KLACHT . . .

Screenshot_9

(Door: Theo)

Ik zie in mijn lokale Jumbo-supermarkt steeds vaker zogenaamde ‘hoofddoekjes’ achter de kassa en dit stoort mij. Ik ben van mening dat u als Nederlands bedrijf de Nederlandse normen en waarden dient hoog te houden En dat u als Nederlandse grutter er beter aan doet u verre van dergelijk schorriemorrie te houden. Zoals u weet, is het dragen van een hoofddoek een uiting van de (fascistoïde) ideologie die het vrije Westen zeer vijandig is. Ik hoef u de vele voorbeelden hiervan, zoals de aanslagen in steden als Parijs, New York, Londen, Madrid, Keulen en andere Europese steden, niet voor te houden neem ik aan.

De islam is een achterlijkheid die zelf nog niets goeds heeft voortgebracht. Hij parasiteert alleen en zuigt beschavingen leeg. Het enige dat dergelijk tuig kan, is klagen over hoe slecht ze in het Westen behandeld worden, terwijl zij in ieder westers land aanvoerder in de criminaliteitsstatistieken zijn.

Hen boven Nederlanders bevoordelen geeft niet alleen een verkeerd signaal af: het heeft ook een aanzuigende werking. Maar nog erger is eigenlijk dat Nederlanders worden achtergesteld. Een daad die in oorlogstijd steevast als ‘volksverraad’ wordt aangeduid!

Tot nu toe kon ik naar een andere kassa uitwijken, maar ik heb mezelf voorgenomen dat ik, indien dit niet meer mogelijk is, de winkel zonder boodschappen zal verlaten. En dan ook niet meer zal terugkomen.

Ik weet dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Bij mij in de buurt zijn steeds meer mensen die het opvalt hoe de Jumbo steeds meer islamtuig te werk stelt. En naar eigen zeggen hebben zij zich hierover bij u al eerder beklaagd. Wees dus de wijste!

Door:
Theo
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, landverraad, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

59 reacties op KLACHT . . .

 1. jungleelephant zegt:

  Benieuwd naar de reactie!Bij Nettorama en Action idem,en Albert Heijn begint ook al!

  Like

 2. joga zegt:

  Daarom al lang gestopt bij de Jumbo en AH. De Nettorama is veel goedkoper en vriendelijker. Verder koop ik in Duitsland de veel goedkopere vleeswaren, drank, benzine enz. Ik zal nooit maar dan ook nooit afrekenen bij een hoofddoekje.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Bij Nettorama zijn er ook 4 van de 6 buitenlands,al of niet met kopvod!Zelfs bij Zeeman en het Kruidvat!

   Like

  • siem zegt:

   Op you tube een filmtje over De Koran,te walgelijk voor woorden,maar wat gebeurd,juist dat staat in dat andere kloteboekje,,,de Bijbel!!!!!!dus,wat voor geloof dan ook ,,,,het een puinhoop sinds eeuwen, kij naar vandaag de dag!!

   Like

   • John zegt:

    Het kan wel ook in de bijbel staan, maar niemand brengt dat in praktijk.
    We verbranden geen heksen meer op de brandstapel en zo.
    Dus in die bijbel kan staan wat wil.
    Bovendien is kerk en staat hier (nog) gescheiden, en in moslimlanden niet.
    Daar is wat in hun sprookjesboek staat gewoon wet, hoe achterlijk het ook is.

    Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  toen kwam er ’n Moslima met ’n bedoekte snuit
  en zo gingen bij Jumbo de kaarsjes uit !… 😛

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Prima klacht! Elk bedrijf dat heult met de islam moet dat betalen door omzet verlies. Koop niet bij Jumbo!

  Kan iemand deze klacht op twitter posten? Daar worden bedrijven pas echt bang van..

  Like

 5. carthago zegt:

  Goed idee!!!!!!!!

  Like

 6. Japio zegt:

  Je ziet ze steeds meer opdoemen, het is gewoon een plaag. Bij ons in de buurt is het verboden om als chauffeur of bestuurder in het openbaarvervoer zichtbaar een kruisje te dragen heb ik gehoord. En die moslima’s mogen wel met kopvodden lopen, echt te idioot voor woorden.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Theo,

  een beetje hoofddoek heeft het formaat van minstens twee volwassen theedoeken. Waarom je dat dan toch hoofddoekJES blijft noemen is me een raadsel. Alsof het probleem kleiner wordt als je het een verkleinwoord meegeeft. Niet dus.

  Mijn vriendin woont boven een Jumbo-filiaal. Als we samen boodschappen doen zorg ik er wel voor dat we niet in de rij bij een hoofddoek terecht komen. Als het niet anders kan, de winkel verlaten zonder je boodschappen. Een volgende keer terugkomen en hetzelfde ritueel volgen.

  Bij Aldi is het me een keer gebeurd dat ik in een nogal lange rij stond toen er een extra kassa openging (caissière met hoofddoek). Andere klanten zeiden dat ik voor kon bij die kassa. Ik heb gezegd: “Nee, niet bij een hoofddoek.” Dat zal bekend worden bij de bedrijfsleiding. Op zo’n manier kost een hoofddoek ze geld en zullen ze op den duur stoppen met het in dienst nemen van moslima’s. We kunnen er zelf een heleboel aan doen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • tjonge zegt:

   zodra men een verkleinwoord gebruikt is het vaak denigrerend bedoeld, dus de uitspraak hoofddoekJES is m.i. zeer correct !

   Like

   • Mee eens tjonge, iedereen moet maat doen wat ie niet kan laten, het is toch van de gekke dat men gedwongen wordt om een andere kassa of balie te kiezen waar geen kopvod achter zit. Maar het zal wel zo wezen, hier flinke taal bezigen en op vakantie naar Turkije gaan. Een dubbele moraal dus wanneer het er op aankomt in sommige gevallen kan men NIET kiezen en moet tandenknarsend zich laten helpen door een moslima bijv. door een afspraak met een medisch specialist, want die zeg je zo maar niet af, want dat kost geld en een verstoorde relatie met de behandelend art of specialist. Nederland is verdeeld tot op het bot i.t.t. de politiek welke sinds 1848 aan de touwtjes trekt, er is geen ontkomen meer aan de islamisering van Nederland het dringt langzaam maar zeker door tot in de haarvaten van Nederlandse maatschappij en vaak met voorkeurstemmen gekozen democratische politieke elite die het gewoon voor het zeggen hebben en de schaamte van het verraad reeds lang voorbij zijn. Kijk uit met wat je wenst bij de eerst komende verkiezing!

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Tegenspreken om het tegenspreken.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 8. http://tora-yeshua.nl/2015/06/albert-heijn-maakt-weer-reclame-voor-de-moordmachine-de-islam/

  Zie de link, als ze maar geld denken te kunnen verdienen, principeloze Al (bert) la H(eijn) en Jumbo zijn blijkbaar al niet anders.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hoezo Nederland niet geïslamiseerd?

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Ik lees met verbazing de reacties over de hoofd-DOEKEN. Maar dan vooral omdat ik als buitenstaander de idee krijg dat dat euvel in zowat elke winkel in NL voorkomt.

  Like

  • Nou, dat kan ik U dan weer verzekeren: Op een paar in de kiem gesmoorde pogingen in het verleden na: NIET in Alkmaar.
   Vraag me niet, hoe we hier zulke dingen voor elkaar krijgen, maar we KRIJGEN het voor elkaar. Zelfs de asielzoekers -afkloppen- houden zich hier vooralsnog gedeisd!
   Moskeeén -2 stuks- roepen nog steeds niet op tot gebed: Verboden! Eén islamitische basisschool, maar niet op Arabische leest en met hoofddoekloze leerkrachten, ongelogen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik schreef dat omdat ik allerlei namen van winkels in de reacties zag.
    Hier zie je dat totaal niet, ook geen denken aan dat b.v. bij Gemeentehuis of dergelijke je zoiets zou zien.
    Heeft natuurlijk ook met de “laïcité” te maken.
    Ik zou me groen en geel ergeren in zo,n doeken-winkel.
    ///////////////
    Even een zijsprong: Alhoewel ook ik dat koninklijke gedoe “uit-de-tijd” vind, vond ik toch de houding van de vrouw van de Kroonprins van Denemarken wel krachtig.
    Zij verdomde het om, bij een staatbezoek aan S.A., gesluierd te gaan bij die “omhoog-gevallen-olieboeren” uit ,t M.O, die zich Koning/prinsen noemen.
    Let maar op, als ze zijn vrouw passeren wordt die totaal genegeerd en krijgt uiteraard geen hand.
    Dat is nou “typische” Oosterse hoffelijkheid.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ook bij mij supermarkt om de hoek, de plus, zit geen enkele hoofddoek achter de kassa, ook geen rekken met halal producten.
    Wel 1 rek met snoepjes, van een bekend merk, die halal zouden moeten zijn.
    Heel soms, voor een blauwe maandag, een allochtonen kassa juf of vakkenvuller maar na enkele keren daar iets te hebben gedaan zie je deze ook al na een tijdje daar nooit meer terug.
    Zal wel tegengevallen zijn denk ik dan, voor de bedrijfsleider.
    Verder zie je bijna nooit iemand daar in woestijn kleding.
    Hoe het er op scholen er aan toe gaat hier heb ik geen idee.

    Like

   • Ha ha! En als je ze daarop zou aanspreken, zeggen ze met een stalen gezicht: “We doen het zo uit respect voor haar.”
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 11. Ik zou dan juist snel een aantal varkensproducten pakken, die aan de moslima geven en dan na scannen zeggen dat je niet genoeg geld bij hebt…. ddarna terug de wjnkel in en aan een andere kassa afrekenen….

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Ik koop NIET bij hoofddoeken.

  Like

 13. Robby E. zegt:

  AH heeft in A’dam al jaren voornamelijk koplappen en ander lichtgetint gespuis in dienst!
  Action volgens mij alleen maar buitenlanders, Turken en Marokkanen, en om eoa mij onduidelijke reden hebben ze een air of dat ze meer zijn dan de klant. Waarschijnlijk omdat ze een kleine minderheid vormen van hun stam die wérkt, een soort misplaatste trots lijkt wel!

  Like

 14. Elena zegt:

  Dit fenomeen zie ik al jaren.
  Ik weiger af te rekenen bij een persoon die een kopvod draagt wat strak over het hoofd gevouwen is…en geen enkel haartje zichtbaar is.
  Wil wel de uitzondering maken…als de lap op een sportieve manier aan de achterkant geknoopt is, op de manier die we eerder zagen bij westerse vrouwen .
  Indien mogelijk leg ik pakken normaal vlees in de bak bij halalvlees …lol.

  Like

  • BertG. zegt:

   Je bedoeld zo sportief geknoopt zo als fatima elastiek haar doek altijd draagt.
   Of dat nou de minst fanatieke is betwijfel ik dan weer.
   Elk volk heeft daar ze eigen manier van een hoofddoek dragen, vergelijk het met kapjes in klederdracht.
   Ze hebben allemaal een kapje op maar geen enkel dorp hetzelfde.

   Like

 15. Avidia zegt:

  Ik verreken niets aan een mevrouw met een sluier over haar hoofd, we zijn in Nederland, waar geen sluiers zijn, klaar af!

  Like

 16. Avidia zegt:

  IK LEVER MIJ NIEMAND MET EEN HOOFDDOEK MIJN PERSOONLIJKE BOONSCHAPEN AF , SORRY VOOR DE HOODLETTERS , ER IS IETS MIS MET MIJN COMPUTER

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Femke Hallal-sema in jonger jaren, toen ze nog idealistisch was en geen kwaad in de islamisering zag……………………..
  http://static1.persgroep.net/volkskrant/image/ab15c3f0-925e-4761-9113-f472b4d54bed?width=300

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de islamisering in de praktijk gebracht.

  Like

 19. Ruud Beijer zegt:

  Elena jij bent een persoon naar mijn hart.Ook ik zal geen mogelijkheid onbenut laten om varkenslapjes tussen de halal troep te leggen.Oprutte daarom stem op de PVV.PVV betekent Einde islam in Nederland.

  Like

 20. Frans zegt:

  Ik noem het stofdoeken.

  Like

 21. Pingback: KLACHT . . . | Kattukse Vrienden voor Israël

 22. Jan zegt:

  SA bezoekt Jumbo en AH:

  Inspectieteam bezoekt Jumbo en AH in de Westerstraat, Amsterdam

  Op woensdag 17 februari inspecteerden zes Amsterdamse activisten van docP de Jumbo en de AH in de Westerstraat. In beide supermarkten stonden de bedrijfsleiders ons welwillend te woord en beiden meldden dat zij niets aan het assortiment van hun winkel konden veranderen. Dat wordt van hogerhand opgelegd.

  De Jumbo had verse basilicum, rode paprika’s en grapefruits uit Israel. Helaas is Jumbo kort geleden begonnen de verkoop van de zeer verfoeilijke SABRA humus. En we troffen medjoul dadels aan waar geen land van herkomst op stond en dan vermoed je het al …

  AHhad verse dadels uit Israel, verschillende soorten Sabra humus en een groot assortiment Tivall producten, allemaal uit Israel.

  Opvallend was dat bij de klanten van de Jumbo meer interesse en sympathie voor onze actie bestond dan bij de klanten van AH.
  http://www.docp.nl/inspectieteam-bezoekt-jumbo-en-ah-in-de-westerstraat-amsterdam/

  De missie van de antisemieten: http://www.docp.nl/missie/
  en hun vrienden (zie onderaan): http://www.docp.nl/

  Op 10 maart weer Israël-haatdag. Het programma:
  https://www.facebook.com/events/1576555279301175/

  Like

 23. Johan zegt:

  Dat is gewoon erg in dit land, overal hoofddoekjes, wat mij betreft word dit per direct verboden en mocht iemand dit toch doen dan gelijk 500€ boete, hoe komt een supermarkt er ook bij om dit toe te staan, dit hoort niet hier! Evenals bijv. de koran, ik pleit dan ook voor een algeheel verbod op kopvod.

  Like

 24. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 25. Gerrit Tienkamp zegt:

  BOYCOT JUMBO

  Like

 26. koddebeier zegt:

  Simpel….Boycot de JUMBO !!

  Like

 27. janchik zegt:

  In mijn allochtonen wijk (90% moslim) is een grote Turkse supermarkt, een Lidl, een Action en een Plus, waarvan alleen PLUS hoofddoekvrij is, dus voor mij is de keuze simpel. Daarnaast is de Lidl hier, met 100% moslim personeel, nou niet bepaald het toonbeeld van hygiëne, komt vooral door die Turkse vrouwen die overal aan voelen en knijpen. Zelfs bij verse onverpakte gebakken broodjes, die ze pakken, bevoelen, knijpen en dan weer terugleggen. Heb dit zelf meerdere malen geconstateerd en kom er dus ook nooit meer, want daar griezel ik van.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus ook bij jou een hoofddoek vrije plus supermarkt.
   Zie je wel dat het ook anders kan.
   Ik was al bang dat ik de enigste was met een principiële bedrijfsleider hier in de buurt.
   Het is dan dus plus beleid om ze daar bewust niet te plaatsen en dat ze dat dan ook maar lang vol blijven houden.

   Like

 28. Guardiacivil zegt:

  Een groot grutter valt ook onder de gevestigde orde en dus elite, deze groep zal zich weinig aantrekken van klachten omdat ze de grote lijn van de overheid en zogenaamde gedragsregels volgen. De klacht zal waarschijnlijk weinig uithalen. Het is juist weer een teken en een schandalig feit dat de elite deze regels blijft volgen geheel in lijn met correct links politiek en lokaal politiek correct gedrag en zijn verzekerd van bescherming volgens de idiote wetgeving.

  Like

 29. Theodoor zegt:

  Kopvod achter de kassa, dan ga ik al jaren zonder boodschappen weg, ook bij het gemeente huis overigens.
  Ik heb het niet met die opdringerige politieke club.

  Like

 30. wauso zegt:

  Hier de vervulling van Uw wens (Tweet): Tijd voor ‘KOPVOD’ Verbod bij de Jumbo !

  .

  TIJD voor 'KOPVOD VERBOD' bij JUMBO (Lees https://t.co/crCwEPzaFP pic.twitter.com/ueCJtGZS4M— W.H.J. Reiss (@willyreiss) 6 maart 2016

  //platform.twitter.com/widgets.js

  Like

 31. Raytheman zegt:

  Het niveau wordt er niet beter op. Ben zelf rechts en stem ook pvv maar dit is wel echt een achterlijk stuk

  Like

  • janchik zegt:

   Ik denk dat dit komt @BertG. omdat bijna alle Plus winkels zelfstandig zijn, met een eigenaar als uitbater. Vroeger waren dit de Sperwer kruidenier zaken. Deze mensen nemen gewoon geen moslima’s of moslims aan en dat is toch wel opmerkelijk zeker in mijn buurt. Je ziet hetzelfde fenomeen hier met de Katholieke VWO, veel moslim meisjes maar niet 1 kopvod. Hebben ze voor moeten tekenen, logisch want je mag op een islam school ook geen kruis dragen.
   Niettemin een hele grote PLUS voor de PLUS supermarkten.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ze nemen ze soms wel aan maar ze blijven nooit lang hangen.
    Blijkbaar gaat er dan toch altijd iets mis. Waar zal dat nou aan liggen.
    Hier hadden ze een 15 jarig knulletje om vakken te vullen aangenomen.
    En wat gaat ie doen in ze vrije tijd? Met ze vrienden voetballen in de Plus.
    Ja, dan lig je er uit, gek hé. En nog snappen ze het niet waar het nou aan ligt.

    Like

 32. Hendrik M. zegt:

  Een als zodanig herkenbare non nemen ze niet aan, een heilsoldate in uniform ook niet; waarom dan wel wijven die zitten uit te stralen dat ze zo’n goeie degelijke moslim zijn?

  Like

 33. Pingback: DOORGEEFLUIK (39) | voorzieners

 34. Ik zie dat in action maaseik ook, zeer iriterend,zie ik bij inkomen geen kassa zonder hoofddoek dan draai ik mij gelijk om en ga de colryt binnen

  Like

 35. bronlezer zegt:

  In Rotterdam hetzelfde verhaal. Toen ik een jaar geleden voor het laatst er winkelde zag ik bij de AH op Zuidplein 95% hoofddoek, 5% overige allochtonen, 0% autochtoon NL. De Dirk daar zelfde verhaal. Ook oververtegenwoordiging moslims bij diverse filialen in de stad bij Jumbo, Lidl en Aldi. Xenos, Hema en Blokker vallen nog een beetje mee. Maar als ik kijk naar kledingzaken of broodjeszaken in handen van allochtone ondernemers dan werkt er 0,0% autochtoon. Allochtonen met een andere achtergrond dan de ondernemer zie je er ook niet. Daarom werken bij shoarma zaken er alleen en dan ook echt alleen maar moslims, nooit een Nederlander of bijv Surinamer of een Pool. Bij roti-zaken zie je geen autochtonen en geen moslims. Bij kledingzaken in handen van Surinaamse hindoes alleen Surinaamse hindoes, bij de Turkse bazaars alleen Turkse mensen, enzovoort. Maar als je ze vraagt over racisme en discriminatie dan roepen ze allemaal dat alle Nederlanders racisten zijn en discrimineren maar zij zelf NOOIT!! De omgekeerde wereld dus.

  De FNV roept wel eens wat over verdringing van NLse werknemers op de arbeidsmarkt. Laat ze hier ook maar een keer iets over schrijven. Maar ja, zelfs de FNV waagt zich niet aan dit politiek zeer gevoelig onderwerp.

  Wie me niet gelooft moet anders zelf maar eens in die stad gaan winkelen in de winkelcentra en er boodschappen doen in een paar supermarkten. Doe het! Overtuig je zelf.

  Er zijn gelukkig nog wel een paar ondernemers die het ook anders doen. Er is een AH filiaal dat echt probeert het personeelsbestand een afspiegeling te laten zijn van de wijk waar het in zit en wat daar aan verschillende culturen woont. In dit filiaal werken m/v NLers, surinamers, moslims, antillianen, een chinees, een gehandicapte, jonge en oudere mensen allemaal met elkaar. In dat filiaal winkel ik wel eens en de sfeer is prettig en het personeel is er nog vriendelijk. Dit zijn de ondernemers die me hoop geven. In dat filiaal winkel ik in een sfeer die uitademt dat het toch mogelijk is: een Nederland waar we met elkaar kunnen wonen en werken, waarin we niet toestaan dat de ene groep de andere groep uitsluit, waar ik als Nederlandse klant welkom ben.

  Een 100%hoofddoekjes bij de kassa supermarkt is dus NIET een supermarkt die dat uitstraalt.

  Like

 36. Anoniem zegt:

  Hall Theo

  Ik geef U gelijk, maar als tegen oordeel is het wel weer zo dat bedrijven mensen met hoofddoeken of mensen die de Islam volgen, niet niet mag aannemen. Als ze tegen hun zeggen: “Ja sorry, we nemen je niet aan, omdat je een hoofddoek draagt” (In grove woorden gezegd), dan word dat gezien als discriminatie.

  Like

  • bronlezer zegt:

   Dat mogen bedrijven wel, Theo. Als het personeelsbedrijf van een bedrijf, zoals een supermarkt bij mij in de buurt, bestaat uit alleen maar moslims of bijna alleen maar moslims, dan kan het wel.

   Als ondernemer kan, en mag, je beslissen en zeggen dat je je personeelsbestand een afspiegeling wil laten zijn van de wijk waar het in zit of het klantenbestand dat die onderneming heeft. Dat kan dus betekenen dat zo’n ondernemer de ene keer een moslim weigert, en weer een andere keer een Nederlander of een Surinamer.
   Hetzelfde kan en mag de ondernemer ook doen met leeftijden. Het kan dus ook voorkomen dat zo’n ondernemer de ene keer iemand van 40 of 55 afwijst, en de volgende keer dus juist weer aanneemt om dezelfde redenen: zorgen voor een divers personeelsbestand dat een afspiegeling is van de wijk waar het in is gevestigd.

   Een andere supermarkt in de wijk naast waar ik woon doet dit. Het is er prettig winkelen. Voor iedereen die in de wijk woont. En die zaak loopt heel erg goed!

   Like

 37. vanhetgoor zegt:

  Wellicht is het beter als wij de acties tegen hoofddoeken gaan aanscherpen en allemaal het zelfde doen. Misschien hebben wij er alleen zelf last van als wij de boodschappen laten staan en zonder kopen de winkel uit gaan. Het komt vaker voor en winkels houden daar rekening mee.

  Ik denk dat het beter is om elke keer als er een hoofddoek achter de kassa staat om juist die rij te kiezen en dan het gesprek aan te gaan. Rechtstreeks vragen of de hoofddoek er achter staat dat Allah kindertjes neukt, en of haar broer ook koppen van rompen snijdt. Directe confrontatie is moeilijk, maar het is het enige dat succes kan hebben.

  Het is mij eens overkomen dat ik op zaterdagmiddag laat nog iets moest kopen, ik ga naar Dirk van de Broek (in mijn woonplaats was toen nog een Dirk!!!) Er waren twee kassa’s open, de ene voor mandjes bij de sigaretten-balie en een gewone voor klanten met karretjes. Achter die kassa zat een meisje met een zwarte hoofddoek die tot haar middel reikte. Ze glimlachte vriendelijk en stelde dat ik bij haar kon komen afrekenen, er stonden vijf mensen in de rij bij de mandjeskassa, en niemand bij haar. Ik had geen keus, ik moest wel, het karretje kon niet door de opening bij de mandjeskassa. Ik moest dus wel en ik zei haar dat ik het niet prettig vond om bij de kassa te moeten komen waar iemand achter zat met een hoofddoek. Als door een angel gestoken stond zij op en ging de cheffin halen. Ik heb de cheffin verteld dat ik geen keus had, omdat er maar een normale kassa open was, en dat er bij die kassa een meisje met een hoofddoek zat. Vervolgens heb ik de cheffin uitgelegd dat ik er niet van gediend ben om geholpen te worden door iemand die er achter staat dat joden vermoord moeten worden (dat staat in de koran) en dat wij in Nederland 70 jaar geleden de fascisten er uit hebben geschopt en dat het dus geen goede zaak is als er weer fascisme komt.

  De cheffin van Dirk pakte haar telefoon en zij belde met de district-manager, ik legde het nogmaals uit en die district-manager vertelde de cheffin om de hoofddoek maar even iets anders te laten doen, vervolgens heeft de cheffin zelf de kassa bediend, ik heb afgerekend en ben lange tijd niet meer bij de Dirk geweest. Op dit moment is er geen Dirk meer. Op die plaats komt een Deen (die is ook van Van de Broek) en bij Deen is men iets beter met het aannemen van het personeel, er komen ook wat duurdere klanten.

  Ik raad iedereen aan om juist bij de hoofddoekkassa te gaan staan en dan direct de confrontatie op te zoeken. Direct stellen dat je niet gediend bent van jodenhaat en dat die smerige kinderneukende Allah door een stel bouwvakkers gedist moet worden. (mijn spellingchecker maakt er ‘gedist’ van, ik dacht dat ik iets anders schreef, maar goed!)

  Like

 38. Anne zegt:

  Een hoofdoek achter de kassa stoort mij. Dat dit in Nederland zo gebeurt, hoort eigenlijk niet. Je komt ze in alle supermarkten tegen: Dirk van den Broek, Albert Heijn enz.
  Ik probeer zulke kassa te mijden, en als er geen andere is breng ik de spullen terug!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s