Geen nieuwe moskee in Århus – burgemeester heeft geen vertrouwen meer in “bepaalde islamitische kringen”

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

De beelden die werden opgenomen met een verborgen camera in Deense moskeeën hebben effect. Er zal niet zo snel een nieuwe moskee in Århus komen.

Opposition24

Jacob Bundsgaard, de sociaaldemocratische burgemeester van de Deense stad Århus, heeft zijn vertrouwen verloren in “bepaalde islamitische kringen”, bericht de “Nordschleswiger Tageszeitung”. Hij gelastte onmiddellijk de al in de gemeenteraad besloten plannen voor de nieuwbouw van een tweede grote moskee af.

De opzien barende beelden onthulden dat er in de “Fredens Moske” een sharia-raad bestaat, waarin vooraanstaande islamitische vertegenwoordigers het o.a. aan vrouwen, die door hun mannen mishandeld en seksueel misbruikt worden, verbieden om te scheiden. De fundamentalistische imam Abu Bilal had zelfs gedreigd dat hen bij overspel zweepslagen of steniging te wachten zouden staan.

Er is al lange tijd kritiek op de Grimhøj moskee. In 2014 had een woordvoerder van de “Islamitische Staat” openlijk zijn ondersteuning gegarandeerd, kort nadat een “Deense” moslim, die in Syrië had gevochten, zei dat Denemarken “helemaal bovenaan op de aanvalslijst” zou staan.

Bron:
http://opposition24.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Denemarken, Islam, Moslims, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geen nieuwe moskee in Århus – burgemeester heeft geen vertrouwen meer in “bepaalde islamitische kringen”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dat is er één die ontmaskerd is. Hoeveel vliegen er nog ónder de radar?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Duchesne zegt:

  Je wil niet weten hoeveel moskeen een wapenkamer hebben denk ik…hoe noemden de moslims het zelf….iets met de arsenalen van de Islam in het westen. Al gehoord van een moskee die werd doorzocht? Het ligt heel simpel: als de moslims massaal moeilijk gaan doen omdat er een oproep word gedaan om massaal iets te doen ligt onze samenleving in een stuip. Kost geld, kost macht. En aangezien moslims en motorclubs ongeveer het enige zijn in deze samenleving die samen ergens vol ingaan zijn dat de enige twee factoren die met de macht van de overheid kunnen concurreren. De motorclubs liggen niet zomaar vol in het vizier van justitie. De moslims daarintegen…..daar durft de overheid niets tegen. Bang om thuis te worden opgezocht, ten slotte is veiligheid relatief.
  Met die moord van afgelopen week heeft mocromaffia goed gescoord, de hoeveelheid getuigen of aangiften tegen mocromaffia zal er behoorlijk van dalen, wat de misdaadcijfers ook weer lager zet. Nederland word steeds veiliger…..

  Like

  • Treintrien zegt:

   Volgens mij was dat Khomeini, maar ik vind hem niet terug.
   Iets met vrouwen en hun baarmoeders als beste wapen en de moskee als gevechtsbasis.

   Like

 3. Fred zegt:

  *bepaalde ialamitische kringen*
  Dat moet eigenlijk zijn àlle islamitische kringen.

  Like

 4. ildiko zegt:

  wat verwachten dan ze van een moskee? het enige wat deze haatpaleizen kunnen betekenen is segregatie en perversiteit van alle gradaties.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Het is veelzeggend dat bijvoorbeeld de Brandweer geen veiligheidsinspecties in moskeeën en koranscholen of internaten mag doen. Wat hebben zij te verbergen? De Brandweer onderzoekt toch ook kerken, sport-accomodaties, stadions, en vele andere gebouwen waar veel mensen bij elkaar kunnen komen op brandveiligheid?

  De moslims hebben iets te verbergen. Het heeft niets met de ‘heiligheid’ of iets dergelijks te maken als hen de toegang tot de moskee wordt geweigerd. Ook brandweermensen zijn bereid om hun schoenen uit te trekken als ze de gebedszaal betreden. Uitsluitend uit respect. Maar ze komen er niet in.
  Dit moet toch al een signaal op zich zijn? Ik ben ervan overtuigd dat er grote wapenvoorraden in moskeeën liggen opgeslagen.
  En die naïeve Nederlandse overheid laat hen met rust! Dat vind ik een grof schandaal. We behoren te weten waar het gevaar zich bevindt.
  Toch?

  Like

 6. Anna zegt:

  Worden die vrouwen daar eerst flink afgetuigd met zweepslagen……… Gaan ze daarna naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen…….. Het wordt nog leuk in Denemarken ((((( Europa)))))))

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s