculturaliteit in deze vorm, waarbij men niet zorgvuldig checkt welke mensen het land binnen mogen en welke niet, dan is de muticulturaliteit gedoemd te mislukken, daar men dan met multiculturaliteit de meest negatieve energie uit andere landen het land binnenhaalt, die het land niet ondersteunen en stimuleren, maar met hun criminele, gewelddadige energie te gronde richten. Komt daar dan nog bij dat het merendeel van deze mensen in eigen land bewezen heeft dat hij totaal niet in staat is tot een multicultureel leven, doordat zij een man als profeet volgt die elke vorm van multiculturaliteit heeft uitgeroeid als deze niet voldeed aan zijn religie, dan ziet het er slechts aanvankelijk naar uit dat het land mooi kleurig wordt, echter, met iedere nieuwe instroom van dit soort wordt het land steeds zwarter en eentoniger, totdat tenslotte iedereen in het land in dezelfde kleding rondloopt.

Aldus heeft de ongecontroleerde toestroom van migranten en vluchtelingen ertoe geleid dat, onder de dekmantel van multicultuur, multicultuur uit Duitsland verdwenen is.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Multicultuur vernietigt de grote verscheidenheid . . .

 1. Off topic maar islam gerelateerd.

  Zakenman Koen Everink dood aangetroffen in zijn huis

  In het huis van zakenman Koen Everink (42) is een dode gevonden. Volgens zijn advocaat gaat het om Everink zelf.

  In het huis van de zakenman in Bilthoven is vrijdag een dode gevonden, meldt de politie. Het gaat volgens de advocaat van de zakenman om Everink zelf. Moord wordt niet uitgesloten. Het onderzoek is in volle gang.

  De politie heeft de Hoflaan, de straat waar het om gaat, afgezet. De auto van de miljonair is meegenomen voor sporenonderzoek. Volgens het kadaster gaat het om een grote villa, met een totale oppervlakte van 853 vierkante meter

  Badr Hari
  Everink zelf kwam vooral in het nieuws omdat hij zwaar werd mishandeld door vechtsporter Badr Hari in de Amsterdam ArenA tijdens Sensation 2012. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2016/3/Dode-gevonden-in-huis-Koen-Everink-2770781W/?masterpageid=158493

  Like

 2. Cathja zegt:

  Volledig mee eens. Een knap stukje vertaalwerk, Theresa!

  Like

 3. Jan zegt:

  Für einen Großteil der jungen Männer besteht nach der langen enthaltsamen Flucht sexueller Notstand. Wir suchen daher junge Frauen, die bereit sind, hier Unterstützung anzubieten.“

  Der Aufruf zur Prostitution im Bild:

  https://vielspassimsystem.wordpress.com/2016/03/03/dringend-kostenlose-gutmensch-nutten-gesucht/

  Like

 4. Jan zegt:

  Die Wanderkarte für Flüchtlinge

  Like

 5. Pieter zegt:

  Wat dacht je van een opzetje van Badr Hari:
  “He matties pleeg zogenaamd een overvalletje op Koen Everink en als je ‘m voor z’n kop knalt ben ik daar niet rouwig over.”

  Like

 6. Cathja zegt:

  Moord met voorbedachte rade..?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed artikel, dat aan duidelijkheid niets te wensen over laat. En inderdaad, grenzen zijn een natuurlijk en gewenst gegeven. Men zet toch ook niet in eigen huis, de voor-en achterdeur voluit open. Dat noemen ze met het Nederlandse spreekwoord: “de kat op het spek”, binden. Prima vertaling Theresa. O ja, LINKSEN zetten graag deuren open, maar vooral niet hun deuren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s