Auke Kok slacht NIMBY (Not In My Back Yard)-graaisocialisten in Amsterdam-Zuid af

Screenshot_10

De Frans van Mierisstraat in Amsterdam Oud-Zuid.

(Door: Bert Brussen)

‘Parbleu! Wij zijn veur asielzoekers, maar niet in onze enclave!’

“Ongeveer een kwart van de verenigingsleden stemde tegen de komst van de asielzoekers met een verblijfsstatus. Opmerkelijk, want de PvdA zit diep in het DNA van de Samenwerking en opvallend veel bewoners komen uit kringen van VPRO/Vrij Nederland/de Volkskrant. Het betreft hier al dan niet gepensioneerde journalisten die het in geschrifte vaak opnamen of nog steeds opnemen voor de verschoppelingen, die in de ogen van een flink smaldeel dus niet welkom zijn.

Leve de vluchteling, maar liever niet in de Frans van Mierisstraat: dat idee.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Vluchtelingen", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Auke Kok slacht NIMBY (Not In My Back Yard)-graaisocialisten in Amsterdam-Zuid af

 1. oud-marinier zegt:

  Met andere woorden : ” Dus net zulke HYPOCRIETE ETTERBAKKEN als de NLse politici en ander onguur gespuis wat voor “bestuurders” door moet gaan , al naar gelang het niveau. Hetzij buurt , wijk , stadsdeel , dorp , stad / gemeente , gewest , provincie , staat.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Hetzelfde geldt voor de elite van de VVD…..zie daarbij vooral naar Het Benoordenhout waar de premier woont en waar ook de minister van huisvesting woont Stef Blok en zo zijn er nog wel een paar buurten meer ……De Julianakazerne staat al jaren leeg, maar er mag geen vluchtelingopvang in plaats vinden want dan kunnen Rutte en Blok niet meer slapen.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  De hele “elite”schermt zich daar voor af.maar krijst om het hardst als wij dat ook proberen!Hypocriet tuig!

  Like

 4. De neus van Rutte wordt steeds maar langer deze hypocriete etterbak liegt door zijn tanden heen.

  Vluchtelingen! Rechten ??

  Na een lange onzichtbaarheid ging premier Mark Rutte een paar dagen geleden in zijn wekelijkse persconferentie eindelijk in op het vluchtelingen- en asielzoekersprobleem; en waarover vandaag in Brussel weer over wordt onderhandeld.*****
  . Wat hij daar niet zei, was belangrijker dan wat hij wel zei. Gek genoeg werden over wezenlijke onduidelijkheden door de aanwezige journalisten geen vragen gesteld.
  Die onduidelijkheden hebben te maken met hoe het vreemdelingenrecht in elkaar zit. Dat legt grote beperkingen op aan de mogelijkheden van het kabinet om de asielzoekerscrisis echt op te lossen. Een gegeven dat Rutte dan ook maar het liefst onder het tapijt veegt. Hieronder de zeven zaken die Rutte verzweeg. Lees verder >>> http://www.vrijspreker.nl/wp/2016/03/vluchtelingen-rechten/#more-316777

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Windbuilen en snobs, monsters zonder waarde !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s