Westerwald: “Anti-jaloezie-cursussen” voor Duitsers – Designerinrichtingen voor “asielzoekers”

Screenshot_1

(Door: Redactie KOPP-Verlag – Vertaling: E.J. Bron)

Hoog in het Westerwald gaat het in de landelijke, bosrijke regio´s niet echt goed met iedere Duitser. En menigeen, die iedere cent een paar keer moet omdraaien, is verbaasd waarom “asielzoekers” daar nu designerinrichtingen gefinancierd krijgen. Tegen de onvrede in de bevolking vond daarvoor eerst een “anti-jaloezie-cursus” plaats. Nee, dat is geen grap.

Kopp-Online

Wanneer een Duitse plattelandsgemeente minder dan 650 inwoners heeft, dan gaat het er rustig aan toe. Iedereen kent iedereen. Men is lid van de streekvereniging en bij de vrijwillige brandweer. Men staat elkaar bij. En vreemdelingen worden met wantrouwen bekeken. Dat is ook zo in de 550 inwoners tellende gemeente Berod hoog boven in het Westerwald. Het dorp ligt zeven kilometer ten zuiden van de districtsstad Altenkirchen in het uiterste noorden van de deelstaat Rheinland-Pfalz.

Heel behoedzaam en wellicht zelfs zonder achterliggende diepere gedachte werden de inwoners daar de afgelopen jaren op de multiculturele toekomst voorbereid. Districtscommissaris Michael Lieber (CDU) verscheen bijvoorbeeld in augustus 2013 verkleed als Oriëntaalse sjeik op het sportveld van Berod.

Het plaatselijke zomerfeest stond destijds in het teken “Sprookjes uit 1001 nacht”. Behalve de sjeik hadden de inwoners van Berod ook voor het eerst een haremwachter en een Oriëntaalse buidanseres in hun dorp. Nog steeds herinneren veel inwoners zich dit Oriëntaalse tafereel. Want begin maart 2016 komen er echte sjeiks naar Berod, bijvoorbeeld Amer Sjeik Ali. Die zal dan in de compleet gerenoveerde kamer nr. 4 van een voormalig hotel wonen, dat in het vervolg in een eerste stap ongeveer 30 en later wellicht nog veel meer alleen reizende jonge Oriëntaalse mannen zal herbergen, die zich in Duitsland lieten registreren als “vluchtelingen”.

De inwoners van Berod zijn er nu heel benieuwd naar of het echte “Sprookje uit 1001 nacht” net zo vrolijk zal worden als dat destijds op het zomerfeest, toen de districtscommissaris als sjeik verkleed was en samen feest vierde met haremwachters en een buikdanseres. Misschien kunnen de autochtonen van Berod en de nieuwe Oriëntaalse medeburgers met elkaar kennismaken aan de nieuwe huisbar van het asielzoekerscentrum. Deze wordt volgens de nog in het asielzoekerscentrum werkende arbeiders direct naast de kamers van Alaa Al Sarmani, Belal Alyosef, Hamed Abou Daken, Omar Al mohammed en Belal Al Kadah ingericht.

De inwoners van Berod, die zeer zeker niet tot de meer welgestelde Duitsers behoren en van de landbouw en andere niet echt goed betaalde baantjes in de omgeving leven, zouden wel verbaasd staan als ze zouden weten hoe de coulissen voor het nieuwe “sprookje uit 1001 nacht” op de hoek Rheinstraße en Gassegarten op dit moment worden opgebouwd.

Precies tegenover de plek waar 19 nieuwe huizen komen en jonge gezinnen zich diep in de schulden moeten steken om in de toekomst een eigen dak boven het hoofd te hebben, komen nu Oriëntaalse sjeiks zoals Amer Sjeik Ali te wonen, die geen cent hoeven uitgeven om bijna al een beetje vorstelijk in designerstoelen en een luxe ambiance te kunnen leven. Waarschijnlijk zullen de meeste zich in aanbouw bevindende 19 woningen aan de andere kant van de straat van binnen lang niet zo luxe ingericht zijn als het eerste asielzoekerscentrum in Berod, waar men zich als bezoeker nu al verbaasd de ogen uitwrijft.

Ook een Duitse Hartz-IV-ontvanger, die in de buurt woont en het nieuwe asielonderkomen heeft bezichtigd, is verbaasd waarom hij als Duitse werkloze van de Vereniging Nieuw Werk” in Altenkirchen indien nodig een oude gebruikte wasmachine krijgt, de “asielzoekers” in Berod echter alle apparatuur gratis krijgen.

Screenshot_2

Screenshot_3

Screenshot_4

De inbouwkeuken is net zo voortreffelijk als de badkamer. De arbeiders schatten subjectief dat de tegels ongeveer € 50,- per m² gekost hebben. Keukens, koelkasten, vaatwassers en wasmachines, kachels – allemaal splinternieuw en evenals de designermeubelen blijkbaar geen goedkope troep.

Enkele maanden geleden, vertelt een oudere vrouw in het dorp, zou er in het gemeentehuis een bijeenkomst zijn geweest, een “anti-jaloezie-therapie”. Wat klinkt als een grap stond ook in de lokale krant “Altenkirchener Kurier”: “Bezoeksters beleven bewegende anti-jaloezie-therapie” De deelname aan de “anti-jaloezie-cursus” kostte € 5,- Daarvoor kregen de vrouwen van Berod het advies om meer op God te vertrouwen. “Het geestelijk leven is een sterk afweermiddel tegen jaloezie: de zekerheid dat God onvoorwaardelijk van ons houdt en dat hij ons nooit loslaat”, zei de cursusleidster. Nu vermoeden veel van de luisteraars waarom er in het gemeentehuis van Berod voor € 5,- een “anti-jaloezie-cursus” plaatsvond.

Ondertussen werken de arbeiders hard door. Iedere kamer heeft net een tv-aansluiting gekregen. De tv´s zullen de komende dagen aangesloten en getest worden. De buren hebben ervan gehoord en hopen dat de “asielzoekers” veel tv zullen kijken. In ieder geval wanneer de mannen van Berod aan het werk en hun vrouwen en dochters alleen thuis zijn. Velen zijn bang, omdat er inmiddels in ieder dorp in de regio een huis met veel “asielzoekers” is gevuld. Nu al, vertellen de inwoners, zou het zonder “asielzoekers” al een uur duren dat na een telefoontje de politie komt opdagen.

Geen van de politieagenten van de bureaus in Hachenburg en Altenkirchen wil hier officieel iets over zeggen. Een politieagent van een ander politiebureau laat ons na diensttijd op zijn mobiele telefoon foto´s zien die hij illegaal heeft gemaakt. Net als in de naburige deelstaten Hessen en Nordrhein-Westfalen is het de agenten in Rheinland-Pfalz naar eigen zeggen ook verboden om een mobiele telefoon mee te nemen in een asielzoekerscentrum. Zogenaamd dient zo verhinderd te worden dat er minder fraaie opnames bekend worden bij het publiek. Meerdere politieagenten hebben zich niet aan dit voorschrift gehouden en hebben foto´s gemaakt, die laten zien wat er in korte tijd zou kunnen gebeuren met luxe herbergen en designerstoelen zoals in Berod: smerige en vervallen puinhopen. “De jonge mannen zijn het gewend dat vrouwen schoonmaken”, zegt een politieagent. En als de jonge mannen hier komen wonen, maakt niemand van hen schoon. Misschien zal dat in Berod allemaal heel anders zijn. Maar misschien zal er in het gemeentehuis van het dorp na de “anti-jaloezie-cursus” binnenkort ook een cursus plaatsvinden hoe men zich als autochtoon in het leven van de “asielzoekers” integreren en voor hen schoonmaken kan.

In de districtsstad Altenkirchen is nu een Welcome-Center voor “asielzoekers”. Stiekem schelden veel medewerkers van de gemeente erover hoe “asielzoekers” gevleid en tegenover de in nood geraakte armere autochtonen bevoordeeld worden. Veel medewerkers berichten dat ze er bijna alleen nog maar mee bezig zouden zijn de wensen voor de nieuwe inrichtingen van asielzoekeronderkomens te vervullen. De “Vereniging nieuw Werk”, zegt men, zou de voor de verzorging van de “asielzoekers” verantwoordelijke medewerkers in Altenkirchen onlangs goede gebruikte stoelen voor € 5,- per stuk hebben aangeboden. Zulke stoelen krijgen echter alleen Duitse ontvangers van Hartz-IV, voor “vluchtelingen” moeten uitsluitend nieuwe stoelen besteld worden.

Screenshot_5

Screenshot_6De stoelen in Berod moeten veel geld gekost hebben. Volgens de arbeiders ter plaatse zouden ze in elkaar gezet zijn door mensen met een “één euro baan”, die overdag designerinrichtingen voor asielzoekerscentra monteren en na diensttijd moeten woelen in containers op zoek naar statiegeldflessen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Maar wie weet, misschien betaalt de sociale dienst wel een “anti-jaloezie-cursus” voor hen.

Misschien zullen echter die politici die voor deze toestanden verantwoordelijk zijn bij de aanstaande deelstaatverkiezingen een knallende oorvijg van de kiezers krijgen en er een keer over nadenken wat ze aangericht hebben. Maar daar ziet het niet naar uit.

In plaats daarvan wordt er nu in de gemeenten rondom Berod gezocht naar een bouwterrein voor een moskee. Per slot van rekening hebben de vele nieuwe islamitische medeburgers ook een representatief bouwwerk voor hun religie nodig. Dat zou wel eens gemakkelijker kunnen worden dan gedacht. Want de 19 bouwkavels in Berod tegenover het nieuwe asielzoekerscentrum dalen op dit moment razendsnel in waarde. Wellicht zijn er ook in Berod goedmenschen te vinden die de nieuwe medeburgers nu ook nog een moskee willen schenken.

Aanvulling:

Na de publicatie van dit artikel heeft men ons intussen geloofwaardig verzekerd dat ook de arbeidskrachten uit het voormalige Oostblok in het hierboven genoemde asielzoekerscentrum het minimumloon betaald kregen en werd een desbetreffende anders luidende passage uit het artikel geschrapt.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Redactie KOPP-Verlag

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Westerwald: “Anti-jaloezie-cursussen” voor Duitsers – Designerinrichtingen voor “asielzoekers”

 1. jungleelephant zegt:

  Mijn bloed kookt weer eens!Zittende op mijn 3e-hands bank!Het enige nieuwe in mijn hele huis is de koelast/vriezer die ik afgelopen jaar mocht krijgen van een engel!En dat is niet erg,maar als ik bovenstaand artikel lees en de foto’s bekijk,denk ik toch:wat zonde van al dat moois,dat over een half jaar naar grof vuil kan.Grrrrrrr!

  Like

  • Edjan zegt:

   Het manvolk is gewend dat de vrouwen schoonmaken maar die hebben ze thuis gelaten. Dus nu mogen de Duitsers gaan schoonmaken? Ik hoop toch niet dat ze zo gek zijn? En inderdaad, al die mooie spullen liggen over een half jaar op de schroothoop. Je zou er echt de tering van krijgen.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Als je dan bedenkt dat zijzelf; moslims, altijd wat te klagen hebben. Ook over IKEA

  Like

 3. Avidia zegt:

  Het is te gek voor woorden, maar het is hier ook zo, ik weet uit ervaring er alles van, ik had een winkel en moest mee werken met de gemeente, de rekening moest naar de gemeente, ze kregen alles voor niets, complete woninginrichting, ik kon maanden wachten op mijn geld, maar de indringers woonden riant!!!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Last van hardnekkige syndromen, moeten behandeld worden door mensen met kennis van zaken.
  Zijn vaak van [s]linkse huize.
  Doe net als de Zweden, dat schiet op!

  Like

 5. Cursussen tegen jaloezie ‘door op God te vertrouwen’ zijn so wie so bullshit. Achterhaalde bullshit. In het midden latend of God bestaat of niet, als Hij van iedereen even veel houdt en tegelijkertijd krijgt de ene mens op aarde, nota bene in zijn naaste omgeving, minder toebedeeld dan de andere, dan geeft dat nu eenmaal scheve ogen, zeker als die ander zomaar is komen aanwaaien en geen bijdrage heeft geleverd aan die omgeving. Bovendien blijken er nu, voor de vluchtelingen, van allerlei dingen te kunnen, die Decennialang voor de eigen bevolking niet konden, zogenaamd omdat er geen geld was. Waarom is dat er dan nu opeens wel? Net als die wooncontainers in Berlijn: Ik heb jaren geleden in Neurenberg genoeg daklozen meegemaakt, die daar optimaal mee geholpen waren geweest. Nu, voor de horden asielzoekers, worden ze pas gerealiseerd. Dat deugt toch zeker niet!
  Trouwens, ik had in het algemeen altijd al mijn eigen gedachten over de “Je moet niet jaloers zijn:”Jaloers ben je niet voor je lol: Het staat door een gemis, vaak een diepgaand gemis, dat veel leed veroorzaakt. Als we dáár ten opzichte van elkaar eens alerter op werden, en elkaar beter hielpen, om dat gemis te boven te komen, dan zou er gaandeweg minder reden zijn voor jaloezie; met enkel een taboe er op kom je hier niet verder!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. elisah zegt:

  Geef zo’n cursus aub aan al die economische vluchtelingen die, door jaloezie gedreven, staan te trappelen om Europa in te komen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Het is toch niet te geloven? Het van oorsprong Duitse volk, MOET hiervoor “kromliggen”, en deze profiteurs krijgen het in de schoot geworpen! En net als in Nederland, zijn de christen-democraten, met de socialisten en sociaal-democraten de grootste ondersteuners van de moslimmannen en ander volk uit Afrika en Azië, die de sociale zekerheid komen opvreten.

  Like

 8. Anneke zegt:

  De politieke maffia gaat wat anstig worden ???? Ze dien het onderhand in de broek, hun anus is geen sluitspier meer…

  Like

 9. Anneke zegt:

  De democratie is DOOD, gestorven al veel langere gelee dan wij ons beseffen

  Like

 10. Qvic zegt:

  Jaloezie is niet het goede woord, het is meer onbegrip en frustratie. De autochtonen kunnen het maar niet begrijpen, waarom zij voor alles dik moeten betalen en zich in de schulden moeten steken en deze zogenaamde vluchtelingen die zelf er niets voor hoeven doen en dat zij het nieuwste van het nieuwste krijgen zoals, design keukens, design badkamers inclusief alle apparatuur en zelfs nu dure design meubelen krijgen en worden als VIP’s behandeld door de politici. Als de autochtonen iets willen krijgen zij te horen van deze zelfde politici dat daar geen geld voor is, maar voor de zogenaamde vluchtelingen is niets te dol en wordt alles kosten wat het kost geregeld voor hen. Dat is voor de autochtonen bevolking niet te bevatten. Dit heeft niets met jaloezie te maken, het is meer onbegrip en frustratie van dat de autochtonen bevolking het niet kunnen begrijpen dat iedere zogenaamde vluchteling in de watten gelegd wordt door de politici, terwijl zij de rekening ervan krijgen. Dat kunnen die politici ook niet uitleggen aan de autochtonen bevolking van waarom zij dit doen, daar wringt de schoen. Want als je kritiek hebt over hun beleid, wordt direct weggezet als racist, rechts-extremist of iets degelijks of zelfs opgepakt en berecht. Zo wimpelen de politici alle kritiek over hun beleid weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s