Als zelfs de “geschoolde arbeidskrachten” en “geïntegreerden” shit blijken te zijn . . .

Screenshot_27

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Welke burger gelooft eigenlijk nog het sprookje van de “geschoolde arbeidskrachten” die Duitsland nodig heeft? Bedacht door de politiek om daarmee de verdere ongebreidelde immigratie van “vluchtelingen” aanlokkelijk te maken voor de bevolking? De burger moet gewoon zijn bek houden en zijn lot dragen. Dan is het echter wel heel erg pijnlijk wanneer deze “geschoolde arbeidskrachten” enorme losse flodders blijken te zijn.

Zo ook in het geval van de salafistische tandarts Nassim B., die afgelopen donderdag in Berlijn door de SEK werd gearresteerd, omdat hij zelfmoordterroristen voor ISIS rekruteerde, van wie eentje zichzelf in Irak met een met 1,5 ton explosieven beladen vrachtwagen opblies en daarbij 12 Irakese regeringssoldaten afslachtte.

Bij de huiszoekingen in Berlijn werden o.a. een optisch vizier voor een vuurwapen en documenten, mobiele telefoons en computers veiliggesteld, die nu onderzocht worden.

De gearresteerde tandarts zou een Duits staatsburger zijn, een van zijn ouders zou uit de Arabische regio komen. Vanuit Berlijnse veiligheidskringen was te horen dat Nassim B. op 15 mei 2015 naar Berlijn zou zijn gekomen. Hij zou bekendstaan als “keiharde radicale islamiet”. Men zou op de hoogte zijn geweest van zijn verhuizing naar Berlijn. Hij zou als zogenaamde “bedreiging” gekwalificeerd en geobserveerd zijn. Hij zou echter niet tot een bepaalde moskee of groep Jihadisten hebben behoord. De autoriteiten achten het niet uitgesloten dat hij naar zijn verhuizing naar Berlijn geprobeerd heeft nog meer aanhangers te rekruteren.

De 33-jarige wordt nu voorgeleid voor het kantongerecht Karlsruhe, dat over voorarrest beslist. Het verantwoordelijke openbaar ministerie Karlsruhe beschuldigt de tandarts van medeplichtigheid aan de voorbereiding van een zware, de staat bedreigende gewelddaad. Op de voorbereiding staat een straf van tien jaar gevangenis, de straf voor de medeplichtigheid is lager.

Ook de mesaanval door een 15-jarige op een politieagent op het hoofdstation van Hannover had een radicaalislamitische achtergrond. Deze zou op dit moment onderzocht worden, aldus donderdag de hoofdofficier van justitie Thomas Klinge. De politieagent raakte zwaargewond bij de aanval. Volgens informatie van “Focus Online” gaat de politie er vanuit dat het bij de aanslag gaat om een doelbewuste aanval met een terroristische ISIS-achtergrond. De Duits-Marokkaanse zou zich voor de aanval in het buitenland hebben opgehouden. Waar ze precies was, zou nog onderzocht worden. In Duitsland had ze contact met de haatprediker Pierre Vogel.

Allemaal incidenten van de islam, die met de islam niets te maken hebben. De oorlog is al aan de gang en wij zijn het oorlogsgebied, wij zijn in het vervolg nevenschade. Het zal niet meer lang duren totdat we allemaal “Je suis Berlin” zijn . . .

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Berlijn, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Als zelfs de “geschoolde arbeidskrachten” en “geïntegreerden” shit blijken te zijn . . .

 1. Sjaak zegt:

  Dit noem ik nu :
  Aan de tand voelen !

  Like

 2. Paus spreekt van Arabische invasie van Europa en juicht die toe

  Paus Franciscus verwelkomt de miljoenen moslims die naar Europa komen, omdat het zijn droom van een één-wereld-religie dichterbij brengt.

  Paus Franciscus, één van de belangrijkste steunpilaren in de globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ elite, heeft de massale migrantenstroom naar Europa letterlijk een ‘Arabische invasie genoemd’. Voordat enkele lezers blij worden dat bij de leider van de Katholieke Kerk eindelijk het inzicht is doorgebroken: Franciscus bedoelde zijn uitspraak niet als waarschuwing, maar als iets positiefs. Het Vaticaan juicht de komst van miljoenen moslims namelijk toe, en kan duidelijk niet wachten totdat Europa een volledig ‘multiculti’ continent is geworden, zodat het christendom kan worden samengevoegd met verdrongen door de islam. Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Paus-spreekt-van-Arabische-invasie-van-Europa-en-juicht-die-toe

  Like

  • Edjan zegt:

   Adriaan Jansens, de paus zal nog wel anders gaan piepen als ze bij hem op de stoep staan. Of hoe heet dat plein. Ik heb er wel eens op gestaan en noemde het toen “het plein der kwezelen”.

   Nog nooit vertoond in de geschiedenis der mensheid: jezelf van de wereld kwezelen. Overheden die hun eigen burgers (gelovigen) aan een oude vijand verraden en (bijna) iedereen zo gek krijgen om er “hoera” bij te roepen. Een enorme propaganda- en leugen-machine die zichzelf het antieke woord “democratie” heeft opgeplakt. Wir schaffen uns jauchzend ab.

   Like

   • Mee eens Edjan maar de zombificatie van deze kwezelaars is nog niet helemaal voltooid, het kan nog steeds gekker, linkser en krankzinniger daar zijn de reguurders van dit blog dagelijks getuige van…

    Groet

    Like

  • koddebeier zegt:

   Ook voor deze Nep christen zou Neurenberg2 z’n laatste gang moeten zijn !!

   Geliked door 1 persoon

   • Tja koddebeier kan niet in de toekomst kijken maar heb wel een aardig voorstellingsvermogen hoe deze islamisering knarsend en voorgoed tot stilstand komt door Agenda 21. Dan worden alle henchmen van het grootste verraad tegen menselijkheid ook weggevaagd door een of ander killer virus welke in de laboratoria van de NWO gemaakt zijn (Ab Osterhaus en andere NWO companen) en klaar staat voor tactisch gebruik…

    Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het sprookje van “hoogopgeleide” asielzoekers is gebaseerd op de eigen ‘bekwaamheid’ van onze bestuurders!

  Like

 4. bob Fleumer zegt:

  Een Argentijnse boer gaat de wereld regelen? Zijn we gek geworden?

  Like

 5. Jan zegt:

  Wat er is is ook al shit:

  Like

 6. Jan zegt:

  Banenmarkt voor immigranten (om je te bescheuren):

  Like

 7. Pingback: Als zelfs de “geschoolde arbeidskrachten” en “geïntegreerden” shit blijken te zijn . . . | Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s