Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’; Turkije eist met spoed EU-lidmaatschap

Screenshot_13

(Door: “Xander”)

The Guardian: Turken zijn geen enkele afspraak over indammen migrantenstroom nagekomen.

Op de EU-top in Brussel wordt vandaag opnieuw met Turkije gepraat over een oplossing voor de migrantencrisis. Daarbij is duidelijk geworden dat de Duitse bondskanselier en de Turken vrijwel alleen zijn komen te staan met hun eisen om zowel de interne als externe grenzen van Europa open te houden voor miljoenen moslimmigranten, wat volgens Merkel zelfs ‘onze verdomde plicht’ is. Ankara, zoals dit weekend weer eens bleek niet vies van fascistische acties om iedere oppositie de mond te snoeren, eist in ruil voor een ‘beheersbare’ migrantenstroom naar Europa miljarden euro’s extra, Schengen-toegang voor alle Turken en een zo spoedig mogelijk lidmaatschap van de EU, waarmee de islamisering van Europa in de allerhoogste versnelling zal worden gezet.

Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’

Merkel wijst de voorlopige slotverklaring van de EU-top af omdat daarin staat dat de Balkanroute nu officieel gesloten is voor ‘vluchtelingen’.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Merkel: Open grenzen ‘onze verdomde plicht’; Turkije eist met spoed EU-lidmaatschap

 1. OphEUffen zegt:

  Het is niet uw verdomde plicht het leven van vele Europeanen tot een hel te maken. Of luidt uw motto, driemaal is scheepsrecht?

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Pleur op met je “verdomde” plicht, debiele demente geestelijk gehandikapte tering trut van een merkel!! Nokken met die EU en laten we ons blackmailen door een turkse rat en een duitse geestelijke gehandicapte?? Terug sturen al die fuck bootjes met afghanen en ander tuig inplaats van ophalen!!

  Like

 3. Johan zegt:

  Hopelijk komt de EU snel te overlijden. En laat de gore ratten uit Turkije verre van ons blijven !

  Like

 4. Jean zegt:

  Nooit mag een moslimland aansluiten bij Europa, er moet wel voor eeuwig een grens gebouwd worden tussen het westen en die perverse islamstaten en ….. er mag nooit ėėn eurocent aan verknoeid worden.
  Hier in onze seculiere samenleving moet barbarij bestreden worden met alle middelen, dus grenzen potdicht afgrendelen en met boten halverwege de zee de barbaren opvangen en terug drijven naar Afrika want wij zullen nooit die smeerlapperij tolereren noch respecteren.
  Wij hebben een islamofobie in de prettigste graad die wij koesteren.

  Like

 5. Jean zegt:

  Wanneer zien wij dat kjtwijf nu eens eindelijk hangen? Dat is de enige plaats waar we naar willen kijken betreffende die laffe verraadster van onze normen en waarden.
  Heeft dat kutwijf soms iets met die turk?

  Like

  • bigljohn zegt:

   Jean van 7 maart 2016 om 16:54. Ik wil ze ook zien hangen. Alleen duurt het verdomde lang eer ze weggaat. Nog steeds trekt zij aan alle touwtjes. Net als Hitler laat zij Duitsland (en ook Europa) totaal ten gronde gaan voor ik verwacht dat ze het veld gaat ruimen. Turkije bij Europa, een grotere nachtmerrie is niet denkbaar !

   Like

 6. Jade zegt:

  Collectieve zelfmoord , onze verdomde plicht…
  Maar waarom eigenlijk???
  Waarom laten we ons in de luren leggen door klootzakken
  als zo`n Soros???
  Weg met de elite, weg met de eu!!!

  Like

 7. lilith zegt:

  Ik zie hier helegaar geen ‘verdomde plicht’ van ons. Merkel is gek geworden en het contact met de realiteit kwijt. Er zijn hier toch wel enkele parallellen te trekken met een voormalig landgenoot die op zijn laatste benen liep…Ik zie die beelden van het jongetje dat ie in zijn wang knijpt…

  Like

 8. Marc zegt:

  Ik moet snel een einde aan Merkel komen. Liefst via een reguliere afzettingsprocedure in Duitsland zelf. Anders via een Europa-brede volksopstand.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Het is verdorie jullie ‘verdomde’ plicht om het leven van de eigen bevolking, die daar nota bene dik voor betaalt, eens een keer aangenaam te maken, dwaze gore landverraderlijke kween!

  Het is toch geen wonder dat mensen grove taal gaan gebruiken!

  Kijk toch eens wat een verbeten helleveeg!

  Twee duivelse figuren:

  Like

 10. Jan zegt:

  ‘Refugees’ Protest: “UK Needs Islam, We Are Here To Show British Women How To Dress”

  (IK ben voor liquidatie van die vodden)

  Like

 11. jungleelephant zegt:

  En het is de Vedammte pflicht van de Duitse bevolking om dat wijf per omgaande op zijn minst uit haar ambt te zetten!Met alle mogelijke middelen!

  Like

 12. ellen zegt:

  Het is toch te gek dat zo’n Ottomaanse infantiel Europa de wet voor gaat schrijven !

  Like

 13. elisah zegt:

  Volgens das Ferkel is het onze verdomde plicht de grenzen open te houden. Verdomd zeg je als je iemand vervloekt of verdoemd.
  Wie heeft deze hoogmoedswaanzinnige Demona Ferkel keizerin van Europa gemaakt?
  Het is juist onze plicht om Europa te beschermen tegen een invasie van vijandige overheersers.

  Like

 14. Treintrien zegt:

  Als die toetreding er komt, is die dan weer referendabel?
  Weet iemand dat?
  Is wel iets om uit te zoeken maar dat zijn klusjes die voor mij te hooggegrepen zijn denk ik 😉

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Deze ex stasispion, Merkel, toont haar ware gezicht. Deze madam, is gewoon een crypto communiste. Zij verkoopt Duitsland en de rest van Europa, zonder met de “ogen te knipperen”. Maar ja, zolang de grote massa kiezers in Europa blijven stemmen op verraders als: de socialisten, sociaal-democraten, liberalen, en huichelaars als de christen-democraten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s