VIDEO – Ezra Levant in Europa: Jezidische vluchtelingen worden in Duitsland NOG STEEDS bedreigd door moslims

 

In Warburg maakten we kennis met een oorspronkelijk in Turkije geboren christelijke non genaamd zuster Hatune Dogan. Zij heeft heel veel Jezidische vluchtelingen verzorgd, inclusief Jezidische vrouwen die seksslaven waren van ISIS. Zuster Hatune vertelde me van de verschrikkingen die deze meisjes moesten doormaken in handen van de “Islamitische Staat”.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO – Ezra Levant in Europa: Jezidische vluchtelingen worden in Duitsland NOG STEEDS bedreigd door moslims

 1. Anneke zegt:

  Helaas, de as van het kwaad smeult op heel de planeet. Zorgt voor ernstige luchtverontreiniging, met alle gevolgen van-dien!!! “Benauwdheid in verschillende vormen en maten neemt schrikbarend toe”. De planeet is inmiddels op veel plaatsen ONLEEFBAAR gemaakt door ‘de engelen vn de duisternis’.

  Like

 2. BertG. zegt:

  ‘In tegenstelling tot wat premier Mark Rutte (VVD) op 11 februari aan de Tweede Kamer heeft gemeld, werken betrokken overheden wel degelijk met het scenario dat er in 2016 93.600 ‘vluchtelingen’ naar Nederland zullen komen. Het verantwoordelijke ministerie van Veiligheid en Justitie, opvangorganisatie COA, de provincies en de gemeenten hanteren deze prognose bij het plannen van de nodige opvangcapaciteit. Dat blijkt uit onderzoek van NRC en Reporter Radio (KRO-NCRV). ) Bron: NRC

  Volgens de definitie van het Vluchtelingenverdrag van de Verenigde Naties uit 1951 is een vluchteling een persoon die vervolging te vrezen heeft vanwege zijn ras, godsdienst of politieke overtuiging, of omdat hij/zij tot een bepaalde sociale groep behoort of een bepaalde nationaliteit heeft. Het recht op asiel werd eerder al vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens in 1948. Zo bepaalt Artikel 14 van dat verdrag: “Een ieder heeft het recht om in andere landen asiel te zoeken en te genieten tegen vervolging”.

  http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/517-vluchtelingen-in-gratisland

  Like

 3. hendrikush zegt:

  “Een persoon die vervolging te vrezen heeft vanwege zijn ras, godsdienst of politieke overtuiging”

  Als blanke, overtuigde heiden en sympathisant van Wilders vrees ik voor discriminatie en geweld door mohammedanen.

  Vraagt allen asiel aan in je eigen land!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s