Duitsland: Nieuwe internetsite voor migranten betreffende seksuele gezondheid

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Een nieuwe internetsite met door deskundigen gecontroleerde informatie over het thema seksuele gezondheid richt zich op migranten met een geringe kennis van de Duitse taal. Het uit meerdere talen bestaande online aanbod zanzu.de werd donderdag in Berlijn op een vakcongres van het Duitse ministerie van Gezondheid en het Duitse ministerie van Familiezaken, evenals van de landelijke centrale voor gezondheidskundige informatie (BAgA), aan het publiek gepresenteerd.

Bron:
www.welt.de
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Duitsland: Nieuwe internetsite voor migranten betreffende seksuele gezondheid

 1. Marc zegt:

  Typisch politiek-correcte stompzinnigheid: zo’n uit de kluiten getrokken moslim zal deze plaatsjes uitsluitend interpreteren als een aanmoediging om zich onbeperkt te vergrijpen aan wat alles wat hij pakken kan. Al was het maar omdat ze geen Duits lezen, als ze al kunnen lezen.

  Ik vermoed dat het aantal aanvallen hierdoor alleen maar zal toenemen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Waarom een website opstarten als ‘vluchtelingen’ tijdelijk in Duitsland verblijven, en economische vluchtelingen (verreweg de meesten!) uitgezet moeten worden?
  Wie gelooft er trouwens dat ze zich hier ook maar iets van aan zullen trekken? Ze volgen alleen de ‘bevelen’ van hun ‘jonge heer’, en dat is het.

  Like

 3. Elena zegt:

  Ik interpreteer die plaatjes als zijnde voorlichting van seksuele “standjes”.
  Mis nog het standje “op zijn hondjes”.
  Wel goed doordacht dat men rekening gehouden heeft met zwangere vrouwen…zie de plaatjes.

  tsja.. jonge “vluchtelingen” die gewend zijn aan het penetreren van geiten, moeten hier (wegens gebrek aan loslopende geiten) voorlichting hebben hoe met vrouwen seks te hebben.
  Fijn dat de Duitsers voorlichting geven door middels van plaatjes, daar velen niet kunnen lezen noch schrijven.
  Dat zal voor de Duitse vrouwen/meisjes een hele geruststelling zijn.

  Die sieluhguh getraumatiseerde “vluchteling” mag het aan niets ontbreken na hun lange
  gevaarlijke reis over zee en land.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 16.13. uur. Onder leiding van de RODEN en ander LINKS VOLK, wordt dat allemaal gerealiseerd voor deze mosliminvasie, en instroom van uitvreters!

   Like

 4. Mirjam zegt:

  Dit is géén educatie, dit is een belofte voor de sexgefrusteerde, lang-onderweg zijnde, mannelijke testosteronbommen die hiernaartoe komen. Het lijken wel kiekjes die men buiten op de muren van de bordelen ter info kunnen worden opgehangen. Waar zijn die mensen toch mee bezig? Alsof de meesten van de zogenaamde vluchtelingen al die dingen niet al weten! Ze zijn het volk met de meeste verkrachtingen, de meeste kinderen, de meeste sado machistische behandelingen van vrouwen, kinderen en dieren. Dus, wat willen ze hun nog leren??!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s