Als de reisgroep niet reizen kan . . .

Screenshot_1

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

“We kunnen niet meer naar Duitsland, de grenzen zijn dicht”. Dit beseffen duizenden “vluchtelingen”, die aan de Grieks-Macedonische grens wanhopig proberen Macedonië binnen te komen als transitoland. Van de naar schatting 12.000 wachtenden mochten enkele honderden de grens oversteken.

Dat bericht het “ZDF-Morgenmagazin” en omschrijft de situatie als een groep reizigers, die op weg vanuit de vakantiebestemming op weg naar huis op grond van een staking of een sneeuwstorm eraan gehinderd werd door te reizen en zich bij reisleidster Angela Merkel beklaagt. Alsof er een door God gegeven recht zou bestaan om naar Duitsland te komen. Alsof de uitroep “asiel”, gebezigd in Damascus, niet al voldoende was om in Berlijn de asielprocedure in Berlijn teweeg te brengen.

Volstrekt niet. Want de asielprocedure moet in Griekenland begonnen worden en niet pas in Duitsland, nadat meerdere EU-landen alleen maar transitlanden waren. Hier moeten de mensen die onze bescherming nodig hebben, en ook moeten krijgen, gescheiden worden van diegenen die in de EU willen immigreren. Hier moet opgeroepen worden tot solidariteit door de Arabische broederlanden aan de Golf.

Het zijn de directe gevolgen van de politieke fout van Angela Merkel, die in een vlaag van verstandsverbijstering de mensen naar Duitsland uitnodigde zonder haar werkgever, het Duitse volk, te vragen of er in ieder geval over te informeren. Wat in het begin wellicht leek op een zweem van menselijkheid, blijkt steeds meer te zijn wat het werkelijk was: een fatale politieke fout en een eersteklas openbaring van politieke incompetentie. Alles wat nu gebeurt, zijn de doorzichtige pogingen om deze fout zo te verdelgen dat hij in het stembureau minimale schade veroorzaakt, gepaard gaande met een naïviteit die eerder bij Sesamstraat gepast zou hebben dan bij de bondskanselier van een van de grootste economieën ter wereld. Anderen zijn al om mindere redenen afgetreden. Wie te laat komt, wordt door het leven bestraft. Deze keer ook? We zullen zien . . .

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thoma Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Als de reisgroep niet reizen kan . . .

 1. Jean zegt:

  Dat zijn er dus enkele honderden teveel die doorgelaten worden, wij eisen “definitief” grenzen sluiten, zoals Geert Wilders zegt “vluchtelingen gaan naar het dichtstbijzijnde land voor veiligheid” die spenderen geen duizenden euro’s om op een bootje te dobberen.
  M.i. zijn dat pure parasieten die willen teren op andermans geld, dus: terugsturen die troep.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Uitstekend artikel, vooral de laatste alinea.
  Hierin wordt kort en bondig de absolute realiteit benoemd. Meer is niet nodig.
  Hiermee zijn ook alle complot-theorieën van de baan.
  Incompetentie hand-in-hand met idealisme of egocentrisme. Maakt niet uit,

  Like

 3. OlgaV zegt:

  Fantastische die grens dicht. Ik hoop dat ze het thuisfront informeren dat ze beter thuis kunnen blijven! Nog beter dan een dichte grens is natuurlijk die lui tijdelijk op te vangen in tentenkampen en geen gratis geld, huis meer te geven en zeker geen permanente verblijfsvergunning. Moet je opletten hoe snel deze invasie stopt. Mohammedanen horen niet in in onze Westerse samenleving.

  Like

 4. kruisridder zegt:

  Heel simpel met 2 dingen een stuk eenvoudiger op te lossen. Het hek onder stroom zetten met 400.000 volt en om de 100 meter een mitrailleursnest met 2 militairen bemannen en die een dodelijke geweldsinstructie geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s