VIDEO: Paul Weston op de CPAC in Amerika (Conservative Political Action Conference), 03-03-2016

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Paul Weston op de CPAC in Amerika (Conservative Political Action Conference), 03-03-2016

 1. Ze hadden geen betere kunnen uitnodigen om dit nu eens helder en gedetailleerd aan de orde te stellen! Wat is het toch een kanjer!
  Go, tell it on the mountains, Mr. Weston!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Die man heeft gelijk. Zweden is verloren en als het zo doorgaat komen er zeker burgeroorlogen in heel Europa. Hij vertelde over de verschrikkelijke verkrachtingen door moslims in Groot Brittannië van kinderen in de leeftijd 7 en ouder, blanke kinderen. Een geval van een kind van 12 in een ruimte met 30 mannen. De vader stond buiten en werd meegenomen door de politie, maar de daders gingen vrijuit. De verkrachtingen waren al jaren aan de gang en de politie en de politici wisten ervan, maar deden niets. Er wonen al meer dan 3.5 miljoen moslims in Engeland en toch blijven de grenzen open en nodigt Cameron ze uit om te komen. De burgers worden totaal niet gehoord. Hij waarschuwde de toehoorders in de ruimte (mensen uit Amerika, waar hij te gast is) diezelfde fout niet te maken en de geen moslims Amerika binnen te laten.

  We kunnen niet toelaten dat Nederland en de rest van Europa naar de knoppen gaat door zulke duivels. Desnoods maar met z’n allen naar buiten op straat demonstreren en protesteren tegen de regeringen. En dit in alle landen. Konden we dit maar mobiliseren.

  Like

  • Paul Weston is wat dat betreft als Geert: Hij hééft meestal gelijk!
   Geen sinecure overigens, voor zo ’n man in een land dat nog erger van de goedmenschelijkheid aan elkaar hangt als Nederland!
   Maar tóch is het goed, dat hij er is: Zonder deugdelijke tegenstemmen als de zijne was GB allang net zo ver heen geweest als Zweden.
   Ik vind nog steeds dat Geert weer met hem aan tafel zou moeten gaan zitten: Nigel is goed voor bestrijding van de EU, maar Weston moet je hebben ter bestrijding van de ISLAM; Geen andere Brit heeft daar zó’n bezonken oordeel over als hij!
   Als ik Britse was, wist ik het wel!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 3. Japio zegt:

  Verschrikkelijk wat ons Europeanen te wachten staat, mede mogelijk gemaakt door die linkse bloedhonden. Ik geloof echt dat we aan de vooravond van een burgeroorlog staan. Als we nu niet opkomen voor ons land en veiligheid zijn we straks reddeloos verloren. De sfeer in ons land is voelbaar bijna tastbaar onheilspellend. Een gruwel om alleen maar te denken straks bezet te zijn door de islam. Waar deze afschuwelijke idieologie ook de kop op steekt komt er direct dood en verderf. Het beleid van onze regering is er één van grote destructie en genocide. Het enige wat nog zou kunnen helpen is een regelrechte coup en dat tuig die verantwoordelijk zijn de bajes in flikkeren. Ik ben er van overtuigd als de MSM de volledige waarheid laat zien en horen heel veel mensen tot bezinnen komen. Dus met andere woorden, die MSM is net zo schuldig als de hand die ze betaald.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Gelukkig dat er mensen zijn die het probleem zo goed kunnen verwoorden in de media. De echtheid maakt altijd diepe indruk, dit in tegenstelling tot de valse praatjes van Rutte en Samsom waarvan je de onwaarachtigheid voelt.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik heb geen linkse vrienden meer, de politiek bespreken gaat niet, als het me te erg word wil ik reageren, en dan hoor ik, ach ja, jij met je rechtse ideeën, dat komt omdat je een rechtse middenstander bent, ik heb de knuppel gegooid en gezegd dat het beter is uit elkaar te gaan, ik kan er niet meer tegen. Ik werk om ze allemaal te onderhouden, het is onuitstaanbaar, ik haat links!!!!!!

  Like

 6. Jan zegt:

  Paul Weston Montreal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s