Op weg naar Zweden – met een auto vol handgranaten

Screenshot_8

Islamitische “verstopeieren”!?

(Door: “rommel”)

Drie mannen zijn vandaag aangeklaagd voor onder andere verboden wapenbezit en wapensmokkel. Grote hoeveelheden handgranaten en automatische vuurwapens uit het voormalige Joegoslavië  werden naar Zweden getransporteerd om aan criminelen te verkopen.

In de auto die gebruikt werd vond men 59 handgranaten en vijf Kalasjnikov machinegeweren met bijhorende munitie en magazijnen.

De levering liep echter spaak bij een grenspost in Slovenië. Waar de wapens in verschillende verborgen ruimtes werden aangetroffen.

Lees verder>>>
(h/t “geentvkijker”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Balkan, Criminaliteit, Islam, Krankzinnigheid, Rotzakken, Slovenië, Terrorisme, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op Op weg naar Zweden – met een auto vol handgranaten

 1. elisah zegt:

  Wie weet hoeveel van die wapen leveringen, niet zijn onderschept. Zijn ze bestemd voor het criminele milieu of voor het terroristische milieu?

  Like

  • Edjan zegt:

   Hoogstwaarschijnlijk voor het terrorisme. Maar dat mogen wij niet weten want daar worden wij “onrustig” van. Ik denk dat er niet meer dan 5% onderschept wordt.

   Like

 2. Anneke zegt:

  Ha, de garde van mohammed wordt gedrilllllld tot allah-soldaat…Misbruikt/ MISLEID door de EUSSR politieke gekken !!!! “Wat een pret; zeg”.

  Like

 3. Pieter zegt:

  Beide. Het een volgt bij islamieten uit het ander of staan met elkaar in verband.

  Like

 4. Anneke zegt:

  De Zweedse monarchie is aan het doodbloeden; zo ook de politieke democratie.

  Like

 5. Anna zegt:

  Daar heb je het al de handgranaten komen via Zweden binnen de uniformen via Spanje….. Het leger wordt al aardig gevormd……. Hoeveel zouden het er zijn…. 22.000 uniformen…. Daar is dit wapentuig nog niet genoeg voor…….

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Maanden geleden gaf ik al aan dat uit de voormalige Balkanoorlog veel wapenopslag-plaatsen verborgen bleven en nu waarschijnlijk verhandeld worden onder de Jihadisten en ander moslimgespuis uit het MO. We kunnen op de gevolgen wachten, ik wacht nog steeds op enkele groten klappen en het is wel zeker dat die er gaan komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s