Opnieuw een mesmoord in Zweeds asielcentrum

Screenshot_30

(Door: “rommel”)

Een man is deze vrijdagochtend overleden aan de verwondingen in zijn nek die hij had opgelopen tijdens een gevecht in een asielaccommodatie in Storå in Lindesberg. De misdaad vond omstreeks 05:00 plaats. Drie asielzoekers zijn gearresteerd op verdenking van moord.

Twee personen konden door de politie in het asielcentrum direct worden gearresteerd, een derde werd na een korte achtervolging door de politie in het aangrenzende bos opgepakt. De politie is op haar website nogal karig met informatie en het is niet duidelijk of het slachtoffer een asielzoeker of een werknemer is van het asielcentrum. Politiewoordvoerder Stefan Wickberg verklaart echter tegenover Avpixlat dat het dodelijke slachtoffer een asiel zoekende man is van 49 jaar oud.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

4 reacties op Opnieuw een mesmoord in Zweeds asielcentrum

 1. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat krijg je in een land, waar LINKS, het al tientallen jaren voor het zeggen heeft. En de volgers van MO, de pedo-profeet, doen niet anders dan dat MO hun opgedragen heeft. Moorden, liegen, stelen, bedriegen etc.

  Like

 2. Misschien was het slachtoffer sji’itisch en de dader(s) soennitisch…..? (gaap.)
  Sorry hoor, maar als je maar door blijft gaan met van die meutes binnen te halen, kun je er op wàchten, dat het ene bloedbad het andere opvolgt…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. 4sjun zegt:

  De Zweden moeten voor hun objectieve nieuwsvoorziening al wat langer naar het buitenland uitwijken. Gelukkig is daar dan Rebel Media dat hele aardige onderzoeksjournalistiek laat plaatsvinden. Overigens ook een uitstekende tip voor verder nieuws over hetgeen in Europa plaatsvindt maar waarover niet of nauwelijks bericht wordt.

  SPECIAL REPORT: Does Ezra’s fact-finding trip to Europe reveal Canada’s future?

  en

  Special report: Inside Muslim majority neighborhoods of Malmo, Sweden

  Kijk het eens helemaal uit en verspreid de opgedane kennis onder vrienden en bekenden. Misschien kan er nog eens en brief richting Hilversum waarom daar vandaan niet zulke onderzoeksjournalistiek plaatsvindt al verwacht ik dat er daarop hooguit een misplaatste moraalclaim,, een afleiding, een overdrijving of helemaal geen reactie komt.

  Like

 4. carthago zegt:

  Zweden is een uitgeMergelde voormalige democratie, vervallen tot een geplunderd en gezonken scheepswrak uit de vikingtijd.En het verval is nb nog maar net begonnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s