Duitse EU-commissaris: elk jaar 7 miljard euro naar Turkije

Screenshot_8

Angela Merkel en Günther Oettinger zijn CDU-partijgenoten.

(Door: Emile Kossen)

Terwijl Europese leiders maandag proberen een nieuwe migratiedeal met Turkije te sluiten, zegt de Duitse EU-commissaris Günther Oettinger dat EU-lidstaten veel meer geld naar de Turken moeten overmaken voor hun inspanningen. Zo’n 7 miljard per jaar noemt hij ‘een redelijke prijs’.

Dat zegt Oettinger in Duitse media. ‘Als we de kosten van huisvesting en verzorging van vluchtelingen voor Turkije vergoeden, kom je al snel uit op zo’n 6 à 7 miljard euro per jaar,’ aldus de CDU-politicus.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, christendemocraten, Europa, Europese Commissie, EUSSR, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Duitse EU-commissaris: elk jaar 7 miljard euro naar Turkije

 1. Mirjam zegt:

  Vertel me eens één ding: waarom is het zo vanzelfsprekend dat wij in Europa überhaupt voor al die vluchtelingen moeten zorgen? Vergis ik me of is de oorlog in Syrië en niet hier? En is het onze schuld dat de oorlog is begonnen en dat het volk vlucht? Waarom is het zo vanzelfsprekend dat Europa, de burgers, daarvoor de portemonnee voor moeten trekken? Doen ze dat ook met ons als wij in oorlog zijn? Nee, dan komen ze onze vijanden helpen door ons de hoofden af te snijden. Alles in naam van de profeet en allah.

  Like

  • OlgaV zegt:

   Dat vind ik nou een goede vraag, een vraag die mij ook al tijden bezig houdt, wat zou ik er graag een antwoord op krijgen! Het is mij ook een compleet raadsel waarom wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen , waarom wij moeten betalen, waarom moeten wij ze perspectief bieden waarom moeten wij ze een uitkering geven waarom moeten wij ze in niet tochtige schuur of tent maar in mooi eengezinshuis huisvesten en de belangrijkste waarom zouden wij in Gods en vredesnaam dit allemaal moeten doen voor mensen die ons zo slecht gezind zijn en een bloedhekel hebben aan ons en alles waar wij voor staan?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Waarom moeten wij elk jaar 7 miljard naar Turkije overmaken?
   Als Turkije die vluchtelingen moedwillig naar Europa wil doosturen dan gaan ze hun gang maar, op voorwaarde dat wij dan al die vluchtelingen weer naar Turkije terug zullen sturen. Is er een probleem?

   Like

 2. Sjaak zegt:

  En nu ook de spicksplinternieuwe Europese Pas !
  In Duitsland Beieren (Passtscho) te bestellen !
  Hartelijk welkom ,, Waar immer je ook vandaan komt !”
  https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/11039017_1090412411026474_8516649002903860438_n.jpg?oh=a330baed7a9a0519ef70bb949c33cc43&oe=579616FE

  Like

 3. Ach wat een smerige mentaliteit houden de Duitsers er op na, speciaal die van Günther Oettinger en uiteraard de aanstichtster van de asiel-ellende A. Merkel. Natuurlijk heeft merkel en voorzitter Rutte gisteravond laat zich laten overhalen door de Turkse gezant en wanneer de volle draagwijdte en impact van het mondeling afgesloten akkoord goed wordt gekeurd door de ongekozen EU elite is 7 miljard een peulenschil vergeleken wat nog moet gaan komen. De Turkse dictator en sultan laat zich niet door een stel ongelovigen ringeloren en de Eu commissie geeft gewoon toe aan deze Turkse chantage, het lijkt wel of de gehele EU commissie aan het Stockholmsyndroom lijdt welke als islamitische bekeringsstrategie werkt. Net zoals G. Wilders het placht te zeggen: Nederland is beter af bij een Nexit…

  Like

 4. Oók Elsevier heeft af en toe last van vreemde maar wel definieerbare neigingen om het recht van vrije meningsuiting te blokkeren, namelijk het Topic; Duitse EU-commissaris: elk jaar 7 miljard euro naar Turkije is gesloten voor commentaar. Wie heeft dat nu gedacht dat de Nederlandse media zich net zoals de Turkse krant Zaman zich laat ringeloren om ongewenste commentaren van reguurders volledig op deze manier dicht te timmeren. Zou Arendo Joustra hoofdredacteur van Elsevier zich nu ook lovend uitlaten over Erdogan?

  Like

  • BertG. zegt:

   Adriaan, je kan helemaal op niks reageren daar.

   Waarom u niet meer kunt reageren op artikelen
   Zoals u hebt kunnen zien, is de reactiemogelijkheid op niet-premium artikelen op de website van Elsevier gesloten.
   De oorzaak ligt in technische problemen die te maken hebben met de overgang naar een nieuwe website en een nieuw platform. Die overgang zal zeer binnenkort plaatshebben.
   Ook op de nieuwe site zal de reactiemogelijkheid nog tijdelijk ontbreken. Het is de bedoeling dat de reactiemogelijkheid enige tijd na livegang van de nieuwe site wordt hersteld. Alleen abonnees zullen dan nog kunnen reageren.

   Dank voor uw begrip.
   Vriendelijke groet,
   Redactie Elsevier

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Ook bij Elsevier blijkt de 5e colonne z’n werk steeds beter te doen !

   Geliked door 1 persoon

  • Johan zegt:

   Ik heb de redactie van Elsevier gevraagd waarom er geen commentaar meer gegeven kon worden. Er werd mij verteld dat men met een technische vernieuwing van de website bezig was en dat om die reden de commentaren op dit moment niet mogelijk waren.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Elsevier is net zo slecht als alle andere “gevestigde” media.
   Je kunt er ’n belastinggidsje mee bestellen, daarna weggooien.

   Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  En , meneer Rutte , nog iets onder de tafel toegeschoven gekregen voor je gewillige bijval ?
  Zo’n tonnetje of twee zwart lijkt me heel redelijk in zo’n geval .
  Je gaat toch niet gratis ons hele land weggeven ?
  Bij dergelijke miljardendeals vallen er altijd een paar miljoentjes tussen de wal en het schip .
  En in dit specifieke geval kan die Deutsche Zeug ook wel wat bijdragen , zij is de grote boosdoenster .

  Weet je nog van die deal met de windmolens die Nederland onder Lubbers aan China geschonken had ? Ze lagen jaren later nog weg te rotten in Urumci ( als ik het goed schrijf ) .
  Slim plan van die smeerlap !
  Daar had zijn familie al lekker aan verdiend op staatskosten en toen wilde meneer Lubbers nog even 900.000 guldens zwart in het zakje hebben en dan zouden ze die dingen daar nog even overeind zetten .
  Zo gaat dat in die kringen !
  Alleen trapten die Chinezen daar niet in .

  En nu maken de chinezen zelf windmolens , keurige replica’s in …………Urumci !

  Voor ons , weggedonderd geld , dus !
  Corrupte klootzakken !

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ze moeten ook werkelijk altijd iemand de schuld geven van hun eigen wanbeleid.
  Dus omdat merkel er hier een zooitje van maakt hebben ze daar geen persvrijheid meer.
  Kom er maar weer op.

  Turkse oppositie: ‘Schending persvrijheid Turkije schuld van Merkel’
  ‘Merkel gooit Europese waarden te grabbel’
  De Duitse bondskanselier Angela Merkel gooit in de onderhandelingen met Turkije de Europese waarden te grabbel. Dat heeft Selahattin Demirtas van de Turkse oppositiepartij HDP maandag gezegd.
  http://politiek.tpo.nl/2016/03/07/turkse-oppositie-schending-persvrijheid-turkije-schuld-van-merkel/

  Like

 7. Pieter zegt:

  1e jaar 7 miljard, 2de jaar 9 miljard, 3de jaar 14 miljard enz enz.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Als de Duitse EU-commissaris Günther Oettinger 7 miljard per jaar een redelijke prijs vind kan
  Duitsland dat best zelf ophoesten !!!

  Like

 9. Johan zegt:

  Wat voor godvergeten waanzin is dit nou weer ? Waarom moet Europa 7 duizend miljoen euro per jaar ophoesten om die viezeriken daar in Ankara aan de macht te houden ?
  Stuur de NAVO naar de Aegeische Zee en zorg dat geen boot meer er doorheen glipt richting Griekenland. Dat kost trouwens bijna niks, want die boten hebben we al en die varen op dit moment toch maar doelloos rond.

  Like

 10. 4sjun zegt:

  Een hekwerk brengt vele malen minder cumulerende kosten met zich mee en biedt meer veiligheid voor de bevolking die de kosten opbrengt. Tijd voor een NExit. Dit soort jizyabetalingen gebeuren niet uit mijn naam en ik ben zeer benieuwd wie er wel achter staat.

  Why Europe Owes The Migrants Nothing

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Deze idioot moet heel snel uit de EU geknikkerd worden, zulke figuren brengen de EU samen met Merkel helemaal in de vernieling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s