PETITIE: DNA-test Prinses Beatrix en Koning Willem-Alexander

Screenshot_22

Naar aanleiding van veel berichten vragen wij, het volk van Nederland, onherroepelijk een DNA-test van Prinses Beatrix en haar zoon Willem-Alexander om te kunnen aantonen dat zij afstammelingen zijn van de Romanov Tsarenfamilie en Koning Willem I en terecht de titel Prinses en Koning dragen.

Lees en onderteken HIER de petitie!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Koningshuis. Bookmark de permalink .

63 reacties op PETITIE: DNA-test Prinses Beatrix en Koning Willem-Alexander

 1. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Volgens deze video https://www.youtube.com/watch?v=oIdGRINjYXc kwam Willem door een keizersnee ter wereld. Let op, Beatrix kan geen litteken op haar buik laten zien. O jee, de orangeristen zijn in rep en roer: wie is nu Willem’s biologische moeder?

  Like

  • DonnaDolce zegt:

   Klopt, het schijnt dat zij bij alle 3 een keizersnede had….

   Like

   • Dat “schijnt” niet zo, dat ís zo. Maar dat is verder onzin: Ik heb er zelf ook twee gehad en het is nu eenmaal het soort operatie, dat geen blijvende littekens achterlaat.
    Dan zou trouwens de complete staf van het Academisch Ziekenhuis in Utrecht in het complot zitten met vervalste aktes etc., etc…….Kom op, zeg! dan zijn er nog wel geloofwaardiger complottheorieën te bedenken!
    Trouwens, de moeder doet er in dit verband ook niet toe, maar dat Wilhelmina b.v. geen dochter was van Willem III, ja, dat blijft een reële mogelijkheid.
    Is er trouwens iemand bekend met het feit, dat de Romanovs vanaf de 2de generatie ná Peter de Grote waarschijnlijk al geen druppel Romanovbloed meer in hun aderen hadden?
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • elisah zegt:

   Theresa, heeft u geen litteken van de keizersnede? Boven het schaambeen wordt toch gesneden en gehecht? Bij mij kan je wel een litteken zien.

   Like

   • geentvkijker zegt:

    da dacht ik gister ook al, toen ik dat las…..je ziet ALTIJD een litteken ( desnoods zet je even je bril op hahahaha )
    Ik heb ook een litteken, maar van de navel naar beneden ( spoed-keizersnee ! )
    bikini-snee wordt toegepast bij afspraak-keizersnee of indien het even vantevoren bekend is, dat het een keizersnee gaat worden. Ik heb dan ook 3 maanden nauwelijks kunnen lopen, en 1 kind was wel genoeg dus….dank u wel !

    Like

   • elisah zegt:

    Ik noem die van mij de ritssluiting, haha.

    Like

 2. BertG. zegt:

  Als iemand aan mij zou vragen, Bert sta eens wat DNA af want dan kunnen we zien of jij daadwerkelijk een echte Bert bent.
  Wat denk je dan ik zeg, krijg toch allemaal de pleuris met ze alle bij elkaar.

  3x raden wat Bea + aanhang zal zeggen. En niet allemaal tegelijk.

  Like

 3. Hans zegt:

  Vast niet.
  Die Tsaren hadden ballen.
  Kijk dan naar onze Bolle tijdens het DAMschreeuwer incident met de doden herdenking. Kromme tenen.

  Wat überhaubt de security aangaat; ze hadden de beveiligde personen naar de grond moeten brengen en een cordon moeten vormen.

  Like

  • janchik zegt:

   Interessante video @Hans. Precies op 7.17 zie je ook weer commentaar van die Wilders- en PVV kiezers haatzaaier van Riessen.
   Als er 1 moet worden aangeklaagd dan is het deze klootzak wel, maar blijkbaar kunnen linksdragenden alles maar zeggen in dit land, maar gelukkig van Riessen,
   1. Wilders is nog niet vermoord en
   2. De PVV stemmers zijn nog steeds niet gedeporteerd en dat zal ook never nooit niet gebeuren.
   Begrepen, rooie zak en landverrader!!! Je bent hetzelfde type politieagent als die verantwoordelijk waren in WO II voor de deportatie van de Joden.
   Sorry, maar als ik die rotkop zie…..

   Like

 4. Uiteráárd getekend. (Gna gna gna….)
  Het is waarschijnlijk weer te mooi om waar te zijn, maar ik verknéukel me bij de gedachte, wat dáár uit zou kunnen komen! Oh, oh, héérlijk!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. realistnl zegt:

  Ridicuul. Een petitie om alle moslims te steriliseren teken ik wel.

  Like

 6. Japio zegt:

  Hahaha dat is een goeie, stel dat het oplichters zijn. Ik denk zomaar dat ze geen DNA test laten afnemen. We moeten ze maar geloven op hun blauwe ogen. En als ze wel meewerken zal er aan het licht komen dat ze misschien wel Arabische-genen hebben of Italiaanse maffia-genen of Afrikaans dictator-genen of Duitse nazie-genen hebben. Het één en ander zal wel duidelijk verschaffen over het reilen en zeilen van deze clan.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Laten ze dan ook meteen even kijken of claus de vader is.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  “zij afstammelingen zijn van de Romanov Tsarenfamilie en Koning Willem I en terecht de titel Prinses en Koning dragen.”

  Ook al zijn het afstammelingen van pietje puk uit Rusland dan nog dragen zij niets terecht. Een slaaf in de middeleeuwen had een “koning”. Een moderne Nederlandse burger is een vrij en soeverein mens. Prins en koning over zijn eigen domein.

  Like

 9. geentvkijker zegt:

  oei oei oei….een onderwerp waar ik VEEL vanaf weet, daar ben ik eens een TIJD ingedoken
  ( diep )
  maar die petitie kun je wel schudden : zal niet helpen
  het koningshuis is `diplomatiek onschendbaar ` !!!
  ( en wat dacht je van al die andere koningshuizen ? ook zo iets…..
  als ik alles neerplemp hier, wat ik DAAR over weet….ligt de site straks plat )
  dus…..ik zal me inhouden, bescheiden, hahahaha
  Maar ik zou zeggen : probeer het voor elkaar te krijgen, met die petitie, ben benieuwd )

  Like

 10. Fubar zegt:

  Het maakt me echt geen moer uit waar die maffia-clan van afstamt als ze maar zo snel mogelijk in een hoge boom komen te hangen. Ik ga hier hun uitgebreide misdrijven nu niet beschrijven, want dan ben ik over drie weken nog niet klaar.

  Like

 11. reageerbuis zegt:

  De Oranjes zijn altijd als kind erkend door de ouders. Of er met beide ouders een bloedband is, is niet van belang. Dit geldt voor alle Nederlanders.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Gloeiende, gloeiende, zelfs al ZOUDEN ze afstammen van die Romanov Tsarenfamilie en Koning Willem I zooi, dan nóg hebben die schatrijke, genotzuchtige, hebberige egoïsten niet het recht om op ons te parasiteren!
  Ik blief ze niet en ik weiger om te buigen voor die figuren!

  Hoewel er NOOIT een DNA-test op die gasten zal worden losgelaten, heb ik deze petitie getekend.

  Like

 13. Jean zegt:

  Jammer dat ik die petitie niet kan ondertekenen, normaal zou de beste oplossing zijn ‘ook in België, Luxemburg, Spanje, Noorwegen, Zweden, Groot Brittannië’ dat toe te passen en de super oplossing zou uiteraard zijn ‘gewoon die handel opdoeken’ geien de nutteloosheid ervan én de dure kost op de schouders van de belastingbetalers.

  Like

 14. oud-marinier zegt:

  Niet nodig …wel of geen echte prinses / koning …..Nadat Wilhelmina NL in 1940 in de steek heeft gelaten….Hebben ze al geen RECHT meer op de titel van staatshoofd van NL . De rest is ONBELANGRIJK.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wist je dit niet toen je het leger in ging? Dat van 1940 en zo.
   Anders kan je nooit oud-marinier zijn. Dan was je er nooit aan begonnen.
   Wie heb jij dan altijd gediend namens/volgens jouw functie (wat je daar ook gedaan mag hebben), waar jij een eed op hebt afgelegd.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @BertG. Inderdaad , wist ik niet . Was jong en wist nog niet zoveel van de wereld en het leven af. En al had ik het WEL geweten , dan nog had ik mijn dienstplicht vervuld. Een land en het hebben van ’n krijgsmacht staat nl. LOS van het staatshoofd. Ben dan ook VOOR ’t feit , dat de eed in zou moeten houden : ” Volk en Vaderland te beschermen tegen ALLE vijanden , zowel intern als extern. Ipv : Voor Koningin/Koning en Vaderland etc etc ” Wat de eed betreft , denk je nou werkelijk dat wanneer het er op aan komt , er ook maar 1 militair zal zijn die BEWUST zijn leven zal geven voor het staatshoofd ? Wanneer je moet kiezen tussen je eigen leven of dat van het staatshoofd ? Denk eens na . Voor Volk en Vaderland zou ik misschien nog JA zeggen. Maar het staatshoofd ….??? En een fatsoenlijk staatshoofd , KAN en MAG dat niet verlangen. Het staatshoofd behoort zijn/haar landgenoten/onderdanen ten dienste te staan. En desnoods zijn/haar leven te geven , opdat de onderdanen veilig zullen zijn.
    Wordt een ander verhaal wanneer het om normale situatie (vrede) gaat en men het over de beveiliging van het staatshoofd heeft. Dan neem je vrijwillig die keuze op je om het staatshoofd met je leven te beschermen tegen terroristische aanslagen.

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   Precies , een vorst/vorstin blijft op zijn/haar troon en verdedigd/steund het volk en neemt niet de benen, dan verlies je het aanzien en het recht.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Geheel met je eens , Guardiacivil. je laat je volk niet in de steek. Doe je dat wel als staatshoofd , ben je je aanzien en titel mijns inziens KWIJT.

    Like

  • Edjan zegt:

   Weet ik niet. De Belgische koning bleef in België en werd gevangen gezet en er zijn zelfs berichten van enige gedwongen samenwerking met de Duitsers. Dit heeft veel Belgen ook niet blij gemaakt. Zijn besluit om te blijven werd dan ook zwaar bekritiseerd.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Edjan , je zegt het zelf al. Een GEDWONGEN samenwerking doe je niet vrijwillig. Of in ieder geval omdat je niet wil dat je volk onnodig lijdt. Dan moet je als staatshoofd compromissen maken en bepaalde keuzes die niet door iedereen in dank worden afgenomen. Vooralsnog , respect voor de Belgische koning dan. Die had tenminste ballen …om te blijven. Ondanks dat hij werd gedetineerd (Zal wel huisarrest zijn geweest) , maar dat doet er niet toe. Hij is ‘m in ieder geval niet gesmeerd en heeft zijn landgenoten NIET in de steek gelaten. Daar draaid het om. Staatshoofd zijn , heeft VELE voordelen….maar soms ook nadelen.

    Like

   • Edjan zegt:

    De Britse pers noemde hem de “Koning Verrader” en “Koning Rat”.
    De Daily Mirror drukte zijn portret af met onderschrift “Het gezicht dat elke vrouw nu veracht”.
    Belgische vluchtelingen in Parijs plaatsten bij het standbeeld van koning Albert een bericht “uw onwaardige opvolger”
    De Franse premier Paul Reynaud beschuldigde Leopold van verraad.

    De koning heeft (misschien ten onrechte) in België heel veel krediet verloren bij de bevolking. Velen stelden hem de oranjes als voorbeeld.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Leopold_III_van_Belgi%C3%AB

    Like

 15. Tjohan zegt:

  Lang leve de koning die met harde hand zijn Koninkrijk beschermt en verdedigt tegen de barbaarse indringers!…. Maar helaas kennen wij hier een democratie en iedereen is welkom.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tjohan 4 maart 2016 om 17:04

   [quote] Maar helaas kennen wij hier een democratie [/quote]

   Hier een “democratie’?!!! Hoe uit zich dat dan?

   [quote] en iedereen is welkom. [/quote]

   Ja, als je een getinte mohammedaanse ‘vluchteling’ bent, wél!
   De eigen bevolking schijnt minder welkom te zijn; sterker nog: die kan betalen en barsten!

   Like

 16. Nee, het zit anders. Aangezien Prins Hendrik, echtgenoot van koningin Wilhelmina, bekend stond als een gigantische schuinmarcheerder en alles copuleerde wat los en vast zat, is hem van koningshuize uiteindelijk het recht ontnomen om voor nageslacht te zorgen. Zo gezegd, zo gedaan: Men vond een hoogblonde, blauw-ogige officier bereid deze klus te klaren en hieruit ontstond koningin Juliana. De bewuste officier moest dan natuurlijk wel ijlings van dit toneel verdwijnen en werd weggepromoveerd naar ons verre Nederlands Oost Indië, waarna nooit meer iemand iets van deze vruchtbare verwekker heeft vernomen.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Getekend!

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  [quote] de man van Emma,Willem III (1817-1890) op latere leeftijd (hij trouwde op 61 jarige leeftijd met Emma) door syfilis onvruchtbaar was en geen kinderen bij Emma kon voortbrengen. [/quote]

  [quote] De natuurlijke vader van Wilhelmina was de bij Emma in dienst zijnde particulier secretaris S.M.S. de Ranitz(1846-1916),die als dank bij koninklijk besluit tot Jonkheer wordt verheven [/quote]

  http://jacobusderoma.blogspot.nl/

  Like

 19. Alwine zegt:

  Als ik op petitie klik, zie ik geen petitie.

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Is er meer bekend van de dame die riep : de koninging is mijn dochter? en wat met de familie die deze dame had en evt. op bezoek kwam? Ik krijg ineens allerlei vragen in m,n hoofd.

  Like

 21. Doc zegt:

  Willem en Max hebben allebei dezelfde STAMvader en dat is: Bernhard van Lippe-Biesterfeld.
  De van biesterveldjes zijn Hanoverianen die uit eindelijk terug te voeren zijn naar de zeer, zeer oude baskische uberfamilie en die familie heet: Bonorhino.

  De bonorhino’s komen uit dat deel wat we nu de ATLANTISCHE oceaan noemen,de basken noemen de atlantische oceaan de “ZEE van SATURNUS”

  Het symbool van saturnus is de zwarte kubus. Het is dat wat zowel boven als beneden voorstelt.

  Zo boven zo beneden volgens de vrijmetselarij en al die andere relie knurften…

  Boven is de driehoek met de punt naar boven wijzend, ook wel de KA genoemd in de oud egyptische lore.

  Beneden is de driehoek met de punt naar beneden wijzend, ook wel BA genoemd in de oud egyptische lore.

  Men neme een driehoek met punt naar boven (ka) en een driehoek met punt naar beneden(ba) en legt die op elkaar en krijgt de KA op de BA en dat is de KAaBA ookwel de DAVIDSTER.

  De davidster of de kaaba(zwarte kubus) stelt SATURNUS voor en daar hebben we een dag naar genoemd namelijk de saturnus dag ook wel de sabbat/zaterdag.

  Dit is het belangrijkste symbool van de bonorhino’s.

  Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 5 maart 2016 om 01:00

    [quote] ? [/quote]

    Had uw reactie niet wat beknopter kunnen zijn, heer Edjan?
    U bent zo langdradig.

    Like

   • Edjan zegt:

    Dan hier de lange versie. Toen ik bovenstaande gelezen had, zakte spontaan mijn penisverwarmer af. U weet wel, die met dat strikje en dat driehoekje omhoog. Ik heb er wel een half uur naar gezocht maar kon hem nergens vinden. Tot ik hem opeens tussen mijn billen vond! Met de punt omlaag, bah. Toen wist ik dat er hogere machten uit Mesopotamië in het spel waren, vreselijke demonen. En ja hoor, daar verscheen hij al. En ik had net geen wijwater meer in huis. Hij bulderde tegen mij: “valschen god, gemerkt beest!” en ik riep: “nietwaar! Ik ben een helen lieven jongen!” en toonde hem de handgeschreven tevredenheidsuitingen van mijn exen ter inzage. Daarop verdween den bozen demon en zag ik het computerscherm weer. Geheel van slag door alle gebeurtenissen heb ik toen maar een ? ingevuld.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 5 maart 2016 om 17:30

    [quote] zakte spontaan mijn penisverwarmer af. U weet wel, die met dat strikje en dat driehoekje omhoog. [/quote]

    Nu is het mij geheel duidelijk en u bedoelt waarschijnlijk dit kledingstuk?

    Like

 22. geentvkijker zegt:

  ik zal jullie eens even uit de “ drooooommmmm “ hellepe……
  over willemientje gesproooke…….die geeeen kinderen had en heeft gekregen
  over juultje gesproooke…….die geadopteerd was en vader onbekend
  over de oudste zuster van bea gesproooke die enkele jaaare geleden overleed
  eenzaaaam en alleeeennn…….wiens vader was : xxxxxx

  nieuwsgierig geworden ? …….achhhhh laat maar hangen dan

  zijn er hier reageerders die, dit hier bovenstaande bekend voorkomt ???

  Like

  • Nee, want: Excuseer even min directheid: Het is onzin.
   Zie mijn reactie hierboven al op Wim Vreeswijk. U kunt wel over zovéél dingen speculeren, zeg ik nog eens, maar laten we ond in Godsnaam bij de feiten houden: En die feiten zijn, dat Hendrik weliswaar inderdaad her en der de nodige ‘bastaarden’ rond had lopen, maar stómtoevallig bij Wilhelmina ook nog een dochter wist te verwekken. Is dat zo ongeloofwaardig dan? Die twee waren ervan doordrongen, dat het hun plicht was.
   En Bea een oudere zuster? Ook een bastaard dus? Hou toch op! Juul werd door d’r moeder zowat in een gouden kooi gehouden en intussen liepen ze ook nog met ‘r de Europese hoven langs te leuren, omdat de meeste gegadigden haar niet wilden hebben, al kregen ze geld tóe! Alleen de berooide gigolo Bernhard was dan bereid, het te proberen voor nóg meer geld toe! Ha ha!
   Het is vréselijk verleidelijk om allerlei pikante details te gaan verzinnen, omdat ze zo pikant zijn, maar eens worden we daar toch wat te oud voor, vindt U niet?
   Flauwekul allemaal!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • geentvkijker zegt:

    Excuseer even mijn DIRECTHEID : Wim Vreeswijk heeft gelijk !
    en Adriaan Jansens om 11.35 met al zijn SUPER linken, heeft nog meer gelijk
    DAN IK !!! ( 10 plus griffel adriaan ! )
    U loopt VER achter, aangaande d i t onderwerp, dat is duidelijk, U oordeelt snel
    zonder van deze geschiedenis op de hoogte te zijn, en de linken GOED te lezen
    er zullen er zelfs beslist NOG MEER ZIJN !
    Over de oudere zuster van Bea gesproken, zij woonde HIER in de nabijheid van mijn huis, op nog geen 3 a 4 kilometer afstand, dit verhaal is dus GEEN onzin en hier
    geheimelijk bekend, al vele jaren lang. Het koningshuis heeft hier in de regio zelfs vele kennissen, ook dat is HIER in de regio wel bekend. Speculeren staat n i e t in mijn woordenboek, wel in het Uwe !
    U zegt :
    `U kunt wel over zoveel dingen speculeren ` ——– antw : nooooit !
    `allerlei pikante detail verzinnen ` ———————- antw : hnoooit !
    dan zul je toch bij iemand anders moeten aankloppen, en niet bij mij, ik weet dat U er mee en dan een sport van maakt, om mij in een kwaad daglicht te zetten, echter Uw aantijgingen zijn volgens regel 4. om niet op de man te spelen, op U van kracht,
    alweer !
    Goedemiddag Theresa !

    Like

   • BertG. zegt:

    geentvkijker,
    dus omdat er iemand bij jou in buurt woont die beweert de zuster van bea te zijn is het dus waar.
    Zo lust ik er nog wel 1.

    Schuin onder mij woont de broer van willem, beweert zijn oudere broer te zijn, maar niemand wil ‘m hier geloven. En hij kan het toch echt goed brengen.
    Wordt hij nog boos ook omdat ze ‘m niet geloven. Wat doe je eraan.

    Of geloof je mij niet, ik zit dit niet te verzinnen.
    Hij zegt dat het ze kleine broertje is. Zeg maar dat het niet zo is.
    Een tijdje geleden heet hij nog een patatje gegeten met willem, volgens hem zelf.
    Nou kan ik er bijna niet meer omheen, dus zal het wel waar zijn.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    geentvkijker 5 maart 2016 om 17:10

    [quote] Over de oudere zuster van Bea gesproken, zij woonde HIER in de nabijheid van mijn huis, [/quote]

    Goh, toevallig zeg!
    Kon natuurlijk ook de plaatselijke dorpsgek zijn geweest.

    Like

  • Zo zo, ik loop achter……
   Nu ja, als het om sterke, nooit hard gemaakte beweringen gaat vermoedelijk wel, ja.
   Het moet maar net je hobby zijn om die te presenteren als feiten, hoewel ze nooit bewezen zijn, of ooit nog bewezen kunnen worden.
   Ik hecht daar nu eenmaal geen waarde aan en dat steek in nu eenmaal niet onder stoelen of banken. En te uwer informatie: Dat ik het wat dat betreft niet met U eens ben is op zichzelf nog geen overtreding van blogregel 4; Onder “op de man spelen” versta ík tenminste iets anders.
   Er zal moeilijk iemand te vinden zijn, die erger de pest heeft aan de monarchie dan ik, maar zelfs dan kun je die alleen maar bestrijden door middel van feiten, waar niemand met goed fatsoen omheen kan; al het andere werkt alleen maar tegen je, als je blijft proberen om het met alle geweld te promoten.
   Dus wat mij betreft: Ga gerust uw gang: Op den duur heeft U vooral Uzelf ermee.
   Oh, dat zou ik nog bijna vergeten: Oók goeiemiddag!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • geentvkijker zegt:

    Mijn link ( hieronder van 01.44 uur ) is dermate uitgebreid en voorzien van documenten,
    zoals er over het algemeen, weinig op het internet te vinden zijn !
    Gezien de reacties van BertG / Tistochwat / Theresa , kan ik alleen maar toevoegen,
    dat niet ik, maar jullie niet serieus genomen kunnen worden, jullie schrijven maar wat !
    Aan de reacties van jullie kun je ook merken dat jullie de link niet eens gelezen hebben, en vervolgens maar iets neerplempen hier. Daarmee komt complot nr. 132, niet MINDER maar MEER boven water drijven en schijnt nogal uitgebreid te zijn !
    Betaalde trollen hier ??? kan…..is niet uit te sluiten uiteraard. Maar ik ben een zoeker naar waarheid, en geeen kinderachtige spelletjesmaker. Ik doorzie jullie allang en niet alleen van deze reacties ook van andere missers.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik stel voor dat u uw boude veronderstellingen, zoals “betaalde trollen” en “missers”, “jullie schrijven maar wat”, “jullie kunnen niet serieus genomen worden” richting andere reageerders achterwege laat.

    Webmaster

    Like

   • Een “zoeker naar wáárheid?” Hm. Die is hier al vaker de revue gepasseerd.
    Wie bent U?
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 5 maart 2016 om 22:50

    Heer Bron, ik ben deze ‘profeet der waarheid, die alles en iedereen zogenaamd doorziet’ “geentvkijker” al geruime tijd meer dan beu.
    Het is een vreemde figuur, een ‘drama queen’ die anderen graag tart.
    Deze persoon spoort kennelijk niet. Het spijt me dat ik dit moet zeggen.

    Op 11 december 2015 was “geentvkijker” nog een fervent verdediger van de mohammedaan en plotseling was zij geheel ‘bekeerd’ en begon ONS fanatiek te overtuigen van het kwaad der islam; laat me niet lachen.
    ___________________________________________________________

    [lange quote]

    https://ejbron.wordpress.com/2015/12/11/video-duitsland-krankzinnig-kerstliederen-met-orientaals-gejengel-muziek-verbindt/#comment-399990

    geentvkijker zegt:
    11 december 2015 om 15:39
    nou…..daar komt ie weer : ( gordels vast ! )
    Wel eens ooit in een shoarma-zaak geweest ?
    Ik in veeeel
    Welke shoarma-zaak je ook komt ( eventueel dan, indien je er niet komt, kun je `t niet weten )
    elk jaar met Kerstmis, zie je daar ook VERSIERING, minimaal ! Dit betekent dat zij ook meedoen, maaknie uit, voor klandizie of niet, zij doen mee. De shoarma-zaak waar ik `t 2 dagen geleden over had, ( 2 IRAN en 2 IRAK, plus 1 chr. Italiaan ) hebben ook een KERSTBOOM staan IEDER JAAR ! Je hebt ook Turkse shoarma-zaken ( ook altijd moslim ) die versieren ook ! Sommige hebben ook een kerstboom ( pje ) staan ! Egyptische shoarma-zaken KUNNEN moslim zijn, of Christen ( dat zul je moeten vragen, want dat kun je anders niet weten )……
    Waarmee ik wil zeggen :
    Dit bovenstaande, overdenkende…beweer ik, dat er hier in Nederland voor 97% gematigde moslims wonen ( die dus niet zouden bestaan ) Die extremistische `gehaktballen ` behoren tot een zeeeeer kleine groep ( I S genoemd nu, dus ) . Dus dit betekent ook, dat het overgrooooote deel van de moslims, nu dus ook door hun `eigen volk ` beoordeeld en veroordeeld gaan worden, Ik ken ook veel Nederlandse mensen ( van stamboom dus ) die de laatste jaren meededen met het ` suikerfeest ` , gewoon, om mee te doen, leuk toch ?
    Maar goed, ik zei al, ik heb geen slechte ervaringen, met de diverse `geloofs-aanbidders ` en ik ben ook niet van plan mezelf op te laten jutten, door de gebeurtenissen. EXTREMISTEN die echter hier de Nederland even komen VERNIELEN en UITMOORD-plannen hebben, dat is naar mijn idee , WEL EVEN IETS ANDERS….daar zit niemand op te wachten, helemaal niemand ! Ook de gematigde moslims niet, die de GROOTSTE GROEP vormen, en daar heb ik al `geluiden ` over gehoord. Ik ken zelfs moslims die CARNAVAL vierden ( eigenlijk katholiek feest ) en WALGEN van vrouwen in een totale zwarte bedekking plus gezicht ( weet even niet meer hoe zo `n ding heet ) ……Ik ben benieuwd, wanneer ik de komende kerstmis, langs een shoarma-zaak loop, ik ga letten op de versiering, ik ben zeeeer benieuwd.

    geentvkijker zegt:
    12 december 2015 om 12:20
    NA jaaaaaarenlang PERSé 2 of zelfs 3 x op vakantie geweest te zijn, en het kon niet
    verrrrrr genoeg zijn, na jaaaaaarenlang `tingel-tangel muziek ` gehoord te hebben in het hotel of op het strand, of `s avonds bij het diner, DUIZENDEN euro `s hebben die vakanties gekost, hopen ellende qua liefdesverdriet, met volk waarvan de pubers dachten : hij trouwt met mij……( hahahahaha dat volk DAAR gaat het alleen om toerisme geld ) . Ik zag DE NEDERLANDER ieder jaar zo enthousiast vertrekken, naar weeeeeer een warm land en
    terug komen met BERGEN FOTO`s op de `smartfoon ` ………………
    En dan :
    PLOTSELING….komt er een vluchtelingenstroom VANUIT die landen…..met kwaadwillenden ertussen, die nooit hier geleefd, gewerkt, en gewoond hebben….en waar we alert voor moeten zijn ! …omdat we ze niet KENNEN…..
    En nu : mag ik de moslims, die hier al jaren lang WONEN, WERKEN en LEVEN niet een
    aparte plaats geven, en NU moet ik ook DIE allemaal HATEN ???
    En nou mag ik naar Joop ????????
    En nu ben ik NAIEF ??????? En nu ben ik een WEGKIJKER ???????
    Neem me even niet kwalijk, het enige wat ik hier lees op de site, is SCHELDEN en HAATWOORDEN…..Er zitten hier een paar HUICHELAARS bij, die waarschijnlijk zelf ook heerlijk in die landen op VAKANTIE gingen ieder jaar niet waar ???
    En PLOTSELING, door de veranderde omstandigheden, is er geen 1 moslim meer die deugd,
    geen 1, en de DOMME MENSEN hier,,…..hebben niet eens in de gaten, DAT DAT nou juist is
    wat de TOP van de PIRAMIDE voor ogen had : de moslims OP TE ZETTEN….tegenover de Christenen en de Joden…..in deze komende 3e wereldoorlog !!!!!!!!
    En WIE is hier nu achterlijk ? En WIE is hier nu NAIEF ? jullie of ik ?????? Zijn er hier nou werkelijk geen mensen, die begrijpen HOE het in elkaar zit ???
    En wie had het hier ook al over NAASTENLIEFDE ??? Weinig slimme mensen zitten hier, merk ik elke dag meer……ik lees voortaan beter gewoon de artikelen, IK WENS JULLIE NOG VEEL SUCCES, HUICHELAARS !

    geentvkijker zegt:
    12 december 2015 om 20:43
    kijk even in het rijtje van linken, waar Bron ook mee verbonden is hier,
    daar staat Xandernieuws ook bij, niet gezien zeker ?
    En verder probeert men mij HEVIG in een hokje te plaatsen met allerlei termen
    die niet bij mij passen….gaat u gerust daar mee door
    ook woorden verdraaien lukt hier wonderwel….
    en de programma `s die u hier opnoemt, hebben er nu juist toe bijgedragen
    dat ik GEEN TV KIJK hahahaha
    en @Tistochwat schrijft : IK VIND DIT NOGAL EEN BOUDE UITSPRAAK….en gelijk DAARNA in de 2 volgende zinnen heeft u het over : ….` ……islamitische parasieten `……
    noujazegggggggggggggg ….DAT geeft wel een inkijk in Uw ` psyche ` tjongejongejonge
    en @ paulzwueste : het laatste woord, van de 2e regel van onder…..gutgut
    …..lukt `t een beetje ??

    E.J. Bron zegt:
    12 december 2015 om 22:13
    @geentvkijker
    als het uw bedoeling is om hier onrust tussen de reaguurders te komen stoken, heb ik liever dat u vertrekt.
    Ik heb u één keer het voordeel van de twijfel gegeven. Dit is de eerste officiële waarschuwing. Daarna volgt onherroepelijk een permanente ban!
    Doet u verder geen moeite om hierop te antwoorden. Over bovenstaande kan niet gediscussieerd respectievelijk gecorrespondeerd worden!
    Webmaster

    [/lange quote]

    Ik sluit niet uit dat er meerdere personen onder haar nickname “geentvkijker” reageren, want soms lijken haar reacties vrij normaal.

    Like

   • @Tistochwat, 23.03u.: Als één ervan Maria zou blijken te heten, zou het me niet verbazen.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 23. geentvkijker zegt:

  http://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/het-geheime-dossier-van-oranje

  heeft U even 1 uurtje ??? ( waarschuwing : valt U niet van U stoel af ?
  en zet even een bak sterke koffie ? of iets anders sterks ? )

  ik kon `t tochhh nie late…..sorry hiervoor

  Like

 24. geentvkijker zegt:

  http://blauwbloeddna.blogspot.nl/

  in dit artikel, ONDERSTE alinea, staat dat SYFFILUS pas te genezen was na 1910
  d a t had tot gevolg dat prins hendrik, dus rond 1926 / 1927 vruchtbaar was,
  waardoor….het dus mogelijk is geweest dat : …..dat dus…..
  snapt u `m ?

  Like

 25. Duchesne zegt:

  Misschien nog een bete voorbeeld van recht hebben op een troon…..voor zover het vooral symbolisch is en als voorbeeldfunctie dient: ” the Danisch solution”. Film die je net even gezien moet hebben, te zien op internet gratis. En na het zien van echte dapperheid is het huis van Oranje geen fractie van respect meer waard. Voor zover ze enige verdienste voor de bevolking hebben gehad. Republiek, omdat gelijkheid begint bij het opruimen van ongelijkheden en voorrechten.

  Like

 26. geentvkijker zegt:

  WEBMASTER : U staat duidelijk aan HUN kant, ik lees hier dus voortaan alleen mee
  en reageer niet meer vanaf nu. Ik beperk me tot artikelen lezen, en ben totaal niet meer geinteresseerd in mijn TIJD te verdoen, want ik heb het hier druk zat. Ik wens jullie allen dus een prettige voortgang met deze NEP-reacties ( een aantal die wel serieus zijn, daargelaten ).
  Bovendien waren het niet mijn ` boude veronderstellingen ` maar die van HUN.
  Amen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik sta maar aan één kant, namelijk die van mijzelf en mijn site. En ik wens geen oeverloze discussies en geharrewar en het zwartmaken van elkaar. Dat heb ik enkele keren vaker meegemaakt op de site en ik wil niet dat dit nogmaals herhaald wordt.
   Ik geef u geen ban, want ik begrijp dat u zichzelf beperkt tot meelezen, dus daartoe ben ik niet genoodzaakt. Dat is uw goed recht.

   Webmaster

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s