Griekse gouverneur wil noodtoestand uitroepen

Screenshot_4

IDOMENI – De gouverneur van de Griekse regio Centraal-Macedonië wil de noodtoestand uitroepen vanwege de aanhoudende toestroom van vluchtelingen en de onhoudbare leefomstandigheden in de opvangkampen.

In de grensplaats Idomeni zitten 13.000 mensen in kampen en meer naar het zuiden nog eens vijfduizend, zei gouverneur Apostolos Tzitzikostas zaterdag tegen de Griekse zender Skai.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Griekse gouverneur wil noodtoestand uitroepen

 1. carthago zegt:

  Het is behoorlijk ridicuul dat miljoenen toeristen van Europa naar Turkije geruild zijn voor miljoenen kalifaatratten vanuit Turkije naar Europa. Er staan duizenden hotels leeg in turkije, heeft nazi zwabber Mergel nou zo’n aantrekkelijk hemelbed?

  Like

  • koddebeier zegt:

   Straf de Turken af mensen, zorg dat die hotels leeg blijven !!

   Like

   • Cathja zegt:

    Hotels vullen met ‘vluchtelingen’ is ook een mogelijkheid. Ze zitten daar veilig en vrij dicht bij huis. Als we Turkije toch geld geven voor de opvang van ‘vluchtelingen’, dan maar zo. De vakantiegangers laten Turkije dit jaar links liggen.

    Like

 2. rightie zegt:

  Geld, jongens, jullie moeten meer geld ophoesten. Links heeft altijd meer geld nodig. Griekenland wil meer POEN.

  Like

 3. Jean zegt:

  Blijkbaar zijn de Grieken toch niet zo slim dan ze ons hebben wijsgemaakt in de lagere school!!!
  Wij ‘niet politiekers en dus onafhankelijk’ wisten dat al maaaaanden geleden dat het fout zou lopen met dat misdadig open grenzen beleid op poten gezet door die EU misdadigers een troep die blijkbaar niet graag gecontroleerd wordt als ze ergens in Europa zijn gaan graaien?
  Laten we maar snel terugkeren naar 30 a 40 jaar geleden naar een Europa van onafhankelijke staten “zonder” dictatuur want die EU is de reinste dictatuur die men zich kan voorstellen, een troep uitgerangeerde nietsnutten die dagelijks van onderbroek moeten wisselen omdat ze steeds kletsnat is van geilheid op macht én profitariaat.
  Nooit heb ik haat gekend maar die EU troep én de islamieten hebben daar verandering in gebracht.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] Door zware regenval is de bodem in het provisorische vluchtelingenkamp bij Idomeni veranderd in een modderpoel, terwijl de temperatuur is gedaald tot 4 graden Celsius. [/quote]

  Daar waar de ‘vluchtelingen vandaag komen is het toch lekker warm en droog?

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Grenzen gewoon dicht houden en Griekenland eens na laten denken, en eveneens de zogenaamde vluchtelingen. Hoe langer ze moeten wachten, des te meer telefoontjes van de ‘vluchtelingen’ gaan naar huis met de boodschap: ‘het lukt niet, wachten helpt ook niet, kom maar niet na, want dat heeft geen zin. Misschien komen we zelf weer naar jullie terug’.
  Nu hoorde ik weer op het nieuws dat op het moment meer vrouwen met kinderen de oversteek wagen. Dit om hun mannen achterna te reizen. Deze mensen hebben geen geweten en denken niet aan de kinderen. Gewoon standhouden met het dichthouden van de grenzen. Vroeg of laat worden ze het moe.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Mirjam op 5/3 om 18:54

   Wat ons land betreft: hier duurt het minimaal 6 maanden na de eerste asielaanvraag voordat duidelijk is of nareizende familieleden mogen overkomen. Stel dat de asielaanvraag wordt afgewezen, en de echtgenotes plus kinderen zijn onderweg naar hier, dan dwalen na de afwijzing complete gezinnen van hot naar her. Zeer onverstandig van die vrouwen om te vroeg te vertrekken! Waarom durven ze trouwens nu opeens wel de oversteek te maken, en vertrokken ze niet als compleet gezin? Ik vind het een vreemde zaak! Misschien denken ze een positief besluit in Europa af te kunnen dwingen als er kinderen (én misschien zwangere vrouwen) bij betrokken zijn?

   Like

 6. Pieter zegt:

  Zielig voor de kindjes, maar hun ouders hadden nooit de gok mogen wagen.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Jean zegt:
  5 maart 2016 om 18:43
  Ik ben het met je eens.
  Het is te gek voor woorden dat al dat gespuis hier komt, ze krijgen alles zonder er iets voor te doen. Ze krijgen de huizen die bestemd zijn voor jullie kinderen, ik kan hier wel om janken. Het is zo oneerlijk, ze krijgen een uitkering zonder een poot verzet te hebben, terwijl ons volk onderzocht worden of ze wel een uitkering mogen krijgen. Ik ben mijn geloof in heel wat dingen kwijt, ik vertrouw niets meer, wij mogen alleen nog werken en betalen, betalen voor al die onrendabele onder ons. Wanneer komen we in verzet?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s