Ons belastinggeld: Voor “asielzoekers” contant geld in een envelop, opdat ze niet in opstand komen

Screenshot_29

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

In verband met de asiel-tsunami doen er doelbewust veel valse meldingen de ronde. Men doet er goed aan om het waarheidsgehalte heel nauwkeurig te controleren. Anderzijds zijn er echter ook feiten waarover niet bericht wordt. Daartoe behoort een actie met contant geld, waarvan wij als belastingbetalers eigenlijk  op de hoogte zouden moeten zijn.

Kopp-Online

Terwijl in Griekenland steeds meer Grieken in de rij moeten staan om tegen de achtergrond van de om zich heen grijpende verarming van de bevolking gratis levensmiddelen bij bijvoorbeeld voedselbanken te krijgen, gelden voor Oriëntalen en Noord-Afrikanen, die zich in het land voordoen als “vluchtelingen”, heel andere maatstaven.

De EU heeft verklaard dat het een “schending van de waardigheid van de vluchtelingen is als ze in de rij moeten staan.”

Ze krijgen met onmiddellijke ingang contant geld in een envelop, zodat hun waardigheid niet langer geschonden wordt. Het zal gaan om honderden miljoenen euro´s.

De Duitse regering dringt er bij de EU op aan om het geld snel uit te betalen. Het grootste deel wordt gefinancierd door de Duitse belastingbetalers.

In Griekenland is men bang dat de “asielzoekers” in opstand komen. De noodtoestand zou uitgeroepen kunnen worden, het leger zou al in staat van paraatheid zijn gebracht.

Geen woord hierover in de Duitse systeemmedia. Dat is nauwelijks verbazingwekkend, want per slot van rekening is de situatie in Duitsland niet veel anders.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, EUSSR, Graaien, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ons belastinggeld: Voor “asielzoekers” contant geld in een envelop, opdat ze niet in opstand komen

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit is slechts een fractie van wat ze nog meer aan (geheimgehouden) ‘donaties’ krijgen!

  Like

 2. joga zegt:

  Het moet niet gekker worden. Wanneer wordt die krankzinnige Merkel nu eindelijk eens weggejaagd door de Duitsers die nog wel bij zinnen zijn?

  Like

 3. carthago zegt:

  Het is het beschermingsgeld dat de kalifaatratten opeisen zoals bij isis, dat weet de nazizwabber Mergel ook, maar dat is topsecret, en dus algemeen bekend.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijg je door de dictatuur van de EUSSR! Dat helse monster, dat RODE GEDROCHT te Brussel is de bron van deze hele ellende. De führer Juncker, en de volledig doorgedraaide Merkel, storten heel Europa in de vernieling. Alles vanwege de bevelen van Bilderberg en de NWO! Het is een groot complot!

  Like

  • Jade zegt:

   Eens beste Tom…
   Ik vraag me af of we de kerst van dit jaar nog halen.

   Like

  • exmarineman zegt:

   En als er dan geen (cash)geld meer is dan onteigenen of confisqueren ze gewoon al onze spaar- en pensioengelden. Hetgeen al hun voorgenomen plan is maar dat staat pas voor 2021/2022 op stapel……..niet voor niets mogen de pensioenen niet meer worden geindexeerd noch hogere pensioenuitkering aan de huidige gepensioneerden. Er MOET zoveel mogelijk geld in de potten blijven zitten….alleen al in Nederland is er een jaarlijks overschot van rond de € 5 miljard per jaar en toch blijft de (beleids)dekkingsgraad maar onder de 115……. Het is dus doelbewust beleid want de (reken)rente wordt kunstmatig laag gehouden door zowel ECB als DNB zogenaamd om de economie te ondersteunen. Maar ondanks dat dat al 8 jaar gebeurt – en er per jaar door de ECB € 60 miljard in de economie wordt gepompt – blijft het “misgaan” en zelfs negatieve spaarrentes helpen niet. Rara HOE KAN DAT ALLEMAAL???????

   Like

 5. Pingback: Ons belastinggeld: Voor “asielzoekers” contant geld in een envelop, opdat ze niet in opstand komen | Kattukse Vrienden voor Israël

 6. Sjaak zegt:

  ” GEEN GROTERE SCHADEN KAN EEN NATIE
  TOEGEVOEGD WORDEN, ALS WANNEER MEN
  HUN NATIONAALCHARAKTER, HUN EIGENHEID
  VAN GEEST EN SPRAAK BEROOFD ! ”

  Like

 7. Cathja zegt:

  Deze regels moeten bedacht zijn door iemand die ladderzat is, want een normaal mens zal niet zeggen dat het “een schending van de waardigheid van de vluchtelingen is als ze in de rij moeten staan”….!
  Is dit niet een regelrechte belediging voor het eigen volk dan, die wél in de rij moeten staan, ja zelfs achteraan moeten sluiten?
  En als ‘de kers op de taart’ krijgen ze ook nog eens ‘met onmiddellijke ingang contant geld in een envelop, zodat hun waardigheid niet langer geschonden wordt’…!

  Toen ik dit las moest ik meteen denken aan onze overheid die maar schraapt en schraapt, en totaal geen rekening houdt met ‘het schenden van MIJN/ONZE waardigheid’!
  Ik voel me al zo láng gekrenkt vanwege het beroven van mijn pensioen, mijn spaargeld, ten gunste van klaplopers die daar geen recht op hebben.
  Wat moet dit alles betekenen voor de mensen die aangewezen zijn op hulp van de Voedselbank?

  Dát is een belediging, als je bedenkt dat er kennelijk geld genoeg is!
  De schande wordt met de dag groter.

  Like

 8. 4sjun zegt:

  In Griekenland kan gewoon geschoten worden op onaanspreekbaren die elk ordebevel negeren. Gebeurt dat niet dan zullen burgers zichzelf moeten gaan beschermen met alle middelen. Verstandige mensen hebben zich vast voorbereid op dergelijke taferelen die om een of andere reden onze mainstream media niet halen.

  Like

 9. J'tje zegt:

  Mijn vader kreeg vroeger iedere week zijn salaris in een envelopje. Hij heeft zich nooit in zijn waardigheid aangetast gevoeld. O ja natuurlijk hij werkte er keihard voor, dat is natuurlijk wel een verschil. Hij zou zich in zijn waardigheid aangetast hebben gevoeld als hij dat zomaar kreeg zonder er wat voor te doen.

  Like

 10. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (37) | voorzieners

 11. koddebeier zegt:

  De EU wordt “geleid” door een stel krankzinnigen !!

  Like

 12. Reinier zegt:

  IK GEEF HET OP, IK HEB NIETS MEER ZIJ HEBBEN ALLES AL, DUS NIETS MEER TE HALEN
  DAN STERVEN OOK DE PARASIETEN, OVER MENSDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s