“Vluchtelingen” houden voorrang bij huurwoning

Screenshot_17

Nederlandse gemeentes blijven noodgedwongen “vluchtelingen” voorrang geven bij het toewijzen van sociale huurwoningen. Door de grote stroom lopen de wachtlijsten voor gewone huurders op.

Uit een rondgang van RTL Nieuws onder de gemeenten van de G32 (een netwerk van 37 (middel-)grote gemeenten) blijkt dat van de gemeentes die reageren, de overgrote meerderheid aangeeft de voorrang voor statushouders bij het toewijzen van een sociale huurwoning te behouden.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Vluchtelingen” houden voorrang bij huurwoning

 1. Anneke zegt:

  Wat ben ‘k blij dat mijn dochter een eigen woning ‘op de kop hft kunnen tikken’. Blij dat zoonlief een ruime huurflat mocht betrekken en ikzelf binnen afzienbare tijd een koop-appartement. “Keert het tij dan voor sommigen toch nog ten goede”??? Na een lange lijdensweg,op verschillende onbegaanbare lijkende paden/- wegen.

  Like

 2. carthago zegt:

  Het meest ridicuul hiervan is dat de nederiglander zelf de politiek voorrang geeft aan uitvoering van de verpaupering van de eigen bevolking.Volgens ipsos bijvoorbeeld staat de vvd weer boven de pvv.

  Like

 3. Edjan zegt:

  Dat is dus niets nieuws. Toegegeven: de overheid heeft een aantal maanden geleden beloofd dat er geen voorrang gegeven meer zou worden aan asielzoekers toen daarover “onrust” in de samenleving ontstond. Maar dat is natuurlijk feitelijk onmogelijk: er komen er steeds meer en meer en meer binnen en die moeten ergens blijven. Dus: voorrang.

  Ik zit te wachten op de tijd dat er zoveel zijn dat ze alleenstaande ouderen en chronisch zieken uit hun huizen gaan zetten of er asielzoekers bij proppen. Zogenaamd voor het eigen bestwil van de “eenzame” ouderen en zieken. De propaganda draait al …

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het is een gemeen spel wat de overheid speelt! Zij voeren gewoon de opdracht van Angela Merkel uit om ‘vluchtelingen’ over Europa te verdelen. Onze overheid hult zich in stilzwijgen richting de burgers over de enorme aantallen die geplaatst moeten worden, maar de gemeenten krijgen intussen wel het plaatsen van ex-asielzoekers op hun dak. De gemeenten komen daardoor onder vuur te liggen, maar kunnen ook geen kant op.
  Zo worden ons tientallen duizenden ‘vluchtelingen’ gewoon door de strot geduwd. Linksom of rechtsom, we zúllen ze moeten opnemen. De Nederlanders wachten dan maar langer op een passende woning. Jammer, maar helaas!

  We hebben niets meer te zeggen over wie we willen toelaten en hoeveel dat er mogen zijn. Vanmorgen las ik dat we zeer binnenkort de 17-miljoenste ‘Nederlander’ kunnen verwelkomen. Dat zou zomaar eens helemaal geen Nederlander kunnen zijn, maar een ‘vluchteling’.
  Ergens anders las ik dat Nederland nog lang niet vol is. Ja, het werd wel wat drukker overal, maar ach, we moeten niet zeuren.

  Ik heb niets op met de Oranjes, maar oud-koningin Juliana vond Nederland met 12 miljoen inwoners eigenlijk al te vol, en daar had ze helemaal gelijk in. Het verschil met toen is dus 5 miljoen mensen, en dat betekent deels dat we veel teveel immigranten hebben toegelaten.

  Ik zou zeggen: laten we omkeren op deze heilloze weg! We willen het leven in ons kleine land graag leefbaar houden. Met zóveel mensen, waarvan een groot deel puur de pest aan ons heeft, maar wel graag van ons profiteert, hebben we echt geen prettig leefklimaat meer.

  Like

 5. Japio zegt:

  Deze parasieten krijgen overal voorrang, niet alleen bij huurwoningen, bij uitkeringen , toeslagen, de zorg enz enz. En dat alles ten koste van de Nederlander. Maar ja, het zijn allemaal vluchtelingen die huis en haard moesten ontvluchten wegens gevaar voor hun leven. NOT NOT NOT!!!! Wake up linkse hufters gij zijt ons land, zorgsysteem, huizenmarkt, uitkeringsstelsel, veiligheid, economie, leefgenot aan het uithollen. Volksverraad is jullie niet vreemd hè stelletje linkse asociale socialisten.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  WAT IS HET PROBLEEM ?
  HET BAARGELD WAT DEZE ASYLPARASITEN VAN
  LINKS IN HUN KONT GESCHOVEN KRIJGEN !
  Alleen onderdak en te vreten geven !
  Dat geven die dan aan hun nareizende broed met hun
  peperdure i-phones verder,en je zult zien hoe snel deze
  asyltoerismus een einde heeft !
  Wedden dat !

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Door de nooit aflatende instroom van Afrikanen, die eeuwig voorrang krijgen op de woningmarkt, moeten wij er ernstig rekening mee houden dat na verloop van tijd iedere autochtone Europeaan
  verandert van een huisbewoner tot een clochard. Ik vraag me af wat – The Big Idee – is die overheden doet besluiten om geheel Europa en zijn cultuur, cq techniek, te vernietigen ten gunste van die Sharia-mannen. Want dat de Sharia eraan komt is geen koffiedik kijken !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s