Hongarije spreekt veto uit over luchtbrug migranten Turkije

Screenshot_27

Bezittingen van “migranten” blijven achter op het strand van het Griekse eiland Lesbos.

BRUSSEL – Hongarije is tegen het plan om vluchtelingen die in Turkse kampen verblijven, op te nemen. Een woordvoerder van de Hongaarse premier Viktor Orbán liet dat maandagavond weten. Orbán vergadert in Brussel met zijn andere Europese collega’s over een gezamenlijke oplossing met Turkije van het migratievraagstuk.

De Turkse premier Ahmet Davutoğlu legde maandag tijdens een lunchoverleg onder meer op tafel dat Europese landen geregistreerde en erkende vluchtelingen uit Turkse vluchtelingenkampen hervestigen. Turkije is dan onder meer bereid om alle migranten die illegaal de oversteek naar Europa maken terug op te nemen.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Turkije. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hongarije spreekt veto uit over luchtbrug migranten Turkije

 1. Leo zegt:

  – Turkije is dan -ondermeer- bereid “ALLE !? ” vluchtelingen die de illegale oversteek naar europa maakten terug op te nemen –

  Wie geloofd er nog in sprookjes ??

  Hey,Rutte, een kruisje , X , tekenen.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Alleen Hongarije maar tegen betekend dat alle andere landen voor zijn, kan ik me eigenlijk niet voorstellen…

  Like

 3. carthago zegt:

  Nooit gedacht dat Hongarije de redding voor Europa zou kunnen betekenen.
  Het Turkse kalifaat heeft zoals isis zijn strategie om een oorlog in Europa uit te lokken geperfectioneerd :afpersing.,de eerste stap. Tweede stap :nog meer afpersing De derde stap :opstomen met behulp van de smokkelaars richting de Gates of Vienna. Wwar 3 slow train is coming

  Like

 4. Johan zegt:

  Deze methodiek om landen als Turkije miljarden euro’s smeergeld te geven om de barbaren-tsunami in te dammen, is heilloos. Want er staat een nog veel grotere tsunami op stapel vanuit Afrika. Ook de Afrikaanse landen zullen nu gaan aankloppen in Brussel en hun deel opeisen.
  De EU zal volledig gechanteerd worden en steeds meer miljarden op tafel moeten leggen.
  Het is een vruchteloze en zinloze manier om het probleem op te lossen.
  De enige manier is : grenzen zelf bewaken en iedere illegaal tegenhouden.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Hongarije heeft gelijk. Ik vertrouw Turkije niet. Hun ‘daar’ geregistreerde vluchtelingen, kunnen net zo goed niet rechtmatige vluchtelingen zijn en dan zitten we toch met hun opgescheept. En dat loopt niet in de duizenden, maar in de honderdduizenden. Ik hoop dat de Balkanlanden bij hun standpunten blijven. Ik weet zeker dat er veel mis zal gaan met de door Turkije geleidde vluchtelingenstroom naar Europa en de burgers zijn daar dan weer het slachtoffer van . Slachtoffer van de debielen politiek van Merkel, Rutte en de rest van de koplopers in de ‘wir schaffen das’ indoctrinatie.

  Like

 6. elisah zegt:

  De selectie van de vluchtelingen wordt dan overgelaten aan Turkije?
  Is dat te vertrouwen, om Turkije te laten beslissen wie er wel of niet in Europa mogen binnenkomen?

  Like

 7. ildiko zegt:

  Europa heeft zijn verstand verloren. Wie is hier de baas? De Turken of de Europeanen??? Op die manier wij hier verplicht annexeren Turkije en Syrie met al die gevolgen.

  Like

 8. Jean zegt:

  Wij Vlamingen spreken ook ons veto uit tegen toetreding van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamstaat.
  Turken die onze westerse normen & waarden respecteren zijn altijd welkom en gelukkig zijn die er maar nooit islamitische barbaren.
  Nu grenzen sluiten en elk land stuurt militairen naar de grenzen met Turkije en Griekenland om ervoor te zorgen dat nooit moslims door geraken, hoe meer kinderen ze in beeld brengen hoe meer ik angst krijg van dat islamitisch gespuis want die kinderen zijn binnen nu en 10 jaar onze grootste vijanden en levensgevaarlijke geweldplegers.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Het is ongelofelijk stom om een deal te sluiten met onbetrouwbare en geniepige Turken! We worden er volledig ingeluisd! Wij willen alleen dat de asielstroom opdroogt. Wij willen geen ruilhandel, en zéker niet met moslims! Je weet dat je dan bedondert wordt waar je bij staat.

  Wanneer wordt er nu eindelijk eens begonnen met het uitzetten van alle illegalen, alle economische ‘vluchtelingen’ en iedereen die hier met valse papieren zijn binnen gedrongen? Dat zijn aantallen die in de honderdduizenden lopen. Iedereen moet er uit wat geen vluchteling is in de ware zin des woords. We zitten niet te wachten op klaplopers, criminelen, uitbuiters, bedriegers, profiteurs, en nog vele anderen uit het Midden-Oosten en Afrika!
  Opzouten!
  Alleen échte vluchtelingen, gescreend en met onvervalste papieren mogen hier TIJDELIJK worden opgevangen!
  Al degenen die hierover beslissen moeten één ding voor ogen houden: HET VOLK MAAKT DE DIENST UIT EN NIEMAND ANDERS!!

  WIJ ZIJN HET VOLK!

  Like

 10. Heb het niet zo op met politici, maar Viktor Orbán is in mijn beleving de definitie van standvastigheid en de meest gunstige uitzondering op de regel…

  Like

 11. ildiko zegt:

  Europa op alle fronten is de verliezer, het enige wat wij hier terug zullen zien : veel meer mega moskeeën, veel meer vrouwen in zwarte tenten, minder persvrijheid en meer dictatuur! NOU BEDANKT IDIOTE EU POLITICI !

  Like

 12. Marcel zegt:

  80 miljoen moslims uit turkije is europa straks rijker.
  De islamisering van Europa gaat heel hard zo.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  [quote] Verder zou de EU niet 3 maar 6 miljard euro aan steun beschikbaar moeten stellen om de situatie van de vluchtelingenkampen in Turkije te verbeteren. Turkije wil daarnaast dat Turken sneller visumvrij naar Europa kunnen reizen en dat de onderhandelingen over toetreding tot de EU worden versneld. [/quote]

  Pure afpersing. Geef Turkije toch meteen 50 miljard, Rutte, klootzak!

  Like

 14. “Londen zal niet deelnemen aan gemeenschappelijk Europees asielsysteem”

  Londen zal niet deelnemen aan een gemeenschappelijk asielsysteem van de Europese Unie. Dat heeft de Britse premier David Cameron gezegd, op het moment dat de EU-leiders tijdens een top in Brussel op zoek waren naar een oplossing voor de asielcrisis. Lees verder >>> http://www.demorgen.be/buitenland/-londen-zal-niet-deelnemen-aan-gemeenschappelijk-europees-asielsysteem-b20a4469/

  Like

 15. Jade zegt:

  Of we Turkije nu wel of niet betalen, uiteindelijk komen ze
  toch allemaal deze kant op want het is de bedoeling
  om Europa te veroveren/islamiseren.
  Brussel doet geen ene zak en heeft er kennelijk geen
  enkel bezwaar tegen. Maar dat wisten we eigenlijk al…

  Like

 16. Hou dat zooitje wereldverrijkers asjeblief aan júllie kant van de oceaan,hier helpen wij Haitijanen en nu ook Negerianen,die wèl de cristelijke kant opbuigen.Mart Brasil….O Heer verlicht de hoofden van onze regering.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Gewoon blijven lachûh joh! kan HIJ makkelijk doen!
  Trek een lekker flesje wijn open, jongens, jullie kunnen het kennelijk zóóó goed met elkaar vinden?
  Heb je overal je poot al onder gezet, slappe klootzak?

  http://www.bnr.nl/incoming/402758-1303/rutte-erdogan/ALTERNATES/i/rutte+erdogan

  Like

 18. Jan zegt:

  Wat errug:

  Rampseizoen dreigt voor Turkse toeristenindustrie

  Toeristen houden van Turkije. Met haar zonzekere stranden en de betoverende metropool Istanbul trekt het land bijna 40 miljoen toeristen per jaar.

  Maar toeristen houden niet van onrust en oorlog. En de explosie in Ankara, waarbij zondag 37 mensen omkwamen, was de derde aanslag in korte tijd.

  Bomaanslagen in de steden, strijd tegen de Koerden in het oosten, vluchtelingenbootjes langs de westkust en een burgeroorlog aan de zuidgrens: de problemen in Turkije lijken met de dag toe te nemen.
  ..
  Om ervoor te zorgen dat in ieder geval zo veel mogelijk hotels open blijven, hebben de Turken 80 miljoen euro aan subsidie vrijgemaakt.

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2016/03/rampseizoen-dreigt-voor-turkse-toeristenindustrie

  De rekening betaalt nu dus de Duitse belastingbetaler

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s