Linkse politici, we willen hier geen achterlijke middeleeuwse sharia, waarbij we moeten vrezen voor ons leven!

Screenshot_37

(Door: “Balkanske priče”)

Het christendom in Europa is al eeuwenlang belaagd door de islam, maar nu het christendom vervaagd is in Europa heeft de islam zijn kans gepakt en is onze vrijheden, zoals de westerse vrijheid van godsdienst, aan het gebruiken om zijn doel te bewerkstelligen: een islamitisch Europa. En hij is al flink op weg naar dit einddoel. Nederland islamiseert in rap tempo. Naast de honderden moskeeën, tientallen islamitische scholen, boerka’s, halal-voedsel, geweld en bedreigingen tegen anders gelovigen kent Nederland ook sharia-enclaves.

Een van die enclaves bevindt zich in de Schilderswijk, de sharia-driehoek. Een wijk waar het nuttigen van varkensvlees niet vrijelijk kan, waar mensen die hun hond uitlaten worden geïntimideerd, vrouwen met een kort rokje of luchtig truitje worden bedreigd, ronselaars voor de jihad actief zijn en waar figuren als Samir A. en Mohammed B. samenkwamen is een sharia enclave. Orthodoxe moslims en niet de politie zouden gaan bepalen wat wel en niet mag in de wijk. Ook in Amsterdam-West, Rotterdam-Zuid en Utrecht Kanaleneiland zien wij wijken waar de sharia heerst: boerka’s, hoofddoeken, geweld tegen en intimidatie van niet-moslims.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Linkse politici, we willen hier geen achterlijke middeleeuwse sharia, waarbij we moeten vrezen voor ons leven!

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Of het nu van rechts of van links naar voren wordt gebracht, tegen de islam en in het bijzonder tegen de sharia moet fel VERZET gevoerd worden.
  Dit kwaad is ver ingevreten in de Nederlandse samenleving. Van een achterhoede gevecht zullen we een algenele OORLOG tegen de ISLAM moeten maken. Een ander middel is er niet.
  De Islamitische samenleving in ons land heeft heel duidelijke richtlijnen waarlangs de islam moet worden verspreid en uitgebreid. Als we dan proces niet stoppen zullen we er allemaal aan onderdoor gaan.
  Actie kan niet wachten tot morgen. Verenig u en kom in VERZET .
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten -http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Sjaak zegt:

  En omdat deze Islam rotzooi , zich niet vanzelf en vrijwillig
  oplost, komen we aan een burgeroorlog niet voorbij !

  Like

  • Drs.P. zegt:

   In ieder geval de huidige fucking import stoppen van totaal kansloze debiele analfabetische domme booslims die niets kunnen en geen enkele kans op een baan hebben in de EU. Deze zombies gaan we straks allemaal terugvinden in de criminaliteit en daar zijn ze goed in met hun IQ van <70!!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 3. Mirjam zegt:

  Dat is de reden, waarom de omringende OOSTERSE RIJKE MOSLIM landen van Syrië, geen vluchtelingen van de oorlog opnemen. Ze willen juist dat moslims naar Europa vertrekken, om hier een staat op te richten van het islamitische volk, ze willen een complete volksverhuizing. Ze willen in Europa de sharia implementeren, zodat het makkelijker wordt om de regeringen te doen vallen en de landen over te nemen, of beter gezegd veroveren.
  Géén sharia, géén moslims, géén islam hier! WIJ WILLEN JULLIE HIER NIET!
  Blijf weg! En voor diegenen die hier al zijn: sodemieter op, terug naar jullie land, AUF NIMMER WIEDERSEHEN!!

  Like

 4. Ron zegt:

  @Ejbron,
  Wilt u s.v.p. even een kleine typfout in de titel corrigeren?

  “Linkse politici: we willen hier geen achterlijke middeleeuwse sharia, waarbij we moeten vrezen voor ons leven!”

  Nu lijkt het net alsof linkse politici gezegd hebben dat ze geen Sharia willen.
  De dubbele punt door een komma vervangen lost dit op.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Nee, we hadden al genoeg problemen met onze ‘eigen’ achterlijke linkse idioten !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s