Rutte stelt verwachtingen “vluchtelingen”probleem bij

Screenshot_7

(Door: Hans van Soest)

Premier Rutte stelt de verwachtingen bij over de aanpak van het vluchtelingenprobleem. De instroom moest binnen acht weken aanzienlijk zijn gedaald, maar dat gaat niet lukken, erkent hij nu. De Europese regeringsleiders hebben nu hun hoop gevestigd op de top met Turkije aanstaande maandag.

Begin januari waarschuwde Rutte nog dat de vluchtelingeninstroom ‘binnen zes tot acht weken sterk moet zijn teruggedrongen’. Regeringsleiders en Europees president Donald Tusk waarschuwden voor het voortbestaan van de EU als er niet snel een oplossing kwam. Nu die deadline bijna is verstreken en het aantal vluchtelingen dat dagelijks van Turkije naar Europa reist alleen maar is gestegen, noemt Rutte het ineens ‘geen ramp’ als de deadline niet wordt gehaald.

Lees verder>>>
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, Desinformatie, Eurofielen, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

66 reacties op Rutte stelt verwachtingen “vluchtelingen”probleem bij

 1. Hoeveel “toppen “moeten er nog komen??????????????????????
  Man, man……………….wat een gedoe om die azielige zoekers. Vlieg of trein ze terug naar hun thuisland!

  Like

 2. carthago zegt:

  Zoals de 1000 euro hoax.De oorlogstrein is op stoom gekomen, de pleuris gaat uitbreken. Nosferatu.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Rutte noemt het ineens ‘geen ramp’ als de deadline niet wordt gehaald. Natuurlijk niet, het kabinet Rutte 2 is zelf de grootste ramp die Nederland sinds de tweede wereld oorlog overkomen is !!
  Stel giga prutsers !!

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Dat was toch te verwachten. Het zou eerder verbazen als meneer de fantast eens iets zou zeggen wat wel op waarheid berust. Alles wat hij zegt is gebakken lucht.

  Like

 5. Edjan zegt:

  Ajoh, Rutte, vergeet het toch, geen mens die daar nog in gelooft. Ga maar lekker praten met je vriend-dictator erdogan. Die heeft al lang laten weten dat jij voor ons(!) mooie geld zo goed als niets krijgt.

  Het enige dat gaat werken in dat de Balkan- en Visegrad-landen en Oostenrijk hun grenzen gaan sluiten. Maat ook dat is van korte duur.

  Want dan gaan ze dwars door Griekenland van oost naar west en pakken daar het rubberbootje naar Italië. Je vraagt je toch wel eens af wie er zo goed op al die bootjes aan het verdienen is, maar ik zou er je vriend-dictator erdogan maar niet mee lastig vallen want misschien sluit hij je dan wel op.

  Ehhh, waar waren we? Oh ja, in Italië. En dan, grote staatsman Rutte, zit je met precies hetzelfde probleem alleen ergens anders. Weer 6 weken voor een “oplossing”?

  Like

 6. Triplepundit zegt:

  Tsja, het mag helaas geen verassing heten dat Rutte wederom de aanpak van dit probleem te optimistisch heeft ingeschat. Onze minister-president moet duidelijk ook nog wennen aan de traagheid waarmee er in EU-verband resultaten worden geboekt.

  Zoals gewoonlijk probeert Rutte ons ondanks zijn niet behaalde doelstelling direct weer hoop te bieden, door te stellen dat hij verwacht dat spoedig te nemen maatregelen zullen zorgen voor een daling van de instroom op termijn. Ik kan me niet voorstellen dat er veel mensen zijn die zich door deze boodschap gerustgesteld voelen. Lichtpuntje is dan wel weer dat Rutte blijkbaar leert van zijn fouten, want een mogelijk wederom te optimistische termijn noemt hij ditmaal niet.

  Zolang de toestand in Turkije niet verbetert is een vermindering van het aantal vluchtelingen richting Europa helaas niet realistisch. Gelukkig zijn de eerste sommen geld, onderdeel van de beloofde financiële steun van drie miljard euro, inmiddels overgemaakt aan Turkije om hier iets aan te doen. Nieuwe financiële steun aan Griekenland voor het verbeteren van de situatie van vluchtelingen aldaar en een betere grenscontrole moet er wat mij betreft ook komen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Triplepundit 5 maart 2016 om 19:52

   [quote] Gelukkig zijn de eerste sommen geld, onderdeel van de beloofde financiële steun van drie miljard euro, inmiddels overgemaakt aan Turkije om hier iets aan te doen. Nieuwe financiële steun aan Griekenland voor het verbeteren van de situatie van vluchtelingen aldaar (..) moet er wat mij betreft ook komen. [/quote]

   Kijk, daar hebben we Joris Driepinter, de rechtprater van kromme zaken, ook weer.
   Hij probeert het deze keer alleen iets voorzichtiger, zodat hij minder snel opvalt.

   Like

   • Triplepundit zegt:

    Tistochwat: U noemt mij telkens een rechtprater van kromme zaken, maar het wordt tijd dat u eens onderbouwt wat er dan zo krom is aan mijn redeneringen!

    Like

   • @Triplepundit: Waarschijnlijk bedoelt ze, dat we niet zo hard zouden behoren te rennen en te proberen ons best te doen voor die klote-Turken: Dat doen ze namelijk ook niet voor ons:
    Emotioneel gedacht, ongetwijfeld, maar een kern van waarheid zit er wel in!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • BertG. zegt:

    Zo begaan met het lot van de “vluchtelingen” (ja, nog steeds tussen haakjes”).

    Nieuwe financiële steun aan Griekenland voor het verbeteren van de situatie van vluchtelingen aldaar (..) moet er wat mij betreft ook komen.

    En dan vraag jij om een onderbouwing wat er dan zo krom is?
    Jammer dat er geen hulp reisjes meer zijn te boeken anders kon je ze zelf helpen, of was je net te laat met inschrijven voor het goede doel.
    Dat is dan weer een gemiste kans. Volgende keer beter.

    Like

   • Harry zegt:

    Besteed maar geen energie aan de DDS huistrol die nu ook hier weer met zijn dwaze nickname de boel komt verstieren , Tistochwat .

    Het is een door de overheid betaalde landverrader die ook hier het regeringsstandpunt probeert te verdedigen en te pluggen .
    Als de overheid weer eens een zeperd heeft behaald , dan komt hij de scherpe kantjes er af vijlen om het acceptabeler te maken .
    Andere debiele plannen omarmt ie met groot enthousiasme .
    Hij staat voor alles wat wij niet willen .

    We kennen hem o.a. Als Laarmans , Simon Brouwenstein en nu hier dus weer als Paribus . En nog vele andere namen die me even niet te binnen schieten , verdomde ouderdom ook .
    Wachteres en Gielah ruiken hem op een kilometer afstand , zo zie je dat vrouwelijke intuïtie soms toch nog ergens goed voor is .

    Hij zegt te werken , maar hij heeft de hele dag de tijd om te reageren, zeven dagen per week , jaar in jaar uit .
    Ergo , wat hij werken noemt is het overheidswanbeleid te promoten .
    Krijgt ie dus nog geld voor ook .

    Zijn werkelijke naam schijnt Wim Hutten te zijn met een onduidelijk “adviesbureautje” in Den Haag .
    De opzet van dat adviesbureau zal zijn om ons gedachtenpatroon in een bepaalde richting te sturen . Omdat we zelf niet goed kunnen denken .
    Trap er nooit in , het is een geboren leugenaar en manipulator .
    Regelmatig wordt ie geband maar verschijnt dan een paar dagen later weer onder een andere naam .
    Hij heeft ook geprobeerd de site van Joost Niemöller te verzieken .
    Die maakte hij uit voor rotte vis op andere sites maar door zijn lidmaatschap van die site kon ie daar ook weer de boel verzieken , de smerige infiltrant .

    Ik moet me al heel sterk vergissen als dat allemaal niet dezelfde zou zijn .

    Like

   • Wachteres zegt:

    Gut, probeert Simon het ook eens op de site van Bron. En dat, terwijl hij op DDS niet anders doet dan Bron en de site voor leugenaar uitmaken.

    Je was me dit keer voor Harry,

    Je moet maar durven!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Triplepundit 6 maart 2016 om 00:21

    Betaalt dat nou goed, Joost (of hoe je ook mag heten), o.a. het promoten van de EU en het verheerlijken van Guy Verhofstadt?

    Hier vindt men de ‘redeneringen’ van Joost:

    https://ejbron.wordpress.com/2015/12/24/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-1/

    En demoniseer je de website van de heer Bron ook nog steeds op andere locaties op internet?

    [quote]
    E.J. Bron zegt:
    28 december 2015 om 20:17
    Ik ben zo langzamerhand een beetje klaar met uw EU-propaganda geklets. De site is eenduidig tégen de EUSSR.

    Dus: als u verder propagandapraatjes wilt blijven verkopen en de boel hier wilt opfokken, geef ik u een permaban!
    Webmaster

    Wachteres zegt:
    28 december 2015 om 21:48
    Bert, dit is Simon. Afgedonderd van DDS, nadat hij de boel daar in het honderd heeft laten lopen. Er reageert niemand meer op die site.

    En nog mooier ….. hij heeft een voortdurende antireclame gemaakt voor de site van E.J. Bron.

    Hij probeert zijn stijltje wat te veranderen, maar dat lukt niet erg.

    E.J. Bron zegt:
    28 december 2015 om 22:00
    Dank je!!! [/quote]

    ___________________________________________________________

    Ik ga geen tijd steken in het onderbouwen van je ‘redeneringen’, want dat vind ik zonde van mijn tijd. Je weet héél goed wat wij hier bedoelen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 6 maart 2016 om 12:10

    Het is uiteraard tijdverspilling om aandacht te schenken aan deze betaalde trol, maar ik wil hem graag laten weten dat ook wij hier zijn zalvende gezwam doorhebben.
    Wat een mentaliteit heeft deze figuur: de site van de heer Bron overal in diskrediet proberen te brengen en hier dan tóch zogenaamd minzaam ‘verstandige’ praatjes komen verkondigen.

    Like

 7. Dit verwachtte ik 8 weken geleden al. Pinokkio zit er voor de zoveelste maal naast!

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Alle Syriërs?En de meerderheid met een vals paspoort of zonder papieren?Daar wordt voor het gemak maar niet over gepraat!

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Iene miene Rutte
  blijft z’n leugengok benutte
  waarvóór mag u zelf raaien
  maar ’t helpt ons naar de haaien
  en naar de gallemiezen
  maar schiet wél op met kiezen… 😛
  .

  Like

 10. biebie zegt:

  Die neus is veeeeeeeeel te kort!!!!!!!!!!

  Like

 11. Pegidafan zegt:

  Alles gebeurd expres en met voorbedachte raden , wij worden zo opgefokt het is gewoon de bedoeling dat de boel straks losbarst . Ze hebben zulke grote problemen veroorzaakt met die massa emigratie dat ze zelf geen oplossing meer weten en laten het op zo’n manier door het volk oplossen . Ze weten precies wat er gaat gebeuren , en als het straks uit de hand loopt en het volk
  is los gegaan op de instromers , zullen zij achteraf bestraft worden . Maar houden die landveraders zelf schone handen en hoeven ze alleen maar toe te kijken . Dat is de bedoeling achter dit alles . Kijk het gezegde luid verdeel en heers , die moslims zijn al helemaal verdeeld en tegen elkaar opgezet , nu zetten ze ook nog een groep moslims tegen het europese volk op . Zodat die hier door het volk aangepakt worden . Zo proberen ze van het moslim probleem af te komen . Maar wel met het risico dat heel Europa straks plat ligt . Die ratten weten precies wat er in de wereld aan de hand is hoor . Een moslim aantal van ver boven de miljard , dat is levens gevaarlijk voor ons allemaal . Dat moet gereduceerd worden . En zo doen ze dat , ze laten het , het volk opknappen . Het lijdzame voorspelbare domme volk die juist precies doen wat zij willen .
  En ja ik snap het allemaal , je moet je land en alles verdedigen , maar het is wel weer in het belang van de elite . En het volk gaat weer de prijs betalen . Het vechten voor je land en cultuur heeft alleen zin als de elite daarna ook gepakt word anders geen overwinning.

  Like

 12. Edjan zegt:

  Er gaan er een paar terug, het is toch niet wat ze gehoopt hadden.
  Moge er nog velen volgen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25329742/___Vluchteling_Syrie_wil_terug___.html

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Toch is deze man heel belangrijk voor Nederland.
  Hij weet het volk als geen ander steeds weer opnieuw hoop te geven…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   paulzwueste 5 maart 2016 om 21:40

   Ik vraag me af waarom dit dan NIET bij mij werkt.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, hoor es er zijn natuurlijk altijd mensen die zich niet laten belazeren.
    Meestal hebben die een moeilijke jeugd gehad.
    Nu ik alles nog vèèl beter weet en masochist ben geworden willen ze me niet meer slaan. Het is altijd wat

    Like

 14. witte raaf zegt:

  Zooo hè al 308 teruggenomen door Turkije! Nou dat zet zoden aan de dijk!
  Poeh hè!!
  Eerst had ie het over filters nu weer over het startmotortje!!
  Hij had beter automonteur kunnen worden!!

  Like

 15. Jan zegt:

  Schokkend:
  Asielzoekers afgeschrikt door sobere omstandigheden in Nederland

  De omstandigheden in onze opvangcentra zijn sober en de voorzieningen beperkt. Veel vluchtelingen raken erdoor afgeschrikt om naar Nederland te komen, zegt Vluchtelingenwerk tegen RTL Nieuws. De organisatie spreekt van een duidelijke ‘ontmoedigingsstrategie’.

  Met name mannen willen hun paspoort terug en terugkeren naar hun land van herkomst, omdat ze hun gezin niet zo lang achter kunnen laten, zegt Vluchtelingenwerk.

  Andere asielzoekers vertrekken ‘vrijwillig’ uit Nederland: meer dan 300 per maand. Daar zitten economische vluchtelingen bij, maar ook Syriërs die oorlogsgebied zijn ontvlucht.

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/asielzoekers-afgeschrikt-door-sobere-omstandigheden-nederland

  Like

 16. Pingback: DOORGEEFLUIK (38) | voorzieners

 17. Tom Hendrix zegt:

  Zo, het is dus geen probleem, voor Rutte. Tja, je verwacht het niet hé, van onze nationale “hofnar”. Deze man is volkomen ongeloofwaardig, al zijn beloften van voor de verkiezingen, zijn “als sneeuw”, voor de zon verdwenen. Geen geld naar Griekenland, en iedere werkende 1000 Euro. Niets van gezien, en ten aanzien van Griekenland, heeft hij zijn baantje boven het belang van Nederland gesteld.

  Like

 18. Thoth zegt:

  (..)De instroom moest binnen acht weken aanzienlijk zijn gedaald, maar dat gaat niet lukken, erkent hij nu.(..)

  Inderdaad. Nogmaals : een leugenaar, liegbeest, jokkebrok, bedrieger, bedotter, aartshuichelaar.

  Like

 19. Harry zegt:

  Als die asielzoekers ontevreden zijn over de luxe die hen hier geboden wordt en over de traagheid van hun internet verbindingen , het lange wachten op een verblijfsvergunning , de wachttijd voor gezinshereniging , vies eten , etc , etc , zodanig dat ze dreigen terug te willen keren naar het land “dat ze ontvlucht zijn omdat ze hun leven niet zeker waren” , laat ze lekker gaan .

  Nou , dan is dat toch het recept !
  Precies wat de overheid naar de autochtone burger altijd doet : rekken , vooruitschuiven , afkeuren , ontmoedigen , en laten betalen !
  Je zult eens zien wat een verschil dat maakt .
  Zo moet ik als ik ergens heen ga ook meebetalen aan de toeristenbelasting , ga iedere dag bij die uitkeringstoeristen geld ophalen , kijken hoe gauw ze dat zat worden .

  Like

 20. Triplepundit zegt:

  Laat ik hier eenmaal heel duidelijk stellen aan degenen die hier aan twijfelen: Ik geen (betaalde) trol ben die als doel heeft om hier de boel te verstieren en mijn naam is ook geen Simon of welke andere hier genoemde naam!

  @Theresa Geissler: Ik begrijp de emotionele gedachte maar als je bekijkt hoe hard we daadwerkelijk rennen (in Europees verband is het beter om te spreken over kruipen), dan is dit natuurlijk heel traag. De drie miljard euro was namelijk al een tijd lang toegezegd en deze week is alleen nog maar de eerste 95 miljoen euro hiervan overgemaakt voor scholing en voedsel.
  Ondertussen is de vluchtelingstroom blijven aanzwellen en is de situatie er voor Syrische vluchtelingen in Turkije niet beter op geworden. Ook al geldt hetzelfde in veel mindere mate ook voor Europese landen, dan nog zal een slechte leefsituatie in Turkije de kans op de tocht richting Europa uiteindelijk vergroten. De EU heeft er daarom alle belang bij dat Europees (belasting)geld wordt ingezet voor noodhulp aan vluchtelingen in Turkije. Daarom pleit ik ook voor het kiezen van een pragmatische invalshoek voor de vluchtelingenproblematiek.

  Like

 21. Triplepundit zegt:

  @elisah: Het antwoord op je vraag is JA. Er is een stuurgroep ingesteld door de Europese Commissie die toeziet op een effectieve en efficiënte besteding van het geld. Deze groep bestaat uit afgevaardigden van alle lidstaten, de Europese Commissie en van Turkije. Het geld wordt ook niet aan de Turkse regering overgemaakt, maar rechstreeks aan het Turkse Rode Kruis (via het Wereldvoedselprogramma) en andere hulporganisaties, zoals Unicef.
  Verder is nadrukkelijk bepaald dat de toegezegde bedragen aan Turkije alleen worden verstrekt onder de voorwaarde dat het land zich houdt aan de afspraken die met de EU zijn gemaakt. Morgen moeten hierover, met betrekking tot het terugnemen van economische vluchtelingen, nadere concrete afspraken over worden gemaakt tijdens een nieuwe EU-Turkije top.

  Like

  • elisah zegt:

   Dus het zou netjes zijn als Turkije geld terug stort of anders inhoudingen krijgt bij het niet nakomen van afspraken, zoals het effectief tegenhouden van de vluchtelingenstroom uit Turkije.

   Like

  • Edjan zegt:

   http://www.telegraaf.nl/buitenland/25336426/__Turkije_trapt_tegen_zere_been_EU__.html
   Turkije wil in de EU (of wil Turkije de EU overnemen?)
   Turkije wil 7 miljard PER JAAR
   Turkije steunt IS en handelt met IS en is dus helemaal niet bezig deze oorlog te beëindigen.

   Deze keer geen links, ze zijn met gemak te googelen en ook op deze site staat voldoende.
   Wie Turkije vertrouwt, of onze eigen politici, of de EU, of de boekjes van Verhofstadt, ziet de wereld wel door een erg roze bril, tenminste als hij/zij niet bij de elite hoort. Dus, meneer Triplepundit, ik heb ook een naam voor u: “kloon van Mark Rutte” en ik weet dat u niet zo heet.

   Like

   • Triplepundit zegt:

    Edjan: Het is niet Turkije zelf die 7 miljard euro per jaar eist, maar een Duitse EU-commissaris die dit bedrag noemt als een redelijke vergoeding! Gezien de laatste berichtgeving gaat dit absoluut niet gebeuren. Er komt wel 3 miljard bij aan steun voor de Turken in 2018, een nieuwe toezegging bovenop de reeds toegezegde 3 miljard euro die is bedoeld voor de jaren 2016 en 2017. (zie http://www.volkskrant.nl/buitenland/live-eu-commissaris-jaarlijks-7-miljard-aan-turkije-geven~a4258295/)

    Het is mij duidelijk dat u geen enkel vertrouwen heeft in de Turken. Maar wat is uw alternatief, heeft u daar al eens over nagedacht? Als we niet met ze in zee gaan, wat denkt u dan dat Turkije zal doen? Inderdaad, ze sturen oorlogsvluchtelingen en economische ‘vluchtelingen’ massaal met bootjes richting Griekenland. Als hier ook veel lastpakken tussen zitten die alleen onze kant op komen om van onze welvaart te profiteren, dan ben ik benieuwd hoe hard u nog roept dat we geen zaken moeten doen met die onbetrouwbare Turken?! Gelukkig wordt u niet betaald om zich te buigen over dit soort dilemma’s.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Edjan 7 maart 2016 om 14:40

    En dáár kan Trippelpoen het mee doen!
    Eens kijken wat-ie de volgende keer weer komt ‘goedpraten’.

    Like

   • Harryq zegt:

    Deze reactie van triple bandit is precies wat we van overheidsrol Simon Brouwenstein gewend waren bij DDS .
    Duidelijk herkenbaar patroon .
    Let maar op , hij verdedigt altijd precies de verkeerde zienswijze .
    De volgende stap , als ie niet kan winnen , is de bewering dat iemand te licht is om aan de discussie mee te doen .
    Als dat niet afdoende is , begint ie met kleineren en beledigen !
    Een andere gewoonte van hem is om te blijven zeiken over bewijzen en links , terwijl ie zelf ofwel lullinks aanvoert , danwel leugens poneert .

    Donder die gek toch van de site af , heer Bron .
    Hij brengt niks dan ongeluk .
    In die zin zit ie op hetzelfde niveau als de moslims – bad news .
    Heeft ie nog niet genoeg verziekt ?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Hij heeft tot nu toe nog geen enkele blogregel overtreden heer Harry. Spijt me.

    Anderzijds: als zijn “gezuig” de uiteindelijk de strot gaat uithangen, is hij sowieso gezien! 😉

    Webmaster

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Harryq 7 maart 2016 om 20:28

    Ik denk dat het proberen om iedereen hier op de kast te krijgen, Trippelpoen / Simon / of hoe hij zich ook noemt, opwindt.
    Ja, mensen kunnen vreemde afwijkingen hebben hoor.
    En als ze dan van hun ‘hobby’ ook nog hun ‘beroep’ weten te maken, is het natuurlijk helemáál lekker.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dat is de kwal Harry, geen twijfel over, hoewel hij het op DDS ontkent. Hij had het dus wel gelezen.

    Op DDS heeft hij het over: “De vieze islamofobe site van E.J. Bron”. en
    “Ik zal mijn handen nooit vuilmaken door mee te praten op deze Stürmer”.

    Nou ja, Bert dondert hem er over een tijdje toch wel af.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Hahahahahahahahahahahahahaha!
   Is dat effectief genoeg zo voor u?!… EU-ontstopper.

   Like

 22. Edjan zegt:

  Erdogan wil 6 miljard (per jaar?)
  en zal in ruil daarvoor de echte vluchtelingen van de nep-vluchtelingen scheiden. Die “echte vluchtelingen” moet Europa dan met vliegtuigen ophalen. Het zullen er niet veel minder zijn dan 1 miljoen per jaar. Waarschijnlijker is dat er helemaal niets gebeurt.
  Van het geld dat Erdogan daarvoor krijgt, kan hij zijn eigen bevolking verder onderdrukken, de Koerden verder uitmoorden en de strijd van IS verder bekostigen. Want Erdogan droomt van zijn kalifaat, liefst met Europa erbij.
  Het is te hopen dat een aantal landen zal weigeren om mee te betalen aan die 6 miljard en dus ook mee te betalen aan het grootste verraad ooit in de wereldgeschiedenis vertoont: hoe verkoop je een heel continent en geef je nog geld toe?
  Tripelpundit, hoor je bij deze continent-verraders? Ben je zo’n smeerlap? En kom je hier ook nog je hallelujah allallallah praatjes opdissen?

  Like

  • Triplepundit zegt:

   Edjan: U laat u fantasie maar weer eens de vrije loop merk ik. Ik heb al eerder laten weten dat het geld niet (zomaar) rechtstreeks naar de Turkse regering zal worden overgemaakt. U suggestieve ideeën over welke misdadige toestanden Erdogan met behulp van dit geld mogelijk kan maken zijn daarom voorbarig en niet serieus te nemen voor mij.

   Ik constateer nog maar eens dat u spijtig genoeg een complotdenker bent en bovenal ongelofelijk cynisch. Ik blijf liever redelijk en voorzichtig optimistisch, wat u daar ook van vindt!

   Like

 23. Edjan zegt:

  Weer eens te lang naar de staatspropaganda op het journaal gekeken? kloon van Mark Rutte?
  Geef maar eens wat onderbouwing in plaats van maar uit je nek te zwetsen. Maar het is jou vermoedelijk uitsluitend te doen om herrie te schoppen. In een ding heeft u in elk geval wel gelijk: ik hou wel van een cynisch complot-theorietje op zijn tijd. En daarom heb ik er voor u speciaal een uitgebroed: ik hoop dat ze al die lieve vrienden van u uit Turkije, waar onze ouderen, zieken en werkelozen voor moeten betalen, dat ze die bij u door de brievenbus naar binnen schuiven, zodat u eindelijk eens kunt zien wat u met uw zieke gezwets aanricht.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Edjan 7 maart 2016 om 23:34

   Nou, heer Edjan, ik moet Trippelpoen wél nageven dat-ie érg goed is in het afsteken van ‘peptalks’ hoor! En het is ook heel erg knap om zo goed -al dan niet betaald- te kunnen jokken, maar dat jokken kan juist ook duiden op een bepaalde ziekte en laten we dan in ieder geval probéren om daar begrip voor op te brengen:
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Pseudologia_phantastica

   Eerlijk gezegd, sluit ik niet uit dat Trippelpoen zo goed heeft leren jokken van z’n idolen, zoals Guy Verhofstadt, die hij van onder tot boven aflikt vanwege diens schitterende idealen m.b.t. de EU en zo.

   Ik ga voortaan alle wijze woorden van Trippelpoen doorgeven aan de mensen die bij de voedselbank lopen, aan de bewoners van het bejaardentehuis die 24 uur in een stinkende luier moeten zitten, aan de mensen die -ondanks hun harde werken- de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen, enz.
   Dát zal hun dag goedmaken! En dan zal ik erbij zeggen dat het allemaal waar is, omdat Trippelpoen het zélf heeft gezegd.

   En daarom hoop ik van ganser harte dat Trippelpoen hier nog lang zijn schitterende pleidooien zal komen houden.

   Kijk, het kan natuurlijk óók zo zijn dat Trippelpoen ze niet allemaal op een rijtje heeft; dat zie je vaker. Maar ja, elk dorp schijnt een dorpsgek te hebben en die zijn gewoon leuk.

   Geliked door 1 persoon

   • Triplepundit zegt:

    Tistochwat: Als u mij beschuldigt van jokken dan hoor ik wel graag waarover ik dan gelogen heb. Ik heb een hekel aan liegen maar zeker ook aan het uiten van valse beschuldigingen, dus kom maar op met al die leugens van mij.

    Los gezien hiervan vind ik het wel een eer als u mijn ‘wijze’ woorden verspreid onder de ouderen en minder bedeelden in ons land. U hoeft er alleen echt niet bij te zeggen dat al mijn woorden waar zijn. Ik laat mensen daar liever zelf achter komen voor zover het door mij gepresenteerde feiten betreft. Voor het overige wil ik ze vooral hun eigen oordeel laten vormen. Het gaat er mij primair om dat iedereen op basis van feiten een goed beeld kan vormen! Jammer genoeg merk ik namelijk nog wel eens dat feiten en fictie met elkaar vermengd worden.

    Oh en last but not least, als u mijn woorden toch onder de aandacht gaat brengen bij onze ouderen, onthoudt ze dan vooral mijn reactie niet die ik heb geplaatst bij het volgende stuk:
    https://ejbron.wordpress.com/2016/01/11/open-brief-aan-de-tweede-kamer/
    Ik verneem van u graag alle verzamelde reacties!

    Like

 24. Tistochwat zegt:

  @ Triplepundit 8 maart 2016 om 22:56

  Ik heb je temende gezwam daar bij dat ‘stuk’ destijds al gelezen en er eveneens een reactie op gegeven.
  Weet je wat Trippelpoen? Je kunt voor mij vanaf dit moment gewoon lekker de pot op.
  Iedereen hier die zijn ogen open heeft, kent jouw ‘werkwijze’ en heeft je door.
  Ik ga in ieder geval geen aandacht meer aan je geleuter besteden want dat is zonde van mijn tijd.
  Ik laat het aan de heer Bron over of hij je ‘gezuig’ al dan niet blijft plaatsen.

  Nou DOEI hè?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s