Ook geil: Dansen met vluchtelingen!

Screenshot_19

(Door: “Boilingpoints”)

Landgenoten, Nationalisten,

Boilingpoints vindt dat u, als trouwe lezer, er even tussenuit moet. Gewoon even een gezellige avond uit om de zinnen te verzetten, want om telkens weer als tweederangs burger weggezet te worden, gaat nu eenmaal niet in de koude kleren zitten. Het gaat heden ten dage namelijk alleen nog maar over ‘ontheemden’ en andere mensachtigen en u komt op de tweede plek. Kan toch niet. Daarom heb ik Smoelboek eens afgestruind en jawel hoor, ik heb wat leuks gevonden! Komptie:

Op 17 maart is het zover! Dan vindt voor de eerste keer ‘Dansen met Vluchtelingen’ plaats in De Basiliek in Veenendaal. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Kom ook en neem een vluchteling mee.

Ja, dat is dan wel weer een voorwaarde. Je moet je eigen vluchteling meenemen, maar hoe kom je daaraan? Die gasten zijn schaars man. Anyway, het arrangement van deze geweldige avond leest u hieronder:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

36 reacties op Ook geil: Dansen met vluchtelingen!

 1. BertG. zegt:

  Steeds meer oudere vrouwen ronselen een asielzoeker voor nachtelijk verkeer.

  Asielzoekersleed
  Ik heb verkering met een asielzoeker, zegt ze, was binnen een paar uur geregeld. Ze port me met haar reusachtige elleboog in de rug zodat ik met mijn neus in de schap kidneybonen terecht kom en nog net een glazen pot van de Hak kan opvangen. Dus dat wordt weer ongebreideld wippen, net zoals vroeger, weet je nog, zegt ze.

  http://breinbrouwsels.nl/steeds-meer-oudere-vrouwen-ronselen-een-asielzoeker-voor-nachtelijk-verkeer/

  Like

  • elisah zegt:

   Als zoiets waar zou zijn, dan kan ik alleen maar zeggen: how low can you go!

   Like

  • anna zegt:

   die “oudere” vrouwen die graag met moslims omgaan zijn er altijd geweest ….. maar waarom “oudere” ? kijk eens wat er aan heel jonge slettebakjes rondlopen die dat ook leuk vinden …. leeftijd is niet van invloed, heb je de pest aan oudere vrouwen Bert ?

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb ’t verhaaltje toch niet bedacht, daarvoor moet je bij Breinbrouwsel zijn.
    Vraag het ‘m zelf op zijn site.
    Maar volgens mij heeft hij wel behoorlijk de pest aan oude vrouwtjes, hij schrijft er wel vaker over en dan met name over diegene met die rollator die tegen iedereen aan rijd of je weer ergens mee lastig valt in zijn supermarkt.
    Dan zou ik er ook wel de pest aan gaan krijgen.

    Like

 2. marcelvl1976 zegt:

  Hhaha tja doet me denken aan

  (fragment Gangs of NY Nigga in My Church

  Like

 3. Jean zegt:

  Ze eruit dansen zou een gigantisch succes geven.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik ben nog het meest benieuwd naar die ‘toepasselijke verrassing voor iedereen’ aan het einde van deze FEESTAVOND!

  Laat me raden…….:

  * Een test voor het opsporen van geslachtsziektes….?
  * Een test om te zien of je als vrouw zwanger geworden bent (t.z.t) van ‘jouw vluchteling’….?
  * Een pakje condooms voor het volgende feest, want ja, we spelen toch liever op zeker….?

  Degenen die dit ‘feest’ organiseren zijn werkelijk de weg kwijt! Je wilt toch geen gelegenheid geven tot aanranding/verkrachting als je je verstand op de meest voor de hand liggende plek hebt zitten? Die mannen houden zich echt niet meer in als ze met een vrouw kunnen dansen! Denkt er werkelijk iemand dat ze zich ‘beschaafd’ zullen gedragen?

  Mensen, mensen, wat zijn er toch een naïevelingen op de wereld!

  Nou, ik wens alle FEESTGANGERS een ‘onvergetelijke avond’ toe! Misschien zijn er enkele ‘gelukkigen’ bij die een ‘verrassing’ hebben gekregen waar ze nog lang ‘plezier’ van zullen hebben!

  😦 😦 😦

  Like

 5. Elena zegt:

  gvd…wel lullig dat je zelf een vluchteling moet meebrengen.
  Heb ik mijn eerdere posting al verteld…ik kan géén vluchteling vinden!!!.
  Mooi kudt zeg…heb mij zo verheugd lekker avondje schuren met een knappe haatbaard van 12 jaar.

  Like

  • marcelvl1976 zegt:

   Elena;
   als je er enigszins leuk uitziet, niet ver weg woont (bv. Fryslan ofzo) en ook niet veel ouder dan ik laat maar weten dan kom ik wel eens langs!

   Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Bedoel dus moet ergens in midden NL zijn.

    Like

   • BertG. zegt:

    Voel jij je aangesproken dan als knappe haatbaard van een jaar of 12 of als “vluchteling”
    Of lukt het niet zo goed op dating site met jou en je contacten en gooi je hier maar een balletje op.

    Like

   • marcelvl1976 zegt:

    Hahaha nee voldoet in de verste verte niet aan signalement haatbaard. Ik zit niet op internetdating sites omdat die hoge tarieven vragen en er ook fakers bij zitten. Ik hou wel van vrouwen met pit in ieder geval. Laat me zelf ook niet makkelijk de mond snoeren.

    Like

 6. Man, man, man, als je denkt, dat je alles gehad hebt……Hoe verzínt iemand het?!
  Dat soort moet wel verschrikkelijk graag een multiculturele samenleving tot stand willen brengen, kan niet schelen op welke manier! Dansavond, nota bene!
  Het wachten is op de berichtgeving, de dag daarop -voor zover die openbaar gemaakt wordt, dan- als de avond blijkt te zijn uitgelopen op ‘incidenten,’ variërend van ongewenste intimiteiten tot massaverkrachting! Dit is niet: De kat bij de melk zetten, dit is hem op het spèk bínden!
  Maar weet jewat: Laat die mutsen hun gang gaan! Dan kunnen wij na afloop zeggen: “Zie je wel” en zij zijn weer een ervaring rijker. (Misschien levert het de PVV weer wat stemmen op, maar bij zulke mútsen is dat niet persé gezegd, om eerlijk te zijn.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Steven zegt:

   Al dit soort LINKSE MUTSEN leren immers nooit. Als ze worden verkracht geven ze zichzelf nog de schuld. Ik had geen jurk moeten aandoen maar een broek…enz. enz..
   Maar één ding hoop ik wel…dat dit soort PVDA sletjes flink worden verkracht in de WC van deze mooie multiculturele bijeenkomst.
   De enige manier om dit soort PVDA vrouwen ‘proberen’ wakker te maken is te hopen dat ze massaal worden verkracht.
   Als het eerdaags op het nieuws komt dan zeik ik mijn broek VOL…

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Steven: 16.32. uur. Inderdaad LINKSVOLK is onverbeterlijk! Alleen hebben WIJ realisten de pech, dat de RODEN en de politieke-elite, Pers en media in de zak hebben!

    Like

 7. janchik zegt:

  Gisteren bij Achter het Nieuws waarvan ik toevallig afgelopen nacht de herhaling gedeeltelijk zag,een grof staaltje van hersenspoeling kennelijk i.o.v. dit nep kabinet.
  Men had zelfs een reportage gemaakt in Oekraïne van lieve homo’s daar, die ons opriepen om toch vooral ja te stemmen, want dat zou de emancipatie van UA homo’s bevorderen.
  Gelul in de ruimte natuurlijk, want die Azov, PraviSektor en Bandera fascisten in Kiev zijn en blijven tegen homo emancipatie. Ik ken er zelf diverse die niet uit de kast komen, want dan hebben ze geen leven meer, want ook Ivan Chapka (Jan met de pet) accepteert dit niet helaas. Je kan praten als Brugman maar ze blijven homoseksualiteit verwerpen, en daar helpt echt geen associatieverdrag tegen, alleen een echte democratische regering zou helpen, maar die is ver te zoeken met die Kiev fascisten aan het bewind. Erger, de toenadering met Turkije, i.v.m. de gemeenschappelijke vijand Rusland, wordt steeds groter en wij weten hoe islamisten denken over homofilie.
  Omdat een toetreding van Oekraïne tot de EU zeker v.w.b. het vervallen van de visumplicht m.b.t. mijn familieleden voor mij persoonlijk alleen maar voordelen zou hebben, zal ik toch NEE stemmen, want dit land en zeker met deze corrupte fascistische regering moet voorlopig nog een hele tijd in de wachtkamer,

  Like

  • Volledig mee eens janchik!

   Like

  • Edjan zegt:

   Klopt Janchik, heb ik ook gezien. Een zielige homo die haast wenend stond te vertellen dat we “daarom” vóór het associatieverdrag moesten stemmen want dat zou de homo’s redden in Oekraïne.
   “Hoe krijgen ze daar toneelspelers voor? En alles betaald van mijn belastingcenten. De smeerlappen” schreeuwde ik nog minutenlang nadat ik de TV had uit gezet.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb het programma ook gezien.
   Men gaat uit van valse argumenten. Het is niet door dat Nederland “NEE” zal stemmen, tegen het verdrag met Oekraïne, de homo aldaar geen verdere emancipatie meer mag verwachten.
   Het is Oekraine ZÉLFdat zal moeten veranderen!…
   Daar verandert een verdrag met de EU helemaal niks aan!…
   De Oekraïner kan alleen ZÉLF de fraude in zijn land vernietigen en de homo’s rechten geven. Hulp daarbij is leuk en aardig, maar ook levensgevaarlijk!
   In die zin dat er dan alléén nog maar meer corruptie zal komen in een frauduleus land! Waarvan akte!
   Het was dus ’n propaganda-programma van de EU en Rutte, in dienst van die EU, om de kiezer van 6 april op valse wijze te beïnvloedden “JA” te stemmen….
   Het zal ze niet lukken!…

   Like

 8. Jan zegt:

  Why are Music and Dancing not allowed in Islam? by Dr Zakir Naik

  Like

 9. Dansen met vluchtelingen, tenenkrommend wanneer men dit leest, men schiet gelijk in een cognitieve dissonantie, je wil gelijk je boeltje pakken en naar een hutje op de heide gaan wonen. Je wilt gelijk aan dat verraad van deze slappe linkse hordes ontsnappen maar helaas dat gaat niet. Het ene na het andere verraderlijke bericht van door eigen haat doordrenkte linksmenschen wat zo typisch is voor dit linkse en groene wereldvreemde halfzachte landverraders, welke liever omgaat met het moslim schorem, dat dringt door als een .50 cal kogel. Het verraad komt van binnenuit, daar is geen kruid tegen gewassen je wilt je zelf niet gelijk profileren als de grootste schoft welke op twee benen rondloopt in jou buurt, het is al genoeg om die blikken te zien wanneer ze weten of er achter komen dat je een vervend aanhanger van het gedachtegoed van Wilders bent.

  Like

 10. D66 komt met wetsvoorstel voor einde Zondagswet

  Minister Plasterk (Binnenlandse Zaken) weigert gehoor te geven aan een oproep van de Tweede Kamer om de Zondagswet af te schaffen. D66 dient daarom een initiatiefwet in om een einde te maken aan de wet die de zondagsrust moet beschermen.
  “De wet is niet meer van deze tijd”, zegt D66-Kamerlid Fatma Koser Kaya tegen NU.nl. “Een meerderheid van de Kamer vond dat drie jaar geleden ook. Maar als de minister weigert de motie uit te voeren, dan doen we dat zelf met wetsvoorstel.” Lees verder >>> http://www.nu.nl/algemeen/4225685/d66-komt-met-wetsvoorstel-einde-zondagswet.html

  Like

  • Cathja zegt:

   Alsof er geen veel belangrijker zaken zijn dan het afschaffen van de Zondagswet…pfff…!
   Laat D66 zich eens inzetten voor onze burgers die het zwaar te verduren hebben! Er is meer armoede in ons land dan ze willen toegeven!

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Ik word misselijk van die zogenaamde gutmensch cultuur in Nederland !!
  Kunnen die lui niet allemaal opsodemieteren naar zo’n woestijnland en daar creperen !!

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Ik heb me aangemeld maar zoek nog een aantrekkelijke vluchtelinge als danspartner. Watdenkkie?? Niet te vinden, allemaal kerels en wat er rondloopt als vrouw is zwanger en vermomd als lappenkraam. Dat gaat hem niet worden. Jammer, ik integreer zo graag.
  Boilingpoints legt verder wel een vinger op een zere plek; hoe weet je nou of jouw vluchteling wel is, wie hij is? Apotheker uit Aleppo of oorlogsmisdadiger, schandknaap van de taliban, scooterdief uit de Bijlmer, kansenparel en drugsrunner uit de mosketen van Rotterdam?
  Moet je er voor open staan?? (Hoe bedoelt u?) Je moet niet op het uiterlijk afgaan, maar ze een kans geven?? Hebben ze geen internet in Veenendaal, zou best eens kunnen. Men consumeert er nog porno in gedrukte vorm, denk ik. Nou dames, voetjes van de vloer.

  Like

 13. witte raaf zegt:

  De BIFI worstjes feestavond!!
  Ben benieuwd hoeveel kadetjes er rondlopen!

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  JEETJE, WAT LEUK ZEG! Helemaal te gek! Dolletjes gewoon; ik bestel onmiddellijk een paar kaartjes!
  Ik ben meteen begonnen met het instuderen van de juiste danspassen!

  En ik giet ‘mijn’ ‘vluchteling’ tijdens die gezellige avond natuurlijk helemaal vol met sterke drank.
  Daarna kunnen we misschien wel een wip maken ook!
  Of zouden die ‘vluchtelingen’ niet goed zijn in houtbewerking?

  Like

 15. bokito zegt:

  erop dansen prima maar dat is de bedoeling denk ik niet

  Like

 16. marcelvl1976 zegt:

  Ik heb hun al getraceerd Mirjam van der Vegt woont samen met Alex van der Pelt in Kanaleneiland Utrecht adres Trumanlaan 32 Utrecht telefoonnummer 030-2942104. Dus wie ze wil attenderen erop kan ze hier bereiken. Let wel wijk Kanaleneiland is één van de slechtste wijken van Utrecht met véél allochtonen, Wat die kut naar Veenendaal brengt eigenlijk geen idee, laat ‘r aub in Utrecht blijven!

  Like

 17. Pieter zegt:

  Wat een hert deze Mirjam van der Vegt met haar zendingsdrang.
  Ik zie haar wel de nieuwe Kim Holland worden in de toekomst.

  Like

 18. Pingback: Gratis: een asielhuisje in uw achtertuin. | E.J. Bron

 19. Pingback: Feest “vluchtelingen” afgelast na bedreiging | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s