AAN DIEDERIK SAMSOM

Screenshot_22

(Door: Frank de Vries)

Aan Diederik Samsom en zijn pro-islam partij,

Samsom (Partij van de Allochtonen) wil de islamitische staat Turkije uit onze belastingen weer miljarden extra euro’s schenken voor het doorlaten van t/m 30.000 extra moslims! Hij stelt dat deze “arme vluchtelingen” (nota bene voor het eigen islamitisch geweld!) dan niet meer voor veel eigen geld in overladen bootjes naar Zuid-Europa hoeven te varen! Het moet zelfs de stomste Nederlander duidelijk zijn dat Samsom hier de “Seyss-Inquart van de islam” speelt en daarvoor de miljoenen instroom van moslims stimuleert als zijn Übermensch volgelingen! Nee? Ik mag dit niet zo zeggen?

De PvdA pompt opzettelijk moslims in de partij en op zoveel mogelijk zgn. “Linking Pin” posities (burg. van Rotterdam en nu ook Voorzitter Tweede Kamer!) Haar stemvee (moslims als zgn. vluchtelingen) wordt in opvang en levensonderhoud door de Nederlandse belastingbetaler bekostigd! Moslims mogen van haar tot niets verplicht worden! Ze moeten zelfs tegen “ons” (door laf politiek Den Haag direct gedemoniseerd tot extreemrechtse xenofielen!) beschermd worden!

“Minder criminele Marokkanen” leidt via politiek Den Haag direct tot “voor de rechter verschijnen” voor het zgn. “door openbaar mondeling, schriftelijk en afbeelden aanzetten tot haat tegen en discriminatie van (groepen) mensen”. Dat de islam al bijna 1500 jaar in woord (moskee) en geschrift (koran) al zijn tot levenslang volgeling gedwongen ( is nota bene strijdig met de door Nederland ondertekende Universele Rechten van de Mens art. 20) gelovigen tot de dag van vandaag indoctrineert met dodelijke haat en (vrouwen)discriminatie jegens de groep mensen ( lees : alle niet-moslims ! Dus U en ik en alle in de westerse cultuur levende mensen!) willen de laffe politici in Den Haag (behalve Geert Wilders!) nog steeds niet inzien!

Ergo, o.a. die moslim Erdoğan, (“Brusselse”) Merkel, Hollande en Rutte vinden de doelbewuste invoer van nu al ruim zestig miljoen moslims in Europa nog lang niet genoeg! Alles op kosten en ten koste van onze westerse cultuur, verkregen vrijheden, gelijkberechtiging, zelf verworven (nu tanende) welvaart en welzijn!

Als stom (politiek links/christelijk en zelfs liberaal) Nederland en Europa denken dat deze enorme groep ons opgedrongen moslims hier extra (stemvee)consumenten gaat worden, dan vergeten ze dat voorlopig deze instroom van fanatiek achterlijk gehouden islamgelovigen hier door autochtoon hardwerkend Europa in alles moet worden onderhouden (zelfs via onze overheden uitkeringen ontvangen!), die zij dan voorlopig deels nog in onze winkels besteden … is wel ons afgeperste belastinggeld! (Misschien sturen ze wel een deel ervan weer naar hun familie in Syrië! Zoals Den Haag onze kinderbijslag ook nog naar moslimkinderen in Marokko stuurt!).

Die Samsom van de PvdA zegt nota bene zelf dat “Als wij die Turken niet betalen om de volgende golf van 30.000 moslim“vluchtelingen” door te laten lopen naar West-Europa, dat die instroom van de islamitische “vluchtelingen/gelukzoekers” niet meer beheersbaar wordt”.

Diederik, de tsunami van moslims over Europa is dagelijks bewezen al lang niet meer “beheersbaar”!

Tenslotte dit: Volgens de islam, en dus al zijn volgelingen, zijn z´n heilige koran-wetten bewezen onaantastbaar!

Wat wil Diederik doen met deze ene koran-wet (hfdst. 9 vers 5): “Het is de (weer) heilige taak van alle moslims om alle anders gelovigen(!) (dus ook Diederik Samsom!) te doden!” ?? Of denkt Samsom (net zo puur egocentrisch opportunistisch als de NSB´ers t.a.v. de nazi’s en Hitler) dat hij door zijn eigen land- en volksverraad het halal-slachtmes van (elke) moslim zal ontlopen? Of denkt hij dan nog eenzelfde soort beveiliging tegen moslims te kunnen krijgen als die van zijn collega Geert Wilders?

De wereldwijd opererende IS-terroristen zijn gewoon de controleurs en uitvoerders van de onbuigzame islamwetten, gebruiken en rituelen! Hoe ze dat doen, bewijzen dagelijks hun veroorzaakte burgeroorlogen, aanslagen, moorden, verkrachtingen (mannen en vrouwen!), mishandelingen (mens en dier) en moedwillig daarvoor veroorzaakte moslim-overbevolking!

Ook Diederik Samsom zal straks, als het in Europa (en Nederland) tot een (burger)oorlog tussen “ons” en de (meer dan twee miljoen!) opgefokte (jonge) moslims komt, net zo laf als onze regering Colijn en Wilhelmina tijdig ons land verlaten naar een veilig … Amerika(!) … een land dat juist door “links Nederland” altijd zo demoniserend “rechts” is afgeschilderd!

Samsom, voor mij ben je (met je partij en je politiek steunende Haagse collega’s) een ordinaire land- en volksverrader!

Door:
Frank de Vries (Alphen a/d Rijn)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op AAN DIEDERIK SAMSOM

 1. Drs.P. zegt:

  Goed stuk en helemaal waar!!!!
  Helaas zijn de meeste zombies om mij heen zo enorm gezombieerd en reeds 40 jaar geindoctrineerd door het slinkse gedachtengoed dat men niet meer wakker schijnt te kunnen worden uit hun “natte droom”.
  Dit smerige landverradersgedoe van deze slinkse kudt partij is al 40 lange jaren aan de gang met de import van honderdduizenden marocs. Net als die linke in Duitsland en de labour in Engeland is men al die 40 lange jaren bezig met een langzame vervanging van de autochtone bevolking door moslims. Deze diep trieste debiele allah kankergezwel partij dient zo snel mogelijk te verdwijnen voordat wij eraan overleden zijn.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Geachte Drs. P. die lui worden pas wakker op ’t moment dat er ’n Allah Snackbar roepert , op ’t punt staat hun strot af te snijden….!!!

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  Beste Frank, volgens mij ben je een (klein) beetje aan het radicaliseren met dit verhaal.
  Waarschijnlijk ben je nu ook eindelijk tot het besef gekomen zoals zovelen van ons, dat vriendelijke brieven en emails naar de 2e fucking slaapkamer en de rest van de rattenbende geen ene sodemieter helpen!! Men blijft doorgaan op de ingeslagen weg!! Welkom bij de “club”!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. tjonge zegt:

  mocht het ooit zo ver komen dat hier in nl de totale pleuris uitbreekt, dan mag ik toch hopen dat alle vluchtwegen/vluchthavens en grensovergangen direct overgenomen worden door ons.
  .
  zodat de nsb-ers/politici/monarchie e.d. die dit alles mogelijk hebben gemaakt hun gerechte straf niet zullen ontlopen !
  .
  ik bied mijzelf direct als vrijwilliger aan om de “hendel” over te halen……

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Samsom zal t.z.t. snel moeten vluchten naar een veilig land want de messen zijn al geslepen en hoofd en lichaam zijn nog maar tijdelijk verenigd.
  Ik wens hem wijsheid, hoewel gelet op zijn verradersrol, zullen velen niet rouwen als zijn kop rolt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. 4sjun zegt:

  Ik zou niet weten waarom crimigranten zouden MOETEN worden binnengelaten. En ook die jizyabetaling aan Turkije gebeurt niet uit mijn naam. Het wordt de hoogste tijd voor RE-VOL-TE en een NExit-referendum.

  Like

 6. Peter selie zegt:

  Het mag dan zo zijn dat de P.v.d.A. failliet is, maar dat is Europa ook en zullen we door de agressieve islam onder de voet worden gelopen. Het is voorbij met onze vrijheid. De Turken worden steeds agressiever en Erdogan moet overal geld voor hebben. Jaarlijks krijgt dat land al € 7 miljard van onze ouderen en werkenden. Nu hebben ze onlangs nog eens € 3 miljard afgeperst en ze betalen maar van ons geld. Vervolgens doen de Turken niets als onze vijand steunen. Kortom Turkije is onze vijand en zeker geen partner.
  De brutaliteit waarmee Merkel, Rutte ca in de lure worden gelegd is grotesk en kent geen grenzen en daar komen er straks nog eens zo’n 25 miljoen naar het Noorden afzakken. Want reken er maar op dat Merkel zal regelen dat Turkije binnen afzienbare tijd lid is van de al lang in verval zijnde EU. En dat is met Turkije erbij eigenlijk gelijk een feit, maar ze zitten dan wel hier. Europa islamitisch.
  Welterusten nog Europa!!

  Like

  • Edjan zegt:

   Goed gezegd, Peter Selie! Onze ouderen en zieken en werkelozen betalen onze vijanden en Turkije zal zo goed als zeker hier de baas worden. We zij verraden en verkocht. Pas dan zullen al die slapers wakker worden: als hun hoofd al op het hakblok ligt.

   Like

 7. joga zegt:

  Beste Drs.P. Wat moet ik hieraan nog toevoegen dan het feit, dat er ook nog realistische mensen zoals U in Nederland wonen.

  Like

 8. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (40) | voorzieners

 9. Uitstekend stuk, Frank! Laat aan duidelijkheid niets te wensen over!
  Daar kan die “walking dead man” het mee doen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. wauso zegt:

  Radicaliseren ? Asscher wou mij aanpakken hoorde ik op T.V. ! Ik heb nog niks mogen horen ?
  Waarom zult U zichzelf afvragen: Nou enkele van mijn Tweets gingen over Opa stuurde de Joden de dood in en kleinzoon maakt het karwei af !
  Deze Tweet gaat over 3x Achterlijkheid !

  Like

 11. Mirjam zegt:

  De Brusselse Elite kent geen moraal, en ze hebben dan ook helemaal geen probleem met het toetreden van Turkije tot de EU, dat bewijst wel het feit van het associatie- of beter gezegd asociale verdrag met de Oekraïne, wat ze zo graag erdoorheen willen hebben. Het draait alleen om geld en de islam. They (the muslims) put a spell on them and now the’re theirs.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Volledig mee eens, Frank de Vries! Geheel naar waarheid geschreven!

  Like

 13. Anna zegt:

  Het is nog veel Gekker…… STRAKS KOMEN OOK DE MILJOENEN KOERDEN NOG NAAR EUROPA OMDAT ZIJ DOOR MENEER ERDOGAN WORDEN AFEGSLACHT……

  Like

 14. elisah zegt:

  Dat de Turken ons maar miljarden geven, vanwege de grote ladingen ‘vluchtelingen’ die vanuit thuisbasis Turkije ons komen overwoekeren.

  Like

 15. kruisridder zegt:

  Zelfs binnen de PvdA slaan de PvdA’ers al wild om zich heen en zijn er genoeg die zich willen ontdoen van Samsom, als de dood als ze zijn dat ze straks allemaal op wachtgeld zitten……

  Like

 16. Republikein zegt:

  The late Didi!
  Lekker wezen winkelen in verkeerde shop!
  Hij werd niet herkend!

  Uitstekend artikel, dat wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s